elteo Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Citishop.gr Με πιστωτική δέχεται 3 άτοκες δόσεις cityshop.gr :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Απο το ebw το πηρα παιδιά ειχε πολυ καλη τιμη και φθηνά μεταφορικα. 16%φπα εχουν τα δωδεκανησα, χιο, λεσβο και αλλες περιοχες νομιζω στα 7νησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Προσεξτε απο που θα το παρετε για να μην ψαχνεστε μετα....;) (απαγορευτηκε να λεμε απο που την εχουν πατησει συμφορουμιτες,οποτε...ψαχτειτε!!!) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Πλέον η τιμή του είναι πολύ καλή, πλησιάζει του s3 που έκατσε στα 350 και δεν έπεσε άλλο. Η διαφορα στα 40 ευρώ χοντρικά, ενώ λίγο καιρό πριν ήταν στα 100 περίπου. Σκέφτομαι στα τέλη του μήνα να κάνω καμιά κίνηση αν με παίρνει οικονομικά, μπας και βγάλουν και καμιά προσφορά με τις εκπτώσεις. Αυτό που με προβληματίζει είναι το μέγεθος. Δεν έχω καταφέρει να το βρώ ανοιχτό να το πιάσω στο χέρι, στα πλαισια κτλ έχουν το προστατευτικό από πίσω και τώρα τελευταία ομόνοια από τότε που μπήκαν στο skroutz όλο σφραγισμένα έχουν. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το s3; Σίγουρα θα ναι πιο βολικό από το note 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 alexgiak ...σε λίγες ώρες χρήσης απλά δεν θα σε απασχολεί το μέγεθος, υπό την προϋπόθεση ότι το θες για phablet, δηλ θα το χρησιμοποιείς και για internet browsing. Αν έχεις συνεχώς tablet και το θες μόνο για κιν ίσως σε βολέψει και κάτι απλούστερο-μικρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Προσεξτε απο που θα το παρετε για να μην ψαχνεστε μετα....;) (απαγορευτηκε να λεμε απο που την εχουν πατησει συμφορουμιτες,οποτε...ψαχτειτε!!!) Τι εννοεις φιλε? Αν ειναι σφραγισμενο,απο οπου και να το παρεις δεν εχεις προβλημα Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Τι εννοεις φιλε? Αν ειναι σφραγισμενο,απο οπου και να το παρεις δεν εχεις προβλημα Ίσως εννοεί ότι δεν είναι από παντού σφραγισμένα και ότι δεν είναι από παντού προέλευσής Ε.Ε. για να καλύπτονται από 2ετη εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας. ...τι άλλο θα μπορούσε να εννοεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 cityshop.gr :) xaxa σωστος!:lol::p Απλα εχω περασει τη citi bank και πηρε αυτο(το citi)το swype Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 τι λετε ρε παιδια,θα πεσει και αλλο η να παμε να το ''κτυπησουμε'' να τελειωνουμε???Τις εκπτωσεις σκεφτομαι...θα γινει καμια προσφορα λετε??αν και η τιμη ειναι ΗΔΗ πολυ καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Kοίτα εγώ περιμένω γιατί έτσι κι αλλιώς στο τέλος του μήνα θα μπορώ να το πάρω αν είναι, στις εκπτώσεις κάνουν τα μεγάλα μαγαζιά κάποιες προσφορές κράχτες και λόγω ανταγωνισμού ακολουθουν και οι υπόλοιποι μέχρι να ξεστοκάρουν. Συνήθως είναι προηγούμενα μοντέλα, το θέμα είναι ότι αν δεις τις τιμές τα μεγάλα μαγαζιά το δίνουν 200-300 ευρώ πάνω, πόσο να το ρίξουν; Στο skroutz πάλι δεν βλέπω τις τελευταίες μέρες η τιμή να πέφτει κάτω από 395 περίπου, μακάρι να πέσει λίγο ακόμα αλλά άμεσα χλωμό το κόβω και φοβάμαι ότι θα σκαλώσει εκεί η τιμή όπως και το s3 στα 350. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Kοίτα εγώ περιμένω γιατί έτσι κι αλλιώς στο τέλος του μήνα θα μπορώ να το πάρω αν είναι, στις εκπτώσεις κάνουν τα μεγάλα μαγαζιά κάποιες προσφορές κράχτες και λόγω ανταγωνισμού ακολουθουν και οι υπόλοιποι μέχρι να ξεστοκάρουν. Συνήθως είναι προηγούμενα μοντέλα, το θέμα είναι ότι αν δεις τις τιμές τα μεγάλα μαγαζιά το δίνουν 200-300 ευρώ πάνω, πόσο να το ρίξουν; Στο skroutz πάλι δεν βλέπω τις τελευταίες μέρες η τιμή να πέφτει κάτω από 395 περίπου, μακάρι να πέσει λίγο ακόμα αλλά άμεσα χλωμό το κόβω και φοβάμαι ότι θα σκαλώσει εκεί η τιμή όπως και το s3 στα 350. Εγω πιστευω οτι λογω εκπτωσεων,αν και δεν γινονται εκπτωσεις σε αυτα τα μαγαζια, θελοντας και μη η τιμη θα πεσει....(για skroutz μιλαω..)πιστευω με τον τρελο ανταγωνισμο να το ριξουν.... Οχι ομως κατι σημαντικο....αντε μεχρι τελη του μηνα να εχει παει το πολυ 390...αντε λιγο κατω απο 390...μεχρι εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 H τιμη του λογικα θα πεσει αρκετα οταν πλεον κυκλοφορησει το Note III το φθινοπωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 τι λετε ρε παιδια,θα πεσει και αλλο η να παμε να το ''κτυπησουμε'' να τελειωνουμε???Τις εκπτωσεις σκεφτομαι...θα γινει καμια προσφορα λετε??αν και η τιμη ειναι ΗΔΗ πολυ καλη... Φιλε μου απτην μικρη εμπειρια που εχω συνηθως οταν κανει πτωση οπως εκανε τωρα μετα την ξαναανεβαζουν η την κρατανε εκει την τιμη... την εχουν αφησει πααααρα πολυ να κατρακυλησει... κανε την αγορα απτο μπιρντ και να πεσει 10 ευρω ακομα δεν λεει κατι.. ;) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Φιλε μου απτην μικρη εμπειρια που εχω συνηθως οταν κανει πτωση οπως εκανε τωρα μετα την ξαναανεβαζουν η την κρατανε εκει την τιμη... την εχουν αφησει πααααρα πολυ να κατρακυλησει... κανε την αγορα απτο μπιρντ και να πεσει 10 ευρω ακομα δεν λεει κατι.. ;) Το bird δέχεται δόσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Το bird δέχεται δόσεις? Νομίζω πως οχι απο ενα φιλο που ήθελε να παρει το s2 από κει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Υπάρχει καμία πληροφορία αν έχουν νέες παραλαβές birdphone και kaisershop? επειδή θέλω να πάρω το λευκό και σε ερώτηση που τους έκανα τηλεφωνικά δεν ήξεραν να μου πουν... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 παιδια θελω και γω πολυ να το παρω καινουργιο αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω 400 ετσι....οποιος ξερει καποιο μαγαζι να το παρω με δοσεις σχετικα φθηνα ας μου το πει....τα σκρουτζομαγαζα αν δινουν θα με σωσουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 πανω που ημουν ετοιμος να το παρω,επεσε το ματι μου στο mega 6.3..δεν λεω,λιγοτερα γιγα,μικροτερη ram,αλλα η οθονη super...εσεις τι λετε??Μου φανεται πως το note ειναι πιο ''σταθερη αξια''....αλλα απο την αλλη,για 30 ευρω παραπανω εχεις ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 πανω που ημουν ετοιμος να το παρω,επεσε το ματι μου στο mega 6.3..δεν λεω,λιγοτερα γιγα,μικροτερη ram,αλλα η οθονη super...εσεις τι λετε??Μου φανεται πως το note ειναι πιο ''σταθερη αξια''....αλλα απο την αλλη,για 30 ευρω παραπανω εχεις ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!! Και με 30 € λιγότερα έχεις παραπάνω ραμ περισσότερα giga και spen. + σταθερή αξία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Προσωπικά πάντα επιλέγω το βασικό μοντέλο (note ή s), γιατί είναι το μόνο που έχει και θα έχει υποστήριξη και από την εταιρία και από την κοινότητα (βλ. xda) και στο οποίο θα έχουν δοκιμαστεί οι περισσότερες εφαρμογές πριν κυκλοφορήσουν, με συνέπεια να το κρατήσεις περισσότερα χρόνια και κυρίως απροβλημάτιστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Για το Kinitomania έχουμε γνώμες; Τι προέλευσης φέρνει; Αν υπάρχει πρόβλημα με πμ. Πάντως από ένα σκρουτζομάγαζο που θα το έπαιρνα για συγγενή μου 395 σήμερα το είχε 415 οπότε έφαγε άκυρο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Προσωπικά πάντα επιλέγω το βασικό μοντέλο (note ή s), γιατί είναι το μόνο που έχει και θα έχει υποστήριξη και από την εταιρία και από την κοινότητα (βλ. xda) και στο οποίο θα έχουν δοκιμαστεί οι περισσότερες εφαρμογές πριν κυκλοφορήσουν, με συνέπεια να το κρατήσεις περισσότερα χρόνια και κυρίως απροβλημάτιστα!!! σωστα παιδια και απο την αποψη της πωλησης να το δεις αργοτερα(για να παρεις το note 3)το note 2 θα αξιζει πολλα περισσοτερα..ειναι πιο εμπορευσιμο...πιο ''σταθερη αξια'' οπως εγραψα πριν...θα το παρω και τελος.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Η τιμη δεν προκειται να πεσει αλλο και κατα την γνωμη μου θα αρχισει και ανέβασμα. Γερμανια και Γαλλια ξεστοκαραν ηδη και οι εισαγωγεις εχουν πεσει σε μικροτερες αγορές οπως Ισπανια και Ρουμανια.Αν παρατηρησετε στα σκρουτζομαγαζα, αυτα που εχουν ειναι χρώματα που δεν πολύ ζητούνται.Για να παρω το δευτερο note σε ασπρο απο συγκεκριμένο μαγαζι που ειμαι πελατης τους, περιμενα 5 μερες κι αν δεν ειχαν κανει κρατηση ουτε που θα το προλαβαινα.Ασπρα και titanium γκρι εξαφανιζονται αμεσως γιατι τα κομματια που φερνουν πλεον ειναι περιορισμενα Edited July 10, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Τέλειωσε στο kinitomania και το πήρα τελικά από tokinito σε λευκό με 394 και μόλις 3,5 ευρώ μεταφορικά λόγω αντικαταβολής. Πάντως έχει εξαντληθεί παντού στα σοβαρά χρώματα για αυτό και οι τιμές ξανανεβαίνουν. Οσοι ενδιαφέρεστε πάρετε το ΤΩΡΑ. Αν σκεφτείς ότι εγώ το είχα πάρει στα 455 και τώρα το πήρα στα 394 είναι να γελάς. Kαταραμένη οικονομική κρίση, ο πεινασμένος έλληνας τα εξαφανίζει εν ριπή οφθαλμού...... :lol: Edited July 10, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Η τιμη δεν προκειται να πεσει αλλο και κατα την γνωμη μου θα αρχισει και ανέβασμα. Γερμανια και Γαλλια ξεστοκαραν ηδη και οι εισαγωγεις εχουν πεσει σε μικροτερες αγορές οπως Ισπανια και Ρουμανια.Αν παρατηρησετε στα σκρουτζομαγαζα, αυτα που εχουν ειναι χρώματα που δεν πολύ ζητούνται.Για να παρω το δευτερο note σε ασπρο απο συγκεκριμένο μαγαζι που ειμαι πελατης τους, περιμενα 5 μερες κι αν δεν ειχαν κανει κρατηση ουτε που θα το προλαβαινα.Ασπρα και titanium γκρι εξαφανιζονται αμεσως γιατι τα κομματια που φερνουν πλεον ειναι περιορισμενα α)οταν λες οτι η γερμανια και η γαλλια ξεστοκαραν,εννοεις οτι δεν θα ξαναπαραγγειλουν?? β)οντως στην ελλαδα εχουν μεινει τα μη δημοφιλη χρωματα...αν τελειωσουν και αυτα τι θα γινει??θα πουλιεται ακριβοτερα με τη νεα παραγγελια?? ενταξει και ανεβασμα να ξεκινησει,δεν πιστευω οτι θα ειναι απλησιαστο ρε παιδια....εδω το παρακολουθω 3 μηνες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και παρ ολο που μου ελεγαν πολλοι οτι θα μεινει στα 440 ασυζητητη,επεσε στα 395....ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος,τα μαγαζια πολλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts