Jump to content

Μιχάλης Χατζηγιάννης vs. Αντώνης Ρέμος

menelia
 Κοινοποίηση

Μιχάλης Χατζηγιάννης VS Αντώνης Ρέμος  

36 members have voted

1. 1. Μιχάλης Χατζηγιάννης VS Αντώνης Ρέμος

• Μιχάλης Χατζηγιάννης
      19
    • Αντώνης Ρέμος
      17

Recommended Posts

ποιος είναι ο καλύτερος;

για να ακούω γνώμες!!!!!! :D :D :D :D

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Μου αρέσει και ο Χατζηγιάννης αλλά ψήφισα Αντώνη Ρέμο μόνο και μόνο για τις δηλώσεις που έκανε ο Χατζηγιάννης περί έντεχνου ελληνικού τραγουδιού!!

Το παιδί αυτό καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει!!

Υ.Γ. Πολύ καλή και η απάντηση που πήρε ο Χατζηγιάννης απο τον Πάνο Κατσιμίχα!!

Την έχω αν την θέλετε!!

Συνήθως δε συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις... Ψηφίζω όμως Ρέμο, αφ' ενός γιατί είναι καλύτερος, κι αφ' ετέρου γιατί αντιπάθησα το μυξ... EDIT: τον πιτσιρικά που καβάλησε το καλάμι, μετά από όσα διάβασα σε μια συνέντευξή (του) που έθαβε το Έντεχνο, κι έχριζε εαυτόν εμμέσως ως Θεο...
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (22 Ιούν. 2004 , 19:13)

Συνήθως δε συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις... Ψηφίζω όμως Ρέμο, αφ' ενός γιατί είναι καλύτερος, κι αφ' ετέρου γιατί αντιπάθησα το μυξ... EDIT: τον πιτσιρικά που καβάλησε το καλάμι, μετά από όσα διάβασα σε μια συνέντευξή (του) που έθαβε το Έντεχνο, κι έχριζε εαυτόν εμμέσως ως Θεο...

ο Χατζηγιάννης είναι θέος ότι και να κάνεις

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (22 Ιούν. 2004 , 19:18)

Αφού είσαι κολημένη με αυτόν γιατί κάνεις την δημοσκόπηση??

Kαι οι 2 καλοί είναι για τα ελληνικά δεδομένα. Ωραία τραγουδάκια λένε και γράφει ο Χατζής.

Ψήφισα Ρέμο για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Χατζηγιάννη. Κόρμο έχει καβαλήσει, όχι καλάμι.

Ενώ ο Πάνος Κατσιμίχας δεν έχει καβαλήσει καλάμι..

Προσωπικά δεν ψήφισα κανέναν.

Πρώτον γιατί και οι δυο το ίδιο είναι για μένα. Λίγο ακούω και από τους δύο και λίγα τραγούδια τους μου αρέσουν.

Δεύτερον δε νομίζω οτι μπορούν να συγκριθούν. Διαφορετικό ρεπερτόριο ο καθένας τους. Τι να συγκρίνεις; "Για σένα" με "'Ελα να με τελειώσεις"; :wacko:

ma otan kanoume sygrish synh8os sugrinoume omoia pragmata,kai en prokeimeno oi 2 tragoudistes den einai idiou styl..

ti dhloseis ekane o xatzhgiannhs?gia peite kai se emas ta ksenitemena...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το είχαμε συζητήσει εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=26799&highlight=%CA%E1%F4%F3%E9%2A

Στο θέμα μας, ο Ρέμος που δεν έχει γράψει ποτέ του ούτε ένα στίχο ξκαι ούτε μία νότα είναι απλά ένας πολύ καλός ερμηνευτής.

Ο Χατζηγιάννης είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης (δημιουργός-ερμηνευτής). Όσο για τις δηλώσεις και τον Κατσιμίχα, είχα απαντήσει τότε, ας μην τα ξαναλέμε.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (22 Ιούν. 2004 , 19:12)

Μου αρέσει και ο Χατζηγιάννης αλλά ψήφισα Αντώνη Ρέμο μόνο και μόνο για τις δηλώσεις που έκανε ο Χατζηγιάννης περί έντεχνου ελληνικού τραγουδιού!!

Το παιδί αυτό καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει!!

Υ.Γ. Πολύ καλή και η απάντηση που πήρε ο Χατζηγιάννης απο τον Πάνο Κατσιμίχα!!

Την έχω αν την θέλετε!!

Την θέλω φίλε.

Ο Χατζηγιάννης είναι ένας καραγκιόζης και τρομερά αλαζόνας.

Ο τύπος είναι για ξύλο...

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Καλή φωνή έχει αλλά με τέτοια τραγούδια δεν την αξιοποιεί καθόλου...

Μερικοί/μερικές τον θεωρούν και θεό... :wacko: :blink:

Πιστεύω πως αυτές οι συνεχείς δημοσκοπήσεις μεταξύ 2 καλλιτεχνών είναι άσκοπες.Το καλύτερο είναι ένα θρεντ που να λέει ποιος είναι ο καλύτερος τραγουδιστής π.χ :) ;)

Ρε τζογκ, πού τον είδες τον καραγκιόζη και τον τρομερά αλαζόνα? Γιατί εγώ που τον έχω συναντήσει και έχω διαβάσει και μπόλικες συνεντεύξεις του (όπως και άλλων, διαβάζω πολύ βλέπεις) έχω εντελώς διαφορετική άποψη?

Γιατί οι συνεντεύξεις του Ρέμου είναι όλο τριαλαρί-λαρί-λαρό και τους αγαπάω όλους ενώ του Χατζηγιάννη συζητιούνται? Να σου πω εγω: Ο δημιουργός δεν έχει ανάγκη κανέναν, γράφει μόνος του τα τραγούδια του (Χατζηγιάννης, Αλκ. Ιωαννίδης και άλλοι) και δεν τρέχει να παρακαλάνε τον κάθε Θεοφάνους να του γράφει για μαχαίρια που μπήγουν οι γκόμενες και φεύγουν.

Μάθε επίσης ότι και οι Κατσιμιχαίοι χλευάζονταν στην εποχή τους για τον "γλυκανάλατο" στίχο τους πράγμα που σημαίνει ότι κανείς ποτέ δεν είναι αυθεντία στην εποχή του.

Σκέψου λίγο παραπάνω και διάβασε και στο λινκ που έδωσα τη συνέντευξη. Δείξε μου τα σημεία που φαίνεται αλαζόνας. Άλλο να μιλάμε με quotes και άλλο να λεμε "ειναι καραγκιόζης".

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (22 Ιούν. 2004 , 21:07)

Καλή φωνή έχει αλλά με τέτοια τραγούδια δεν την αξιοποιεί καθόλου...

Τι έπρεπε να τραγουδά για να αξιοποιεί τη φωνή του?

Φιλικά πάντα και ελπίζοντας ότι απευθύνομαι σε ώριμο άνθρωπο.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (22 Ιούν. 2004 , 21:19)

Ρε τζογκ, πού τον είδες τον καραγκιόζη και τον τρομερά αλαζόνα? Γιατί εγώ που τον έχω συναντήσει και έχω διαβάσει και μπόλικες συνεντεύξεις του (όπως και άλλων, διαβάζω πολύ βλέπεις) έχω εντελώς διαφορετική άποψη?

Γιατί οι συνεντεύξεις του Ρέμου είναι όλο τριαλαρί-λαρί-λαρό και τους αγαπάω όλους ενώ του Χατζηγιάννη συζητιούνται? Να σου πω εγω: Ο δημιουργός δεν έχει ανάγκη κανέναν, γράφει μόνος του τα τραγούδια του (Χατζηγιάννης, Αλκ. Ιωαννίδης και άλλοι) και δεν τρέχει να παρακαλάνε τον κάθε Θεοφάνους να του γράφει για μαχαίρια που μπήγουν οι γκόμενες και φεύγουν.

Μάθε επίσης ότι και οι Κατσιμιχαίοι χλευάζονταν στην εποχή τους για τον "γλυκανάλατο" στίχο τους πράγμα που σημαίνει ότι κανείς ποτέ δεν είναι αυθεντία στην εποχή του.

Σκέψου λίγο παραπάνω και διάβασε και στο λινκ που έδωσα τη συνέντευξη. Δείξε μου τα σημεία που φαίνεται αλαζόνας. Άλλο να μιλάμε με quotes και άλλο να λεμε "ειναι καραγκιόζης".

Τι έπρεπε να τραγουδά για να αξιοποιεί τη φωνή του?

Φιλικά πάντα και ελπίζοντας ότι απευθύνομαι σε ώριμο άνθρωπο.

Σε μια συναυλία του Χατζηγιάννη πολλά κορίτσια και αγόρια πήγαν για αυτόγραφο.

Οι σωματοφύλακες του απάντησαν πως ο κ.Χατζηγιάννης είναι κουρασμένος και σήμερα δε θα μπορέσει να υπογράψει αυτόγραφα.

Ελπίζω αυτό να τα λέει όλα.

Σαφώς και δεν είπα πως ο Ρέμος είναι καλύτερος

Επίσης δεν έχω αποκτήσει γνώμη για τους Κατσιμιχαίους μιας και είμαι πολύ μικρός και δεν γνωρίζω το παρελθόν τους.

Τα τραγούδια του θα έπρεπε να είχαν μια ποικιλία οργάνων,με σημεία που θα τόνιζαν την φωνή του.

Πολύ φιλικά

Jog :)

Εγώ θα θελά να πω ότι ο ένας είναι μοντέρνος έντεχνος (Χατζηγιάννης) ενώ ο άλλος μοντέρνος λαϊκός (Ρεμος)

Αυτό τα λέει όλα για το πόσο εφικτό είναι να τους συγκρίνουμε.

Πάντως, ενώ έχω θετική γνώμη και για τους 2 καλλιτέχνες κλίνω περισσότερο προς Χατζηγιάννη γιατί είναι πιο κοντά στο μουσικό είδος που ακούω (ροκ κι έντεχνο κυρίως). Επίσης τα τραγούδια του μου αρέσουν πάρα πολύ και πολλές φορές με εκφράζουν.

Ο Ρέμος αν και όπως λένε όλοι είναι "το καλό παιδί" ποτέ δε μου άρεσε κάποιο κομμάτι του ιδιαίτερα.

Όσο για τα περι αλαζονείας ο Χατζηγιάννης έχει μέχρι στιγμής μια πολύ σεμνή εικόνα αν εξαιρέσουμε εκείνες τις "μοιραίες" :p δηλώσεις για τις οποίες υπάρχει και το ανάλογο θρεντ. ;)

Κάτι ακόμα: Ναι θεωρώ σημαντικό να γράφεις τα τραγούδια που ερμηνεύεις κι όχι να στα γράφουν άλλοι. Άρα ακόμα ένα πόντο στο Χατζηγιάννη :happy:

(Μαρτύριο να χρησιμοποιείς τηλεόραση στη θέση του μόνιτορ :cry: )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (22 Ιούν. 2004 , 19:19)

Αφού είσαι κολημένη με αυτόν γιατί κάνεις την δημοσκόπηση??

Για να δω και τις απόψεις των άλλων :)

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

μιχαλης χατζηγιαννης. απο τους λιγους ελληνες τραγουδιστες που ακουω τα τραγουδια του. τα Μονος μου, Χωρις αναπνοη ειναι τελεια!! ειδικα το πρωτο...

Δεν έχω ψηφίσει ούτε και ξέρω αν θα ψηφίσω, αλλά ο Μιχαλάκης έπεσε πολύ στην υπόληψή μου αφού άκουσα με τα αυτάκια μου τη μουσική του τραγουδιού "Ακατάλληλη Σκηνή" την οποία υπογράφει ο ίδιος βεβαίωε βεβαίως, και σ' ένα παλιότερο τραγούδι της Mylene Farmer.

(...εκτός κι αν στα πλαίσια διεθνών συνεργασιών μοίρασε μουσική στη Mylene Farmer και μας το έκρυψε...) :p

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (22 Ιούν. 2004 , 19:18)

Καιρός είναι να τον προσκυνούμε κιόλας,και να προσευχόμαστε σε αυτόν,3 φορές την μέρα για κοινωνική και πνευματική ανύψωση :wacko: :blink:

Κανείς δεν είναι Θεός παρά ο Θεός,που οι γνώμες γι Αυτόν διχάζονται

Ψήφισα Μιχάλη Χατζηγιάννη γιατί εκτός από ερμηνευτής είναι και συνθέτης και στιχουργός. :happy: Τώρα αν την έχει ψωνίσει καλά κάνει... :whistle: :cool:

Δεν ψήφισα κανέναν.Πολύ απλά γιατί ο Χατζηγιάννης αν και έχει καλή φωνή είναι ψωνάρα και αντιπαθητικός.Από την άλλη τα τραγούδια του Ρέμου δεν μου αρέσουν καθόλου..
http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d

Ρε παιδιά τι poll είναι αυτά! Είναι διαφορετικού στυλ. ΚαΑι επιπλέον το τι αρέσει στον καθένα είναι προσωπική άποψη και δε σημαίνει ότι π.χ. ο Χατζηγιάννης είναι ο καλύτερος επειδή τον ψήφισαν παραπάνω άτομα....

Προσωπικη αποψη παντα:

Αν ηταν 20:00 δε θα πηγαινα να ακουσω Αντωνη Ρεμο.

Αν ηταν 02:00 δε θα πηγαινα να ακουσω Μιχαλη Χατζηγιαννη.

Οσον αφορα τη "κοντρα" του τελευταιου με τον Κατσιμηχα, πιστευω οτι αυτο εγινε με δηλωσεις που αυτες παρεξηγηθηκαν! Δεν ειναι και το πλεον ευκολο να ελενξεις και να ελεγχεις τα μεσα που κινουν και κινουνται στο χωρο του show biz. Ειναι ακομα πιο δυσκολο να ελενξεις τον ιδιο σου τον εαυτο! Στο κατω κατω θα ηταν οξυμορο να βγει και να πει, ειμαι ενας τυχαρπαστος δεν εχω καλη φωνη, εφτασα εδω που εφτασα επειδη με εσμπρωξαν αλλοι κλπ...

Καλο σας απογευμα!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Ας πουν και κανένα σοβαρό τραγούδι και μετά να δούμε τι αξίζει ο καθένας. Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που επιλέγουν και ως εκ τούτου δε μπορώ να ψηφίσω κάποιον από τους δύο.

Βέβαια τον Ρέμο τον έβαλε ο Μίκης Θεοδωράκης στην ορχήστρα του για τις καλοκαιρινές συναυλίες, ενώ ο Γιώργος Νταλάρας τραγούδησε με τον Χατζηγιάννη στο Μέγαρο Μουσικής (για φιλανθρωπικούς σκοπούς). Προσπαθούν οι άνθρωποι να τους κάνουν να προσέξουν και λίγο το ρεπερτόριό τους. Για να δούμε...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gnikolai (23 Ιούν. 2004 , 16:42)

Προσωπικη αποψη παντα:

Αν ηταν 20:00 δε θα πηγαινα να ακουσω Αντωνη Ρεμο.

Αν ηταν 02:00 δε θα πηγαινα να ακουσω Μιχαλη Χατζηγιαννη.

το καλύτερο από ολά :cool: :up:

θα συμφωνήσω και εγώ με τον "προγράψαντα" :p

• 2 months later...