kampamarou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 οταν το ειχα αγορασει και ηταν με 4.1.1 ηταν 1% 8-9 λεπτα οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 οταν το ειχα αγορασει και ηταν με 4.1.1 ηταν 1% 8-9 λεπτα οθονη Αναλογα και τι χρησιμοποιείς. Και τωρα εγω εχω 9 λεπτα οθονη αλλα με χρηση tapatalk που δεν καίει και τοσο πολυ οσο ο browser ας πουμε. Η αλήθεια ειναι οως με την τωρινή έκδοση(4.1.2) εχει πέσει λίγο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 http://db.tt/b8I0rvy1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 http://db.tt/b8I0rvy1 Αν και δεν ειμαι τρελός γνωστής των στατιστικών δεδομένων :p Παρατηρώ οτι εχεις χαλια σήμα. Φταίει παρα πολυ το συγκεκριμένο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ναι σημα μεσα στο σπιτι σχεδον καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 ναι σημα μεσα στο σπιτι σχεδον καθολου κοιτα οταν εχεις καλο σημ πως παει! Ειναι πολυ πιθανο να στηνκανει το σημα τη δουλεια. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Γιατί τόσο υψηλό το σύστημα Android? http://db.tt/FdvHFFzJ http://db.tt/XdKYNUPa http://db.tt/Jc9br7cf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Εγώ με stunner βγάζω άνετα 3:30 ώρες οθόνη με παιχνίδια, ίντερνετ κτλ. Αλλά δεν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Εγώ με stunner βγάζω άνετα 3:30 ώρες οθόνη με παιχνίδια, ίντερνετ κτλ. Αλλά δεν τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο. Άνετα?? εγώ πανω απο 3 και 2 λεπτα ποτέ χαχαχα τι λέμε τώρα για πουθενά δεν ήμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Είμαι 5 παρά κάτι ώρες οθόνη και είμαι στο 56%. Απλά respect στην κινητάρα! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Είμαι 5 παρά κάτι ώρες οθόνη και είμαι στο 56%. Απλά respect στην κινητάρα! :P Φωτεινότητα μειωμένη ή στο φουλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Εγώ με note 2, stock rom rooted, ανοιχτά όλα εκτός gps (συγχρονισμοι, wifi, 3g), 240dpi, φωτεινότητα αυτόματη αλλά προς τα πάνω ... Πάνω το πολύ έως 4 ώρες οθόνη, συνήθως στο τέλος της ημέρας είναι με 25% μπαταρία και 2,5 ώρες οθόνης και περίπου 1+ ώρα κλήσεων. Και είμαι ευχαριστημένος. Το γράφω για να μην απογοητευθεί κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Φωτεινότητα μειωμένη ή στο φουλ; Μερικες ωρες στο ελαχιστο γτ ημουν σπιτι σε σκοταδι και τις υπολοιπες φουλ γτ ημουν εξω σε φωτεινο χωρο. Γενικα 4-6 ωρες βγαζει. Πρωτη φορα βλεπω τετοιο νουμερο! Ειμαι με devil kernel dual boot και pheonix! Επισης wifi 3g δεν τα εχω συνεχεια ανοικτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Μεγάλο ρόλο παίζει και η ομιλία τελικά. Όταν μιλάω 2ωρο βγάζω 5 ωρες αν είμαι στο μισάωρο βγαζω 7 μιση ώρες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Αν και ειναι πολυ φρεσκο το νοτελι2 μου, μετα την πρωτη φορτιση επιασα 5.30 ωρες αναμενη οθονη και 12ωρες συνολικα μεχρι που πηγε στο 14% και το εβαλα να φορτισει. Να πω οτι το wifi ειναι always on και μιλησα και 1ωριτσα μπορει και λιγο παραπανω σε viber και gtalk. Επισης χρηση tapatalk - whatsapp - facebook. Νομιζω οτι ειμαι πολυ καλα για την χρηση που του πρωτοεκανα....viber και im+pro τρεχουν μονιμα Νομίζω πως είσαι σε πολύ καλά επίπεδα. Θα στρώσει κιόλας με τον καιρό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 αμην αγαπητε, γιατι προερχομαι απο το lg 4x που ηταν για τα αναθεμα οταν του εκανα χρηση smartphone.... Ξεχνα οτι ηξερες.Εχεις ξεφυγει εισαι αλλου! Αν εχεις καλο σημα απλα δεν θα εχεις αντιπαλο(και με μια γραμη σημαπαλι δεν θα εχεις) Πλεον ανοιγω 3G και δεδομενα σε τηλεφωνο και ξερω πως θα εχω 6 ωρες οθονη σιγουρα και θα μ αφησει στις 3 τη νυχτα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Την πρωτη φορα το αφησα 4ωρες στην μπριζα....τωρα παλι κοντευω 4ωρο και θα το βγαλω....καλα δεν ειναι? Βεβαια στις 2ωρες και 15 λεπτα αν δεν κανω λαθος μου εβγαλε οτι φορτιστηκε και να το αποσυνδεσω, αλλα ειπα επειδη ειναι οι πρωτες φορτισεις να το αφησω λιγο ακομη Κακο δεντου κανει , αλλα δεν νομιζω οτι κερδιζεις και κατι ακομα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Και εμένα αύριο έρχεται το 2 και ηδη με το 1 βγάζω σχεδόν 4 ώρες οθόνη με παιχνίδια και internet. Φαντάζομαι με την τόσο προσεγμένη χρηση μου ποσο θα βγάζω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω σαν...απλό τηλέφωνο, αλλά δεν γίνεται το εργαλείο να το έχεις μόνο για τηλέφωνο... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Παιδιά βρίσκετε οκ την πτώση της μπαταρίας με Wi-Fi ανοιχτό συνέχεια φυσικά. Ώρες οθόνης; αν και μου φαίνεται μια χαρά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 30 λεπτα ηταν αν θυμαμαι καλα.... Edit: Ειναι καθαρο, με στοκ ρομ και unrooted Καλα είσαι. Βλεπω οτι παιζει και viber επάνω οπότε θα φταίει. Εγώ εκεί παίζω κοντά μισάωρο με ίδια χρήση στο 94% Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Λοιπόν έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση. Παραθέτω και screenshots. Αν κάνω factory reset χάνω όλα τα δεδομένα? Δεν είμαι root. Τελικά καταλαβαίνει κανείς από τα screenshots τι μου τρώει τη μπαταρία? Επίσης προσπαθώ να τροποποιήσω το προηγούμενο μήνυμα για να προσθέσω ταscreenshots και είναι αδύνατο από το κινητό. (Bug του forum?) Edited June 23, 2013 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Λοιπόν έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση. Παραθέτω και screenshots. Αν κάνω factory reset χάνω όλα τα δεδομένα? Δεν είμαι root. Τελικά καταλαβαίνει κανείς από τα screenshots τι μου τρώει τη μπαταρία? Επίσης προσπαθώ να τροποποιήσω το προηγούμενο μήνυμα για να προσθέσω ταscreenshots και είναι αδύνατο από το κινητό. (Bug του forum?) Βαλε το battery stats plus απο το store για να δεις τι ειναι αυτο που σου τρωει μπαταρια... ετσι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratoz Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Εγώ πάντως έχω μέση διάρκεια όλης της μπαταρίας δύο μέρες ενώ φόρτιζα ανά 4 (ναι, είμαι light χρήστης). Θέλω να ρωτήσω: άμα κάνω hard reset και μετά μου βγάλει software update και το κάνω πάλι εδώ δε θα με φέρει με τη μία (στην έκδοση που έχω ήδη αυτό το drainage)? Αυτό θα είναι μια τρύπα στο νερό... Μιλάμε έχω εκνευριστεί απίστευτα με το θέμα.. Η συσκευή μου είναι μόλις διμήνου και δεν την έκανα ούτε root, ούτε της φόρεσα καμιά ιδιαίτερη εφαρμογή.. Edited June 23, 2013 by Stratoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Βαλε το battery stats plus απο το store για να δεις τι ειναι αυτο που σου τρωει μπαταρια... ετσι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη... Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έβαλα το BetterBatteryStats αλλά δε μου αρέσει να βάζω συνέχεια εφαρμογές που τρέχουν στο background. Εάν δε βγάλω λύση θα κάνω ένα factory reset. Αποθηκεύω τα δεδομένα μου τώρα με το helium και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts