Navigon Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 1.5 χρόνου να είναι το τηλέφωνο μάξιμουμ. Τα διπλασίασες.. Ναι εχεις δικιο...Απλα μπαινω σε σκεψεις και θα ηθελα και μια δευτερη εκτιμηση με το τι να κανω γι'αυτο εχω απευθυνθει σε εσας που εχετε και μια εμπειρια (οσοι εχουν) με κινητα κλπ.Δεν αλλαζω συχνα γι'αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Στη θέση σου θα προτιμούσα το III . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αλλά να το δεις ότι δεν είναι μαϊμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αλλά να το δεις ότι δεν είναι μαϊμού Αυτος ειπε οτι θα μου δείξει απόδειξη.....Θα του ζητησω και ΙΜΕΙ να δω σε κινητο και κουτι.Η αποδειξη πάνω το γράφει;Κι εννοειται μονο αντιακταβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 παιδια ποια ειναι η καλυτερη τιμη για το κινητο αυτη τη στιγμη και απο που? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σήμερα το παρέλαβα!! Άριστος επαγγελματίας ο Νίκος!! Κέρασε και προστατευτικό οθόνης!! Αγόρασα και θηκούλα flip cover πορτοφολάκι της mercury. Το μονο που ξέχασα ήταν η micro-sim. Απόψε έχουμε ξενύχτι.. :D φιλε μου απο ποια χωρα ειναι αυτο το κινητου του νικου(ενδιαφερομαι και εγω)??Εχει εγγυηση απο smartec η arvato? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ρε παιδια αυτο το 2αρι δεν εχει υποστει κριση καθολου...περυσι τον ιουλη το αγορασα 395 και φετος το ιδιο μαγαζι το εχει στα 380 σχεδον...τι να πω...τα αλλα μαγαζια που το εχουν 335 τι το διαφορετικο εχουν??ειναι θεμα smartek και οχι arvato?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ρε παιδια αυτο το 2αρι δεν εχει υποστει κριση καθολου...περυσι τον ιουλη το αγορασα 395 και φετος το ιδιο μαγαζι το εχει στα 380 σχεδον...τι να πω...τα αλλα μαγαζια που το εχουν 335 τι το διαφορετικο εχουν??ειναι θεμα smartek και οχι arvato?? Τίποτα απολυτως..Αν καταλαβα καλα , και το μαγαζι που το πηρες που τωρα το εχει ~380 και αυτα που τωρα το εχουν ~330 ειναι παραεισαγωγης απλα.Ιδια εγγυηση. Ελληνικης αντιπροσωπιας δυσκολα βρισκεις πλεον. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τίποτα απολυτως..Αν καταλαβα καλα , και το μαγαζι που το πηρες που τωρα το εχει ~380 και αυτα που τωρα το εχουν ~330 ειναι παραεισαγωγης απλα.Ιδια εγγυηση. Ελληνικης αντιπροσωπιας δυσκολα βρισκεις πλεον. Ειναι δυνατον να εδωσα περυσι τον ιουλη 394 ευρω για να το παρω και φετος,ενα χρονο μετα, το ιδιο μαγαζι να το εχει 387?? δηλαδη ενα αλλο μαγαζι που το ειχε περυσι 390 γιατι τωρα το εχει 335?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
universalgr1 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 φιλε μου απο ποια χωρα ειναι αυτο το κινητου του νικου(ενδιαφερομαι και εγω)??Εχει εγγυηση απο smartec η arvato? Sorry φίλε, τωρα το ειδα το μηνυμα σου. Απο Γαλλία ειναι το κινητό. Ο Νικος μου σφράγισε την απόδειξη, αλλα δεν θυμάμαι απο ποια εταιρία. Προφανώς αν τη χρειαστω θα επικοινωνήσω μαζι του. Ειναι πολυ φιλικός και συνεργάσιμος. Σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις μου ειναι άριστες απο το κινητό. Εχουν περάσει 5 μηνες κι ακόμα το ανακαλύπτω.. Δεν βαριέσαι ποτε κι αν το αλλάξω κάποια στιγμή θα ειναι για ενα νεότερο note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Απορία. Το Noteli ξεφτίζει τριγύρω το μεταλλικό. Βρέθηκα για άλλη δουλειά στο service της Samsung το έδειξα στην κοπέλα και αφού το τσέκαρε(για να δει αν ειναι από πτώση ή όχι) μου λέει αλλάζει αν είσαι στην εγγύηση, αλλιώς είναι 45 Ευρώ. Υπάρχει περίπτωση με καμιά άλλη απόδειξη να κάνουμε την δουλειά μας ή όχι; Οποιαδήποτε πληροφορία και pm δέχομαι ευχαρίστως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγω πήρα ένα πάντως από aliexpress 7 ευρώ αν θυμαμαι καλά και το πέρασα μόνος μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts