Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοεις εφαρμογες του bluetooth???

Έχω το sony mw1 και υπάρχουν εφαρμογές για διάφορες ειροποιήσεις. Όταν είδα ότι το audio out έτρωγε μπαταρία σκεφτόμουν μην τυχόν κάτι δεν πήγαινε καλά με κάποια από τις εφαρμογές.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω το sony mw1 και υπάρχουν εφαρμογές για διάφορες ειροποιήσεις. Όταν είδα ότι το audio out έτρωγε μπαταρία σκεφτόμουν μην τυχόν κάτι δεν πήγαινε καλά με κάποια από τις εφαρμογές.

Χρησιμοποιείς viber? Αν ναι, εκεί είναι μάλλον το πρόβλημα.

Μετά τη τελευταία αναβάθμιση είχα μεγάλο πρόβλημα με το media scanner και το audio out.

Εγκαθιστώντας τη προηγούμενη έκδοση όλα επανήλθαν στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ήδη εδώ μιλήσει με τα παιδιά που φτιάχνουν την εφαρμογή, έχουν βρει το λάθος και υποσχέθηκαν ότι θα το λύσουν στο επόμενο update.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μετά τη τελευταία αναβάθμιση είχα μεγάλο πρόβλημα με το media scanner και το audio out.

Ήδη εδώ μιλήσει με τα παιδιά που φτιάχνουν την εφαρμογή, έχουν βρει το λάθος και υποσχέθηκαν ότι θα το λύσουν στο επόμενο update.

Ηλία είσαι σίγουρος οτι ευθύνεται απο μονο του?

Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το viber και δεν έχω παρατηρήσει αύξηση της κατανάλωσης.

Συγκεκριμένα σε 4 ωρες sleep mode το βράδυ με ολα ανοικτά 3g wifi και συγχρονισμούς gmail, καιρός ανα 2 ωρες, Facebook twitter ανα μια ωρα έχασα μονο 1%.

Ο media server δεν είναι ποτέ πανω 5-7%.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ηλία είσαι σίγουρος οτι ευθύνεται απο μονο του?

Χρησιμοποιώ πολύ συχνά το viber και δεν έχω παρατηρήσει αύξηση της κατανάλωσης.

Συγκεκριμένα σε 4 ωρες sleep mode το βράδυ με ολα ανοικτά 3g wifi και συγχρονισμούς gmail, καιρός ανα 2 ωρες, Facebook twitter ανα μια ωρα έχασα μονο 1%.

Ο media server δεν είναι ποτέ πανω 5-7%.

Είναι περίεργο Κώστα γιατί δε το αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες.Αλλά είναι αρκετοί.Μάλιστα έχει ανοίξει και νήμα στους xda.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2199666

Εγώ είχα δοκιμάσει τα πάντα μέχρι να καταλήξω (με σιγουριά) ότι ευθύνεται το viber.

Και όπως είπα έχουν βρει και το πρόβλημα οι δημιουργοί του.

Follow me on XDA

Είναι περίεργο Κώστα γιατί δε το αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες.Αλλά είναι αρκετοί.Μάλιστα έχει ανοίξει και νήμα στους xda.

Εγώ είχα δοκιμάσει τα πάντα μέχρι να καταλήξω (με σιγουριά) ότι ευθύνεται το viber.

Μήπως εξαρτάται από το firmware που φοράει καθένας;

Εγώ για παράδειγμα εχω DMB5 και ειναι η official 4.1.2 που έχει δοθεί για την χώρα απο την οποία το αγορασα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μήπως εξαρτάται από το firmware που φοράει καθένας;

Εγώ για παράδειγμα εχω DMB5 και ειναι η official 4.1.2 που έχει δοθεί για την χώρα απο την οποία το αγορασα.

Δεν είναι αυτό Κώστα.το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες συσκευές, Όχι μόνο στη δική μας, με διάφορα firmwares.

Κι εμένα official είναι και το αντιμετώπισα σε διάφορα firmwares.

Κάτι άλλο το προκαλεί.

Follow me on XDA

Ενδιαφέρον, το έχω στην συσκευή μου αλλά δεν το λειτουργώ τόσο, κυρίως άμα τύχει κανείς να στείλει. Γενικά τώρα που το είπες το έτρεξα και έβαλα ρυθμίσεις γιατί το είχα βγάλει. Αν δω προβλήματα, έφαγε σουτ. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα, απλά βλέπω ότι το κινητό είναι awake κάποιες στιγμές αραιά με κλειστή οθόνη αλλά καμία σχέση με πριν που ήταν συνεχόμενα awake. Σίγουρα επιδέχεται βελτίωση μετά από 17 ώρες είμαι περίπου στο 50%.

Τα πράγματα είμαι απλά.....

Root, απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος που δε χρειαζόμαστε, greenify (φυσικά) και deep sleep battery saver.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030696

Η μπαταρία δε τελειώνει ποτέ....

Γι αυτούς που δεν σκαμπάζουν ή φοβούνται να κάνουν root μόνοι τους το τηλέφωνό τους υπάρχει καμιά λύση??

Μπορεί να το κάνει κάποιος έμπειρος χρήστης για μένα για παράδειγμα?

Γι αυτούς που δεν σκαμπάζουν ή φοβούνται να κάνουν root μόνοι τους το τηλέφωνό τους υπάρχει καμιά λύση??

Μπορεί να το κάνει κάποιος έμπειρος χρήστης για μένα για παράδειγμα?

Είναι πολύ απλό. Ένα ή δύο κλικ θα κάνεις. Από χτες είμαι ρουταρισμένος εύκολα και γρήγορα.

Πρώτο ποστ, το πρόγραμμα που είναι κάτω κάτω θα τρέξεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Και μετά με το πρόγραμμα (που θα το βρείς στο google market) RU Uninstaller PRO κάνεις ΠΑΓΩΜΑ ή διαγραφή τις βλακείες της Samsung...

Δες εδώ πες υπηρεσίες μπορείς να παγώσεις χωρίς φόβο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910885

Και μετά παίξε με το Greenify (Δωρεάν στο μάρκετ) για να μην σου ξυπνούν οι εφαρμογές το τηλέφωνο κάθε λίγο και λιγάκι και χάνεις μπαταρία.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ναι αλλά τι RΟΜ θα βάλω? Κάποιοι λένε η μια ειναι καλή αλλοι λένε οι άλλη είναι καλή και σε μπερδεύουν.

Από τη μία λες να το αφήσω ώς έχει από την άλλη μπαίνεις στο τρυπάκι να το κάνεις για να δεις διαφορές σε μπαταρία και συμπεριφορά..

Μέγα μπέρδεμα!!

Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά τα awakes τα βλέπω ξανά. Το ξήλωσα και περιμένω.

Τα πράγματα είμαι απλά.....

Root, απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος που δε χρειαζόμαστε, greenify (φυσικά) και deep sleep battery saver.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030696

Η μπαταρία δε τελειώνει ποτέ....

Το έβαλα αλλά θα το δω αναλυτικά μετά, το άφησα στο balance mode. Απλά θέλω να παίρνω ειδοποιήσεις από whatsapp και λοιπά και φοβάμαι ότι αυτό το πρόγραμμα θα μου τις καθυστερεί.

Σίγουρα είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει σε κάποιες συσκευές.

Τι παράπονο να εχω απο την μπαταρία όταν σε εργάσιμη μερα εχω αυτά τα στατιστικά.

http://img32.imageshack.us/img32/3254/photostrip201304231.jpg

Και εγώ κάπως έτσι. Πλέον δεν περιμένω να βάλω 5 μέρες αλλα το λιωνω ολη μερα με ανοιχτα τα παντα και το βραδυ το βαζω στην μπριζα.

Πλέον το χαίρομαι περισσότερο.

Και το βραδυ στην μπριζα μπαίνει στο 15-20 δηλαδη εχει ακομα. Ενδεικτικά κςτα τις 1-2

Θοδωρής

Σίγουρα είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει σε κάποιες συσκευές.

Τι παράπονο να εχω απο την μπαταρία όταν σε εργάσιμη μερα εχω αυτά τα στατιστικά.

Εσύ κάποια μάγια έχεις κάνει δεν εξηγείται αλλιώς. Πάνω από 4 ώρες οθόνη είδα αν θυμάμαι καλά μια φορά στον ύπνο μου.

Εσύ κάποια μάγια έχεις κάνει δεν εξηγείται αλλιώς. Πάνω από 4 ώρες οθόνη είδα αν θυμάμαι καλά μια φορά στον ύπνο μου.

Τίποτα εντελώς official αλλά με 100 εφαρμογές οι οποίες όμως είναι top καο όσες είναι paid είναι αγορασμένες.

Κοίτα τα νεα screen shots και σύγκρινε τα μ αυτά που ανέβασα το μεσημέρι.

Η κατανάλωση έχει πάει πολύ ομαλά.

Θα μπορούσα να εχω παει καλύτερα αλλά έβαλα το avast και έγιναν κάποια σκαναρισματα συν οτι χρησιμοποιησα λίγο το Don't Panic.

Αξιοσημείωτο είναι οτι δεν έχω αναίτια ξυπνηματα γι αυτό και το βράδυ χωρίς να κλεινω τίποτα χανω 0.25% την ώρα.

Για μένα παίζουν ρόλο τρία πράγματα: το σήμα στο 3g, η συνεχής αλλαγή τοποθεσίας και οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε.

http://img94.imageshack.us/img94/1739/photostrip201304232.jpg

Δες τα δικά μου

Αυτο που παρατηρώ είναι ότι αρκετές φορές που η οθόνη είναι ανενεργή, το κινητό δουλεύει απο πίσω.. Κάτι το ξυπνάει νομίζω.

Και δουλεέυει πολύ περισσότερο απ ότι εσένα.

Θα μας τρελάνεις. Είσαι με Wi-Fi και δεν έχεις αφύπνιση; δες εδώ:

Εσυ ενω εχεις καλυτερο σημα(Πρασινο) καποια εφαρμογη σου κανει την ζημια!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Eγώ βλέπω τα screenshots του Κώστα και συνειδητοποιώ πόσο beta κινητό ήταν το πρώτο note.Ενα πείραμα της samsung που πέτυχε ως προς το form factor και στο note 2 απλά το τελειοποίησαν.Τέτοια αυτονομία έχω και εγώ στο 1 αλλά με την μεγάλη μπαταρία των 5000mah που κάνει το κινητό τριπλάσιο σε μέγεθος.Στο note 3 πρέπει να κάνουν πραγματικά κάτι πολύ wow για να πειστεί κάποιος κάτοχος του note 2 να πάει στο 3.Ειδικά στο θέμα της αυτονομίας οτιδήποτε λιγότερο από αυτό που βλέπω στα screenshots του 2 απλά θα ξενερώσει κόσμο

Θα μας τρελάνεις. Είσαι με Wi-Fi και δεν έχεις αφύπνιση; δες εδώ:

Δεν είμαι με WIFI απλά το έχω ανοιχτό.. με 3g είμαι τις περισσότερες ώρες!

Ναι αλλά τι RΟΜ θα βάλω? Κάποιοι λένε η μια ειναι καλή αλλοι λένε οι άλλη είναι καλή και σε μπερδεύουν.

Από τη μία λες να το αφήσω ώς έχει από την άλλη μπαίνεις στο τρυπάκι να το κάνεις για να δεις διαφορές σε μπαταρία και συμπεριφορά..

Μέγα μπέρδεμα!!

Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις άλλη ROM. Άμα βάλεις άλλη ROM θα μπλέξεις. Θα μπεις σε ένα ατέρμονο παιχνίδι (το λεγόμενο τρυπάκι) του σβήνε βάζε και το ένα θα σου βρωμάει το άλλο θα σου μυρίζει. Η μαμά ROM άμα βγάλεις τις βλακείες της Samsung και παγώσεις τα ενεργοβόρα προγράμματα είναι λουκούμι.

Εσυ ενω εχεις καλυτερο σημα(Πρασινο) καποια εφαρμογη σου κανει την ζημια!!!

Η πλάκα είναι ότι στο τελευταίο 20% έχω βγάλει sd card και τρέχω ds battery saver pro. Παιδιά σε αυτό το πρόγραμμα αν βλάω στην whitelist εφαρμογές όπως tango/whatsapp είναι κακό; Ε άργησα να πάρω μήνυμα από tango 15 λεπτά και δεν μου άρεσε αυτό.

Δεν είμαι με WIFI απλά το έχω ανοιχτό.. με 3g είμαι τις περισσότερες ώρες!

Ναι οκ, αυτό εννοώ. Εγώ είμαι με wifi ποιο πολύ.

Edited by giorgaras

Δες τα δικά μου

Αυτο που παρατηρώ είναι ότι αρκετές φορές που η οθόνη είναι ανενεργή, το κινητό δουλεύει απο πίσω.. Κάτι το ξυπνάει νομίζω.

Και δουλεέυει πολύ περισσότερο απ ότι εσένα.

Αγαπητέ μου βλέπω οχι απλά αφύπνιση αλλά αυτο σπάνια κοιμάται.

Το gps το χρησιμοποιουσες; Γιατι είναι ανοικτό;

Ψάξε τις ρυθμίσεις όλων των εφαρμογών και προσπάθησε να δεις ποιες ειναι αυτές που απασχολούν την cpu χωρίς λόγο.

@bbbb

Χρήστο το Note2 είναι υπέροχο αλλά με τόσες ώρες σε μικρή οθόνη άρχισα τα βράδια να χρειάζομαι γυαλιά.

Σκέφτομαι σοβαρά μιας και είμαι τόσο ευχαριστημένος να το κρατήσω και να μην πάω στο 3 αλλά να διαθέσω τα χρήματα της διαφοράς για ένα Galaxy Note 10.1

Edited by Te_salat

το gps το χρησιμοποίησα για 1' ακριβώς..

Με ποιόν τρόπο μπορώ να δω ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούν την cpu?

Wake lock...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία