Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το δικό μου από το πρωί.

3G συνέχεια, συγχρονισμοί on, wifi όπου είχα.

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να το βαλω στην μπριζα ή όχι;

Θοδωρής

Και τα δικά μου. Πάντα 3G σήμα, συχνά σε Wi-Fi, στη δουλειά έχουμε πομπό για τέλειο σήμα, πολύ browsing στο internet, παιχνίδια τύπου paper toss, και YouTube. Η cpu με governor Pegasusq, scheduler cfq, ελάχιστη συχνότητα 600mhz, τουλάχιστον δυο πυρήνες online πάντα και up threshold 60%.
Κώστας

Το δικό μου από το πρωί.

3G συνέχεια, συγχρονισμοί on, wifi όπου είχα.

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να το βαλω στην μπριζα ή όχι;

Και τα δικά μου. Πάντα 3G σήμα, συχνά σε Wi-Fi, στη δουλειά έχουμε πομπό για τέλειο σήμα, πολύ browsing στο internet, παιχνίδια τύπου paper toss, και YouTube. Η cpu με governor Pegasusq, scheduler cfq, ελάχιστη συχνότητα 600mhz, τουλάχιστον δυο πυρήνες online πάντα και up threshold 60%.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της αυτονομίας του ΝΟΤΕ2.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της αυτονομίας του ΝΟΤΕ2.

Είχα κάποια θέματα στην αρχή και ήθελα ντε και καλά να πάω 9 ώρες οθόνη. Τώρα κατάλαβα πως όλη μέρα σε φουλ χρήση και το βραδυ να πέφτεις για ύπνο με 20% ειναι η πραγματική χρήση και ας έχω 5, 5 ωρες οθόνη.

Θοδωρής

Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!

Θέλω να αλλάξω ρομ και το σκέφτομαι!!!

1 ημερα και 19 ωρες και εβγαλες 10 ωρες οθονη και

Οω ρε φιλε! Κτήνος

Δεν το πρόλαβα και μου έσβησε αλλά μόλις που το έβαλα για κανένα λεπτό φόρτιση ευτυχώς τα είχε κρατήσει τα στοιχεία...

Τρέχω γι αυτό δεν σου έστειλα την θηκη...

Όπως και να έχει όμως, σήμερα θα φύγει...

Δεν το πρόλαβα και μου έσβησε αλλά μόλις που το έβαλα για κανένα λεπτό φόρτιση ευτυχώς τα είχε κρατήσει τα στοιχεία...

Τρέχω γι αυτό δεν σου έστειλα την θηκη...

Όπως και να έχει όμως, σήμερα θα φύγει...

Αυτά είναι κρατα screenshot να έχεις να τα δείχνεις. Χαχαχα

Όσο για την θηκη χαλαρααα.:)

Θοδωρής

Παιδια εδω και 2 μερες εχω προβλημα με την μπαταρια. Ειμαι με stunner 2 και kernel nx 1.0.9. Χθες αλλαξα kernel και εβαλα εναν dxlse για να κρατησω back up αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο. 6 ωρες και 10 λεπτα συνολο με 1 ωρα και 25 λεπτα η οθονη και κανα subway surfer κανα 15 λεπτα και ειμαι στα 25%. Εδω και 2 μερες παρατηρω οτι πεφτει αρκετα γρηγορα η μπαταρια. Απο governor ειμαι με smartass2 στα 1,2 ghz με μειωμενα ρευματα. Τι να κανω για να κραταει πιο πολυ?

Μην τολμήσεις και αλλάξεις με τέτοια νούμερα :)

Με ποια Ρομ πέτυχες αυτά τα νούμερα ;;

Παιδιά μήπως πρέπει να φτιαχτεί ένα συγκεντρωτικό ποστ ειδικά από αυτούς με τρελά νούμερα που να λένε τι εφαρμογές χρησιμοποιούν για την μπαταρία, ίσως τι κάνει conflict, π.χ. έχω advanced task killer με greenify και DS battery save pro είναι ποβλημα; Βλέπω stats από betterbattery stats, για να δω 30 ώρες αυτονομία με την καθημερινή μου χρήση κάνω τάμα, τώρα έχω 11 ώρες αυτονομία και είμαι στο 76% με 43 λεπτά οθόνη ανοιχτή και 33 λεπτά μουσική και έχω βγάλει την sd card. Τα wakeclocks είναι κανονικότατα και μόνο το σήμα όπως έχει ειπωθεί δεν είναι τέλειο.

Με ποια Ρομ πέτυχες αυτά τα νούμερα ;;

Μην τολμήσεις και αλλάξεις με τέτοια νούμερα :)

Θα πάρω back up...

Phoenix end perseus

Θα πάρω back up...

Phoenix end perseus

Την ίδια έχουμε... άρα παίζει πολύ ρόλο το σήμα, γιατί από apps με βλέπω καλά προς το παρών, του έχω πει να ελέγχει ανά μισή ώρα emails και λοιπά.

Την ίδια έχουμε... άρα παίζει πολύ ρόλο το σήμα, γιατί από apps με βλέπω καλά προς το παρών, του έχω πει να ελέγχει ανά μισή ώρα emails και λοιπά.

V8 end 33...

Είμαι πολύ πίσω στις αναβαθμίσεις...

Έμεινα έτσι λόγω της μπαταρίας αλλά και τις όλης λειτουργίας...

Το βραδάκι θα περάσω To amno...

Εδώ και το screen

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

οκ εγώ έχω την τελευταία. Βασικά έβαλα ρύθμισα και 240 dpi και είναι πολύ ωραίο.

Με το perseus είσαι???

Τι νούμερα σου βγάζει η μπαταρία???

Με το perseus είσαι???

Τι νούμερα σου βγάζει η μπαταρία???

Καμία σχέση με την δικιά σου. Την έχω λίγες μέρες. Κάποια πρώτα αποτελέσματα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4667591#post4667591 χωρίς λεπτομέρειες με περίπου 4 ώρες ανοιχτή οθόνη.

Τώρα έβαλα κάποιες εφαρμογές για καλύτερο έλεγχο. Τώρα μετά από 12 ώρες είμαι στο 74% με 50 λεπτά ανοιχτή οθόνη. Δεν έχω πιάσει κάτι τρελό. Απλά δοκιμάζω χωρίς sd card γιατί είχε πολλές αφυπνίσεις.

Παρατηρώ πολλές αφυπνίσεις, και αδύναμο τηλεφωνικό σήμα. Για το μεν πρώτο θα επιληφθεί το Greenify, για το δε δεύτερο ήδη έχω αλλάξει το σήμα σε GSM οπού βλέπετε πόσο καλύτερα πάει το σήμα αφού είναι μονίμως πράσινο. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μου κάνει αυτό το σκαλοπατάκι στην αρχή του διαγράμματος. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι;

Το σκαλοπατάκι σημαίνει reboot.

Μεγάλο θέμα η μπαταρία παιδιά.. Συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Ίσως αυτό που είπε ένα παιδί κάποια στιγμή να γράφουμε τις εφαρμογές και γενικά ένα στήσιμο του κινητού θα είναι ενδιαφέρον. Βέβαια αυτό σημαίνει πολλές λεπτομέρειες οπότε δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδια εδω και 2 μερες εχω προβλημα με την μπαταρια. Ειμαι με stunner 2 και kernel nx 1.0.9. Χθες αλλαξα kernel και εβαλα εναν dxlse για να κρατησω back up αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο. 6 ωρες και 10 λεπτα συνολο με 1 ωρα και 25 λεπτα η οθονη και κανα subway surfer κανα 15 λεπτα και ειμαι στα 25%. Εδω και 2 μερες παρατηρω οτι πεφτει αρκετα γρηγορα η μπαταρια. Απο governor ειμαι με smartass2 στα 1,2 ghz με μειωμενα ρευματα. Τι να κανω για να κραταει πιο πολυ?

Σε συνέχεια προηγούμενου post μου, αυτά φοβάμαι και δεν κάνω root με άλλες ROM...

Σε συνέχεια προηγούμενου post μου, αυτά φοβάμαι και δεν κάνω root με άλλες ROM...

Άλλο το root κι άλλο οι άλλες rom. Το πρώτο δεν επιβάλει το δεύτερο. ;)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ο φίλος οverpower έχει το note 1 που έτσι και αλλιώς έχει άθλια αυτονομία

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία