Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Πλαίσιο υπάρχει εκθεσιακό; Αν ναι, πού;

Πήγαινέ στο mall στον όροφο με τα καφέ.έχει σταντ η σαμσουνγκ. Έχει και ένα χωρίς κλειδαριά για να δεις πως έρχεται στο χέρι σου.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια να ρωτησω κατι για το expansys αν βαλω ενος φιλο μου το Α.Φ.Μ που ειναι επαγγελματιας θα παρω το κινητο με τιμη χωρις ΦΠΑ 23% θα χρεωθει ο φιλος μου τπτ? η θα το αγορασω κανονικα και μετα θα εχει τπτ επιστροφη χρηματων μεσω της εφοριας?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

καλησπερα παιδια.ειμαι χρηστης εδω και 4 χρονια iphone και ηρθε η ωρα για αλλαγη σε android!!!!λοιπον οι ερωτησεις μου γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα.

Αν αγορασω το note 2 απο skroutz το οποιο λογικα θα ειναι παραεισαγωγης τι προβλημα θα εχω?θα αναγνωριζει ελληνικα η συσκευη?θα εχω προβλημα στο γραψημο τον επαφων?μεταφορα τον επαφων μου πως θα κανω?υπαρχει προβλημα που εχω μονο imac και οχι pc για συνχρονισμο?

καλησπερα παιδια.ειμαι χρηστης εδω και 4 χρονια iphone και ηρθε η ωρα για αλλαγη σε android!!!!λοιπον οι ερωτησεις μου γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα.

Αν αγορασω το note 2 απο skroutz το οποιο λογικα θα ειναι παραεισαγωγης τι προβλημα θα εχω?θα αναγνωριζει ελληνικα η συσκευη?θα εχω προβλημα στο γραψημο τον επαφων?μεταφορα τον επαφων μου πως θα κανω?υπαρχει προβλημα που εχω μονο imac και οχι pc για συνχρονισμο?

Καλημέρα.

Δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα όποιο και να πάρεις.

Ελληνικά διαβάζουν όλες οι συσκευές,επιλέγεις γλώσσα μόλις ανοίγεις τη συσκευή.

Τις επαφές θα ανοίξεις το i tunes θα τις κάνεις συγχρονισμό με outlook και όταν με το καλό πάρεις το note θα κάνεις πάλι συγχρονισμό με Outlook και θα περαστουν εκει.

Επίσης να ξέρεις ότι αν πέσεις σε Γαλλικό,μόλις γράφεις με το πενάκι θα μπορεί το τηλεφωνο να τα μεταφράζει σε Ελληνικα,ενώ αν πέσεις σε Γερμανικό προς το παρον δεν θα μπορείς..Φτιαχνουν αυτα με αλλαγη fiwmware,μη μασας.

Στη συνέχεια θα τις βάλεις στο gmail και θα συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με το icloud που είχες μέχρι τώρα.Online συγχρονισμός.

Αυτό για το imac δεν ξέρω να σου το απαντήσω,δεν είχα ποτέ.

Διαβαζε οσο πιο πολυ μπορεις εδω και θα εισαι οκ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336341

Ερώτησις κρισεως.

Ξέρει κανεις κάτι,για κάποιο μαγαζι στην Αγγλία,με όνομα simply Electronics;

Ειναι αξιόπιστο δηλαδη;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδια να ρωτησω κατι για το expansys αν βαλω ενος φιλο μου το Α.Φ.Μ που ειναι επαγγελματιας θα παρω το κινητο με τιμη χωρις ΦΠΑ 23% θα χρεωθει ο φιλος μου τπτ? η θα το αγορασω κανονικα και μετα θα εχει τπτ επιστροφη χρηματων μεσω της εφοριας?

οχι φιλε δεν χρεωνεσαι τπτ εσυ ουτε ο φιλος σου μετα!κι εγω ετσι το πηρα!πληρωνεις κατευθειαν το ποσο χωρις το φπα!πρεπει να εχεις ΑΦΜ ενδοκοινοτικών συναλλαγών και να δωσεις τα πληρη στοιχεια για να κοπει τιμολογιο!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Δεν νομίζω ότι το καταστημα αυτό είναι αξιόπιστο.Το είχα ψαξει στο Google και τα reviews δεν ήταν καλα. εγώ πάντως δεν θα αγόραζα από εκεί.
I beg to dream and differ from the hollow lies....

Ερώτησις κρισεως.

Ξέρει κανεις κάτι,για κάποιο μαγαζι στην Αγγλία,με όνομα simply Electronics;

Ειναι αξιόπιστο δηλαδη;

Ειχα παρει το lg optimus 2x. Ειχαν καθυστερησει πολυ να μου το στειλουν αλλα κατα τα αλλα δεν ειχα προβλημα.

Αν επαιρνα τωρα το note θα το επαιρνα απο εκει μιας και το εχουν €530 με δωρεαν μεταφορικα. Γενικα εχει καλες τιμες παντως εχουν πολυ χαλια reviews που σιγουρα εχουν βαση.

Edited by michalis_10
Nexus 4 & iPad mini

Ειχα παρει το lg optimus 2x. Ειχαν καθυστερησει πολυ να μου το στειλουν αλλα κατα τα αλλα δεν ειχα προβλημα.

Αν επαιρνα τωρα το note θα το επαιρνα απο εκει μιας και το εχουν €530 με δωρεαν μεταφορικα. Γενικα εχει καλες τιμες παντως εχουν πολυ χαλια reviews που σιγουρα εχουν βαση.

ουτε για πλακα απο αυτο το μαγαζι. 2 φορες με ταλαιπωρησαν δεσμευοντας τα χρηματα μου με "ανυπαρκτο" αποθεμα. Αν θες περιπετειες, go for it...

Παίδες το simply έχει ασιατικές συσκευές. Ξεχάστε το...

καλα τι λογική ειναι αυτη? Αφου μιλάμε για μια ασιατική συσκευή μιας ασιατικής εταιρίας! Δηλαδη τα note εδω τι είναι? γερμανικα???

καλα τι λογική ειναι αυτη? Αφου μιλάμε για μια ασιατική συσκευή μιας ασιατικής εταιρίας! Δηλαδη τα note εδω τι είναι? γερμανικα???

Γερμανικά και Γαλλικά

Στο αμαζον εχει παει στα 535. Νοt bad :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν δεν έχει κάποιος πρόβλημα με τα ελληνικά στο spen το amazon.de είναι μονόδρομος μια και στο fr είναι πολύ πιο ακριβό. Βέβαια μπορεί να περαστεί και η γαλλική άνετα,απλά θα υπάρχουν και κάποιοι που δε θα θέλουν να ασχοληθούν. Οπότε η ολοκληρωμένη λύση είναι τα γαλλικά. Τα 535 είναι όχι από το ίδιο το amazon.de αλλά δεν έχει σημασία,μαλλον. Βάλε ακόμα καμια 30αριά ευρώ και έχεις μια καλή τελική τιμή.

Εχεις δικιο. Τωρα ειδα πως το ιδιο το αμαζον το δινει στα 545 με δωρεαν μεταφορικα. Οντως μονοδρομος για καινουριο :)

Προσωπικα δε με ενδιαφερει αν ειναι γαλλικο η γερμανικο αφου ετσι κι αλλιως θα του βαλω γαλλικη ρομ οταν το παρω. Η custom. Μαλλον custom :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Λέτε να αργήσουν να το φέρουν εδώ οι πάροχοι?

Εχει κανεις πληροφορίες απο wind?

στο επομενο 20ημερο cosmote vf θεωρητικα θα το εχουν φερει, (μπορει και νωριτερα) στην πραξη εκει υπολογιζω την διαθεση του, τωρα οσοι ειναι εταιρικοι πελατες...καλα χριστουγεννα.

Γιατί το λες αυτό ? καλα χριστουγεννα ?! :wacko: τους εταιρικούς πελατες τους βαζουν τελευταίους ?

στο επομενο 20ημερο cosmote vf θεωρητικα θα το εχουν φερει, (μπορει και νωριτερα) στην πραξη εκει υπολογιζω την διαθεση του, τωρα οσοι ειναι εταιρικοι πελατες...καλα χριστουγεννα.

Eγω παντως που ειμαι εταιρικος πελατης στη vodafone το περιμενω μεχρι Παρασκευη..:D

Δεν ξέρω και εγω εταιρικος είμαι με cosmote , δεν τα χειριζομαι εγω όμως , περιμένω τον καινούργιο τιμοκαταλογο του μήνα, να δούμε θα το έχουν μέσα?

Στο αμαζον εχει παει στα 535. Νοt bad :)

Εγω το β ρηκα με 527,+30 μεταφορικα .Απο Γερμανια βεβαια.

Και κατι off topic.

Τι δικαιολογια θα δινατε στον εαυτο σας,για να πατε απο το S3 στο Note II;

Καθως καταλαβαινετε,το περιτριγυριζω στο μυαλο μου,και ζηταω δικαιολογιες.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εγω το β ρηκα με 527,+30 μεταφορικα .Απο Γερμανια βεβαια.

Και κατι off topic.

Τι δικαιολογια θα δινατε στον εαυτο σας,για να πατε απο το S3 στο Note II;

Καθως καταλαβαινετε,το περιτριγυριζω στο μυαλο μου,και ζηταω δικαιολογιες.:p

κοιτα πολυ συτνομα σε αυτην την τιμη θα ειναι κ απτο σκρουτζ,... εγω το πηρα απτο οπεν 365 κ ειμαι που ευχαριστημενος!!

εφοσον εχεις το μπατζετ και το πουλησεις να φανταστω υπαρχουν πολλες δικαιολογιες αλλα κ πολλες να εφευρεις χα χα και γω το πουλησα το σ3 κ εχασα πολλα λεφτακια για το νοτελι 2...

π.χ ηθελα κατι μεγαλυτερο... με καλυτερη οθονη.. ωστε να μην μπαινω απο pc και λαπτοπ ! ειναι λιγο πιο γρηγορο.. καλυτερη μνημη ραμ αρα οχι redraw κολληματα κτλ.. και πες οτι λεμε.. ολοι εχουμε το μικροβιο της αλλαγης... και στο κατω κατω... το κανουμε γιατι το γουσταρουμε... ελπιζω να σε επεισα τον εαυτο μου κ την τσεπη τους επεισα χα χα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ήθελα κι εγώ το siii (να πω ότι έχω περάσει από omnia i & ii, galaxy s & sii ) αλλά χτες είχα την ατυχία να ασχοληθώ για λίγο με το note ii. Όπως έγραψα και σε άλλο thread το τηλέφωνο αυτό είναι αλλού. Ναι το μέγεθος τρομάζει, αυτό όμως μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου και να αρχίσεις να το περιεργάζεσαι. Το τηλέφωνο είναι αλλού. Κι όπως έγραψα μετά από αυτήν την έστω και μικρή εμπειρία θεωρώ ότι οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 400 ευρώ. Σήμερα επικοινώνησα με το extreme-mobile. Aύριο θα έχουμε να πούμε πιο πολλά.

ρε παιδια ειχαμε κανενα νεο απο τους παροχους μηπως το φερνουν?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

να κάνω μία ερώτηση δεν ξέρω αν είναι

στο σωστό τόπικ . θέλω να πάρω το Note 2

από το expansys . θέλω να το κάνω εισαγωγή

σε επαγγελματικό ΑΦΜ προκειμένου να γλυτώσω

το φπα . η διαδικασία που πρέπει να κάνω ποια

είναι ? αν στείλω σε αυτούς e-mail ελληνικα θα

μπορέσουν να με απαντήσουν ? το κινητό που θα

πάρω αν το παραγγείλω θα έχει ελληνική γλώσσα ?

η διαδικασία για να κάνω την εισαγωγή ποια είναι

ακριβώς ? το έχει κάνει κάποιος να μου δώσει τα

βήματα ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

να κάνω μία ερώτηση δεν ξέρω αν είναι

στο σωστό τόπικ . θέλω να πάρω το Note 2

από το expansys . θέλω να το κάνω εισαγωγή

σε επαγγελματικό ΑΦΜ προκειμένου να γλυτώσω

το φπα . η διαδικασία που πρέπει να κάνω ποια

είναι ? αν στείλω σε αυτούς e-mail ελληνικα θα

μπορέσουν να με απαντήσουν ? το κινητό που θα

πάρω αν το παραγγείλω θα έχει ελληνική γλώσσα ?

η διαδικασία για να κάνω την εισαγωγή ποια είναι

ακριβώς ? το έχει κάνει κάποιος να μου δώσει τα

βήματα ?

κανε κανονικα την παραγγελια και βαλε αφμ και στοιχεια και επελεξε 'ναι' εκει που σου λεει για το αφμ.θα δεις οτι θα σου αφαιρεσει το φπα στο συνολικο ποσο.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε