Te_salat Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Κώστα δεν υπάρχει πλέον για μένα άλλη συσκευή πέραν του note! Τα άλλα είναι κυρίως τηλέφωνα,αυτό είναι διαφορετικο,για τις ανάγκες μου είναι αυτό που θέλω! Το χρησιμοποιώ σα μίνι tablet γιατί τα tablet μου πέφτουν μεγάλα και με κουράζουν γενικώς(έχω και 1 nexus7 τώρα)και τα κανονικά κινητά στυλ S3 μικρά! Το κατάλαβα όταν έκανα τις δοκιμές μου αυτό το καιρό κ μόλις ξαναπήρά το Note2 (δυστυχώς σε άσπρο,το έδωσα και τώρα πάω στο Γερμανό για το γκρι)έπαθα πλάκα! Η μπαταρία του ενώ στο nexus μου είχα συνηθίσει να φορτίζω και 2 φορές και παραπάνω τη μέρα, στο noteli δεν έπεφτε με τίποτα!!! Αυτό ήταν,θυμήθηκα λάιτά προηγούμενα. notes που είχα πάρει τι καλή συμβίωση είχα μαζί τους και λέω τέρμα ... αυτονομία και πάλι αυτονομία, σε συνδιασμο με όλα τα καλούδια του note,πάω να το πάρω τώρα(ελπίζω να μη το έδωσαν 1 κομμάτι που έχω κλείσει γκρι)και δε το κουνάω ρούπι! Και για 2η συσκευή κρατάω το nexus μου που το έχω στήσει και είναι άμεσο και πρακτικό για αυτό το λόγο! Πίσω απ'το note το χάος σε θέμα μπαταρίας,μόνο το S3 μου έβγαζε με χίλια ζόρια τη μέρα,τα άλλα(one x κλπ)είναι απλώς τις σειράς σε θέμα μπαταρίας! Σωστός ο Ευθύμης! Τις βόλτας είμαι γενικώς,αλλά πλέον μετά απο τόσες δοκιμές κατέληξα,τέρμα οι...γυροβολιες όποιος θέλει να χρησιμοποιεί το κινητό του και όχι μόνο να το βλέπει λόγο Αυτονομίας,note κ πάλι note :-) Παιδιά οι βόλτες κοστίζουν. Από το Πάσχα μέχρι τον Οκτώβρη που πήρα το Note οι Βόλτες μου στοίχησαν οσο ενα καινουργιο ΝΟΤΕ :O Τελος για μενα αυτα. Πήρα και το Lumia 800 για δεύτερο αφου σ αυτα τα λεφτα δεν έβρισκα android με τετοια καμερα και ποιοτητα, μεγεθος κλπ και τελειωσα. Του χρονου πάλι. Το Note ειναι μεγάλο και πάντα αισθανεσαι οτι το κουβαλας. Αλλά σε μενα φανηκε οτι φτιάχτηκε ειδικά για τις δουλειες που θελω. Συν οτι μου επετρεψε να καταργησω το ipad. Ξερω ότι το S4 θα είναι μεγάλος πειρασμός, αλλα επισης ξέρω ότι το ΝΟΤΕ3 θα είναι μεγαλύτερος. Οποτε πριν τον επομενο Οκτωβριο δεν κάνω κινηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μια ερωτηση παιδια , απο τις 6 το πρωι η μπαταρια φορτιζει ολο το βραδυ μετα απο 9 ωρες στην δουλεια μιση ωρα internet μεσο 3g κανενα 10λεπτο ομιλια wifi ανοικτο και λογο του μαγαζιου χανει συνεχεια το 3g μου φτανει λοιπον κατα τις 4 το απογευμα γυρω στο 65 % η μπαταρια ειναι νορμαλ αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μια ερωτηση παιδια , απο τις 6 το πρωι η μπαταρια φορτιζει ολο το βραδυ μετα απο 9 ωρες στην δουλεια μιση ωρα internet μεσο 3g κανενα 10λεπτο ομιλια wifi ανοικτο και λογο του μαγαζιου χανει συνεχεια το 3g μου φτανει λοιπον κατα τις 4 το απογευμα γυρω στο 65 % η μπαταρια ειναι νορμαλ αυτο ? Αν μου πεις το χρόνο που είχες ανοικτή την οθονη θα σου απαντήσω κατά πόσο είναι φυσιολογικό. Λογικά πρέπει για να πας στο 65% να είχες 2 με 2.5 ωρες οθόνη εφόσον είσαι με 3 g το οποίο έχει χάλια σήμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Ναι περιπου 2.30 ωρες την εχω ανοικτη Νσ και ενα screenshot :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 12, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ναι περιπου 2.30 ωρες την εχω ανοικτη Αρα καλα το υπολόγισα. Είσαι μια χαρά. Αν το δούλευες με wifi θα είχες με το ιδιο ποσοστό 30 λεπτά τουλάχιστον παραπάνω χρόνο οθόνης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Τελικα το 3g καταπινει την μπαταρια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Τελικα το 3g καταπινει την μπαταρια ! Απλά καταναλώνει 20% παραπάνω απο το wifi. Πάντως να ξέρεις οτι με 2.5 ωρες χρηση οθόνης και 3g με οποιοδήποτε άλλο κινητό θα ήσουν από 30 εως 40% υπόλοιπο στην μπαταρία σου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα να παρακολουθω την μπαταρια μου με λεπτομεριες η μενω με το stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Υπαρχει καποιο προγραμμα να παρακολουθω την μπαταρια μου με λεπτομεριες η μενω με το stock? Με δυο πράγματα δεν χρειαζεται να ασχολείσαι στο Note 2: την μπαταρία και την ram. Η συσκευή βγάζει άνετα 18 ωρες απο τις οποίες οι 9 με ανοικτη οθόνη. Τι αλλο θέλεις. Αν το χρησιμοποιήσεις σαν smartphone και οχι σαν tablet θα σου βγάλει ανετα 2 μέρες. Το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να αποφεύγεις τη χρήση 3 g όταν το σήμα είναι πολύ κακό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Οκ αυτο με κανει ακομα πιο χαρουμενο που αποκτησα το Note! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παρατήρησα ότι αν έχεις ενεργή τη σύνδεση δεδομένων με 3g n μπαταρία πέφτει γρήγορα ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι αδρανές. Δεν συμβαίνει το ίδιο σε 2g. Επειδή βαριέμαι να αλλάζω 2g σε 3g και ανάποδα όλη την ώρα, αλλά και για να μειώσω την ακτινοβολία, το ρύθμισα έτσι ώστε να κλείνει η σύνδεση δεδομένων με την οθόνη και ανά μία ώρα να ανοίγει για λίγο για να πραγματοποιεί συγχρονισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παρατήρησα ότι αν έχεις ενεργή τη σύνδεση δεδομένων με 3g n μπαταρία πέφτει γρήγορα ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι αδρανές. Δεν συμβαίνει το ίδιο σε 2g. Επειδή βαριέμαι να αλλάζω 2g σε 3g και ανάποδα όλη την ώρα, αλλά και για να μειώσω την ακτινοβολία, το ρύθμισα έτσι ώστε να κλείνει η σύνδεση δεδομένων με την οθόνη και ανά μία ώρα να ανοίγει για λίγο για να πραγματοποιεί συγχρονισμούς. Πως το ρυθμιζεις αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πως το ρυθμιζεις αυτο; Με την εφαρμογή tasker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Με την εφαρμογή tasker Την κατεβασα αλλα δεν βρισκω ακρη θα δω τι θα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Την κατεβασα αλλα δεν βρισκω ακρη θα δω τι θα κανω θέλει λίγο διάβασμα αλλά αν τη μάθεις κάνεις παπάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 μια ερώτηση προς τους φίλους που έχουν δει 9 ώρες λειτουργιας οθόνη. στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας έχετε τσεκαρισμένη την επιλογή για τον επεξεργαστή; CPU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 μια ερώτηση προς τους φίλους που έχουν δει 9 ώρες λειτουργιας οθόνη. στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας έχετε τσεκαρισμένη την επιλογή για τον επεξεργαστή; CPU; Οι 9 ώρες βγαίνουν χωρις ενεργοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας. Απλά δεν βγαίνει αυτό το νούμερο με χρηση 2 ημερών, γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα που καταναλώνουν ενέργεια. Εγω έχω στανταρ τις 8-9 ώρες αλλά σε 18 ώρες λειτουργίας της συσκευής. Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 1 την νύχτα μου βγάζει τις 9 ώρες οθόνη αλλά χωρίς βαριά games. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Παρατήρησα ότι αν έχεις ενεργή τη σύνδεση δεδομένων με 3g n μπαταρία πέφτει γρήγορα ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι αδρανές. Δεν συμβαίνει το ίδιο σε 2g. Επειδή βαριέμαι να αλλάζω 2g σε 3g και ανάποδα όλη την ώρα, αλλά και για να μειώσω την ακτινοβολία, το ρύθμισα έτσι ώστε να κλείνει η σύνδεση δεδομένων με την οθόνη και ανά μία ώρα να ανοίγει για λίγο για να πραγματοποιεί συγχρονισμούς. Αυτη ειναι μια απο τις πιο ενεργοβορες "συνηθειες" των κινητων μας και το παρακολουθω τα τελευταια χρονια σε ολες τις συσκευες μας. Ειδικα απο τη στιγμη που το 3g/HSDPA ειναι κακιστο στους ελληνικους παροχους και η μεταπηδηση σε 2g ειναι τακτικοτατη, αυτο τσακιζει τη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 πολυ κατατοπιστικη η απαντηση σου.ευχαριστω. θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ποσο ακομη περισοτερο θα κρατουσε με περιορισμο της cpu. δοκιμασα την εξοικονομηση ενεργειας με τον περιορισμο της cpu και ειδα οτι αυτη δουλευει μαξιμουμ στα 1100. θα το δοκιμασω και εγω και θα αναφερω.(ελπιζω να αντεξω ενα 24 ωρο με την cpu περιορισμενη γιατι σε βαριες διεργασιες ειναι αισθητη η διαφορα στην αποδοση της συσκευης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 πολυ κατατοπιστικη η απαντηση σου.ευχαριστω. θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ποσο ακομη περισοτερο θα κρατουσε με περιορισμο της cpu. δοκιμασα την εξοικονομηση ενεργειας με τον περιορισμο της cpu και ειδα οτι αυτη δουλευει μαξιμουμ στα 1100. θα το δοκιμασω και εγω και θα αναφερω.(ελπιζω να αντεξω ενα 24 ωρο με την cpu περιορισμενη γιατι σε βαριες διεργασιες ειναι αισθητη η διαφορα στην αποδοση της συσκευης) Για λίγο που το είχα δοκιμάσει υπάρχει καθυστέρηση σε βαριές εφαρμογές όπως το S-Note γισ παράδειγμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Πάντως εμένα στη 1η φόρτιση μου έβγαλε αυτούς τους χρόνους που εχω ανεβασει screenshots στο dropbox Δηλαδή σχεδόν 9 ωρες οθονη με 2 μερες κ μερικές ώρες αυτονομία! !! Με την 1η φόρτιση :) http://db.tt/s6l25DFr http://db.tt/WXMPYrVd Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Πάντως εμένα στη 1η φόρτιση μου έβγαλε αυτούς τους χρόνους που εχω ανεβασει screenshots στο dropbox Δηλαδή σχεδόν 9 ωρες οθονη με 2 μερες κ μερικές ώρες αυτονομία! !! Με την 1η φόρτιση :) http://db.tt/s6l25DFr http://db.tt/WXMPYrVd Μάνο μήπως το βάζεις σε fly τα βράδια? Εχεις τα παντα ανοικτά? 3g, wifi, auto sync mail, calentar, weather, facebook, twitter κλπ εφαρμογές? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μάνο μήπως το βάζεις σε fly τα βράδια? Εχεις τα παντα ανοικτά? 3g, wifi, auto sync mail, calentar, weather, facebook, twitter κλπ εφαρμογές? Αν ειναι ολα ανοικτα απλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πετυχεις τους χρονους αυτονομιας που παραθετει ο Μανος. Με τιποτα ομως... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μάνο μήπως το βάζεις σε fly τα βράδια? Εχεις τα παντα ανοικτά? 3g, wifi, auto sync mail, calentar, weather, facebook, twitter κλπ εφαρμογές? Παντα fly mode για 5-6 ώρες 3g μόνο όταν είμαι έξω γιατί σπίτι δουλειά παντα wifi sync on πάντα. Αλλά με 1η φόρτιση δε το περίμενα! Ίσως γιατί δεν ειχα ακομα βαλει στο 1ο μισό το fb δε ξερω. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Παντα fly mode για 5-6 ώρες 3g μόνο όταν είμαι έξω γιατί σπίτι δουλειά παντα wifi sync on πάντα. Αλλά με 1η φόρτιση δε το περίμενα! Ίσως γιατί δεν ειχα ακομα βαλει στο 1ο μισό το fb δε ξερω. Μάλλον κατι τετοιο. Οπως και να χει η αυτονομία του είναι υπεραρκετή. Εγω πάντως πήρα το Lumia για να το χρησιμοποιώ παράλληλα, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βγω έξω χωρίς το Note, ακόμα κι αν δεν χρειαστώ κάτι που απαιτεί μεγάλη οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts