Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως αναφέρετε παραπάνω μάλλον στέλνουν από Αγγλία οπότε δεν έχουμε τελωνείο.

Το πρόβλημα είναι ότι βλέπω κακή φήμη οπότε μάλλον το ρίσκο είναι μεγάλο.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εγινε παιδια....?

Εν αναμονη του 3 ανεβαινει η τιμη του 2....???

Στα €390 αρχικά ξεπούλησε (εξαντλήθηκε) και εν συνεχεία ξεπέρασε τα €420.

Το φαινόμενο παρατηρείται σε μοντέλα που έχουν αποδειχθεί πραγματικά καλά ή προχωρημένα για την εποχή τους όπως το note 2, που το s4 του επόμενου έτους είχε ίδια internal sd και ram!

Όσο διαφημίζεται το note 3 τόσο θα κρατείται ψηλά η τιμή του note 2, για να προσγειωθεί πάλι σε 350-400 κάποιους μήνες μετά που θα έχει ξεφουσκώσει η τιμή του note 3 στα 550+.

γεια σας παιδια.εχει ενας φιλος μου επιδοτηση απο wind 390 euro,μπορει να παρει την ιδια επιδοτηση απο καποιο μαγαζι που ειναι στο σκρουτζ ..να μην πληρωνει την συσκευη για χρυσαφι........ευχαριστω.

το birdphone.gr στην Αμφιθεας που αγόρασα εγώ note 2 στα 390 άνευ επιδότησης, είναι συγχρόνως και wind ... ας ρωτήσει! αν δεν έχουν το note 2 διαθέσιμο τώρα, ας περιμένει αν πρόκειται να πληρώσει 390 μείον την επιδότηση

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω κ γω την κινητάρα (έχω s3) αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραματάκια. Πρώτον έλεγα να το πάρω κλασσικά σε λευκό αλλά είδα οτι έχει βγει και σε καφέ, το καφέ λέει τίποτα το έχει κανένας πως σας φαίνεται ? και δεύτερον τώρα έχει 410 ευρώ λέτε σε 2 βδομάδες που βγαίνει το note 3 να πέσει η τιμή του ή λόγο ζήτησης μήπως την ανεβάσουν κ όλας ?

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω κ γω την κινητάρα (έχω s3) αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραματάκια. Πρώτον έλεγα να το πάρω κλασσικά σε λευκό αλλά είδα οτι έχει βγει και σε καφέ, το καφέ λέει τίποτα το έχει κανένας πως σας φαίνεται ? και δεύτερον τώρα έχει 410 ευρώ λέτε σε 2 βδομάδες που βγαίνει το note 3 να πέσει η τιμή του ή λόγο ζήτησης μήπως την ανεβάσουν κ όλας ?

Εχω το λευκό και σκέφτομαι να αλλάξω και να πάρω το γκρι αλλα και εγω περιμένω να φτάσει πάλι τα 370 που ειχε φτάσει. Καπου εκει νομίζω. Το καφε το έχουν παιδια απο εδω και έχουν πει τα καλύτερα απλα εμενα μου αρέσουν τα νερά του γκρι

Edited by tpal
Θοδωρής

Εχω το λευκό και σκέφτομαι να αλλάξω και να πάρω το γκρι αλλα και εγω περιμένω να φτάσει πάλι τα 470 που ειχε φτάσει. Καπου εκει νομίζω. Το καφε το έχουν παιδια απο εδω και έχουν πει τα καλύτερα απλα εμενα μου αρέσουν τα νερά του γκρι

Και καλα κανεις και σου αρεσει.Το titanium grey ειναι ολα τα λεφτα, δενει με το bezel σαν να ειναι ενα και σου περναει την εντυπωση οτι το κινητο ειναι μεταλλικό

Και καλα κανεις και σου αρεσει.Το titanium grey ειναι ολα τα λεφτα, δενει με το bezel σαν να ειναι ενα και σου περναει την εντυπωση οτι το κινητο ειναι μεταλλικό

Τι να κάνω όμως που ήμουν μηλοφωνακιας και ολα τα ειχα σε μαύρο. Ειπα αλλαγη λειτουργικού αλλαγή χρώματος και δεν μου βγήκε σε καλό. Εδω την manna θελω να πάρω και σκέφτομαι οτι δεν θα πάει.

Πόσο μπορώ να το δώσω τώρα το κινητό ωστε να πάρω το γκρι;

Καθαρη τιμή χωρίς υπερβολές. Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να εκτιμήσω μόνος μου

Θοδωρής

Το έχω εγώ και το καφέ είναι μακρά το καλύτερο.

Καλημερα,λοιπον μολις μπηκε αυτο το καταστημα στο σκρουτζ και πραγματικα πρωινιατικα εχω παθει σοκ με της τιμες που εχει,π.χ Note 2 στα 354!!!! Επειδη αυριο μαλλον θα το χτυπησω απο αυτους,ξερεις κανεις το συγκεκριμενο καταστημα???Μου κανει εντυπωση το ποσο χαμηλες τιμες σε σχεση με τους αλλους εχει,μην ειναι τιποτα απατη φοβαμαι!

http://www.bestprice.gr/item/2153139127/samsung-n7100-galaxy-note-2-16gb

Καλημερα,λοιπον μολις μπηκε αυτο το καταστημα στο σκρουτζ και πραγματικα πρωινιατικα εχω παθει σοκ με της τιμες που εχει,π.χ Note 2 στα 354!!!! Επειδη αυριο μαλλον θα το χτυπησω απο αυτους,ξερεις κανεις το συγκεκριμενο καταστημα???Μου κανει εντυπωση το ποσο χαμηλες τιμες σε σχεση με τους αλλους εχει,μην ειναι τιποτα απατη φοβαμαι!

http://www.bestprice.gr/item/2153139127/samsung-n7100-galaxy-note-2-16gb

Check list προτού αγοράσεις:

1) Είναι καινούριο σε σφραγισμένη συσκευασία;

2) Είναι Ευρωπαϊκό ώστε να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας;

3) Γράφει IMEI η απόδειξη;

4) Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά στο κατάστημα ή με αντικαταβολή;

5) (προαιρετικά) Έχει αντικατάσταση συσκευής τις πρώτες ημέρες σε περίπτωση βλάβης;

Αν ισχύουν όλα αυτά το αγοράζεις εχθές διότι θα εξαφανιστεί μέχρι αύριο!

...πάντως το γεγονός ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εκτός λειτουργίας κάτι μου λέει ότι η τιμή αυτή δεν είναι για να γίνουν πωλήσεις αλλά για να γίνει προβολή. Πάντως ίσως αποκαλύπτει το πραγματικό κόστος για τα καταστήματα.

...ιδού το screenshot

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καφέ από εμένα. Παντού σκούρο καφέ εκτός από το bezel που είναι ανοιχτό.

Το έχω εγώ και το καφέ είναι μακρά το καλύτερο.

Συμφωνώ και με τους 2.

Έχω αγοράσει 6 φορές το Note 2 και το καφέ το φοβόμουν αλλά είναι απίστευτο χρώμα.

Σοβαρό και του δίνει 1 premium αίσθηση

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Check list προτού αγοράσεις:

1) Είναι καινούριο σε σφραγισμένη συσκευασία;

2) Είναι Ευρωπαϊκό ώστε να έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας;

3) Γράφει IMEI η απόδειξη;

4) Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά στο κατάστημα ή με αντικαταβολή;

5) (προαιρετικά) Έχει αντικατάσταση συσκευής τις πρώτες ημέρες σε περίπτωση βλάβης;

Αν ισχύουν όλα αυτά το αγοράζεις εχθές διότι θα εξαφανιστεί μέχρι αύριο!

...πάντως το γεγονός ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εκτός λειτουργίας κάτι μου λέει ότι η τιμή αυτή δεν είναι για να γίνουν πωλήσεις αλλά για να γίνει προβολή. Πάντως ίσως αποκαλύπτει το πραγματικό κόστος για τα καταστήματα.

...ιδού το screenshot

Παει το αφαιρεσαν το καταστημα,ειπα κι εγω....πολυ καλο για να ειναι αληθινο!Σε ευχαριστω για τα τιπς

Ειναι καθαρα θεμα γουστου παιδια.Εγω σαν το titanium δεν βαζω κανενα.Πριν παρω της γυναικας μου το note πηγαμε και ειδαμε ολα τα χρωματα, αυτα που τις αρεσαν ηταν μονο το λευκο και το titanium σαν το δικο μου και μετα απο πολυ σκεψη κατεληξε στο ασπρο.Εγω δεν θα αγοραζα ποτε καφε, μπλε κλπ ενω σε καποιον αλλον θα αρεσαν,ειναι υποκειμενικο το θεμα Edited by truckman

Ίσως θέλουν να κρατήσουν την τιμή λίγο ψηλά ώστε να ωθήσουν πολλούς στο note iii. Λογικά μετά θα πέσει.

Ειπα την άποψη μου μερικά posts πριν ... Όμως θα ήθελα να προσθέσω ότι απο τα 400+ πόσο να πέσει;;; ...να πάει στα 350 κάποτε;;; Και αξίζει η αναμονή;;; Γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί προτού το note 3 πέσει κάτω από 600!

Ειπα την άποψη μου μερικά posts πριν ... Όμως θα ήθελα να προσθέσω ότι απο τα 400+ πόσο να πέσει;;; ...να πάει στα 350 κάποτε;;; Και αξίζει η αναμονή;;; Γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί προτού το note 3 πέσει κάτω από 600!

Οχι και 350 απλα ειχε φτάσει και τα 380!

Θοδωρής

Οχι και 350 απλα ειχε φτάσει και τα 380!

Έπιασε 390€ τον δεκαπενταύγουστο που ήταν κλειστά τα μαγαζιά. Δευτέρα που ανοίξανε, το στοκ εξαντλήθηκε αυθημερόν, πήρα από ένα μαγαζί το τελευταίο για την γυναίκα μου και από πίσω μου μέσα σε 5' το ζήτησαν ακόμα τρεις! Την επόμενη μέρα η τιμή ήταν στα 420€ στα μαγαζιά που το είχαν. Αξίζει να περιμένει κάποιος για μείωση τιμής 5% η οποία μπορεί να έρθει και σε 2 μήνες; Εξάλλου , το πιο φθηνό s3 είναι στα 320, για αυτό έγραψα ότι δεν αναμένω μακροπρόθεσμα να πέσει το note 2 Κάτω από 350.

παιδια οποιος μποει μεσω pm να μου πει πιο καταστημα απο scroutz να επιλεξω για να ξαναπαρω το νοτελι. Ευχαριστω
Θοδωρής

παιδια οποιος μποει μεσω pm να μου πει πιο καταστημα απο scroutz να επιλεξω για να ξαναπαρω το νοτελι. Ευχαριστω

birdphone και extreme-mobile.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, έχω επιδότηση Cosmote και θέλω να πάρω το note 2 από κάποιο online κατάστημα μέσω Skroutz. Ξέρετε κάποιο που να δέχεται επιδοτήσεις; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, έχω επιδότηση Cosmote και θέλω να πάρω το note 2 από κάποιο online κατάστημα μέσω Skroutz. Ξέρετε κάποιο που να δέχεται επιδοτήσεις; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

To mobilehellas έδινε επιδοτήσεις από καταστήματα του skroutz.

Πεφτει συνεχεια η τιμη του...το σκεφτομαι να το χτυπησω αφου πουλησω το galaxy s ii αλλα κατι μεσα μου λεει να κανω υπομονη 2-3 μηνες...