lazman Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Υπάρχει και εδώ πιο φτηνά αν δεν θες το άχρηστο, για εμένα, touch pen... ευχαριστω Κωστα .ειχαμε στο s3 την γνησια flip cover αλλα αρχισε ξεφτιζε πολυ ευκολα ,το flip cover στο note2 εχει την ιδια ποιοτητα?υπαρχει κατι αντιστηχο σε αλλη μαρκα? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Να ρωτησω κατι: εζω hdmi καλωδιο για το κινητο του s2. Δεν κανει για το note 2;; ευχαριστώ! Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 ευχαριστω Κωστα .ειχαμε στο s3 την γνησια flip cover αλλα αρχισε ξεφτιζε πολυ ευκολα ,το flip cover στο note2 εχει την ιδια ποιοτητα?υπαρχει κατι αντιστηχο σε αλλη μαρκα? Έχω την γνήσια flip cover για Note 2 περίπου ένα δίμηνο και έχει αρχίσει να ξεφτίζει σχεδόν από τότε που την αγόρασα! Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι λειτουργική και να μου αρέσει. Τώρα τελευταία παρατηρώ πως τα ξέφτια λιγοστεύουν. Δεν ξέρω αν θα σταματήσει αυτό πριν εξαφανιστεί όλο το υλικό :p Να ρωτησω κατι: εζω hdmi καλωδιο για το κινητο του s2. Δεν κανει για το note 2;; ευχαριστώ! Όχι δεν παίζει όπως είναι. Με το S3 και το Note 2, η Samsung πήγε από 5pin MHL adapter σε 11pin MHL adapter. Η λύση είναι ή καινούργιο καλώδιο 11pin για S3 ή Note 2 ή καλύτερα για την περίπτωση σου ένα adapter που πουλάει η Samsung που μετατρέπει το 5pin σε 11pin για να παίζεις σε όλους τους συνδυασμούς κινητών S2/ Note και S3/ Note 2. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. . Στο ebay υπαρχει αυτος ο ανταπτορας που μου λες? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Έχω την γνήσια flip cover για Note 2 περίπου ένα δίμηνο και έχει αρχίσει να ξεφτίζει σχεδόν από τότε που την αγόρασα! Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι λειτουργική και να μου αρέσει. Τώρα τελευταία παρατηρώ πως τα ξέφτια λιγοστεύουν. Δεν ξέρω αν θα σταματήσει αυτό πριν εξαφανιστεί όλο το υλικό :p . ok ευχαριστω και γω την αλλη φορα που την δοκιμασα στο s3 ετσι εκανε αλλα ηλπιζα πως του note2 θα ειναι αλιως.:p Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Αγορασα το συγκεκριμενο bluetooth μονο και μονο για χρηση στο αυτοκινητο..Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε bluetooth και δεν ηθελα κατι ακριβο..Τι λετε θα γινει δουλεια με αυτο? http://www.ebay.com/itm/290818906632?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 ok ευχαριστω και γω την αλλη φορα που την δοκιμασα στο s3 ετσι εκανε αλλα ηλπιζα πως του note2 θα ειναι αλιως.:p Εγώ την έχω από τον Οκτώβριο και δεν έχει πάθει τίποτα. Είναι διαφορετική από αυτή του Siii. Στα τελειώματα της έχει γίνει θερμό-πρεσαρισμα και δεν ξεφτιζει εύκολα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εγώ την έχω από τον Οκτώβριο και δεν έχει πάθει τίποτα. Είναι διαφορετική από αυτή του Siii. Στα τελειώματα της έχει γίνει θερμό-πρεσαρισμα και δεν ξεφτιζει εύκολα. ανα μπραβο αυτο ηθελα να ακουσω γιατι απο το s3 ειχε ενα σαν λαστιχακι γυρο γυρο και εφευγε σχεδον απο την αρχη. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Για τις neoprene που λέγαμε, πέτυχα μια στο Play247 που δεν είναι ειδική για το Note 2 αλλά το παίρνει άνετα σε διαστάσεις: http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=52820 Το σκέφτομαι ανάμεσα σε αυτή και στην άλλη του ebay αλλά κάποια πρέπει να πάρω γιατί με τις τσάντες υπάρχει θέμα.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Για τις neoprene που λέγαμε, πέτυχα μια στο Play247 που δεν είναι ειδική για το Note 2 αλλά το παίρνει άνετα σε διαστάσεις: http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=52820 Το σκέφτομαι ανάμεσα σε αυτή και στην άλλη του ebay αλλά κάποια πρέπει να πάρω γιατί με τις τσάντες υπάρχει θέμα.. Το θέμα δεν είναι να το παίρνει σαν διαστάσεις, αλλά να το κρατάει χωρίς να πέφτει. Πήγαινε σε αυτήν του ebay. Όσο για το play247, η τιμή της προσφοράς είναι η κανονική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τι χρησιμοποιείτε σαν φορτιστή αυτοκινήτου.; Υπάρχει έτοιμη κάποια επίσημη υλοποίηση; Έχω έναν φορτιστή από το Galaxy S,ο οποίος βγάζει 1.5A στην έξοδο. Θα μπορώ να τον χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Έχω έναν φορτιστή από το Galaxy S,ο οποίος βγάζει 1.5A στην έξοδο. Θα μπορώ να τον χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα; 1. Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. 2. Ποιος φορτιστής αυτοκινήτου είναι που βγάζει πάνω από 1Α;;; ...όσους έχω δει έχουν από 0,5 έως 1Α με συνέπεια να καθυστερεί πολύ η φόρτιση του note 2 του οποίου ο κανονικός φορτιστής είναι 2Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. . Στο ebay υπαρχει αυτος ο ανταπτορας που μου λες? Εγω εχτες παρελαβα τον ανταπτορα απο ebay γυρω στα €8 απο εδω http://www.ebay.com/itm/271113535705?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Δουλευει μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Είναι φορτιστής από πακέτο της Navigon για ολοκληρωμένη λύση car holder . Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Το θέμα δεν είναι να το παίρνει σαν διαστάσεις, αλλά να το κρατάει χωρίς να πέφτει. Πήγαινε σε αυτήν του ebay. Όσο για το play247, η τιμή της προσφοράς είναι η κανονική τιμή. Επειδή έχω την polycarbonate ουσιαστικά το θέλω απλά για ασφάλεια όταν πρέπει να το βάλω κάπου με άλλα πράγματα αλλά μάλλον όντως είναι καλύτερα να εφαρμόζει στη συσκευή. Καλά ναι, η τιμή προσφοράς είναι λίγο απάτη..! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εγω εχτες παρελαβα τον ανταπτορα απο ebay γυρω στα €8 απο εδω http://www.ebay.com/itm/271113535705?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Δουλευει μια χαρα!! Ρε παιδια,επειδη εχω δει οτι αρκετοι εχετε παραγγειλει το συγκεκριμενο,εμενα μου βγαζει οτι δεν στελνει Ελλαδα.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε παιδια,επειδη εχω δει οτι αρκετοι εχετε παραγγειλει το συγκεκριμενο,εμενα μου βγαζει οτι δεν στελνει Ελλαδα.. Όντως τώρα λεει πως δεν. Εγώ την έχω κάνει την παραγγελία εδώ και καιρό και ελπίζω να έρθει. Κάνε μια και στείλε μήνυμα στον πωλητή να δεις τι θα σου πει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 εχει δοκιμασει κανεις το desktop dock της samsung ? μπορεις να συνδεσεις πληκτρολογιο κτλ. γιατι διαβασα καπου οτι θελει usb hub με εξωτερικη τροφοδοσια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε παιδια,επειδη εχω δει οτι αρκετοι εχετε παραγγειλει το συγκεκριμενο,εμενα μου βγαζει οτι δεν στελνει Ελλαδα.. Εγω απο αυτον το παραγγειλα και εστελνε Ελλαδα !! Αγνωστες οι βουλές του .... κινεζου!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εγω απο αυτον το παραγγειλα και εστελνε Ελλαδα !! Αγνωστες οι βουλές του .... κινεζου!!!!!!!!!!! Και εγώ. Φαντάσου να μην έρθει ποτέ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Μπα, μην ανχωνεσαι δεν εχω δει καποιο αρνητικο να μην στελνει !Απλα μπορει να καθυστερησει λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 2. Ποιος φορτιστής αυτοκινήτου είναι που βγάζει πάνω από 1Α;;; ...όσους έχω δει έχουν από 0,5 έως 1Α με συνέπεια να καθυστερεί πολύ η φόρτιση του note 2 του οποίου ο κανονικός φορτιστής είναι 2Α Αυτός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Έχω παραγγείλει τον MHL 11pin adapter από τον γνωστό πια Κινέζο και του έστειλα email να δω τι γίνεται. Μου είπε ότι έχουν Πρωτοχρονιά στην Κίνα από 4 Φεβρουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου !, οπότε εκείνη την περίοδο δεν στέλνουν στις περισσότερες χώρες. Μετά τις 15 Φλεβάρη δείτε αν συνεχίζει να μην στέλνει Ελλάδα (δεν νομίζω-έχουμε γίνει καλοί πελάτες του) Εμένα η παραγγελία έχει φύγει από 28-01 και την περιμένω. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Έχω παραγγείλει τον MHL 11pin adapter από τον γνωστό πια Κινέζο και του έστειλα email να δω τι γίνεται. Μου είπε ότι έχουν Πρωτοχρονιά στην Κίνα από 4 Φεβρουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου !, οπότε εκείνη την περίοδο δεν στέλνουν στις περισσότερες χώρες. Μετά τις 15 Φλεβάρη δείτε αν συνεχίζει να μην στέλνει Ελλάδα (δεν νομίζω-έχουμε γίνει καλοί πελάτες του) Εμένα η παραγγελία έχει φύγει από 28-01 και την περιμένω. Πως ξέρεις πότε έφυγε η παραγγελία σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Αυτός... Το εμπιστεύεσαι το συγκεκριμένο ή μπορεί να κάνει και κανένα μπαμ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts