Thou_Bou Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Xρειάζεται να στείλεις τα ακόλουθα παραστατικά (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο κουπόνι της Σαμσουνγκ.) 1) φωτοτυπια ταυτότητας 2) φωτοτυπία απόδειξης αγοράς (με το ΙΜΕΙ να αναγράφεται πάνω στην απόδειξη ) 3) έγγραφο τράπεζας που να δείχνει το όνομά σου μαζί με τον αριθμό λογαριασμού (π.χ την πρώτη σελίδα ενός βιβλιαρίου τραπέζης) 4) το κουπόνι που κατεβαζεις απο το Samsung. Com/gr/cashback με τα στοιχεία συμπληρωμένα. σε ευχαριστω πολύ φιλε, μολις τωρα ειδα την απαντηση σου, ενω διαβαζα προηγουμενες σελιδες. σελ.36 αναφερει επισης ενα παιδι οτι εστειλε τα ιδια. οκ αυτα θα στειλω αυριο (σχετικά με τραπεζα, εχω απλό καρτελάκι μεγεθους πιστωτικής καρτας /λογαριασμό μισθοδοσιας οπου αναγραφεται ονομα μου, αριθμος λογαριασμού και IBAN). τον φακελο τον στελνουμε με "απλό" ή "συστημένο" (λογικά απλό, δε ξερω καν αν σε τετοιου ειδους αποστολές φακελων προς εταιρείες υπαρχουν συστημενα). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 τον φακελο τον στελνουμε με "απλό" ή "συστημένο" (λογικά απλό, δε ξερω καν αν σε τετοιου ειδους αποστολές φακελων προς εταιρείες υπαρχουν συστημενα). Συστημένο και Βάστα το αποδεικτικό που αναγράφει αριθμό και ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 ούτε και φωτοτυπία βιβλιαριου τραπέζης έτσι? 'Ισως να είναι περιττό αλλά καλύτερα στείλε και φωτοτυπία του βιβλιαρίου διότι στους όρους αναφέρει ότι πρέπει ο λογαριασμός να είναι στο όνομα σου και να αποδεικνύεται. Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 'Ισως να είναι περιττό αλλά καλύτερα στείλε και φωτοτυπία του βιβλιαρίου διότι στους όρους αναφέρει ότι πρέπει ο λογαριασμός να είναι στο όνομα σου και να αποδεικνύεται. δεν ειναι καθολου περιττο, το αναφερει ξεκαθαρα οτι απαιτειται λογαριασμός τραπεζας/αποδεικτικο. αρα φωτοτυπια την 1 σελιδα του λογαριασμού όπου φαινεται το ονομα δικαιουχου. για οσους ενδιαφερονται, πριν λιγο περασα από public για θηκη (δεν βρηκα τιποτα) και το εχει τιμη 549 ευρω. ακριβως διπλα το νοτε1 499 ευρω. εξηγησα σε μια κυρια το -100 της samsung για εως τις 11-1-2013, νομιζω με καταλαβε, το εψηνε, οι δε υπαλληλοι, κοιταγαν απορημενοι κ εντρομοι το τι ελεγα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Χθες το πήρε ο ανιψιός μου απο Media market στα 550 - την προσφορα της samsung. Ειχε 6-7 τεμαχια και στα 2 χρωματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonycruz Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 για σας!!! θέλω να αγοράζω ένα note 2 αλλα βλέπω ότι πολλοί είναι οι αντρωποi που το πουλάνε μετά που το αγόραζαν με 1 eυδομαδα η 1 μηνα χρήση στην χρήση ευκαιρία, :blink: τι γίνεται? τόσο απογοητευτικός τελικά είναι η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 για σας!!! θέλω να αγοράζω ένα note 2 αλλα βλέπω ότι πολλοί είναι οι αντρωποi που το πουλάνε μετά που το αγόραζαν με 1 eυδομαδα η 1 μηνα χρήση στην χρήση ευκαιρία, :blink: τι γίνεται? τόσο απογοητευτικός τελικά είναι η συσκευή? Όχι δεν είναι απογοήτευση η συσκευή, καθόλου κιόλας, απλά εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ και πολλοί απ όσους βλέπεις είναι γκατζετάκιδες, αλλάζουν κινητό πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Όχι δεν είναι απογοήτευση η συσκευή, καθόλου κιόλας, απλά εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ και πολλοί απ όσους βλέπεις είναι γκατζετάκιδες, αλλάζουν κινητό πολύ συχνά. Η παρ όλο που είναι η κορυφαία συσκευή σήμερα δυστυχώς πολλούς δε τους βολεύει και το μέγεθος και το δίνουν αναγκαστικά. