kakofonixx Δημοσιεύτηκε June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2004 Μιας και δε βρηκα αντιστοιχο thread για να εκφρασω τις αποριες μου ανοιξα ενα! :) Σκεφτομαι να παρω ενα DVD Recorder και εχω μερικες αποριες: 1. Τι μαρκα να παρω? 2. Ποια η διαφορα αναμεσα στα προτοκολλα DVD+R και DVD-R? Ποιο ειναι καλυτερο? ποιο να προτιμησω? 3. Ενα Recorder 8x σε ποση ωρα γραφει ενα ολοκληρο δισκακι? 4. Εχω αρκετες ταινιες σε DivX. Θα μπορεσω να τις κανω να παιξουν σε επιτραπεζια DVD Players? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Πάρε κάποιο Dual που ξεφύτρωσε τώρα. Θα γράφει και στις 2 πλευρές ταυτόχρονα με το εξαιρετικό αποτέλεσμα του διπλασιασμού χορητικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Εγώ έχω ένα LG και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Είναι +/-. Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (20 Ιούν. 2004 , 16:35) Πάρε κάποιο Dual που ξεφύτρωσε τώρα. Θα γράφει και στις 2 πλευρές ταυτόχρονα με το εξαιρετικό αποτέλεσμα του διπλασιασμού χορητικότητας. Τα drives που εννοείς, μπορούν να γράψουν σε DVD+R DL δισκάκια που έχουν δηλαδή δύο στρώσεις (=dual layer) από την ίδια πλευρά. Η χωρητικότητα που έχουν αυτά τα δισκάκια είναι 8.5GB. Μια τέτοια συσκευή είναι το Sony DRU-700A για παράδειγμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Πάρε DVD+- R (εξ’ άλλου όλα αυτά που κυκλοφορούν τώρα είναι dual format). Αν η τιμή που δίνει στο mgmanager (€ 115) για το nec 2510 που είναι και dual layer εκτός από dual format είναι σωστή, πάρε αυτό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Εγω εχω το NEC 2500 το οποιο με το καταλληλο firmware που κυκλοφορει μπορει να γραψει σε dual layer. To θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν ακομη στην αγορα dual layer δισκακια η αν υπαρχουν οι τιμες τους ειναι πολυ υψηλες. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αγόρασα ένα Nec 2510 χθες για έναν φίλο μου στην τιμή των 109 euro(τελική). Πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες λύσεις στον τομεά των DVD-RW. Εγώ έχω το Nec 2500 το οποίο με ένα firmware update έγινε 2510 και πλέον υποστηρίζει και dual layer εγγραφές. Μέχρι τώρα έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 best buy to NEC 2500 απο e-shop 84 ευρω τελικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (20 Ιούν. 2004 , 17:10) Τα drives που εννοείς, μπορούν να γράψουν σε DVD+R DL δισκάκια που έχουν δηλαδή δύο στρώσεις (=dual layer) από την ίδια πλευρά. Η χωρητικότητα που έχουν αυτά τα δισκάκια είναι 8.5GB. Μια τέτοια συσκευή είναι το Sony DRU-700A για παράδειγμα. Oxι, δεν ειναι απο την μια πλευρά, αλλα απο τις 2. Εχω δει και τα δισκάκια. Μωβ κι απο τις 2 πλευρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sminiths Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΙΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ DVD+-RW ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ DIVX ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΗΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DVD ΘΗΚΗ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ DOWNLOAD ΤΟ DVD DICRIPTER ΚΑΙ DVD SHRING ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ NERO ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΡΙΕΣ ΡΩΤΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΗΔΗ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (21 Ιούν. 2004 , 00:28) Oxι, δεν ειναι απο την μια πλευρά, αλλα απο τις 2. Εχω δει και τα δισκάκια. Μωβ κι απο τις 2 πλευρές. Αυτό που λες είναι κάτι διαφορετικό. Είναι το DVD-10: Double sided - Single layer (9,4GB). Εγώ λέω για τις νέες συσκευές DVD+/-RW που γράφουν σε δισκάκια DVD-9: Single sided - Double layer (8,5GB). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Eγώ έχω το lite on 812s.Πολύ καλό και μια χαρά τιμή. Κοντά στα 110€ Όσο για το πόση ώρα θα κάνει να γράψει ένα δισκάκι σε 8x Περίπου 20 με 30 λεπτά Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 To liteon 812 πωλείται και bulk ~90ε και γινεται DL -Liteon 832 με αναβαθμιση firmware http://www.pctech.gr/viewthread.php?tid=21158 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας! :) Ειχα σκοπο να παρω dual, αλλα μαλλον θα παω για το NEC-2500 αφου με αναβαθμιση γινεται dual! Οι ταινιες που εχω σε DivX γινεται να μετατραπουν σε αρχεια αναγνωσιμα απο επιτραπεζια DVD Players? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (21 Ιούν. 2004 , 02:33) Όσο για το πόση ώρα θα κάνει να γράψει ένα δισκάκι σε 8x Περίπου 20 με 30 λεπτά Κάποιο λάθος κάνεις ή έχει κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα σου. Για την εγγραφή ενός dvd 4.7GB χρειάζονται 14 λεπτά (το πολύ) σε ταχύτητα 4x. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakofonixx (21 Ιούν. 2004 , 11:51) Ειχα σκοπο να παρω dual, αλλα μαλλον θα παω για το NEC-2500 αφου με αναβαθμιση γινεται dual! Γιατί δεν παίρνεις το 2510 της NEC; Είναι dual layer και κοστίζει €90 (χωρίς το ΦΠΑ) στο Πλαίσιο για παράδειγμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (21 Ιούν. 2004 , 12:51) Κάποιο λάθος κάνεις ή έχει κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα σου. Για την εγγραφή ενός dvd 4.7GB χρειάζονται 14 λεπτά (το πολύ) σε ταχύτητα 4x. Και εμένα πάντως γύρο στα 20 με 30 λεπτά μου παίρνει για ντιγραφή DVD 4.7GB... I don't know why... :down: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (21 Ιούν. 2004 , 12:51) Κάποιο λάθος κάνεις ή έχει κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα σου. Για την εγγραφή ενός dvd 4.7GB χρειάζονται 14 λεπτά (το πολύ) σε ταχύτητα 4x. Δεν νομίζω. :worry: Συνήθως μου κάνει 20 με 30 λεπτά (τα 30 λεπτά σε πολύ απαιτητικά dvd) Βεβαια δεν υπάρχουν και φορές που κάνει και 15 αλλά λίγες φορές. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (21 Ιούν. 2004 , 21:50) Δεν νομίζω. :worry: Σίγουρα κάνεις λάθος.. Μιλάμε για το πόση ώρα χρειάζεται για την εγγραφή ενός DVD με ταχύτητα 8x κι αυτή είναι περίπου 8 λεπτά, 14-15 με ταχύτητα 4x. Εσύ μάλλον εννοείς την αντιγραφή ενός dvd η οποία καθυστερεί φυσικά λόγω της ανάγνωσης και του αρχικού dvd. Εκτός κι αν όντως μόνο η εγγραφή κρατάει τόσο οπότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά! Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Nαι εγώ μιλάω για εγγραφή dvd ταινίας και όχι εγγραφή δεδομένων στο dvd Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Pragmati o hronos pou anafereis einai poly megalos. I moni exigisi pou mporo na doso einai i kathysterisi pou mporei na dimiourgeitai apo alepalila buffer underruns (gia kapoio x,y logo) . To diskaki fysika sozetai logo tis prostasias gia buffer underruns pou ehei to recorder, o hronos eggrafis omos auxanetai simantika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (20 Ιούν. 2004 , 16:35) Πάρε κάποιο Dual που ξεφύτρωσε τώρα. Θα γράφει και στις 2 πλευρές ταυτόχρονα με το εξαιρετικό αποτέλεσμα του διπλασιασμού χορητικότητας. ναι αλλα ετσι δεν ειναι πιο ευαισθητο το dvd απο γρατζουνιες? ξερω ενα εργαλειο που βαζεις μεσα cds,dvds και τα καθαριζει? κανει καλη δουλεια? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (21 Ιούν. 2004 , 20:54) Και εμένα πάντως γύρο στα 20 με 30 λεπτά μου παίρνει για ντιγραφή DVD 4.7GB... I don't know why... :down: μηπως δεν υπαρχει καλο buffer? Ποσο τις εκατο δειχνει οταν αντιγραφεις dvd? επισης τικαρε την επιλογη justlink speed για μεγαλυτερη ταχυτητα... ps: υπαρχει πιθανοτητα να καει το dvd, αλλα σε εμενα δεν εχει τυχει ποτε... ( cd writer εχω μονο ). παιδια θελω και εγω να παρω ενα dvd writer για να αντιγραφω δεδομενα και dvds φυσικα. :cool: διαθετω μεχρι 80-120 ευρω. θελω να αντιγραφει σε 8χ ή και παραπανω, και τα - και τα + δισκακια και να εχει 48χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης cd και 8χ ή μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης dvds. επισης να αντιγραφει τα απλα cds με τουλαχιστον 48χ. Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lion (22 Ιούν. 2004 , 02:30) Pragmati o hronos pou anafereis einai poly megalos. I moni exigisi pou mporo na doso einai i kathysterisi pou mporei na dimiourgeitai apo alepalila buffer underruns (gia kapoio x,y logo) . To diskaki fysika sozetai logo tis prostasias gia buffer underruns pou ehei to recorder, o hronos eggrafis omos auxanetai simantika... Τελικά γράφετε ένα dvd (ταινία) απο 13 λετά μέχρι και 30 λεπτά(όταν είναι μεγάλο μεγεθος και πρέπει να συμπιεστεί) αλλά σε 4x ταχύτητα. Sorry για το λάθος μου :o Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Paides egw me 2x sto laptop grafw ena dvd se 1 wraki einai poli gia 2x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Mε σωστα ρυθμισμενο το dma της συσκευης οι χρονοι εγγραφης ειναι 8χ-> 7-8 λεπτα 4χ->13-15 λεπτα 2χ->28-30 λεπτα!! Τα dual layer δισκακια ακομα δεν υπαρχουν ευρεως και ακουσα κατι για τιμες 15!!!Ευρω. Οποτε θα σου ειναι αχρηστο για αρκετο καιρο κατι τετοιο και εξαλλου μεχρι να εδραιθουν αυτα θα πολλαπλασιστουν αρκετα και οι ταχυτητες εγγραφης!Οποτε δικη σου επιλογη για το τι θα παρεις!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 pws to ri8mizeis to dma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts