mutunas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Από τη συσκευή μου έχουν περάσει cosmote και Vodafone με ενεργοποιημένο το 4G. LTE ένδειξη ΔΕΝ είδα σε καμιά εταιρία μόνο 4G και πίσω. Υπάρχει τελικά αυτό το δίκτυο ή αν ναι η ένδειξη αυτή στη συσκευή? είμαι με Vodafone. όσο ήμουν με 4.2 είχα την ένδειξη 4g πάνω από τη μπάρα με το σήμα της κινητής (lte κάλυψη στο κέντρο της Αθήνας). τώρα που αναβάθμισα σε 4.3 πάνω από τη μπάρα της στάθμης σήματος βλέπω το LTE. και το δίκτυο υπάρχει και η ένδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 To Background Defocus σαν apk χωρις root εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2612382 για όποιον το θέλει. Έκανα μερικές δοκιμές και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλησπερα παιδια.. Ψαχνω καποιο προγραμμα ωστε να μην υπαρχουν διαφημίσεις μεσα στο apps Παλια ειχα ενα αλλα δεν θυμάμαι ποιο ειναι...Εχω βρει το Adaway αλλα θελει root! Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 είμαι με Vodafone. όσο ήμουν με 4.2 είχα την ένδειξη 4g πάνω από τη μπάρα με το σήμα της κινητής (lte κάλυψη στο κέντρο της Αθήνας). τώρα που αναβάθμισα σε 4.3 πάνω από τη μπάρα της στάθμης σήματος βλέπω το LTE. και το δίκτυο υπάρχει και η ένδειξη Εγώ πάντως και με τις 2 και κέντρο και όπου αλλού τριγύρω πάντα 4G έβλεπα και μόνο, ασχέτως επίσης 4.2 ή 4.3 που έχω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλησπερα παιδια.. Ψαχνω καποιο προγραμμα ωστε να μην υπαρχουν διαφημίσεις μεσα στο apps Παλια ειχα ενα αλλα δεν θυμάμαι ποιο ειναι...Εχω βρει το Adaway αλλα θελει root! Καμια βοηθεια? Δεν υπαρχει εφαρμογη κατα των διαφημισεων που να δουλευει χωρος ρουτ..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εγώ πάντως και με τις 2 και κέντρο και όπου αλλού τριγύρω πάντα 4G έβλεπα και μόνο, ασχέτως επίσης 4.2 ή 4.3 που έχω τώρα. ok. αφού βλέπεις 4g τότε τι ψάχνεις; 4g=LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δεν υπαρχει εφαρμογη κατα των διαφημισεων που να δουλευει χωρος ρουτ..:) Ναι οκ..Αλλα πως να το κανω root? Υπαρχει ο καλος κλασικός τροπος One Click Root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ok. αφού βλέπεις 4g τότε τι ψάχνεις; 4g=LTE Ψάχνω να βρω τι γίνεται ειδικά αφού μου ανέφερες ότι έχεις ένδειξη LTE. Άλλο 4G άλλο 4G LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ψάχνω να βρω τι γίνεται ειδικά αφού μου ανέφερες ότι έχεις ένδειξη LTE. Άλλο 4G άλλο 4G LTE. 4.3 δεν έχω την official rom αλλά existenz. οπότε το lte μπορεί και να είναι custom στην 4.2 είχα ένδειξη 4g. για cosmote δεν ξέρω, αλλά για vodafone, το επόμενο στάδιο του 3g είναι το lte, οπότε αφού στο κινητό είχα την ένδειξη 4g, τότε σημαίνει πως ειχα lte σύνδεση... δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε 4g και lte, όπως δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε 3g και hsdpa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daltzi Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έχω cosmote 4g έγραφε και με την 4.2 ....4g γράφει και με την 4.3. Lte δεν έβγαζε ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τωρα που το λετε, LTE στην 4.2 και 4G στην 4.3 με cosmote! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 φαίνεται πως το τι ένδειξη θα δείχνει για το LTE εξαρτάται από το customization number εγώ που ήμουν μόνο ελληνικές, έβλεπα πάντα 4g. τώρα που έβαλα την existenz η οποία βασίζεται στην commercial & journalist βλέπω το LTE αναφέρεται και εδώ αυτό το θέμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233163 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εμένα με την 4.2 γερμανική ρομ είχε ένδειξη LTE, από τότε που πέρασα την ελληνική 4.3 η ένδειξη έγινε 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τελικά τζίφος, με την 4.3 wifi και mw1 bluetooth δεν παίζουν μαζί. Το wifi αρνείται... Με ένα ψάξιμο είδα ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με το smart watch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τελικά τζίφος, με την 4.3 wifi και mw1 bluetooth δεν παίζουν μαζί. Το wifi αρνείται... Με ένα ψάξιμο είδα ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με το smart watch Ευχαριστω για την ενημερωση. Ημουν ενα τσικ πριν παρω το mw1 αλλα διαβαζω τερατα δεξια και αριστερα... Ποσο σου κραταει η μπαταρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λογική εξήγηση πως ανεξήγητα έχασε τον ήχο κλήσης, και το θέμα είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να περάσω ήχο mp3.Μόνο απ τους ήχους του συστήματος περνά ήχο κλήσης.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λογική εξήγηση πως ανεξήγητα έχασε τον ήχο κλήσης, και το θέμα είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να περάσω ήχο mp3.Μόνο απ τους ήχους του συστήματος περνά ήχο κλήσης.... Βαλτον στο φακελο ringtones ή χρησιμοποιησε καποιον player για να ορισει ηχο κλησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Βαλτον στο φακελο ringtones ή χρησιμοποιησε καποιον player για να ορισει ηχο κλησης Τα δοκίμασα όλα συνονόματε, μέχρι και να μεταφέρω τα αρχεία mp3 μέσα στο /system στον φάκελο που υπάρχουν ήδη τα προεπιλεγμένα, τα μετέτρεψα κι όλας σε . ogg όπως είναι τα προεπιλεγμένα... Αλλά αρνείτο πεισματικά να τα διαβάσει.... Οπότε επέλεξα την καλύτερη λύση, να κάνω restore το back up που είχα κρατήσει και όλα καλώς πλέον. Αυτό φίλε μου είναι το "κακό "του root, περνάς προγράμματα που μπορούν να σου σβήσουν αρχεία που είναι απαραίτητα.... Και τότε ψάχνεις να δεις που έκανες την μακακία. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τουλαχιστον λογω root ειχες κρατησεις back up! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τουλαχιστον λογω root ειχες κρατησεις back up! :p Ναι είναι ένα και μοναδικό καλό...:) Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι είναι ένα και μοναδικό καλό...:) Ελα ελα Κωστη, μην εισαι αδικος.. οτι ξηλωνεις ο,τι θες δεν ειναι καλο; ή η αφαιρεση των διαφημισεων..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ελα ελα Κωστη, μην εισαι αδικος.. οτι ξηλωνεις ο,τι θες δεν ειναι καλο; ή η αφαιρεση των διαφημισεων..;) Η αφαίρεση των διαφημίσεων Πώς γίνεται?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Η αφαίρεση των διαφημίσεων Πώς γίνεται?:) Root και adaway ή adfree Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί... Πλέον το timeshift burst που έλειπε από την φωτογραφική του xperia z σε σχέση με το z1 μπορεί να μπει σε κάθε 4.3 sony μέσα από το Google Play. Προσοχή ΔΕΝ το έχουν βάλει στις εφαρμογές της φωτογραφικής αλλά μόνο μέσα απ το play μπορεί να το κατεβάσει κανείς.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.android.addoncamera.timeshift Παίζει άψογα όσο το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ευχαριστουμε Craven..:) Τι στο καλο, ακομα να βγει ευκολο root για την 4..3 ή εστω το sound mode? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts