Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bρε παιδιά,πείτε το βλακεία,αλλά ψάχνω εδώ και 6-7 ημέρες να βρω το LTE και δεν υπάρχει πουθενά.Ξεκίνησα ο αφελής να θέλω να επιλέξω και χρώμα τρομάρα μου,που νά΄ξερα.

Τι γίνεται?

Στην αρχή το βρήκα σε ένα σκρουτζομάγαζο,έβαλα αμέσως τα χρήματα και μετά από 3 ημέρες με πήραν τηλέφωνο ότι δεν το βρίσκουν πουθενά.

Edited by autokinitakias

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγγνώμη φίλε, αλλά η ταπεινή μου άποψη είναι πεταμένα λεφτά....

Σε μια χώρα που τώρα κάνει το 4G τα πρώτα του βήματα και ακόμη και το 3G δεν έχει ούτε επαρκή κάλυψη αλλά ούτε την ταχύτητα που έπρεπε να έχει....

Για μένα πάρε το "απλό".....

Τυχαίνει τόσο στη δουλειά μου όσο και στο σπίτι μου να υπάρχει δίκτυο 4G.

Μου έχει σπάσει δε τα νεύρα ένας συνάδελφος με το S4 καθημερινά με την κωλοταχύτητά του...,οπότε.

Βάλε και το ότι έχουν την ίδια τιμή με το Note χωρίς 4G (το βρήκε πελάτης μου που εισάγει τηλέφωνα στα 380 ευρώ).

Βέβαια με την γκαντεμιά μου έγινε το εξής.

Την Τρίτη παίρνω τηλέφωνο τον πελάτη και τον ρωτάω αν το έχει.Μου απαντάει ¨όχι¨.

"Αγριεμένος",σκρουτζάρω και παραγγέλνω το καφέ με 484 ευρώ και βάζω και τα χρήματα.

Μετά από 1 ώρα με παίρνει ο πελάτης και μου λέει ότι το βρήκε στα 380 ευρώ.

Άκυρο,του λέω,μόλις το πήρα.

Σήμερα το πρωί μαθαίνω ότι δεν υπάρχει,καλώ τον πελάτη,ψάχνει αλλά τίποτα.

Επίσης να ξέρεις ότι το 4G θα το αναπτύξουν ταχύτατα λόγω των περσσότερων εσόδων που θα έχουν από την χρήση του.

Είναι η κότα με το χρυσό αυγό.

Και τα 100 ευρώ που έχουν διαφορά,πίστεψέ με αν έχεις κοντά 4G είναι σα να έχεις ένα άλλο τηλέφωνο.

Edited by autokinitakias

Πραγματικά, πιο το νόημα να έχω πιο γρήγορο ίντερνετ στο κινητό απο το σπίτι. Τι διαφορετικό δλδ θα έχει το 4g στην καθημερινή χρηση του phablet?

Να τραβάω screenshots από speedtest?

Στις ρυθμισεις θα κοιταξεις το build Number...τα 6 τελευταια γραμματα που βλεπεις σου δειχνουν αν τα googlaρεις για που ηταν κατασκευασμενο το κινητο σου..XXxxxx

Φοράω άλλη εκδοση.

Απ το csc όπου δεν έχει πειραχτεί όμως ειδα τον κωδικό EUR οποτε φαντάζομαι οτι είναι ελληνικό.

:!:Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

Καλησπέρα ...θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ...ίσως είναι άσχετο το ποστ σ'αυτή την κατηγορία αλλά δεν ήξερα που να το ανοίξω....λοιπόν..το ερώτημά μου είναι ότι θέλω να αγοράσω το ΝΟΤΕ 2 (Ν7100) Αλλά το βρίσκω σε όρισμένα καταστήματα μέσω skroutz και υπάρχουν διαφορές μεγάλες στις τιμές...σε επώνυμα μαγαζιά αγγίζει τα 600€ αλλά το βρίσκεις και με 390€....Είναι ελληνικά αυτά των 390€.?αξιόπιστα? ή είναι τα ίδια και απλά δν προσπαθούν να κερδίζουν πολλά σαν μαγαζιά..? αξίζει να το πάρω από όχι μικρά και όχι γνωστά μαγαζιά.?Εγγύηση θα έχει ίδια...?! :rolleyes:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Φίλε μου κυρίως αυτά με χαμηλές τιμές από Σκρουτζ είναι παραεισαγωγής και από χώρες της Ευρώπης κυρίως! Και το δικό μου από Σκρουτζ το πήρα και είναι δύο χαρές....Και όσο για την εγγύηση εφόσον είναι Ευρωπαϊκό το καλύπτει η Σαμσουνγκ για 2 έτη :-)

Bρε παιδιά,πείτε το βλακεία,αλλά ψάχνω εδώ και 6-7 ημέρες να βρω το LTE και δεν υπάρχει πουθενά.Ξεκίνησα ο αφελής να θέλω να επιλέξω και χρώμα τρομάρα μου,που νά΄ξερα.

Τι γίνεται?

Στην αρχή το βρήκα σε ένα σκρουτζομάγαζο,έβαλα αμέσως τα χρήματα και μετά από 3 ημέρες με πήραν τηλέφωνο ότι δεν το βρίσκουν πουθενά.

Στη Γερμανια,εδω.

http://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html?q=note+2+lte

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παρακαλώ πολύ να μείνουμε στο θέμα μας. Τα off topic μηνύματα περί ταχύτητας του 4G μεταφέρθηκαν. Ευχαριστώ :)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα σήμερα στο κατάστημα του birdphone για να αγοράσω τελικά το 7100 σε καφέ που μέχρι χθες φαινόταν διαθέσιμο.

@##@@#@ δεν υπήρχε!!!

Μόνο σε γκρι.

Υπήρχε δε ένα demo στο κατάστημα και περιμένοντας να δουν αν υπάρχει το καφέ,έπαιξα λίγο μαζί του.

Παιδιά συγγνώμη,αλλά απογοητεύθηκα αφού παντού διαβάζω ότι το τηλέφωνο "πάει σφαίρα".

Όσα λαγκαρίσματα παρατηρώ στο S3 (επαφές,ταμπλώ κλήσεων κτλ),τα ίδια ακριβώς έχει και το note.

Να έφταιγε το ότι ίσως είχε κάποιο "κακό" firmware?

Έκανα βλακεία και δεν κοίταξα ποιό φορούσε το τηλέφωνο.

Άντε τώρα να αποφασίσω τι στο @!#@$@ να πάρω.

Να έφταιγε το ότι ίσως είχε κάποιο "κακό" firmware?.

δεν έχει υπάρξει έως τώρα τέτοια stock Rom

Υπήρχε δε ένα demo στο κατάστημα και περιμένοντας να δουν αν υπάρχει το καφέ,έπαιξα λίγο μαζί του.

Παιδιά συγγνώμη,αλλά απογοητεύθηκα αφού παντού διαβάζω ότι το τηλέφωνο "πάει σφαίρα".

Όσα λαγκαρίσματα παρατηρώ στο S3 (επαφές,ταμπλώ κλήσεων κτλ),τα ίδια ακριβώς έχει και το note.

Η ταχύτητα απόκρισης είναι υποκειμενική. Πολλοί πάντως χρησιμοποιούμε exdialer, handcent, swype, κλπ

Άντε τώρα να αποφασίσω τι στο @!#@$@ να πάρω.

Το Note 2 είναι μάλλον το καλύτερο android

παιδια γεια σας.

απο σημερα ειμαι και γω μελος της παρεας σας και επισημα....

το κινητο πεταει......το πενακι..........οσο ελεγα οτι δεν θα μου ειναι και πολυ χρησιμο.......δεν μπορεις χωρις αυτο....

τωρα ...εγινε μια μα....κια,στην αποδειξη αγορας δεν εχει πανω το serial number.τι πρεπει να κανω τωρα για να ειμαι καλλυμενος απο θεμα εγγυησης??τι μπορει να γινει τωρα που εχει κοπει η αποδειξη???

ευχαριστω....Κωστας Λαρισα.

Μεγιαα

Νομίζω ότι σε περίπτωση που θα χρειαστεί servis, χωρίς να αναγράφει το ΙΜΕΙ η απόδειξη θα έχεις πρόβλημα.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Μεγιαα

Νομίζω ότι σε περίπτωση που θα χρειαστεί servis, χωρίς να αναγράφει το ΙΜΕΙ η απόδειξη θα έχεις πρόβλημα.

ευχαριστω..τωρα τι μπορω να κανω που δεν το γραφει πανω??να ζητησω καμια βεβαιωση?κατι τετοιο?

Να ζητήσεις να στο γράψουν ή να κολλήσουν το αυτοκόλλητο από συσκευασία με IMEI και από πάνω να το σφραγίσουν πάνω στην απόδειξη

Φίλε μου κυρίως αυτά με χαμηλές τιμές από Σκρουτζ είναι παραεισαγωγής και από χώρες της Ευρώπης κυρίως! Και το δικό μου από Σκρουτζ το πήρα και είναι δύο χαρές....Και όσο για την εγγύηση εφόσον είναι Ευρωπαϊκό το καλύπτει η Σαμσουνγκ για 2 έτη :-)

Δηλαδή εμπιστεύομαι κανονικά για αγορά από '''σκουτζομάγαζο''' ..!!???? Το σκέφτομαι για άμεση αγορά.! :):rolleyes:

ευχαριστω..τωρα τι μπορω να κανω που δεν το γραφει πανω??να ζητησω καμια βεβαιωση?κατι τετοιο?

Αν είναι ελληνικό δεν χρειάζεται imei..αν όχι ζήτα επανεκτύπωση της απόδειξης. Από που το πήρες?

Δηλαδή εμπιστεύομαι κανονικά για αγορά από '''σκουτζομάγαζο''' ..!!???? Το σκέφτομαι για άμεση αγορά.! :):rolleyes:

Να επιβεβαιώσεις πρώτα αν προέρχεται από χώρα ΕΕ, για να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν σου πούνε μισόλογα, του στυλ αν πάθεις βλάβη φέρε το σε εμάς, αγόρασε το από αλλού. Επίσης να επιβεβαιώσεις πρώτα ότι η απόδειξη θα έχει επάνω το IMEI και ότι θα σου το στείλουν χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Προσωπικά Πριν πληρώσω θα τσέκαρα και ότι το ΙΜΕΙ είναι χώρας ΕΕ, με τηλεφώνημα σε Samsung Hellas. Άρα προχωρά αλλά όχι χαλαρά.

Να επιβεβαιώσεις πρώτα αν προέρχεται από χώρα ΕΕ, για να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν σου πούνε μισόλογα, του στυλ αν πάθεις βλάβη φέρε το σε εμάς, αγόρασε το από αλλού. Επίσης να επιβεβαιώσεις πρώτα ότι η απόδειξη θα έχει επάνω το IMEI και ότι θα σου το στείλουν χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Προσωπικά Πριν πληρώσω θα τσέκαρα και ότι το ΙΜΕΙ είναι χώρας ΕΕ, με τηλεφώνημα σε Samsung Hellas. Άρα προχωρά αλλά όχι χαλαρά.

Μισό..επειδή δεν ξέρω και πάρα πολλά:confused::confused: ...τι είναι το ΙΜΕΙ..?κάποιο barcode?κάποιος κωδικός.? :blink::blink:

Μισό..επειδή δεν ξέρω και πάρα πολλά:confused::confused: ...τι είναι το ΙΜΕΙ..?κάποιο barcode?κάποιος κωδικός.? :blink::blink:

Ναι είναι ενας κωδικός που αναγράφεται πανω στο κουτί κοντά στο barcode και πρέπει να αναγράφεται και στην απόδειξη ωστε να ισχύει η εγγύηση εφόσον ειναι ΕΕ

Θοδωρής

Αν είναι ελληνικό δεν χρειάζεται imei..αν όχι ζήτα επανεκτύπωση της απόδειξης. Από που το πήρες?

μιλησα μαζι τους και μου ειπανε οτι θα κανουνε επανεκτυπωση την αποδειξη ...αφου τους στειλω με email το ΙΜΕΙ..

Μιας και δεν βρήκα πουθενά το 7105,με παρασύρατε παλιόπαιδα και παρήγγειλα την παντόφλα σε καφέ χρώμα.

Παραλαβή Τρίτη πρωί.

Μιας και δεν βρήκα πουθενά το 7105,με παρασύρατε παλιόπαιδα και παρήγγειλα την παντόφλα σε καφέ χρώμα.

Παραλαβή Τρίτη πρωί.

Καλα εκανες και πιστευω θα σου αρεσει!

Το εχω το καφε κοντα 3 μηνες και ειμαι υπερ ευχαριστημενος

Αντε καλως να σου ερθει!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παραλαβή Τρίτη πρωί.

Καλοδουλευτο φιλε μου και καλως ηρθες στη παρεα μας!!!

Εγω το ειχα παρει απο Kaizershop και η αποδειξη εγραφε κανονικα το ΙΜΕΙ επανω..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αυτή η "μόδα" με την αναγραφή του ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη,είναι μόνο απαίτηση της Samsung Ελλάς?

Ρωτάω γιατι μόλις κοίταξα τα κουτιά από 2 Galaxy S,Δύο Galaxy S2 και 2 Galaxy S3 και δεν έχουν πουθενά γραμμένο εξωτερικά το ΙΜΕΙ,πράγμα που σημαίνει ότι για να γράψει κάποιος το ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη,πρέπει να ανοίξει το κουτι και στη συνεχεια να βάλει σε λειτουργία το τηλέφωνο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αυτή η "μόδα" με την αναγραφή του ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη,είναι μόνο απαίτηση της Samsung Ελλάς?

Ρωτάω γιατι μόλις κοίταξα τα κουτιά από 2 Galaxy S,Δύο Galaxy S2 και 2 Galaxy S3 και δεν έχουν πουθενά γραμμένο εξωτερικά το ΙΜΕΙ,πράγμα που σημαίνει ότι για να γράψει κάποιος το ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη,πρέπει να ανοίξει το κουτι και στη συνεχεια να βάλει σε λειτουργία το τηλέφωνο.

Δεν ειναι μοδα αγαπητε.Χωρις την αποδειξη με το αναγραφομενο imei τρως πορτα στις περισσοτερες αντιπροσωπειες και το imei αναγραφεται παντα σε ολες τις συσκευες εξωτερικα στο κουτι απο αρχαιοτατων χρονων.Και το s το αναγραφει και το s2 και ολα, αν θες σου ανεβαζω και φωτο μια κι εχω κρατησει καποια στο κουτι τους για ενθυμιο