Jump to content

'Εχει βάλει κανείς Adsl?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia... kai ego apofasisa gia tin adsl toy ote

.. to xrimatiko den me peirazei poli.

apla thelo na ksero... i taxitita einai i kaliteri poy exei o ote ??

i exei alloys provider poy einai pio grigoroi ?????

thanks.

• Απαντήσεις 184
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

<<Απόσο ξέρω η ACN έχει σύνδεση με το εξωτερικό 2 * STM1 (= 310 Mbps). Μάλιστα πρόσφατα έχουν βάλει συν 45 Μbps με τρίτο ανεξάρτητο καλώδιο με το εξωτερικο>>

Afou einai etsi tote mipos kati paizei me to config apo th meria ths ACN kalitera einai na tous pieseis arketa kai na dosoun alli epilusi. Steiltous mia epistoli me sthn opoia na perigrafeis to provlima kai an einai dunato kane copy paste kai 1h 2 o8ones deixnontas tous thn taxutita me thn opoia katevazeis ka8os episis dostous kai kapoia ping reports. Telionontas pes tous oti me thn proti eukairia 8a allakseis etairia kai ta sxetika... pisteuo oti etsi 8a deiksoun ena megalutero endiaferon.

Αρχικό Μήνυμα από τον christofer

re paidia... kai ego apofasisa gia tin adsl toy ote

.. to xrimatiko den me peirazei poli.

apla thelo na ksero... i taxitita einai i kaliteri poy exei o ote ??

i exei alloys provider poy einai pio grigoroi ?????

thanks.

Το εκανα και εγω !

Περιμενω τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ σημερα... (χθες εκανα την αιτηση !)

Ας μου πει καποιος που εχει βαλει ADSL OTE, τι ακριβως βλεπει στον λογαριασμο του καθε μηνα? Η χρεωση παγιο του ISDN θα συνεχισει να χρεωνετε ?

Εχω το NETMOD διπλα ακριβως απο το PC. Ξερει να μου πει καποιος πως θα ειναι η συνδεση που θα κανει ο τεχνικος του ΟΤΕ ? Εχω παραγγηλει το DSL modem της Siemens.

Τι εξτρα θα χρειαστω ?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων !

Αρχικό Μήνυμα από τον geovass

Το εκανα και εγω !

Περιμενω τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ σημερα... (χθες εκανα την αιτηση !)

Ας μου πει καποιος που εχει βαλει ADSL OTE, τι ακριβως βλεπει στον λογαριασμο του καθε μηνα? Η χρεωση παγιο του ISDN θα συνεχισει να χρεωνετε ?

Εχω το NETMOD διπλα ακριβως απο το PC. Ξερει να μου πει καποιος πως θα ειναι η συνδεση που θα κανει ο τεχνικος του ΟΤΕ ? Εχω παραγγηλει το DSL modem της Siemens.

Τι εξτρα θα χρειαστω ?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων !

Από οσο ξέρω, το πάγιο του ISDN πρέπει να αντικαθίσταται με τα 55/2 ευρώ που δίνουμε για τη dsl. για τα άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω ακόμα... :o

I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Από οσο ξέρω, το πάγιο του ISDN πρέπει να αντικαθίσταται με τα 55/2 ευρώ που δίνουμε για τη dsl. για τα άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω ακόμα... :o

Χμ... Ετσι πιστευω και εγω. Μαλλον το παγιο του ISDN παει περιπατο !

Κανενας αλλος βοηθεια για τα υπολοιπα ?? :)

Το πάγιο της τηλεφωνίας (PSTN ή ISDN ανάλογα τι έχει κανείς) παραμένει, και προστίθεται το πάγιο του ADSL των €55/2... :(
Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης

Το πάγιο της τηλεφωνίας (PSTN ή ISDN ανάλογα τι έχει κανείς) παραμένει, και προστίθεται το πάγιο του ADSL των €55/2... :(

Σκ@τουλες..... :mad: :mad: :mad: :mad:

Αντε, να περασει λιγο ο καιρος να ριξουν τις χρεωσεις ! ΑΜΑΝ πια ! :wacko:

Πλέον προσφέρεται σε όλη την Ελλάδα το ADSL ;

Ενδιαφέρομαι για Γιάννενα να ρωτήσω αλλά έχω απορία αν προσφέρεται και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές(νησιά κλπ).

Ασχετο:

Έχω μία σύνδεση 1,2mbps/256kbps(με 64 ευρώ,Ιταλία) πια είναι η θεωρητική ταχύτητα για κατέβασμα και πρακτικά με τί ταχύτητα θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος?

Το περισσοτερο που πιανω (σχετικα εύκολα) είναι 200kb/s σε διαφορετικά προγράμματα(kazaa lite, dc++, Dap klp).

Όταν συνδέεται το μόντεμ μου γράφει σύνδεση στα 1,5mbps

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

αφού είναι έτσι βάζοντας adsl δεν μπορείς να αλλάξεις την isdn σε pstn για να πληρώνεις λιγότερο πάγιο? τι διαφορά έχει isdn/pstn από την στιγμή που έχει adsl?

Αυτο είναι 100% εξακριβωμένο; Έχεις καποιο σύνδεσμο (link) που να το επιβεβαιώνει; :devil: :ninja: :mad:

I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Αυτο είναι 100% εξακριβωμένο; Έχεις καποιο σύνδεσμο (link) που να το επιβεβαιώνει; :devil: :ninja: :mad:

Ναι. Ίσως να αναφέρεται ρητώς στα pdf του ΟΤΕ που βγήκαν τον Απρίλιο. Αν δεν ήταν έτσι, να είσαι σίγουρος ότι θα το είχες δει στις διαφημίσεις...

Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21

Ασχετο:

Έχω μία σύνδεση 1,2mbps/256kbps(με 64 ευρώ,Ιταλία) πια είναι η θεωρητική ταχύτητα για κατέβασμα και πρακτικά με τί ταχύτητα θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος?

Το περισσοτερο που πιανω (σχετικα εύκολα) είναι 200kb/s σε διαφορετικά προγράμματα(kazaa lite, dc++, Dap klp).

Όταν συνδέεται το μόντεμ μου γράφει σύνδεση στα 1,5mbps

Το ότι σου γράφει 1,5 mbps δεν σημαίνει τίποτα. Εσύ συνδέεσαι στα 1,5 με τον παροχέα ο οποίος όμως, αφού πληρώνεις για 1,2, απλά σου περιορίζει την ταχύτητα στο internet σ'αυτό που έχεις πληρώσει.

Και ο ξάδερφός μου στο Palermo είχε 384kbps και του έβγαζε ότι συνδέθηκε στα 512kbps, όμως λειτουργούσε στα 384kbps.

200KB/s δέν υπάρχει περίπτωση να πιάνεις μια και η ταχύτητα 1200kb/s είναι 1200 kilobit/second ενώ 200KB/second είναι 200 kilobyte/second συνεπώς πρέπει να υπολογίζεις 1200/8=150KB/s (ένα Byte έχει 8 Bit). Η ISDN π.χ. έχει 64kb/s δηλαδή 64/8=8KB/s όμως οι περισσότεροι κατεβάζουν από 7,2 -7,4 με ISDN.

Ακόμα και με 1500 kb/s θα είχες 187,5 KB/s...

Συνεπώς το 200KB/s είναι εικονικό...

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Ναι. Ίσως να αναφέρεται ρητώς στα pdf του ΟΤΕ που βγήκαν τον Απρίλιο. Αν δεν ήταν έτσι, να είσαι σίγουρος ότι θα το είχες δει στις διαφημίσεις...

To ADSL einai paroxh internet kai monon. Oles tis alles tilefonikes ypiresies tis kaneis opos kai prin. Ara pagio gia to tel, kostos tilefonimaton klp.

@ Βαλέριο

Δεν έκανα σωστή τοποθέτηση :o

200κβ/'' είναι και το ανέβασμα και το κατέβασμα που πιάνω.

Γνωρίζω διαφορά μεταξύ κβιτ και κβυτε :rolleyes:

Από αυτά που μου λες πάντως βλέπω ότι είναι στα σωστά όρια η συνδεσή μου.

Το ότι δείχνει 1,5 όταν συνδέεται απλά πίστευα ότι είναι 1,2mbps + 0,256mbps δλδ και download kai upload... :o

Για Ιωάννινα ξέρει κανείς αν υποστηρίζεται το ADSL ?

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Για Ιωάννινα ξέρει κανείς αν υποστηρίζεται το ADSL ?

στο http://www.ote-shop.gr έχει ένα που βάζεις το τηλ. σου κ σου λέει αν είναι διαθέσιμο στην περιοχή εκείνη.

Το ότι δείχνει 1,5 όταν συνδέεται απλά πίστευα ότι είναι 1,2mbps + 0,256mbps δλδ και download kai upload... :o

Και έχεις δίκιο μια και 1,5 mbps είναι η ταχύτητα του καναλιού η οποία μοιράζεται ασύμμετρα στο download και upload (εξ ου και ADSL).

Μάλλον δεν το έγραψα αρκετά καλα παραπάνω :wacko:

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

εγω είμαι πανεπιστημιου 63 και όλες οι γραμμες ειναι μεσα από οπτικη ινα και μου ειπε ο ΟΤΕ οτι ετσι adsl δεν περνάει!! αχ παλιο καλό μου σύρμα....

εαν αυριο το πρωι ,θεωρητικα παντα, εβαζα adsl.....

1) Απο ολους εσας που εχετε βαλει μια συντομη γνωμη...

2) Τι θα χρειαστει να δωσω απο οικονομικης πλευρας....

Θα σας ημουν very glaaaaaad....

:confused:

Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις.

Για την αποτελεσματική λειτουργία της σύνδεσής σας, σας προτείνουμε τα παρακάτω modems και εσείς επιλέγετε...Με την αξιοπιστία ΟΤΕ...

INTRACOM

ADSL MODEM JETSPEED 500i

211,73 €

Eχει μονο αυτο :mad:

Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις.

Αρχικό Μήνυμα από τον mj23

2) Τι θα χρειαστει να δωσω απο οικονομικης πλευρας....

Θα σας ημουν very glaaaaaad....

:confused:

Δεν απαντώ στο πρώτο, γιατί δεν έχω βάλει DSL. Όσον αφορά το 2ο: δίνεις 82 ευρώ (τέλος ενεργοποίησης) + 50 ευρώ (τέλος εγκατάστασης) + κόστος modem.

Στη συνέχεια, κάθε μήνα θα πληρώνεις 27.5 ευρώ στον ΟΤΕ (μέχρι Οκτώριο τουλάχιστον, γιατί μετά υποτίθεται οτι θα ανέβει στα 55 ευρώ, αν και προσωπικά πιστεύω πως θα διατηρηθεί ως έχει) + κόστος ISP (γύρω στα 48 ευρώ - για DSL384 μιλάω πάντα).

Φυσικά, μην νομίζεις οτι το μήνιαιο πάγιο του τηλεφώνου σου (IDSN ή PSTN) θα σταματήσεις να το πληρώνεις. Στον OTE θα δίνεις ακριβώς ό,τι έδινες πριν συν τα νέα αυτά κόστη του DSL.

:'(

Αυτά... :) Αν έχεις τόσα λεφτα... καλορίζικη η ADSL!!! ;)

vbm

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

αφού είναι έτσι βάζοντας adsl δεν μπορείς να αλλάξεις την isdn σε pstn για να πληρώνεις λιγότερο πάγιο? τι διαφορά έχει isdn/pstn από την στιγμή που έχει adsl?

Καμια διαφορά στο internet, αλλα με το ISDN απλά διατηρείς και τη 2η γραμμή. ;)

vbm

Εγώ είχα από Σεπτέμβρη 2002, xDSL σύνδεση με Intraconnect. Αφότου σταμάτησαν να λειτουργούν οι γραμμές τους, σκέφτομαι πλέον σοβαρά να βάλω aDSL.

Αρχικά έκανα αίτηση μέσω Oteshop. Αλλά την ακύρωσα σε 1 βδομάδα. Σιγά μην τους πλήρωνα κοροϊδία λεφτά.

Προσέγγισα την Sparknet. Aυτό το υποχρεωτικό 12μηνο με σκότωσε :'(

Mέχρι που άκουσα την προσφορά της ACN :

- Αναλαμβάνουν οι ίδιοι την όλη διαδικασία με τον ΟΤΕ (Αίτηση εγκατάσταση ενεργοποίηση γραμμής).

- Δεν πληρώνεις υποχρεωτικά το modem που σου επιβάλλει ο ΟΤΕ. (Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα δικό σου αρκεί να είναι συμβατό με το αντίστοιχο DSLAM της περιοχής σου)!!!

- Δεν πληρώνεις τα 50 Ευρώ στον ΟΤΕ για την εγκατάσταση... (Ο πελάτης μπορεί να εγκαταστήσει μόνος του το Modem και το Φίλτρο - Splitter).

Και μπορείς να την διακόψεις τη σύνδεση, οποτεδήποτε... ειδοποιώντας όμως 2 μήνες πριν.

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον vbm

Καμια διαφορά στο internet, αλλα με το ISDN απλά διατηρείς και τη 2η γραμμή. ;)

vbm

Πως καμία διαφορά; Άλλο modem θα "φορέσεις" αν έχεις PSTN, κι άλλο αν έχεις ISDN ;)

Εμένα, με PSTN μου πρότειναν ποιο φθηνό Modem για την DSL σύνδεση μου....έλα όμως που έχω Isdn.

Kαι αν ήθελα να αλλάξω σε PSTN για να πληρώνω λιγότερο πάγιο, θα έπρεπε να αλλάξουν τον αριθμό μου........ :wacko: :blink:

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Πως καμία διαφορά; Άλλο modem θα "φορέσεις" αν έχεις PSTN, κι άλλο αν έχεις ISDN ;)

Εμένα, με PSTN μου πρότειναν ποιο φθηνό Modem για την DSL σύνδεση μου....έλα όμως που έχω Isdn.

Kαι αν ήθελα να αλλάξω σε PSTN για να πληρώνω λιγότερο πάγιο, θα έπρεπε να αλλάξουν τον αριθμό μου........ :wacko: :blink:

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά εγώ μιλούσα για διαφορά στην γραμμή ως προς το internet, που ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία με DSL πάνω σε IDSN ή PSTN. Το modem φυσικά αλλάζει.

Αυτό που λές για την αλλαγή αριθμού στην μετατροπή σε PSTN δεν το έχω ξανακούσει αλλα μου φαίνεται περίεργο :blink:

Πάντως νομίζω οτι είχα ακούσει οτι πληρώνεις κατι στον ΟΤΕ για την μετατροπή σε PSTN, δεν γίνεται ατελώς... :wacko:

vbm