zedzeus Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω από kaizerstore Πανεπιστημίου με το οποίο κ συνομίλησα προ ολίγου αλλά κάνοντας έναν τελευταίο έλεγχο στο google,είδα κάποιες αναφορές που μου φάνηκαν λίγο περίεργες και επίσης είδα πως αναφέρεστε στο παρόν thread με πολύ κολακευτικά σχόλια(σε παλιότερα όμως posts) στο extreme mobile στο Αιγάλεω.Ισχύει ακόμα ότι είναι τόσο αξιόπιστο κατάστημα;Με την arvato συνεργάζεται;; Επίσης,πριν την παραγγελία μπορώ να εντοπίσω την παρτίδα και αν ναι,έχει τόσο σημασία αν η συσκευή είναι π.χ. κατασκευασμένη τον Οκτώβριο ή το Δεκέμβριο ή θα καταλάβω κάτι αν μάθω σε ποια ευρωπαϊκή χώρα έχει κατασκευαστεί; Και τα δυο καταστηματα θεωρω οτι ειναι αξιοπιστα. Εχω ψωνισει και απο τους δυο συσκευες και αξεσουαρ (οχι μονο μια φορα) και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Πουλανε και οι δυο Ελληνικες η Ευρωπαικες συσκευες οποτε δεν υπαρχει θεμα εγγυησης. Τις πληροφοριες σχετκά με το τηλεφωνο ειναι σχεδον αδυνατο να τις εχεις πριν το ανοιξεις και το βαλεις σε λειτουργια. Για θεματα επισκευων και γενικα θεματα που σχετιζονται με την εγγυηση μπορεις να απευθυνεσαι κατ ευθειαν ο ιδιος στην Smartec. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ευχαριστώ zedzeus! Μίλησα νωρίτερα και με το extreme mobile και μου ζήτησε ο Νίκος να τα ξαναπούμε από μεθαύριο που θα έχει νεότερα.Να δούμε.. Αν δεν προκύψει κάτι,λογικά θα συνεργαστώ με κάποιο από τα δύο καταστήματα με την ελπίδα να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή.Πάντως απ'ό,τι κατάλαβα,υπάρχει σχετικά περιορισμένο stock από τη συσκευή και αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό,κακό ή αδιάφορο.Η τιμή όμως φαίνεται αρκετά ''τίμια'' συγκρινόμενη με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
universalgr1 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Έκανα σήμερα παραγγελία από extreme-mobiles. Σε αναμονή.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
universalgr1 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Δεν βρέθηκε το λευκό οπότε παρήγγειλα το γκρι. Και όσο το βλέπω τελικά μου αρέσει περισσότερο!!! Τη Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!! Το πρώτο μου phablet!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλοριζικο και να το χαρεις οσο δεν παει:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 παιδια τι να πω γι'αυτο το τιτανομεγιστο κινητο...μετα απο εναμιση χρονο παιζει τα παντα...οτι παιχνιδι κ να του εχω βαλει.... ειχα το s3 παντως κ ενω εχουν την ιδια gpu το real racing εκανε σπασιματα το νοτε οχι περιεργο. Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Η συσκευή δεν μασάει τίποτα, έχει πολλά ψωμιά ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 παιδια τι να πω γι'αυτο το τιτανομεγιστο κινητο...μετα απο εναμιση χρονο παιζει τα παντα...οτι παιχνιδι κ να του εχω βαλει.... ειχα το s3 παντως κ ενω εχουν την ιδια gpu το real racing εκανε σπασιματα το νοτε οχι περιεργο. Στο Note 2 οι CPU/GPU έχουν ελαφρά υψηλότερο χρονισμό. 1.4GHz/440MHz CPU/GPU για το S3 και 1.6GHz/533MHz αντίστοιχα για το Note 2 πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Exynos Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
universalgr1 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλοριζικο και να το χαρεις οσο δεν παει :D Thanx m8!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 παιδια τι να πω γι'αυτο το τιτανομεγιστο κινητο...μετα απο εναμιση χρονο παιζει τα παντα...οτι παιχνιδι κ να του εχω βαλει.... ειχα το s3 παντως κ ενω εχουν την ιδια gpu το real racing εκανε σπασιματα το νοτε οχι περιεργο. Τι συγκρίνεις με το s3? Έχει και 1 γίγα ραμ παραπάνω. Αν το έχεις, βάλε το asphalt 7 και πες μου τις εντυπώσεις σου Άρη :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
universalgr1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Σήμερα το παρέλαβα!! Άριστος επαγγελματίας ο Νίκος!! Κέρασε και προστατευτικό οθόνης!! Αγόρασα και θηκούλα flip cover πορτοφολάκι της mercury. Το μονο που ξέχασα ήταν η micro-sim. Απόψε έχουμε ξενύχτι.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Σήμερα το παρέλαβα!! Άριστος επαγγελματίας ο Νίκος!! Κέρασε και προστατευτικό οθόνης!! Αγόρασα και θηκούλα flip cover πορτοφολάκι της mercury. Το μονο που ξέχασα ήταν η micro-sim. Απόψε έχουμε ξενύχτι.. :D καλοριζικο φιλε μου και καλα φλασαρισματα.. :):) Ο Νικολας αψογος οπως παντα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Σήμερα το παρέλαβα!! Άριστος επαγγελματίας ο Νίκος!! Κέρασε και προστατευτικό οθόνης!! Αγόρασα και θηκούλα flip cover πορτοφολάκι της mercury. Το μονο που ξέχασα ήταν η micro-sim. Απόψε έχουμε ξενύχτι.. :D Καλοριζικο και καλο λιωσιμο, το καλυτερο value for money κινητο αυτη τη στιγμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γειά σας παίδες! Από σήμερα κι εγώ μαζί σας.Υπάρχει τρόπος να έχεις notifications στην οθόνη κκειδώματος, π.χ μην, κλήσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γειά σας παίδες! Από σήμερα κι εγώ μαζί σας.Υπάρχει τρόπος να έχεις notifications στην οθόνη κκειδώματος, π.χ μην, κλήσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Root, εγκατάσταση xposed και μετά install samsung multiple widgets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Root, εγκατάσταση xposed και μετά install samsung multiple widgets. Αν δεν εννοείς κάτι άλλο, τα multiple widgets υπάρχουν στην 4.3 και μπορείς να τα ενεργοποιήσεις. Επίσης μπορεί να βάλει και το Dashclock widget που συγκεντρώνει ενημερώσεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Αν δεν εννοείς κάτι άλλο, τα multiple widgets υπάρχουν στην 4.3 και μπορείς να τα ενεργοποιήσεις. Επίσης μπορεί να βάλει και το Dashclock widget που συγκεντρώνει ενημερώσεις. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Root όχι ακόμα, αργότερα ίσως... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceblade Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 220 λίρες αυτή τη στιγμή στο amazon.co.uk το Titanium grey (εξαιρετική τιμή νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 232 λίρες βγαίνει με ελληνικό ΦΠΑ και μτφ. άρα 280 ευρώ περίπου με τη σημερινή ισοτιμία. καλή τιμή αλλά σε 1-2 εβδομάδες τόσο θα έχει και εδώ μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπερα....Εχω βρει ενα μεταχειρισμενο note 2 που θα μου βγει γυρω στα 200 ευρω με τα παζαρια.Αξιζει να προχωρησω στην αγορα του (εννοειται πως θα το δω πρωτα)??Σκεφτομουν να δω το Note 3 αλλα ειναι πολυ ακριβο αυτη τη στιγμη και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τοσο μεγαλη διαφορα με το 2 (δε με ενδιαφερει και τοσο η καμερα ουτε οτι τρεχει 3αρα Ραμ)...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Χτύπα το. Είναι πολύ καλή συσκευή. Πόσο μάλλον στα 200€. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Χτύπα το. Είναι πολύ καλή συσκευή. Πόσο μάλλον στα 200€. Και κανενα 20αρι παραπανω να βγει δε παραπονιεμαι....Παντως τωρα που το εψαξα βρηκα 3αρι στα 300 (μεταχειρισμενα φυσικα)!Τι να κανω;;Ποια η διαφορα τους;Κι αν παρω τα 2αρι θα μπορεσω να το κρατησω αξιοπρεπως για κανενα 2χρονο (εχω το Mini pro εδω και 2,5 χρονια και ειμαι ευχαριστημενος παρα τα λαδια που μου κανει πλεον λογω ανεπαρκειας ram και rom και θελω να κρατησω το κινητο το επομενο καπου τοσο) EDIT: Βρηκα μεταχειρισμενο Νote 3 στα 300!Το 2αρι στα 220 οπως ειπα αλλα το 3 δε ξερω κατα ποσο ειναι καλο καθως ειναι πολυ μακρια για να το ελεγξω.Μου φαινονται ακριβα τα 300 ευρω γιατι δεν εχω παρει κινητο τοσο πολυ.Τι θα μου προτεινατε;Ευχαριστω Edited March 29, 2014 by Navigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το 2 ειναι πολυ καλο κινητο και θα το εχεις σιγουρα για 2 χρονια ακομα.στα 200 ευρο ειναι πολυ καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navigon Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το 2 ειναι πολυ καλο κινητο και θα το εχεις σιγουρα για 2 χρονια ακομα.στα 200 ευρο ειναι πολυ καλη τιμη Ειναι στα 220!Και αυτο μεταχειρισμενο φυσικα και το αλλο.Η τιμη ειναι 80 ευρω διαφορα.Αξιζει για 80 ευρω να παρω ενα κινητο 3 χρονων ενω μπορω να παρω το πιο καινουριο;Ελοχευει βεβαια ο κινδυνος να μην ειναι τοσο αξιοπιστο γιατι δε μπορω να το ελεγξω.Πως μπορω να μαθω αν ειναι το αυθεντικο απο αποσταση; Ενταξει ολη την ωρα σκεφτομαι ποιο να παρω :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 1.5 χρόνου να είναι το τηλέφωνο μάξιμουμ. Τα διπλασίασες.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts