bbbb Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (28 Ιούν. 2004 , 23:43) καποιο καλο προγραμματακι για να μετατρεπω avi,mpeg σε format dvd ξερετε? Χρησιμοποιώ το tmpg enc plus και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Σήμερα όμως έκανα μια βλακεία και κλαίω το recorder μου. :worry: Πήρα κάτι princo δισκάκια -r επώνυμα 5,80€ η δεκάδα.Βάζω να γράψω το πρώτο και σταματάει στην μέση περίπου της εγγραφής.Βάζω το δεύτερο και μόλις άρχισε η εγγραφή μου πετάει το εξής μήνυμα:"power calibration error".Από τότε δεν αναγνωρίζει κανένα δισκάκι.Το dvd rw είναι ένα Nec nd1300a.Δοκίμασα firmware update χωρίς επιτυχία.Υπάρχει άλλη λύση ή θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων? :cry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bbbb (29 Ιούν. 2004 , 03:13) Χρησιμοποιώ το tmpg enc plus και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Σήμερα όμως έκανα μια βλακεία και κλαίω το recorder μου. :worry: Πήρα κάτι princo δισκάκια -r επώνυμα 5,80€ η δεκάδα.Βάζω να γράψω το πρώτο και σταματάει στην μέση περίπου της εγγραφής.Βάζω το δεύτερο και μόλις άρχισε η εγγραφή μου πετάει το εξής μήνυμα:"power calibration error".Από τότε δεν αναγνωρίζει κανένα δισκάκι.Το dvd rw είναι ένα Nec nd1300a.Δοκίμασα firmware update χωρίς επιτυχία.Υπάρχει άλλη λύση ή θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων? :cry: σοβαρα μιλας?ο πατερας μου μου εφερε ακριβως τα ιδια εχτες αλλα δεν τα εχω δοκιμασει ακομα....παλι καλα.φιλε μου ελπιζω να βγαλεις ακρη γιατι κριμα αν οντως επαθε κατι σοβαρο το dvd r σου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bbbb (29 Ιούν. 2004 , 03:13) Χρησιμοποιώ το tmpg enc plus και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Σήμερα όμως έκανα μια βλακεία και κλαίω το recorder μου. :worry: Πήρα κάτι princo δισκάκια -r επώνυμα 5,80€ η δεκάδα.Βάζω να γράψω το πρώτο και σταματάει στην μέση περίπου της εγγραφής.Βάζω το δεύτερο και μόλις άρχισε η εγγραφή μου πετάει το εξής μήνυμα:"power calibration error".Από τότε δεν αναγνωρίζει κανένα δισκάκι.Το dvd rw είναι ένα Nec nd1300a.Δοκίμασα firmware update χωρίς επιτυχία.Υπάρχει άλλη λύση ή θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων? :cry: Εχέτε γειά μανούλες. Πάρε ή το 2500 ή το 2510. Πάντως μάλον ήταν τυχαίο γιατί τα δισκάκια αυτά τα είχα δοκιμάσει στο δικό μου (2500) και δεν μου κάνανε κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (28 Ιούν. 2004 , 23:05) Ρωτάω γιατί,όταν χρησιμοποιούσα την συγκεκριμένη έκδοση,είχα παρόμοιο πρόβλημμα με το δικό σου... Μολις κατεβασα την 6.3.115 Λεω να την περασω πανω απο την 6.0.0.0 Δε νομιζω να εχω κανενα προβλημα, ε? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 παιδια θελω και εγω να παρω ενα dvd writer για να αντιγραφω δεδομενα και dvds φυσικα. διαθετω μεχρι 80 ευρω. θελω να αντιγραφει σε 8χ ή και παραπανω, και τα - και τα + δισκακια και να εχει 48χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης cd και 8χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης dvds. επισης να αντιγραφει τα απλα cds με τουλαχιστον 48χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakofonixx (30 Ιούν. 2004 , 17:07) Μολις κατεβασα την 6.3.115 Λεω να την περασω πανω απο την 6.0.0.0 Δε νομιζω να εχω κανενα προβλημα, ε? :worry: Και εγώ απο επάνω την πέρασα και δεν είχα κανένα πρόβλημμα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin (21 Ιούν. 2004 , 03:12) To liteon 812 πωλείται και bulk ~90ε και γινεται DL -Liteon 832 με αναβαθμιση firmware Απο που μπορώ να κάνω αναβάθμιση firmware;Έχω το LITE-ON DVDRW LDW-815s. Στο site της liteon δεν βρήκα κάτι... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Ρε παιδιά πήρα πριν καιρό ένα αντιγραφικό BTC. Και εχθές παρατήρησα ότι επάνω του έγραφε την λέξη DUAL(τόσο καιρό δεν το είχα πάρει χαμπάρι...). Μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι DUAL LAYER και να υποστηρίζει εγγραφή DVD μεγαλύτερα των 4.7GB; Το πήρα 200 Ευρώ (κωλοπιασέ ε; ) και έχω κάνει όλα τα firmware updates. Απο αυτόν που το πήρα δεν μου είπε ότι είναι κάτι διαφοτετικό (όχι dual δηλαδή). Υπάρχει περίπτωση να είναι dual layer;;; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Απο που μπορώ να κάνω αναβάθμιση firmware;Έχω το LITE-ON DVDRW LDW-815s. Στο site της liteon δεν βρήκα κάτι... Δε βρήκες κάτι γιατί πολύ απλά το firmware update δεν είναι επίσημο... Ρε παιδιά πήρα πριν καιρό ένα αντιγραφικό BTC. Και εχθές παρατήρησα ότι επάνω του έγραφε την λέξη DUAL(τόσο καιρό δεν το είχα πάρει χαμπάρι...). Μήπως υπάρχει περίπτωση να είναι DUAL LAYER και να υποστηρίζει εγγραφή DVD μεγαλύτερα των 4.7GB; Το πήρα 200 Ευρώ (κωλοπιασέ ε; ) και έχω κάνει όλα τα firmware updates. Απο αυτόν που το πήρα δεν μου είπε ότι είναι κάτι διαφοτετικό (όχι dual δηλαδή). Υπάρχει περίπτωση να είναι dual layer;;; Κατα πάσα πιθανότητα το dual σημαίνει dual format δηλ. γράφει και σε DVD+RW και DVD-RW. Πάντως αν μας πεις το μοντέλο θα μάθουμε. Μπορείς να δεις το μοντέλο από Control Panel --> System --> Hardware --> Device Manager. ;) Ερώτηση: Τα μη επίσημα firmware updates είναι ασφαλή??? Ή θα κλαίω το DVD-R μου μετά? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 1 Ιούλ. 2004 , 13:14) Κατα πάσα πιθανότητα το dual σημαίνει dual format δηλ. γράφει και σε DVD+RW και DVD-RW. Πάντως αν μας πεις το μοντέλο θα μάθουμε. Μπορείς να δεις το μοντέλο από Control Panel --> System --> Hardware --> Device Manager. ;) Θα δω και θα σου πω. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 1 Ιούλ. 2004 , 13:14) Ερώτηση: Τα μη επίσημα firmware updates είναι ασφαλή??? Ή θα κλαίω το DVD-R μου μετά? Με ενδοιαφέρει και εμένα αυτό το θέμα. Κάποιος αν ξέρει ας απαντήσει :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 παιδια θελω και εγω να παρω ενα dvd writer για να αντιγραφω δεδομενα και dvds φυσικα. διαθετω μεχρι 80 ευρω. θελω να αντιγραφει σε 8χ ή και παραπανω, και τα - και τα + δισκακια και να εχει 48χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης cd και 8χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης dvds. επισης να αντιγραφει τα απλα cds με τουλαχιστον 48χ. Pls πειτε. σε 2,3 μερες θα παω να αγορασω. επειγει να κανω backups.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Υπάρχει πρόγραμμα που να αντιγράφει τα DVD με ταινίες όπως ακριβώς είναι??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal ( 1 Ιούλ. 2004 , 20:54) Υπάρχει πρόγραμμα που να αντιγράφει τα DVD με ταινίες όπως ακριβώς είναι??? FILE EPEIDH TA DVD ME TAINIES EINAI KYRIWS STH KATHGORIA TWN DVD-9(GYRW STA 9GB XWRO) KAI ENW H SYSKEYES POU EXOUME YPOSTHRIZOUN TO DVD-5(GYRW STA 4,4 GB) PREPEI NA SYMPIESOUME KAPOIA DEDOMENA GIA NA TA XWRESOUME SE ENA ADEIO DVD...EGW TO PROGRAMMA POU XRHSIMOPOIO EINAI TO DVD SHRINK,PISTEYW OTI EINAI TO KORYFIAO GI' AYTH TH DOULEIA(KAI EINAI FREEWARE!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sik13 ( 1 Ιούλ. 2004 , 23:21) FILE EPEIDH TA DVD ME TAINIES EINAI KYRIWS STH KATHGORIA TWN DVD-9(GYRW STA 9GB XWRO) KAI ENW H SYSKEYES POU EXOUME YPOSTHRIZOUN TO DVD-5(GYRW STA 4,4 GB) PREPEI NA SYMPIESOUME KAPOIA DEDOMENA GIA NA TA XWRESOUME SE ENA ADEIO DVD...EGW TO PROGRAMMA POU XRHSIMOPOIO EINAI TO DVD SHRINK,PISTEYW OTI EINAI TO KORYFIAO GI' AYTH TH DOULEIA(KAI EINAI FREEWARE!!!) με το dvd shrink αν δεν θέλεις να συμπιέσεις τα δεδομένα μπορείς να το χωρίσεις σε 2 dvd. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί η προστασία αντιγραφής που έχουν μερικά dvd.Προς το παρόν δεν έχω dvd recorder στο Pc και θέλω να αντιγράψω ένα dvd.To βάζω λοιπόν στο dvd player και μόλις πάω να το αντιγράψω σε mini dv κασσέτα(videocamera sony) ή στο dvd recorder(φέτα) μου βγάζει μήνυμα:"this program is copyright protected" :mad: Δοκίμασα και με rca καλώδιο και s-video και πάλι τα ίδια :worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Me το ANY DVD http://www.slysoft.com/el/ Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 παιδια θελω και εγω να παρω ενα dvd writer για να αντιγραφω δεδομενα και dvds φυσικα. διαθετω μεχρι 80 ευρω. θελω να αντιγραφει σε 8χ ή και παραπανω, και τα - και τα + δισκακια και να εχει 48χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης cd και 8χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης dvds. επισης να αντιγραφει τα απλα cds με τουλαχιστον 48χ. μπορει να μου προτεινει καποιος κατι Pls συντομα? *sorry που επαναλαμβανομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 2 Ιούλ. 2004 , 16:11) παιδια θελω και εγω να παρω ενα dvd writer για να αντιγραφω δεδομενα και dvds φυσικα. διαθετω μεχρι 80 ευρω. θελω να αντιγραφει σε 8χ ή και παραπανω, και τα - και τα + δισκακια και να εχει 48χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης cd και 8χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης dvds. επισης να αντιγραφει τα απλα cds με τουλαχιστον 48χ. μπορει να μου προτεινει καποιος κατι Pls συντομα? *sorry που επαναλαμβανομαι.. An diatheseis alla 300 epipleon euro ISOS na vreis kapoio pou na se kaliptei se osa zitises. Me 80 euro oute ena kalo CD/RW den pairneis. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 και ομως πιστευω οτι εχεις αδικο. ετσι κι αλλιως δεν ζηταω τιποτα το παραλογο. μαλλον δεν πρεπει να εχεις dvd writer. στο pc magazine στο best bye βαζει εως 80 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 2 Ιούλ. 2004 , 16:18) An diatheseis alla 300 epipleon euro ISOS na vreis kapoio pou na se kaliptei se osa zitises. Me 80 euro oute ena kalo CD/RW den pairneis. Κάτσε ρε συ μην τρελλαθούμε, όχι και 300 ευρώ!!! :wacko: Εγώ πιστεύω ότι το NEC 2510 που αν δεν απατώμαι κάνει αυτή τη στιγμή 90 ευρώ θα τον ικανοποιήσει πλήρως. Δηλαδή αν ήταν να δίνουμε 300ευρώ για DVD-R πάει χαθήκαμε... ;) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 κανενα site για να δω τα χαρακτηριστικα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 2 Ιούλ. 2004 , 16:11) παιδια θελω και εγω να παρω ενα dvd writer για να αντιγραφω δεδομενα και dvds φυσικα. διαθετω μεχρι 80 ευρω. θελω να αντιγραφει σε 8χ ή και παραπανω, και τα - και τα + δισκακια και να εχει 48χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης cd και 8χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης dvds. επισης να αντιγραφει τα απλα cds με τουλαχιστον 48χ. μπορει να μου προτεινει καποιος κατι Pls συντομα? *sorry που επαναλαμβανομαι.. Θα μπορούσες να διαβάσεις το topic από την αρχή και τότε σίγουρα θα είχες βγάλει κάποια συμπεράσματα. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 2 Ιούλ. 2004 , 16:18) An diatheseis alla 300 epipleon euro ISOS na vreis kapoio pou na se kaliptei se osa zitises. Me 80 euro oute ena kalo CD/RW den pairneis. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για σένα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 2 Ιούλ. 2004 , 17:42) κανενα site για να δω τα χαρακτηριστικα του? http://www.google.com/logos/Logo_25wht.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 καποιο εληνικο site ισως..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 egw pantws 8a protina ena dvd r tis plextor!!!einai koryfaia se poiothta kai texnologia egrafis(poweREC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sik13 ( 2 Ιούλ. 2004 , 22:51) egw pantws 8a protina ena dvd r tis plextor!!!einai koryfaia se poiothta kai texnologia egrafis(poweREC) Σφως και τα Plextor ειναι τα κορυφαια, αλλα συνηθως οι τιμες τους ειναι διπλασιες απο τα υπολοιπα... :( Δε λεω, οτι πληρωσεις παιρνεις, αλλα εγω προσωπικα προτιμω να παρω πχ. ενα BTC 8x και να το λιωσω στο recording και υστερα να ξαναπαρω αλλο ενα καινουριο και πιο γρηγορο (συνυπολογιζοντας και τη συνεχη μειωση των τιμων), παρα να τα δωσω μια και καλη για Plextor. Παρεπιπτώντως δεν εχω κατι με τα BTC, εχω ενα combo DVD+CDRW το οποιο εχει γραψει 100δες cd's εδω και περιπου 2 χρονια και μολις τωρα τελευταια εχει αρχισει να δειχνει τα πρωτα σημαδια κοπωσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts