Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να δουμε και ευχωμαι χωρις προβληματα το tablet μου nexus 7 2012 πηρε την 5.1.1 τωρα καλα παμε

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οπότε 1-2 εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία, αν κάνει όπως συνήθως η sony. Ελπίζω να κυκλοφορησει κάποια leaked έκδοση να μάθουμε νέα.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δεν είναι κάτι σίγουρο αυτό που έγραψα. Απλά στο παρελθόν περίπου 1-2 εβδομάδες μετά το certification κυκλοφορούσε η αναβάθμιση.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

βαλτε μεχρι τελος του μηνα το πολυ η την επομενη εβδομαδα θα παρουμε το 5 ευχωμαι μην φαμε μουτζα γιατι το 4.4.4 εχει κατσει πολυ καλα

βαλτε μεχρι τελος του μηνα το πολυ η την επομενη εβδομαδα θα παρουμε το 5 ευχωμαι μην φαμε μουτζα γιατι το 4.4.4 εχει κατσει πολυ καλα

για μενα καντε ενα clean install της 4.4.4 για να κατεβει στο pc companion Και να δημιουργησετε το FTF αρχειο της, ωστε εαν δεν κατσει καλη 5αρα να γυριστε πισω. Ειναι απο τις τελευταιες αναβαθμισεις του Ζ και καλο ειναι να υπαρχει αρχειο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

για μενα καντε ενα clean install της 4.4.4 για να κατεβει στο pc companion Και να δημιουργησετε το FTF αρχειο της, ωστε εαν δεν κατσει καλη 5αρα να γυριστε πισω. Ειναι απο τις τελευταιες αναβαθμισεις του Ζ και καλο ειναι να υπαρχει αρχειο.

οκ ξερεις που ειναι αποθηκευμενο στον υπολογιστη το κατεβασμενο fw της 4.4.4

μολις το εφτιαξα αγγλικο ελληνικο μεγεθος 971 MB εκανα το παρακατω video

αν δεν ειναι σωστο εχω κρατησει και ολα τα αρχεια οπως ειναι κατεβασμενα στο pcc και σε εναν αλο φακελο σαν backup Edited by zxr

μολις το εφτιαξα αγγλικο ελληνικο μεγεθος 971 MB εκανα το παρακατω video

αν δεν ειναι σωστο εχω κρατησει και ολα τα αρχεια οπως ειναι κατεβασμενα στο pcc και σε εναν αλο φακελο σαν backup

λογικα ειναι σωστο. Βεβαια εγω τα ΤΑ αρχεια τα αφηνω μεσα, καθως σε παλιοτερο οδηγο που ειχα δει δεν ειδα να αφαιρτει κατι, τα εβαζε ολα μεσα, αλλα ισως και να μην παιζει ρολο.

επισης, εννοειται πως αν εχεις ξανακανει update τοτε πρεπει πρωτα να αδειασεις τον φακελο που τα εκανες browse απο το pc companion.. (αν και τα 4 αρχεια που επελεξες ειναι σωστα γιατι νομιζω 4 κατεβαζει. Αλλα αν ειχες κανει update με το companion, μπες σβηστα ολα και ξανα κανε τη διαδικασια απο την αρχη ωστε να μην εχεις ανακατεμενες εκδοσεις, δηλαδη να μην κανεις ftf 2 εκδοσεων)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αυτο ειχα κανει για να ειμαι συγουρος τα εσβησα ολα απο τον φακελο και εκανε 20 λεπτα να ξανα κατεβασει το update και μετα εκανα την διαδικασια που περιγραφει στο video για καλο και για κακο κρατισα και τα αρχεια απο τον φακελο του blob_fs που χρειαζομαστε για να μετατρεψουμε σε ftf ποτε ειμαστε οκ εμενα ειναι αγγλικο ελληνικο το κινητο απο την μανα του οποτε εχουμε στανταρ to fw

για αυτο εμενα μου κατεβαζε κατι update για αλμπουμ φοτογραφιες και μουσικο player για το xperia z με προετοιμαζει

λετε για την στεγανοποιηση να υπαρχει προβλημα με αυτο? και βγενει και εκτος εγγυσης το κινητο για να ξερουμε

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61103&stc=1&d=1432212101

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61104&stc=1&d=1432212085

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61089&stc=1&d=1432184877

Edited by BILLY5

Ερώτηση: έχω πέρασει μια customized Russian ftf για είχα φλασαρει διάφορες ρομ και χρειαζόταν να το ξεσπασω. Χτες πήγα με το pc companion να δω για αναβάθμιση τπτ λέω κάτσε να κάνω repair και μου λέει έχεις customized version δεν γίνεται error 2003. Ξέρεις κάνεις καμία βοήθεια ?

Μπορείς να περάσεις την δική μου rom 4.4.4 που είναι ελληνική αγγλική που την κατέβασα και την έσωσα ώστε αν γίνει η στραβή με το 5 να μπορούμε να γυρίσουμε στην 4.4.4 πως να την ανεβάσω δεν ξέρω για να την έχουμε όλοι

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι σε ZR κινητο ε μεχρι τελος του μηνα οπως ελεγα θα το εχουμε και εμεις και τον αυγουστο θα εχουμε το fix bugs update απο οτι λεγεται ο αυγουστος ειναι κοντα και βλεπουμε

δες μια σελιδα ποιο πισω εγραψα πως να το φτιαξω ειχα βαλει και video πως το φτιαχνεις το αρχειο το θεμα ειναι να μου πει καποιος που μπορω να το ανεβασω

παρτε και μια γευση απο το xperia z με lolipop 5.0.2 oficall https://www.youtube.com/watch?v=AcqhPt0b7fM

Ας περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα να έχουμε επιλογές. Εγώ ίσως να περιμένω και την καινούρια existanz, θα δω. Δεν πολυβιάζομαι.

ειπαμε εχω κρατισει ελληνικη αγγλικη rom απο το pcc το θεμα ειναι πως να την ανεβασω για να την εχετε και εσεις ωστε αν δεν σας αρεσει η 5 να μπειτε απο flashtool και να την περασεται κανονικα αλα κανεις? δεν λεει κατι

Όποιος θέλει εγγύηση θα πρέπει να έχει το .ftf που είχε η συσκευή του για να μπορέσει να επαναφέρει την κιτ κατ. Για όποιον δεν τον νοιάζει, βάζει όποιο firmware Ευρωπαικό θέλει με το flashtool του androxyde(τουλάχιστον μεχρι τώρα αυτό γινόταν και μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι). Ας περιμένουμε λίγο και βλέπουμε τι βολεύει και τι θα κάνουμε.

Εγώ προσωπικά έχω ένα ftf που είχα κάνει με 4.3 Ελληνική. Αν θέλω εγγύηση θα φλασάρω αυτό(...αν θα μπορώ και ανάλογα την ζημιά) και θα είμαι οκ.

δλδ το ftf που εφτιαξα δεν κανει για τον skatzivas η ειναι μονο για μενα το backup γιατι εγω το εφτιαξα με την λογικη ωστε αν γινει κατι σε οποιον δειποτε να το περαει και να ειναι και στην εγγυση και να εχει την επισημη ελληνικη αγγλικη εκδοση εχω ουτε root κανω ουτε ξεκλειδωνο bootloader ουτε τιποτα εμενα το μονο που εχει ειναι η γρατζουνια ποιο πανω στης φοτο τιποτα αλο το κινητο δουλευει αψογα για σχεδον 2 χρονια που ειναι παρα 6 μηνων

Ρε παιδιά γιατί να χάσει την εγγύηση, στο xperia blog εκεί που σου έλεγε να flashαρεις rom έλεγε μετά ότι δεν ξεκλειδώνει τον bootloader και έτσι δεν χάνεις την εγγύηση. Μόνο αν βάλεις Custom rom χάνεις την εγγύηση

• The title was changed to Sony Xperia Ζ