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Η παρ όλο που είναι η κορυφαία συσκευή σήμερα δυστυχώς πολλούς δε τους βολεύει και το μέγεθος και το δίνουν αναγκαστικά. Σωστό. Χωρίς να υπερβάλλω όμως, το ίδιο ακριβώς πράγμα φοβόμουν κι εγώ και μετά από 1 μήνα μαζί του το θελα λίιιιιγο ακόμα μεγαλύτερο. Δε χορταίνεται η οθονάρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Σωστό. Χωρίς να υπερβάλλω όμως, το ίδιο ακριβώς πράγμα φοβόμουν κι εγώ και μετά από 1 μήνα μαζί του το θελα λίιιιιγο ακόμα μεγαλύτερο. Δε χορταίνεται η οθονάρα :p Αυτά να ακούει η Samsung και θα μας το κάνει κανονικό tablet το note 3 και όχι 6.1 που φημολογείται :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 παιδια καλημερα και καλη χρονια σε ολους.Θα παρω κατι χρηματα που δεν τα περιμενα στις 18-1 και σκεφτομαι την αγορα του νοτε 2 προλαβαινω την εκπτωση απο τα μαγαζια και απο την samsung δηλαδη τελικη τιμη 499 η τσαμπα ονειρευομαι?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 παιδια καλημερα και καλη χρονια σε ολους.Θα παρω κατι χρηματα που δεν τα περιμενα στις 18-1 και σκεφτομαι την αγορα του νοτε 2 προλαβαινω την εκπτωση απο τα μαγαζια και απο την samsung δηλαδη τελικη τιμη 499 η τσαμπα ονειρευομαι?? νομιζω η προσφορα τελειωνει αυριο. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 παιδια καλημερα και καλη χρονια σε ολους.Θα παρω κατι χρηματα που δεν τα περιμενα στις 18-1 και σκεφτομαι την αγορα του νοτε 2 προλαβαινω την εκπτωση απο τα μαγαζια και απο την samsung δηλαδη τελικη τιμη 499 η τσαμπα ονειρευομαι?? Πας σε κατάστημα. Αγοράζεις note 2, 550ευρω (ζητάς να σου αφαιρέσουν ΔΩΡΟΕΠIΤΑΓΗ) . Πληρώνεις με πιστωτική. Άμεσα πας ταχυδρομείο και στέλνεις με συστημένο τον φάκελο. Στις 18/1 αποπληρώνεις την κάρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Πας σε κατάστημα. Αγοράζεις note 2, 550ευρω (ζητάς να σου αφαιρέσουν ΔΩΡΟΕΠIΤΑΓΗ) . Πληρώνεις με πιστωτική. Άμεσα πας ταχυδρομείο και στέλνεις με συστημένο τον φάκελο. Στις 18/1 αποπληρώνεις την κάρτα σου. ντεν εχω πιστωτικη καρδια μου:X :X Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loubas Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Παιδιά σε ποιό κατάστημα το δίνουν 550€? Πήγα εχθές σε πλαίσιο Καλαμαριάς, Ευκαρπίας (Θεσσαλονίκη) και σε Γερμανό, αλλά η τιμή ήταν 600€. Να δοκιμάσω mediamarkt Πυλαίας? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Παιδια καμια γνωμη για το σκρουτζομαγαζο Smarties εχετε?ξερει κανεις κατι γι αυτο?ρωταω γιατι παραγγειλα το note απο εκει λογο τιμης αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι απο καμια παραξενη χωρα κ παπαλα η εγγυηση...αν καποιος ξερει κατι πειτε μου παρακαλω ν ακυρωσω την παραγγελια, ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 τελικα ρε παιδια σε ποια καταστηματα ισχυει ακομα προσφορα με δωροεπιταγη για το νοτε 2.Ψαχνω αλλα δεν βρισκω.Μηπως εληξε?? Καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daemonicus Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 MediaMarkt δοκίμασες? Στην Συγγρού παντός είχε πριν μερικές μέρες.. παντός σήμερα είναι τελευταία μέρα (αν εννοείς για την επιστροφή της Samsung) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 MediaMarkt δοκίμασες? Στην Συγγρού παντός είχε πριν μερικές μέρες.. παντός σήμερα είναι τελευταία μέρα (αν εννοείς για την επιστροφή της Samsung) τηλεφωνικα μου ειπαν οχι.θα παω μια βολτα αυριο απο εκει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 τηλεφωνικα μου ειπαν οχι.θα παω μια βολτα αυριο απο εκει Εγω πηγα στις 9/1 στο μιντια μαρκτ αλιμου και μετα απο ελεγχο σε ολα τα μιντια μαρκτ που εκανε ενας εξυπηρετικοτατος υπαλληλος δεν βρεθηκε πουθενα διαθεσιμο. Μου ειπε παντως οτι περιμενε καινουργια παραγγελια ειτε σημερα 11/1 ειτε τη δευτερα. Δωρον αδωρο παντως αφου τη δευτερα θα εχει ληξει το κασμπακ της σαμσουνγκ. Εγω σταθηκα τυχερος γιατι τηλεφωνικα βρηκα ενα λευκο στο πλαισιο, κι ετσι τα εκανα κι εγω ζευγαρακι, οπως κι ενας αλλος παραπανω. Το λευκο παντως εμφανισιακα δειχνει χειροτερο ποιοτικα, παροτι ειναι ακριβως τα ιδια υλικα. Βεβαια δεν γυαλιζει απο χιλιομετρα στο φως οπως το γκρι αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα. Μη νομιζετε οτι ειμαι ο Ωνασης και δινω 900€ για κινητα σε τετοιους καιρους. Απλα αυτο το κινητο σε αυτη την τιμη ΑΞΙΖΕΙ. Εστω κι αν η γυναικα μου, στην αρχη τουλαχιστον θα χρησιμοποιει το πολυ 10% απ οτι μπορει να κανει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδια οσοι εχετε συμπληρωσει ενα μηνα απο τοτε που το πηρατε σαν εχει δωσει τα λεφτα η samsung?? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Με πηραν προχτες τηλ απο τη σαμσουνγκ γιατι στην αποδειξη δεν ειχε το ιμει αλλα ενα αλλο νουμερο(που τελικα ηταν ενας κωδικος απο τα κουπονια εκπτωσης) ,τους εδωσα το σωστο ιμει προφορικα μαλιστα και ηταν αρκετο οποτε δεν ψαχνουν αφορμη να κοψουν τα λεφτα ..τα ειχα στειλε μεσα δεκεμβρη με απλο ταχυδρομειο Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδιά πριν μισή ώρα γύρισα από την τράπεζα και η επιστροφή χρημάτων είναι γεγονός. Πιθανότατα παίζει ρόλο ότι το αγόρασα από τους πρώτους με την προσφορά και έστειλα αυθημερόν συστημένο το πακέτο με τα δικαιολογητικά. Επίσης, το επίθετό μου αρχίζει από Α... , αν αυτό μετράει.. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδιά πριν μισή ώρα γύρισα από την τράπεζα και η επιστροφή χρημάτων είναι γεγονός. Πιθανότατα παίζει ρόλο ότι το αγόρασα από τους πρώτους με την προσφορά και έστειλα αυθημερόν συστημένο το πακέτο με τα δικαιολογητικά. Επίσης, το επίθετό μου αρχίζει από Α... , αν αυτό μετράει.. Χε χε αντε καλοφαγοτα!! Ευχαριστουμε παντως για την ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Με πηραν προχτες τηλ απο τη σαμσουνγκ γιατι στην αποδειξη δεν ειχε το ιμει αλλα ενα αλλο νουμερο(που τελικα ηταν ενας κωδικος απο τα κουπονια εκπτωσης) ,τους εδωσα το σωστο ιμει προφορικα μαλιστα και ηταν αρκετο οποτε δεν ψαχνουν αφορμη να κοψουν τα λεφτα ..τα ειχα στειλε μεσα δεκεμβρη με απλο ταχυδρομειοΚαι εγω ****το δεν εβαλα στο κουπονι το σωστο iban αλλα τον απο πανω αριθμο που υπαρχει στην πρωτη σελιδα του βιβλιαριου του λογαριασμου.Βεβαια στο πακετακι ειχα και φωτοτυπια των πληροφοριων αυτων απο το βιβλιαριο,απλα το ειχα στειλει στις 19 Δεκεμβρη και επειδη οι μερες περνανε φοβαμαι μηπως γινει καμια στραβη...:( Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts