paul29 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά κάτι ήρθε!!!!! αλλά δεν λέει τη αναβαθμίζει..... http://www.sonymobile.com/gr/software/phones/xperia-z/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 4.4.4 Changlog: official changelog for Z1c 4.4.4 update presented by sony: - Android 4.4.4 including the latest enhancements and security updates from Google - Updated and improved camera experience - Improvements to Google Voice, Google+, Contacts and music streaming - Latest versions of all Sony native and media apps - Latest bug fixes, optimisations and improvements Πηγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 και σε μένα δεν έχει βγάλει ειδοποίηση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 παιδια τι ειναι αυτη η γαλλικη που βγηκε,την περναμε αφοβα?ξερει κανεις?παιζει σημασια που δεν λεει generic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) παιδια τι ειναι αυτη η γαλλικη που βγηκε,την περναμε αφοβα?ξερει κανεις?παιζει σημασια που δεν λεει generic? Μπορεις να τη περασεις αφοβα, οταν βγει η ελληνκη μετα αλλαζεις αν θες Ps Και αποτι διαβασα τρεχει καλυτερα απο την 4.4.2, οχι πια στιγμιαια μαυρη οθονη μετα το ξεκλειδωμα, η notification bar κατεβαινει ομαλα οχι με σπασιματακια οπως πριν, γενικα ρολαρει καλυτερα. Edited September 9, 2014 by Squalus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μπορεις να τη περασεις αφοβα, οταν βγει η ελληνκη μετα αλλαζεις αν θες. α ωραια ευχαριστω ,γαλλικο Ζ εχω και εγω,,αλλα βεβαια εχω περασει ολες τις χωρες απο τοτε ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να τη περασεις αφοβα, οταν βγει η ελληνκη μετα αλλαζεις αν θες Ps Και αποτι διαβασα τρεχει καλυτερα απο την 4.4.2, οχι πια στιγμιαια μαυρη οθονη μετα το ξεκλειδωμα, η notification bar κατεβαινει ομαλα οχι με σπασιματακια οπως πριν, γενικα ρολαρει καλυτερα. ναι εχω και εγω την μαυρη οθονηη μεχρι να ξεκλειδωσει,επισης το νοτιφικεισον μπαρ οταν ανεβοκατεβαινει ειναι σαν να γινετε σε σλοου μοσιον,,και βεβαια η μπαταρια που με κρεμαει καθε φορα που βγαινω σε μια αγνωστη πολη και ψαχνω μερη και σημεια να κινηθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Και εγω φιλε το ιδιο προβλημα εχω οταν ειμαι εκτος, με το gps η μπαταρια αδιαζει γρηγορα. Οσο για την μπαταρια στην 4.4.4 θα δειξει, τωρα ειναι νωρις να βγαλουμε συμπερασματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Την βάλατε; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Την βάλατε; μισο λεπτο τελειωνει τωρα,αν ανοιξει θα γραψω εντυπωσεις να προχωρησετε και εσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Περιμένω μια prerooted generic μέχρι να βγούν οι custom. Με τρώει άσχημα το χέρι μου πάντως :) ! Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 ανοιξε εβγαλε λογοτυπο sfr που μαλλον ειναι καποια κινητη στην γαλλια και δεν τοξερα,περιμενω για συνεχεια ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι λοιπον και επισημα 4.4.4.περασα την γαλλικη ειναι απο κινητη γαλλιας,ξεκιναει με λογοτυπο εταιριας,οκ θα την βγαλω μολισ βρω μια generic,κατα τα αλλα δεν βλεπω πολλες διαφορες,σχεδον τιποτα,,,ααα εφυγε το μαυρο πριν το ξεκλειδωμα,η μπαρα νοτιφικεισον ανεβαινει και κατεβαινει πιο γρηγορα,η μπαταρια μενδιαφερει και δεν μπορω να το διαπιστωσω ακομα,,,θα σας ελεγα μην την περασετε ,ενταξει εκανα εγω την δοκιμη για εσας,,μου εχει βαλει 5 γαλλικες εφαρμογες της κινητης sfr δεν υπαρχει λογος ,ξυστε το χερι σας,ολα μια χαρα ειναι,,και παρολο που το δικο μου εχει ανεβει και κατεβει εκδοσεις χωρισ κλιν ινστολ,δεν ειναι και το πιο αντιπροσωπευτικο αξιοπιστο παραδειγμα,αλλα ολα καλα .σπαστικο το λογοτυπο της κινητης ****το δεν το ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αύριο θα βγουν αρκετές. Τεσταρε μπαταρία να δεις και βάζεις κάτι άλλο. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 παιδια απο μπαταρια προς το παρον καλα παμε απο 83 ξεκινησα,,ανοιξα gps λογω μιας γαλλικης εφαρμογης εψαξα το κινητο απεγκατεστησα εφαρμογες ειδα μερικες ειδοποιησεις ,μια ωρα ολα ανοιχτα και ξεζουμισμα ,επεσε στο 79,,,ολα υποκειμενικα,,μην ξεχνιομαστε χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλημέρα,προσωπικά πιστεύω ,εξαιρώντας φυσικά την λειτουργία υπηρεσίας τοποθεσίας η οποία "ξελιγώνει" την μπαταρία,πως ο συνδυασμός 5αρας FHD & 2330mAh μπαταρίας δεν έχει να δώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα συγκρίνοντας και με άλλες συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά.Βέβαια μια βελτίωση της τάξης έστω και 5% είναι καλοδεχούμενη...βλέπουμε λοιπόν Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 lagouko το ρουταρες το τηλεφωνο? Αν το ρουταρες ειναι ευκολο να αλλαξεις το bootanimation και να ξυλωσεις τις αχριστες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giaoug Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 καλημερά! βάζω το κινητό για φόρτηση και μόλις φτάσει στο 80% σταματάει να φορτίζει...αυτό γίνετε τις τελευταίες μέρες γνωρίζει κανείς τη μπορεί να φταίει; έχει πρόβλημα το βίσμα που συνδέεται ο φορτιστής στο κινητό η μήπως η μπαταρία ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ανοιξε εβγαλε λογοτυπο sfr που μαλλον ειναι καποια κινητη στην γαλλια και δεν τοξερα,περιμενω για συνεχεια ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι λοιπον και επισημα 4.4.4.περασα την γαλλικη ειναι απο κινητη γαλλιας,ξεκιναει με λογοτυπο εταιριας,οκ θα την βγαλω μολισ βρω μια generic,κατα τα αλλα δεν βλεπω πολλες διαφορες,σχεδον τιποτα,,,ααα εφυγε το μαυρο πριν το ξεκλειδωμα,η μπαρα νοτιφικεισον ανεβαινει και κατεβαινει πιο γρηγορα,η μπαταρια μενδιαφερει και δεν μπορω να το διαπιστωσω ακομα,,,θα σας ελεγα μην την περασετε ,ενταξει εκανα εγω την δοκιμη για εσας,,μου εχει βαλει 5 γαλλικες εφαρμογες της κινητης sfr δεν υπαρχει λογος ,ξυστε το χερι σας,ολα μια χαρα ειναι,,και παρολο που το δικο μου εχει ανεβει και κατεβει εκδοσεις χωρισ κλιν ινστολ,δεν ειναι και το πιο αντιπροσωπευτικο αξιοπιστο παραδειγμα,αλλα ολα καλα .σπαστικο το λογοτυπο της κινητης ****το δεν το ηξερα Yπάρχει και δεύτερη γαλλική ρομ που δεν είναι branded. Mέχρι στιγμής όλα ΟΚ , κανένα lag και χωρίς πρόβλημα η μπαταρία προς το παρόν. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 καλημερά! βάζω το κινητό για φόρτηση και μόλις φτάσει στο 80% σταματάει να φορτίζει...αυτό γίνετε τις τελευταίες μέρες γνωρίζει κανείς τη μπορεί να φταίει; έχει πρόβλημα το βίσμα που συνδέεται ο φορτιστής στο κινητό η μήπως η μπαταρία ; ευχαριστω αυτο μπορει να σημαινει πολλα, πχ χαλασμενη μπαταρια, κολλημα στο λογισμικο, κτλ.. Εγω θα το αφηνα να αδειασει πληρως και θα το αφηνα να φορτισει πληρως..εαν δεν εστρωνε θα εκανα μια επαναφορα στο κινητο με διαγραφη και εγκατασταση απο την αρχη στο λογισμικο.. Εαν συνεχιζε θα πηγαινα σερβις και θα τους ελεγα τι εκανα, το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις προβλημα εκει εαν επιμενει, ειναι χαλασμενη μπαταρια. Μηπως το αφηνεις συνεχεια στο 0% πως κανεις τις φορτισεις? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giaoug Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 αυτο μπορει να σημαινει πολλα, πχ χαλασμενη μπαταρια, κολλημα στο λογισμικο, κτλ.. Εγω θα το αφηνα να αδειασει πληρως και θα το αφηνα να φορτισει πληρως..εαν δεν εστρωνε θα εκανα μια επαναφορα στο κινητο με διαγραφη και εγκατασταση απο την αρχη στο λογισμικο.. Εαν συνεχιζε θα πηγαινα σερβις και θα τους ελεγα τι εκανα, το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις προβλημα εκει εαν επιμενει, ειναι χαλασμενη μπαταρια. Μηπως το αφηνεις συνεχεια στο 0% πως κανεις τις φορτισεις? οταν παει στο 12-15 % τότε το βάζω για φόρτηση και οταν πάει στο 80% σταματάει χωρίς να αλλάξω θέση στο κινητό ( σε περίπτωση που φταίει το usb του κινητού). οταν σταματήσει στο 80% κουνάω λιγο το καλώδιο και συνεχίζω τη φόρτηση σταματάει πάλι κανα 2 φορές κουνάω το καλώδιο παλι και συνεχίζω μεχρι το 100%. το κινητο το πανω απο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 εχω την εντυπωση οτι μου ηρθε η 4.4.4 στο upadate center ...ειναι η 10.5.1.α.0.283 σωστα? Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 οταν παει στο 12-15 % τότε το βάζω για φόρτηση και οταν πάει στο 80% σταματάει χωρίς να αλλάξω θέση στο κινητό ( σε περίπτωση που φταίει το usb του κινητού). οταν σταματήσει στο 80% κουνάω λιγο το καλώδιο και συνεχίζω τη φόρτηση σταματάει πάλι κανα 2 φορές κουνάω το καλώδιο παλι και συνεχίζω μεχρι το 100%. το κινητο το πανω απο χρόνο. τοτε μαλλον εχεις θεμα με το usb.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Και εμενα μου ηρθε..Αντε να δουμε!Γραφω σχολια μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 lagouko το ρουταρες το τηλεφωνο? Αν το ρουταρες ειναι ευκολο να αλλαξεις το bootanimation και να ξυλωσεις τις αχριστες εφαρμογες. ξερεις κατι θα σου φανει γελείο αλλα δεν ξερω να ρουταρω,τα βλεπω χρονια στα σχολια και τα περναω γρηγορα και τωρα που εχει εξελιχθει η φαση δεν καταλαβαινω,,το μονο που θα ηθελα να κανω μια απλη διαδικασια να γραψει το τηλεφωνο,,,τωρα εισαι ρουταρισμενος και μετα να βγαλω τις αχρηστες εφαρμογες,απο την αφαιρεση,αυτο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Yπάρχει και δεύτερη γαλλική ρομ που δεν είναι branded. Mέχρι στιγμής όλα ΟΚ , κανένα lag και χωρίς πρόβλημα η μπαταρία προς το παρόν. ε λεει customized...τι θα πει αυτο?χαχαχαχα,ποια η διαφορα της προσαρμοσμενης δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-10-5-1-0-283-t2872522 ταιλανδης νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδες μου ηρθε σημερα η 4.4.4 μεσω SUS και pc campanion αλλα το κανω τωρα με SUS αντε να την δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts