chaosdoctor Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδιά άλλαξα e-mail account έκανα καινούργιο, αλλά η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να περάσω τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ήδη στις αγαπημένες μου καθώς και τις πληρωμένες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδιά άλλαξα e-mail account έκανα καινούργιο, αλλά η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να περάσω τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ήδη στις αγαπημένες μου καθώς και τις πληρωμένες ? μπορεις να εχεις περαν του ενος google account αρκει να του πεις τι θα συγχρονιζει... αρα περνας και το παλιο account που εχεις τις εφαρμογες σου και λες στο google play να διαβαζει αυτο ως default... επισης στο google syncronize account του λες να μην συγχρονιζει emails καθως το νεο που εκανες μολις το εχει ως by default email συχρονισμο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Απλά θα ήταν πρώτο παντού σε bench... Αν και εδώ που τα λέμε μην σου φανεί αδύνατο αν σε κάνα τετράμηνο σου βγάλει άλλη ναυαρχίδα, γι αυτό φημίζεται η σονυ, γι αυτό πάντα την απέφευγα... Όπως και να έχει εγώ θα γούσταρα κατά τον Δεκέμβριο να μου βγάλει τον 800 αρι με ότι άλλο συνεπάγεται, και αστην να παίζει μόνη της για τουλάχιστον 5-6 μήνες... Νίκο Καλομελετα και έρχεται :) Κάτι λέγεται για νεο xperia με τούμπανο κάμερα οπότε... btw, το mod για τον ήχο κάνει όντως τόσο καλή δουλειά? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Νίκο Καλομελετα και έρχεται :) Κάτι λέγεται για νεο xperia με τούμπανο κάμερα οπότε... btw, το mod για τον ήχο κάνει όντως τόσο καλή δουλειά? Ναι... Χωρίς καμία ρύθμιση το νιώθεις με την μία... Άλλο πράγμα... Τώρα για μένα που αλλάζω τα τηλέφωνα πολύ συχνά, μακάρι, για άλλους πού είναι νορμάλ και καλά κάνουν τότε θα ξυνησει πολύ... Αλλά τι να κάνουμε ας είναι τούμπανο και ας το βγάλει... Xaxaxa Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ακουγονται διαφορα.. αλλα οχι για αντικαταστατη του Ζ αλλα για ενα cameraphone τυπου 808.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ναι... Χωρίς καμία ρύθμιση το νιώθεις με την μία... Άλλο πράγμα... Τώρα για μένα που αλλάζω τα τηλέφωνα πολύ συχνά, μακάρι, για άλλους πού είναι νορμάλ και καλά κάνουν τότε θα ξυνησει πολύ... Αλλά τι να κάνουμε ας είναι τούμπανο και ας το βγάλει... Xaxaxa Ναι έτσι είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε χαχα :) Δηλαδή τώρα το ηχείο σε τι επίπεδο είναι, φτάνει το κορυφαίο του note2 δηλαδή,? Σε ρωτάω μιας κ ξέρω έχεις κ τις 2 συσκευές Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ναι έτσι είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε χαχα :) Δηλαδή τώρα το ηχείο σε τι επίπεδο είναι, φτάνει το κορυφαίο του note2 δηλαδή,? Σε ρωτάω μιας κ ξέρω έχεις κ τις 2 συσκευές Πιστευω οτι ειναι πια πιο δυνατο...Αυριο θα τσεκαρω ομως... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Πιστευω οτι ειναι πια πιο δυνατο...Αυριο θα τσεκαρω ομως... Τι λες,τόσο πολύ πήρε σε ένταση? Ελπίζω να μην έχει κανένα θέμα αντοχής, όχι τίποτε άλλο είναι κρίμα να γίνει μπάρμπεκιου :) Κοίταξε το και πες αν σου κάνει κόπος αύριο μιας και καλοκαίρι έρχεται, και αν δε μας κάτσει και το S4 ( ελέω οθόνης στον ήλιο και μόνο ) θα το ξαναδώ το θέμα Ζ Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Πέρασα και mod οθόνης. Αντε να δούμε αύριο σε εξωτερικούς χώρους κτλ. Παιδιά είναι η ιδέα μου ή η σονυ σταμάτησε να βγάζει dock αυτή τη περίοδο ; στα online καταστήματα εξωτερικού που βλέπω ακόμα λέει ότι δεν έχουν απόθεμα εδώ και κανένα μήνα Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 καλημέρα παιδιά. μια ερώτηση και από εμένα: για να ακούσεις ραδιόφωνο, απαιτείται (ως συνηθως) να εχεις συνδεδεμένα ένσύρματα ακουστικά, για να δουλεύουν ως κεραία, ή έκανε κανένα μαγικό η sony (ελέω αδιαβροχοποιήσης); ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Καλημέρα χθες παρατήρησα ότι μάλλον η οθόνη μου έχει 6 καμμένα pixels. Τα βλέπω μόνο όταν η οθόνη του κινητού δείχνει μαύρο χρώμα η γκρι αλλά θέλει πολύ προσπάθεια για να τα δεις γιατί ίσα που φαίνονται και έχουν κάπως σαν άσπρο χρώμα. Σήμερα είναι η 6η μέρα που το έχω αν το πάω στη wind θα μου το αντικαταστήσουν? Edited April 9, 2013 by uncommandable Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημέρα χθες παρατήρησα ότι μάλλον η οθόνη μου έχει 6 καμμένα pixels. Τα βλέπω μόνο όταν η οθόνη του κινητού δείχνει μαύρο χρώμα η γκρι αλλά θέλει πολύ προσπάθεια για να τα δεις γιατί ίσα που φαίνονται και έχουν κάπως σαν άσπρο χρώμα. Σήμερα είναι η 6η μέρα που το έχω αν το πάω στη wind θα μου το αντικαταστήσουν? *#*#7378423#*#* γράψε αυτό στο από εκεί που πας για να γράψεις τηλέφωνα . Πανε μετά test > display και δες. Αν έχει τότε πάνε το για doa @mutunas μόνο ακουστικά θέλει όπως όλα Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημερα παιδια, εβαλα το mod για εγγραφη κλησης αλλα δεν μου λειτουργει (κρασαρει η εφαρμογη του τηλεφωνου) Εχει μηπως καποιος την original "SemcPhone.apk" για να κανω αντικατασταση σε 434?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 μπορεις να εχεις περαν του ενος google account αρκει να του πεις τι θα συγχρονιζει... αρα περνας και το παλιο account που εχεις τις εφαρμογες σου και λες στο google play να διαβαζει αυτο ως default... επισης στο google syncronize account του λες να μην συγχρονιζει emails καθως το νεο που εκανες μολις το εχει ως by default email συχρονισμο ... Αν έχω συνδεδεμένους και τους 2 λογαριασμούς και περάσω ξανά τις εφαρμογές θα υπάρχουν μετά και στο καινούργιο? Καθώς και οι πληρωμένες? Ρωτάω γιατί το παλιό θέλω να τον καταργήσω! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημερα παιδια, εβαλα το mod για εγγραφη κλησης αλλα δεν μου λειτουργει (κρασαρει η εφαρμογη του τηλεφωνου) Εχει μηπως καποιος την original "SemcPhone.apk" για να κανω αντικατασταση σε 434?? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Μπορείς να δώσεις το λινκ για το mod; Έχει δυνατότητα να ηχογραφείς οπότε θες ή από μόνο του όλα και έχει ένα X όριο; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μπορείς να δώσεις το λινκ για το mod; Έχει δυνατότητα να ηχογραφείς οπότε θες ή από μόνο του όλα και έχει ένα X όριο; Κατέβασε το από εδωhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200008 φρόντισε να πάρεις ένα backup πρώτα το oroginal αρχείο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 *#*#7378423#*#* γράψε αυτό στο από εκεί που πας για να γράψεις τηλέφωνα . Πανε μετά test > display και δες. Αν έχει τότε πάνε το για doa @mutunas μόνο ακουστικά θέλει όπως όλα Μόνο στο μαύρο φόντο τα βλέπω Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Κατέβασε το από εδωhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200008 φρόντισε να πάρεις ένα backup πρώτα το oroginal αρχείο. Μήπως έχεις το Original αρχείο??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μόνο στο μαύρο φόντο τα βλέπω Πηγαινε το εκει που το αγορασες και ζητησε αντικατασταση με καινουριο σφραγισμενο = αντικατασταση doa. Μην σου πουν για επισκευη κτλ, εσυ ''κολλησε τη βελονα'' στο αντικατασταση doa. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μήπως έχεις το Original αρχείο??:( Σβησε το παλιο κανε rename (βγαλε το 1 ) και χωστω με root δικαιώματα μεσα στο system/vendor/overlay μην ξεχασεις να δωσεις δικαιωματα rw -r-r Enjoy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά έχει περάσει κανένας πρόγραμμα πλοήγησης Navigon, sygic ή tomtom πιάνει όλη την οθόνη του κινητού η είναι μόνιμα τα κουμπιά home,back… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Τι λες,τόσο πολύ πήρε σε ένταση? Ελπίζω να μην έχει κανένα θέμα αντοχής, όχι τίποτε άλλο είναι κρίμα να γίνει μπάρμπεκιου :) Κοίταξε το και πες αν σου κάνει κόπος αύριο μιας και καλοκαίρι έρχεται, και αν δε μας κάτσει και το S4 ( ελέω οθόνης στον ήλιο και μόνο ) θα το ξαναδώ το θέμα Ζ Μάνο επιβεβαιώνω σε τεστ και από YouTube end music Google ότι η διαφορά είναι πλέον μεγάλη υπέρ του z... Δεν ξέρω βέβαια τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην πορεία, αλλά εκτός που πλέον το δουλεύω κάτω από την μέση, την ένταση το γουστάρω τόσο που δεν με νοιάζει κιόλας... Επίσης να πω πως το bt δουλεύει κανονικά, το λέω γιατί σε προηγούμενη έκδοση του mod είχαν ακουστεί διάφορα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά έχει περάσει κανένας πρόγραμμα πλοήγησης Navigon, sygic ή tomtom πιάνει όλη την οθόνη του κινητού η είναι μόνιμα τα κουμπιά home,back… Έχω το Ελληνικό ΤΟΜ ΤΟΜ. Κανένα πρόβλημα με την οθόνη. Τα κουμπιά είναι μόνιμα γιατί από το back τερματίζεις την εφαρμογή. Με 5' οθόνη δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Σε καμια ωρα θα το εχω στα χερια μου!Ευτιχισμενος νεος κατοχος xperia z σε λευκο!Σε μια ωρα παραδιδω και το s3 στον ξαδερφο μου που πουληθηκε!Αργα το βραδυ αφου θα εχει φορτωσει θα σας πω εντυπωσεις!!:D Το πηρα απο μαγαζι στο skrutz(Ελληνικης αντιπροσωπειας,οχι παρα-εισαγωγη) στα 575ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 θελω μια χαρη μπορει καποιος με rooted xperia z να δωσει ενα snapshot απο το system/vendor/overlay γιατι μαλλον κατι εσβησα απο εκει μεσα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts