vassilis018 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 το φλασαρες κ σου ηρθε η 4.3 η το αφησες vodafone?:O Φίλε μου τελικά το πήρα μεταχείρα από κοπέλα, γιατί της vodafone πήγαινε για μετά τις 18 του μηνός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Φίλε μου τελικά το πήρα μεταχείρα από κοπέλα, γιατί της vodafone πήγαινε για μετά τις 18 του μηνός :) τελικα τα καταφερα κ το φλασαρα,πηρα κ την 4.3..τα εφε που εχει η καμερα του ζ1 που τα βρισκω να τα κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 τελικα τα καταφερα κ το φλασαρα,πηρα κ την 4.3..τα εφε που εχει η καμερα του ζ1 που τα βρισκω να τα κατεβασω? απο το Playstore.. ar effect, timeshift burst, social live, info-eye Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 απο το Playstore.. ar effect, timeshift burst, social live, info-eye Τα δύο τα βρηκα στο market.. ar effect, social live. Αυτά τα δύο όχι timeshift burst, info-eye Που μπορώ να τα βρω...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Kώστα, το info-eye το δίνει μερικές σελίδες πίσω ένα παλικάρι. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Kώστα, το info-eye το δίνει μερικές σελίδες πίσω ένα παλικάρι. ;) εν τω μεταξυ να πω οτι βρηκα σε μια σελιδα της σονυ πληροφοριες για το Info-eye. στην ελλαδα μονο για κρασια παρεχει τη δυνατοτητα, δηλαδη ολιγον αχρηστο, αλλα και γενικα δεν ειναι για τα παντα... εγω νομιζα αρχικα οτι πχ βγαζεις μια φωτογραφια ενα αντικειμενο, ενα κινητο σονυ, και σου λεει πληροφοριες (εστω και στο περιπου να επεφτε μεσα). Τελικα ειναι για πολυ συγκεκριμενα πραγματα (και λογικο το βρισκω), οποτε δεν ξερω αν αξιζει. το burst ειναι απιστευτο γιατι σου γινει εικονες απο πριν το πατησεις.. παιζαμε jenga και το πατησα την ωρα που επεσε ο πυργος, και ειχε πιασει απο πριν αρχισει να πεφτει ολη τη σκηνη, επαθαν πλακα ολοι στην παρεα, αλλα και εγω που ειχα σε καλη αναλυση και καθαρη εικονα ολο το σκηνικο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν μπορω να βρω πουθενα το burst mode να το εγκαταστησω σαν apk γμτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν μπορω να βρω πουθενα το burst mode να το εγκαταστησω σαν apk γμτ. Ναι και εγώ το ιδιο Κώστα. Πρέπει να το φλασάρουμε δυστυχώς για να περαστεί... Δοκίμασα να το πάω και απευθείας μέσα στο system /app και πάλι δεν έγινε τπτ... Θα το φλασάρω τώρα να τελειώνουμε.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ναι και εγώ το ιδιο Κώστα. Πρέπει να το φλασάρουμε δυστυχώς για να περαστεί... Δοκίμασα να το πάω και απευθείας μέσα στο system /app και πάλι δεν έγινε τπτ... Θα το φλασάρω τώρα να τελειώνουμε.... Το βρήκες το info-eye ή να στο ανεβάσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 :pΑνεβάστε τα κι απο δω Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 :pΑνεβάστε τα κι απο δω Το λιγοτερο που μπορω να κανω για σενα Νικολα! https://app.box.com/s/zhz3rbst9x1fxfftjvhp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Το λιγοτερο που μπορω να κανω για σενα Νικολα! https://app.box.com/s/zhz3rbst9x1fxfftjvhp Το Time shift camera ξεχάστε το δεν το περνάει ούτε με φλασάρισμα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Πφφφ.. αν ειναι τα μισα να τα ψάχνουμε και τα αλλα μισα να μην περνανε... για να μην πω για το ΑR effect που τραβας φωτογραφια και βγαινει μαυρη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Πφφφ.. αν ειναι τα μισα να τα ψάχνουμε και τα αλλα μισα να μην περνανε... για να μην πω για το ΑR effect που τραβας φωτογραφια και βγαινει μαυρη! Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μερικούς λένε ότι περνάει κανονικά! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχει βγει root έκδοση για την 4.3? Δεν την παλεύω άλλο με τα χαζά που έχει μέσα το κινητό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχει βγει root έκδοση για την 4.3? Δεν την παλεύω άλλο με τα χαζά που έχει μέσα το κινητό :p Οχι ακόμα Φίλε μου, μόνο με φλασάρισμα αυτή που έδωσε ο nick2crete στη σελίδα 210. Είναι prerooted...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Οχι ακόμα Φίλε μου, μόνο με φλασάρισμα αυτή που έδωσε ο nick2crete στη σελίδα 210. Είναι prerooted...... Ευχαριστώ φίλε duc. Σε αναμονή λοιπόν. Απλά θέλω να περάσω κανά Titanium, κανά Adway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ευχαριστώ φίλε duc. Σε αναμονή λοιπόν. Απλά θέλω να περάσω κανά Titanium, κανά Adway :) Σε αναμονή.... Λοιπόν ανακαλώ το ότι με φλασάρισμα δεν περνάει το time shift camera.... Μετά από επανεκκίνηση του τηλ εμφανίστηκε κανονικά στο μενού.... Και ναι όλα δουλεύουν κανονικά....όποιος θέλει το αρχείο να το φλασάρει μπορεί να μου το ζητήσει. Κώστα γιατί εσένα δεν σου δουλεύει και βγάζει μαύρη εικόνα,σε εμένα δουλεύει άψογα.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ευχαριστώ φίλε duc. Σε αναμονή λοιπόν. Απλά θέλω να περάσω κανά Titanium, κανά Adway :) Θα περιμένεις πολύ ακόμη, αυτά που θες να βάλεις είναι στάνταρ και δουλεύουν τέλεια στην pre-rooted και γενικά η ρομ είναι απροβληματιστη Κώστα πως το φλασαρες ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Θα περιμένεις πολύ ακόμη, αυτά που θες να βάλεις είναι στάνταρ και δουλεύουν τέλεια στην pre-rooted και γενικά η ρομ είναι απροβληματιστη Κώστα πως το φλασαρες ? Ναι Νίκο τα φλάσαρα και δουλεύουν τέλεια..... Αν θέλεις σου στέλνω το αρχείο. Zip. Το έκανα με το TWRP. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Είναι κανονικό φλασάρισμα μέσω recovery λοιπόν. Αν δεν βαριέσαι κάνε τον κόπο και ανέβασε το να το πάρουμε και εμείς και να το φλασάρουμε.:) Το effe με τους δεινόσαυρους και λοιπά, ενώ δουλεύει κανονικά και με καλή ακρίβεια, όταν τραβάς τελικά την φωτογραφία είναι λες και έχεις βγάλει σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φλας! Και από αυτά που διαβάζω από κάτω έχουν πολλοί χρήστες το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Είναι κανονικό φλασάρισμα μέσω recovery λοιπόν. Αν δεν βαριέσαι κάνε τον κόπο και ανέβασε το να το πάρουμε και εμείς και να το φλασάρουμε.:) Το effe με τους δεινόσαυρους και λοιπά, ενώ δουλεύει κανονικά και με καλή ακρίβεια, όταν τραβάς τελικά την φωτογραφία είναι λες και έχεις βγάλει σε σκοτεινό δωμάτιο χωρίς φλας! Και από αυτά που διαβάζω από κάτω έχουν πολλοί χρήστες το ίδιο πρόβλημα. Να το ανεβάσω.... Αλλά που; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Να το ανεβάσω.... Αλλά που; Δεν εχεις καποιο cloud; box, dropbox και λοιπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά καλησπέρα την βοήθεια σας....κύρια χρηση κινητού είναι για μένα η κάμερα και το gps. Είμαι αναμεσα στο z και στο s4 zoom. Εχω απαιτήσεις απο την κάμερα απλα έχω μπερδευτεί γιατί στα περισσότερα site συγκριτικών το ζ το θάβουν στον τομέα κάμερας οτι δεν αποδίδει καθόλου καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δεν εχεις καποιο cloud; box, dropbox και λοιπα. Έχω Dropbox. Αλλά δεν ξέρω πως να ανεβάσω και.... Οποιοδήποτε βοήθεια δεκτή...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts