b16b Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Παιδιά εγώ έχω κάτι απανωτά restart έχει πρόβλημα το κινητό η είναι πρόβλημα λογισμικού και το έχει και άλλος; Edited October 27, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπέρα το τηλ είχε θέματα με επανεκκινήσεις. Το πρόβλημα σε μένα ήταν πιο έντονο με τα 8.0 με τα 8.1 βελτιώθηκε αλλά και πάλι κάνει που και που, συνήθως όταν είμαι σε περιοχές που δεν έχω σήμα. Αλλά απανωτά ριστρατ δε μου έκανε ποτέ. Μήπως φταίει καμία εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 και ξαφνικά δεν μου δουλεύει το office.... αν κάποιος χρησιμοποιεί ακόμη το τηλέφωνο ας ρίξει μια ματιά, αν και πιστεύω ότι η microsoft αθόρυβα σταμάτησε την υποστήριξη :( ακόμη εδώ και κάτι μήνες σταμάτησε να μου κάνει αντίγραφα ασφαλείας στο could...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 και ξαφνικά δεν μου δουλεύει το office.... αν κάποιος χρησιμοποιεί ακόμη το τηλέφωνο ας ρίξει μια ματιά, αν και πιστεύω ότι η microsoft αθόρυβα σταμάτησε την υποστήριξη :( ακόμη εδώ και κάτι μήνες σταμάτησε να μου κάνει αντίγραφα ασφαλείας στο could...! Ναι αλλά να μη δουλεύει καθόλου είναι περίεργο.. Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ναι αλλά να μη δουλεύει καθόλου είναι περίεργο.. Δοκίμασε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Sent from mTalk τελικά το office είναι εντάξη το onedrive δημιουργεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 τελικά το office είναι εντάξη το onedrive δημιουργεί το πρόβλημα Δες μήπως θέλει να κάνεις εκ νέου log in μέσω του browser... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Δες μήπως θέλει να κάνεις εκ νέου log in μέσω του browser... Sent from mTalk τελικά όλα επανήλθαν με μια αναβάθμιση του onedrive στις άλλες συσκευές, μάλλον κάτι πείραξαν και δεν δούλευε τίποτα που χρησιμοποιεί το onedrive, γι αυτό και σε μια εβδομάδα βγήκαν 3 αναβαθμίσεις, τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 τέλος και η υποστήριξη για τα Windows Phone 8.1 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts