kampamarou Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 ρε παιδια το wifi σας καταναλωνει περισσοτερο μετα το τελευταιο update?το αφηνω την νυχτα δεν τρεχει καμια εφαρμογη και χανω 20-25% με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πολύ μου φαίνεται.Εμένα έχασε 5% 12 ώρες το βράδυ.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εμένα 5% σε 12 ώρες δεν έχει χάσει ποτέ. Εκτός αν κλείνεις τις.. πηγές κατανάλωσης. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ότι έχω τη μέρα ανοιχτό έχω κ τη νύχτα,δεν κάνω καμία αλλαγή όταν πάω για ύπνο πέραν της εναλλαγής σε δόνηση. 3% χάνει περίπου στο 8 ώρο και χθες συγκεκριμένα που ξεραθηκα λόγο κούρασης κ κοιμήθηκα ένα 12 ώρο,είχε χάσει 5% :-) Πάντα η μπαταρία μου ήταν τέλεια,δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εγω το ειχα ποσταρει και πιο πριν. Τα κλείνω ολα το βράδυ. Λειτουργεί μονο σαν τηλέφωνο. Ε! Τι μια φορα μπορεί να χασω απο 3-5% και την επόμενη μερα καθόλου. Σε 8 ώρες ύπνου. Δεν ξέρω γιατί. Τωρα εχω 3 μέρες ππυ δεν χάνει καθόλου. Βασικά τα κλείνω ολα γιατι δεν εχει νόημα να βαράνε και βραδιάτικα οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πχ τώρα το έβγαλα από πρίζα ...το σήμα στην εναλλαγή .Έχω κάνει browsing,whatsapp πολύ,Twitter, μετά από 48 λεπτα και 40 λεπτά οθόνης 92%.είναι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Την νύχτα το βάζω flight mode και χάνω 1%. Ε καλά είναι νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Εγώ την νύχτα τα αφήνω όλα όπως την ημέρα. Καιρό,whatsapp έρχονται μνμ, 2 μειλ wifi και 2g .Απλά σπίτι το σήμα είναι 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Την νύχτα το βάζω flight mode και χάνω 1%. Ε καλά είναι νομίζω. Ε, ναι.. Σαφώς! Ότι έχω τη μέρα ανοιχτό έχω κ τη νύχτα,δεν κάνω καμία αλλαγή όταν πάω για ύπνο πέραν της εναλλαγής σε δόνηση. 3% χάνει περίπου στο 8 ώρο και χθες συγκεκριμένα που ξεραθηκα λόγο κούρασης κ κοιμήθηκα ένα 12 ώρο,είχε χάσει 5% :-) Πάντα η μπαταρία μου ήταν τέλεια,δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Εξαρτάται τι έχεις από συγχρονισμούς και εφαρμογές γενικά ανοιχτά. Εγώ με όλα αυτά που έχω, στα φυσιολογικά του χάνει 1%/ώρα. Απλά μετά τα τελευταία updates βλέπω ότι δεν είναι πάντα ίδια η συμπεριφορά. Να σημειώσω πως δεν έχω κάνει hard reset μετά από κανένα update. Πέφτουν όλα από πάνω. Όποτε κι αυτό έχει πιθανότατα το ρόλο του. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 [ATTACH]34135[/ATTACH][ATTACH]34135[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 και τα δικά μου: http://s11.postimg.org/4vd3782z7/Screenshot_2013_07_14_16_46_07.png http://s11.postimg.org/971ow89w3/Screenshot_2013_07_14_16_46_18.png Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Να και τα δικα μου... Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Μια βοήθεια.εδω και δυο φορτίσεις χρησιμοποιώ ένα καλώδιο USB Nokia και φορτιστής iphone4.το κινητό φορτιζει αλλά γίνεται πράσινο κα φτανει μόνο μέχρι το 97% δεν παει με τίποτα μεχρι το 100. Εχει κανείς καμία ιδέα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Μια βοήθεια.εδω και δυο φορτίσεις χρησιμοποιώ ένα καλώδιο USB Nokia και φορτιστής iphone4.το κινητό φορτιζει αλλά γίνεται πράσινο κα φτανει μόνο μέχρι το 97% δεν παει με τίποτα μεχρι το 100. Εχει κανείς καμία ιδέα? Τσεκαρε μηπως το output του φορτιστή του iphone είναι λιγότερα volt σε σχεση με του note 2. Η διαφορά στα amper δεν σε νοιάζει, αλλά θα κάνει περισσότερη ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Δεν ξέρω τι παίζει με αυτά εδώ.... Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Η εφαρμογή που βλέπεις στο partial... να είναι ώρες αντί δευτερόλεπτα ή λεπτά σου τελειώνει την μπαταρία. Μια λύση είναι το greenify αν είσαι root, με το οποίο την απενεργοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Το κακο ειναι οτι τα google services ειναι ηδη στο greenify. Θα δω αν θα το κανει και σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά, εχθές έτυχε να πάω στο service για ένα προβληματάκι που είχα και επειδή ήμουν εκεί τους είπα ότι το τηλέφωνο αργεί να φορτίσει, πριν παω το παρακολουθουσα με την εφαρμογή Samsung charging current και μου έδειχνε 1000, πήγα που λέτε τους είπα ότι που και που αργεί να φορτίσει και επιτόπου μου άλλαξαν μια πλακέτα φορτίσεις και το καλώδιο.. Από τότε όσες φορές το βάζω να φορτίσει δείχνει σταθερά 1800 και φορτίζει σε μιάμιση ώρα.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Όλο το βράδυ και έπεσε ελάχιστα. Μου έπεφτε απότομα η μπαταρία επειδή πείραζα τις ρυθμίσεις στο stweaks, και δεν ήταν σταθερό. Edited July 21, 2013 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά, εχθές έτυχε να πάω στο service για ένα προβληματάκι που είχα και επειδή ήμουν εκεί τους είπα ότι το τηλέφωνο αργεί να φορτίσει, πριν παω το παρακολουθουσα με την εφαρμογή Samsung charging current και μου έδειχνε 1000, πήγα που λέτε τους είπα ότι που και που αργεί να φορτίσει και επιτόπου μου άλλαξαν μια πλακέτα φορτίσεις και το καλώδιο.. Από τότε όσες φορές το βάζω να φορτίσει δείχνει σταθερά 1800 και φορτίζει σε μιάμιση ώρα.... Εμένα με redpill kernel δείχνει 1698 στο now ενώ maximum και average 1800...Τι κερνελ χρησιμοποιεις εσυ?Μήπως και παιζει ρόλο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Εμένα με redpill kernel δείχνει 1698 στο now ενώ maximum και average 1800...Τι κερνελ χρησιμοποιεις εσυ?Μήπως και παιζει ρόλο. Πριν πάω στο service είχα N.E.A.K, και μου έδειχνε 900 και 1000, μετά από το service έχω πάλι τον N.E.A.K και μου δείχνει πάντα σταθερά 1800 και 1800, πάντα όμως.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Από το STweaks το ανέβασα 1800 και τώρα ειναι οκ.Ηταν στα 1700 από εκει,αρα αυτό ήταν λογικά... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Σου φορτίζει γρήγορα το τηλέφωνο;; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Σου φορτίζει γρήγορα το τηλέφωνο;; Το πόσο κάνει ακριβώς δεν το θυμαμαι,αλλά πιστεύω πως ναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Το πόσο κάνει ακριβώς δεν το θυμαμαι,αλλά πιστεύω πως ναι. Πάντως στα service απ ότι κατάλαβα είναι γνωστό το πρόβλημα που δεν φορτίζουν γρήγορα μερικές συσκευές γιατί με το που το είπα μου άλλαξαν πλακέτα φόρτισης και καλώδιο χωρίς να κάνουν καν έλεγχο... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts