vassilis018 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 /έχει κανεις καμια βαση για πούλημα? Όπως αναφέρει και ο Νίκος παραπάνω, 25 ευρώ έχει το γνήσιο docking station στο skroutz. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Είμαι Κρήτη με τα μεταφορικά αντικαταβολες θα βγει 35 Πολλα νομιζω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Είμαι Κρήτη με τα μεταφορικά αντικαταβολες θα βγει 35 Πολλα νομιζω........ Μανωλη πεταξου μεχρι εδω και παρε το μαζι σου http://www.e-sakelaris.gr/xperia/xperia%20hxeia%20vaseis%20fortisis%20kalodia/dk26 , Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Στο πλαίσιο δίπλα είναι ένα? Αυτό κάνει και σε άλλα μοντέλα? Βασικά στο z1 mini θέλω να κάνει. Το έχω ερωτευτεί μόλις έρθει θα το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Στο πλαίσιο δίπλα είναι ένα? Αυτό κάνει και σε άλλα μοντέλα? Βασικά στο z1 mini θέλω να κάνει. Το έχω ερωτευτεί μόλις έρθει θα το πάρω Εδω μιλαμε για το Ζ και αυτο κανει μονο για το Ζ ,ψαξε λιγο Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλημερα. Σκεφτομαι να το παρω σημερα. Ποια εκδοση φοραει ; Επισης για να μην διαβαζω ολο το θεμα : Γραψτε μου σας παρακαλω τα 5 κυριοτερα κουσουρια του κινητου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adaeus Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Xperia zr με 4.3 επίσημο. Ενεργοποιημένη stamina, απενεργ. Μεταφορά δεδομενων, μεσα σε λιγες ωρες δειτε χρηση μπαταρίας, χωρις κανενα τηλεφώνημα, κανένα μηνυμα. Τι παιζει;[ATTACH]39440[/ATTACH] Και αυτό επίσης Edited January 6, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vingtshun Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλημερα παιδια!!!!εγω εχω το z1 αλλα θελω μια εξυπηρετηση,μπορει καποιος αν ξερει να μου δωσει link απο ελλαδα για θηκη case-mate naked tough{τετοια φοραω στο z1,θελω κατι αντιστοιχο αν υπαρχει για το z}.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλημερα. Σκεφτομαι να το παρω σημερα. Ποια εκδοση φοραει ; Επισης για να μην διαβαζω ολο το θεμα : Γραψτε μου σας παρακαλω τα 5 κυριοτερα κουσουρια του κινητου . λογικα θα σου ερθει με 4.2.2 αλλα φοραει 4.3 επισημα πλεον. Απο εκει και περα, ισως το φλας του να μην ειναι τοσο δυνατο οσο θαθελες και το ηχειο πολλοι παραπονιουνται οτι δεν ειναι αρκετα δυνατο. εμενα με καλυπτε, παντα το ειχα και πιο χαμηλα. Τωρα μουσικη κτλ δεν ακουω απο τα ηχεια. Απο εκει και περα δεν νομιζω οτι εχει αλλο θεμα, γενικα για τα λεφτα του ισως ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να βρεις. και πιο μαζεμενο απο το Ζ1. 4 μηνες που το ειχα το ευχαριστηθηκα τρομερα,δεν κολησε ποτε και δεν ειχα κανενα προβλημα. Το φλας δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου, αν δεν ειναι xenon δε μου λεει κατι, βιντεο νυχτα δεν εχει νοημα,θες προβολεα αν δεν τραβας κατι πολυ κοντινο, οποτε θεωρω οτι ειναι μικρο μειονεκτημα. Μπαταρια εχει καλη, δεν κανει παπαδες αλλα τη μερα μου την εβγαζε ανετα με ολα ανοιχτα (3G, wifi, BT, nfc, viber/whatsapp λιωσιμο κτλ). Δεν ξερω τι αλλο μπορει να θες ή να σε ενοχλει, ουτε τι αλλες εμπειριες απο κινητα εχεις για να σου πουμε..αλλα δε νομιζω να μην το ευχαριστηθεις 110% Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 λογικα θα σου ερθει με 4.2.2 αλλα φοραει 4.3 επισημα πλεον. Απο εκει και περα, ισως το φλας του να μην ειναι τοσο δυνατο οσο θαθελες και το ηχειο πολλοι παραπονιουνται οτι δεν ειναι αρκετα δυνατο. εμενα με καλυπτε, παντα το ειχα και πιο χαμηλα. Τωρα μουσικη κτλ δεν ακουω απο τα ηχεια. Απο εκει και περα δεν νομιζω οτι εχει αλλο θεμα, γενικα για τα λεφτα του ισως ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να βρεις. και πιο μαζεμενο απο το Ζ1. 4 μηνες που το ειχα το ευχαριστηθηκα τρομερα,δεν κολησε ποτε και δεν ειχα κανενα προβλημα. Το φλας δεν το χρησιμοποιω σχεδον καθολου, αν δεν ειναι xenon δε μου λεει κατι, βιντεο νυχτα δεν εχει νοημα,θες προβολεα αν δεν τραβας κατι πολυ κοντινο, οποτε θεωρω οτι ειναι μικρο μειονεκτημα. Μπαταρια εχει καλη, δεν κανει παπαδες αλλα τη μερα μου την εβγαζε ανετα με ολα ανοιχτα (3G, wifi, BT, nfc, viber/whatsapp λιωσιμο κτλ). Δεν ξερω τι αλλο μπορει να θες ή να σε ενοχλει, ουτε τι αλλες εμπειριες απο κινητα εχεις για να σου πουμε..αλλα δε νομιζω να μην το ευχαριστηθεις 110% Εχω παρει τα παντα σχεδον εκτος απο LG 2 και τα καινουρια Sony. Μιλαω περιπου 3-4 ωρες την ημερα,πολλα πολλα email και φωτεινοτητα θελω στο 60 % . θα αντεξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εχω παρει τα παντα σχεδον εκτος απο LG 2 και τα καινουρια Sony. Μιλαω περιπου 3-4 ωρες την ημερα,πολλα πολλα email και φωτεινοτητα θελω στο 60 % . θα αντεξει ; Εκανα λιγοτερη χρηση στα τηλ και φωτεινοτητα ειχα στο 40% καθως πιο πανω με ζαλιζε το βραδυ, εχει καλη οθονη. Παρολα αυτα το Ζ1 εχει καλυτερη μπαταρια,ξεχναει να πεσει... Το Ζ ειναι στο μεσο ορο, απο οσα κινητα ειχα δηλαδη πηγαινε καλα αλλα αν απαντας στα εμαιλ ολη τη μερα και η οθονη μενει 5-6 ωρες αναμενη δε θα την βγαλει. Γενικα κλησεις βγαζει,εμενα στη γιορτη μου εβγαλε πανω απο 5 ωρες, συν ιντερνετ, σμσ κτλ αλλα δεν ελιωσα viber/whatsapp. Οποτε θα σε βγαλει εαν δεν το εχεις μονιμα ανοιχτο (την οθονη). Αν απλα λαμβανεις εμαιλ, το βλεπεις και τελος ή απαντας κατι απλο και η οθονη δεν καιει πανω απο 3-4 ωρες πιστευω θα εισαι ενταξει, μακαρι να το ειχα να δοκιμαζαμε, το Ζ1 που πηρα τωρα εχει εμφανως καλυτερη αυτονομια. το φορτιζω την 3η μερα αν δεν το λιωσω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Εκανα λιγοτερη χρηση στα τηλ και φωτεινοτητα ειχα στο 40% καθως πιο πανω με ζαλιζε το βραδυ, εχει καλη οθονη. Παρολα αυτα το Ζ1 εχει καλυτερη μπαταρια,ξεχναει να πεσει... Το Ζ ειναι στο μεσο ορο, απο οσα κινητα ειχα δηλαδη πηγαινε καλα αλλα αν απαντας στα εμαιλ ολη τη μερα και η οθονη μενει 5-6 ωρες αναμενη δε θα την βγαλει. Γενικα κλησεις βγαζει,εμενα στη γιορτη μου εβγαλε πανω απο 5 ωρες, συν ιντερνετ, σμσ κτλ αλλα δεν ελιωσα viber/whatsapp. Οποτε θα σε βγαλει εαν δεν το εχεις μονιμα ανοιχτο (την οθονη). Αν απλα λαμβανεις εμαιλ, το βλεπεις και τελος ή απαντας κατι απλο και η οθονη δεν καιει πανω απο 3-4 ωρες πιστευω θα εισαι ενταξει, μακαρι να το ειχα να δοκιμαζαμε, το Ζ1 που πηρα τωρα εχει εμφανως καλυτερη αυτονομια. το φορτιζω την 3η μερα αν δεν το λιωσω. Ωραια. Το σκεφτομαι σοβαρα να το παρω. Γνωριζεις αν φοραει καλυτερο CPU απο το LG G ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ωραια. Το σκεφτομαι σοβαρα να το παρω. Γνωριζεις αν φοραει καλυτερο CPU απο το LG G ; Το ίδιο φοράει και η μπαταρια με αυτή τη χρήση θα σε απογοητεύσει, μην νομίζεις ότι θα βγάζεις μέρα!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το ίδιο φοράει και η μπαταρια με αυτή τη χρήση θα σε απογοητεύσει, μην νομίζεις ότι θα βγάζεις μέρα!! Ε τι Σκ@τ@@ να παρω...ελεος !! Δεν θελω να κρατησω αλλο το s 3 με εχει ξενερωσει. Δηλαδη μπαταρια με αυτη την χρηση πως το κοβεις εσυ ; 10 ωρο και αν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ε τι Σκ@τ@@ να παρω...ελεος !! Δεν θελω να κρατησω αλλο το s 3 με εχει ξενερωσει. Δηλαδη μπαταρια με αυτη την χρηση πως το κοβεις εσυ ; 10 ωρο και αν ; πάρε κανά Note2/3. Ειδικά το Note3 3000mhA μπαταρία έχει. Άνετα θα σε βγάζει μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ε τι Σκ@τ@@ να παρω...ελεος !! Δεν θελω να κρατησω αλλο το s 3 με εχει ξενερωσει. Δηλαδη μπαταρια με αυτη την χρηση πως το κοβεις εσυ ; 10 ωρο και αν ; το S3 καταρχην σερνεται και ειναι πολυ κατωτερο σε σχεση με το Ζ. δεν ειχα πολλη επαφη με σαμσουνγκ αλλα το εχουν παρει 2 φιλοι και με το συγκεκριμενο μοντελο εχω πει οτι samsung δε θα επαιρνα ποτε... Η μπαταρια του αντε ναναι λιγο καλυτερη, δηλαδη οταν ειμαστε διακοπες το καλοκαιρι με ιδια χρηση και χωρις 3G τα παιδια, ξεμεναν πιο νωρις απο μενα... Με μικρη διαφορα ομως. Το Ζ1 θα σε καλυψει σιγουρα στο θεμα μπαταριας. Τωρα το cpu και γενικα το HW δεν σημαινει οτι αν ειναι ιδιο θα εχεις ιδες επιδοσεις. πχ τα LG με το software Που εχουν σερνονται και απορεις γιατι το πηρες..ενα πολυ πιο δυνατο HW λαγκαρει σε σχεση με ενα htc ή sony. το μενου και γενικα το sw της sony το θεωρω πολυ καλο, πολυ πρακτικο, ευχρηστο και δεν λαγκαρει. Επειδη ειχα και το Τ που ηταν γενιας S3, η διαφορα στο λαγκ ηταν πολυ μεγαλη, και ας λενε οτι θελουν τα benchmarks και τα νουμερα. οι φιλοι μου που τους ελεγα παρτε Τ μετανοιωναν. Απο εκει και περα, δε μπορω να σου υπογραψω οτι θα σε ικανοποιησει απολυτα, αλλα αν το S3 σε βγαζει 10 ωρες το Ζ σιγουρα θα πλησιαζει να την παλευει τη μερα και το Ζ1 θα σου τη βγαζει ανετα τη μερα.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Επισης με LG δεν μπορω να σου συγκρινω λεπτομερως γιατι εταιρειες με κακο sw δεν με ελκυουν, και τσαμπα να μου το εδιναν.. θελω το κινητο να το χρησιμοποιω οπως ειναι, και οχι με ενα καρο ρουτ, αλλες ρομ, launchers κτλ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 πάρε κανά Note2/3. Ειδικά το Note3 3000mhA μπαταρία έχει. Άνετα θα σε βγάζει μέρα. ρε πατριδα δεν θελω tablet...θελω ενα στο στυλ του S 3 το πολυ ! δεν τα μπορω,δεν βολευουν στη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ρε πατριδα δεν θελω tablet...θελω ενα στο στυλ του S 3 το πολυ ! δεν τα μπορω,δεν βολευουν στη δουλεια. Πάρε το htc One ξέρω γω :P Ζ1 με note είναι σχεδόν μαζί στο μέγεθος!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 το S3 καταρχην σερνεται και ειναι πολυ κατωτερο σε σχεση με το Ζ. δεν ειχα πολλη επαφη με σαμσουνγκ αλλα το εχουν παρει 2 φιλοι και με το συγκεκριμενο μοντελο εχω πει οτι samsung δε θα επαιρνα ποτε... Η μπαταρια του αντε ναναι λιγο καλυτερη, δηλαδη οταν ειμαστε διακοπες το καλοκαιρι με ιδια χρηση και χωρις 3G τα παιδια, ξεμεναν πιο νωρις απο μενα... Με μικρη διαφορα ομως. Το Ζ1 θα σε καλυψει σιγουρα στο θεμα μπαταριας. Τωρα το cpu και γενικα το HW δεν σημαινει οτι αν ειναι ιδιο θα εχεις ιδες επιδοσεις. πχ τα LG με το software Που εχουν σερνονται και απορεις γιατι το πηρες..ενα πολυ πιο δυνατο HW λαγκαρει σε σχεση με ενα htc ή sony. το μενου και γενικα το sw της sony το θεωρω πολυ καλο, πολυ πρακτικο, ευχρηστο και δεν λαγκαρει. Επειδη ειχα και το Τ που ηταν γενιας S3, η διαφορα στο λαγκ ηταν πολυ μεγαλη, και ας λενε οτι θελουν τα benchmarks και τα νουμερα. οι φιλοι μου που τους ελεγα παρτε Τ μετανοιωναν. Απο εκει και περα, δε μπορω να σου υπογραψω οτι θα σε ικανοποιησει απολυτα, αλλα αν το S3 σε βγαζει 10 ωρες το Ζ σιγουρα θα πλησιαζει να την παλευει τη μερα και το Ζ1 θα σου τη βγαζει ανετα τη μερα.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Επισης με LG δεν μπορω να σου συγκρινω λεπτομερως γιατι εταιρειες με κακο sw δεν με ελκυουν, και τσαμπα να μου το εδιναν.. θελω το κινητο να το χρησιμοποιω οπως ειναι, και οχι με ενα καρο ρουτ, αλλες ρομ, launchers κτλ. Σερνεται οντος το s 3 αν του βαλεις 100+ εφαρμογες...το Ζ ομως θα σερνεται η οχι ; Εχω στανταρ 100 εφαργμογες μεσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Πάρε το htc One ξέρω γω :P Ζ1 με note είναι σχεδόν μαζί στο μέγεθος!! Ισως το htc να ειναι λυση, δεν ξερω τι πιανει η μπαταρια του. εγω δεν το πηρα γιατι σε αυτα τα λεφτα προτιμησα να παρω το αδιαβροχο Ζ που εχει καρτα μνημης, καθως το θεωρω πολυ σημαντικο για λογους διασφαλισης των δεδομενων. οπως λεω παντα, πεφτει σπαει και το πας σερβις: εχεις ολες τις φωτο σου στην SD και αν εισαι και οργανωμενος και τον καταλογο (backup στην SD καθε φορα που προσθετεις/αφαιρεις κατι) και ετσι δεν θα κλαις data... Αλλιως ισως και εγω να ειχα one αντι για Ζ. Το Ζ1 ειναι μεγαλυτερο ναι, αλλα αξιζει για αυτο που ειναι και εφοσον το θες... Σερνεται οντος το s 3 αν του βαλεις 100+ εφαρμογες...το Ζ ομως θα σερνεται η οχι ; Εχω στανταρ 100 εφαργμογες μεσα . εδω σερνεται με 10 που εχουν οι φιλοι (τις βασικες) και αφηνει 60ΜΒ ραμ...ελευθερη, οταν στο Τ ειχα 40 και αφηνε 200-300ΜΒ ελευθερα και παντα ανοιγαν ολα σχετικα ακαριαια.. ποσο μαλλον το Ζ. Σιγουρα θα ειναι τρομερα πιο γρηγορο απο το S3.. το Ζ1 (βασικα το snapdragon800 ) κανει τη διαφορα...και ειδικα με καλο sw τον βοηθα, αλλα και το Ζ θα σε καλυψει. για την μπαταρια εχω μια αμφιβολια.. Edited January 6, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) εδω σερνεται με 10 που εχουν οι φιλοι (τις βασικες) και αφηνει 60ΜΒ ραμ...ελευθερη, οταν στο Τ ειχα 40 και αφηνε 200-300ΜΒ ελευθερα και παντα ανοιγαν ολα σχετικα ακαριαια.. ποσο μαλλον το Ζ. Σιγουρα θα ειναι τρομερα πιο γρηγορο απο το S3.. το Ζ1 (βασικα το snapdragon800 ) κανει τη διαφορα...και ειδικα με καλο sw τον βοηθα, αλλα και το Ζ θα σε καλυψει. για την μπαταρια εχω μια αμφιβολια.. βρε φιλε δεν θελω Ζ 1 . Θελω το απλο . Ισως το htc να ειναι λυση, δεν ξερω τι πιανει η μπαταρια του. εγω δεν το πηρα γιατι σε αυτα τα λεφτα προτιμησα να παρω το αδιαβροχο Ζ που εχει καρτα μνημης, καθως το θεωρω πολυ σημαντικο για λογους διασφαλισης των δεδομενων. οπως λεω παντα, πεφτει σπαει και το πας σερβις: εχεις ολες τις φωτο σου στην SD και αν εισαι και οργανωμενος και τον καταλογο (backup στην SD καθε φορα που προσθετεις/αφαιρεις κατι) και ετσι δεν θα κλαις data... Αλλιως ισως και εγω να ειχα one αντι για Ζ. Το Ζ1 ειναι μεγαλυτερο ναι, αλλα αξιζει για αυτο που ειναι και εφοσον το θες... Φιλε τα μεγεθη που θελω ειναι οριακα του Ζ . ΠΑλι μεγαλο μου φαινεται αλλα ενταξει θα το παλεψω. Edited January 6, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 βρε φιλε δεν θελω Ζ 1 . Θελω το απλο . Απλά σου λέω τις διαφορές με κάτι που ξέρω.. Και επειδή θες αυτά τα δύο πράγματα. Μπαταρία και ταχύτητα. Από εκεί και πέρα το Ζ είναι κλασσεις ανώτερο από το s3, ίσως και λόγω software, και θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Αρκεί να σε βγάζει η μπαταρία.. Όσο για το μέγεθος, όταν πήρα το T είπα τέλος, εδώ είναι το όριο. Μετά το Ζ λέω ας δοκιμάσω αλλά τέλος όχι πιο μεγάλο.... Δεν ξέρω αν είναι συνήθεια αλλά μόλις το συνηθίσεις θα σου φαίνεται μικρό.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Απλά σου λέω τις διαφορές με κάτι που ξέρω.. Και επειδή θες αυτά τα δύο πράγματα. Μπαταρία και ταχύτητα. Από εκεί και πέρα το Ζ είναι κλασσεις ανώτερο από το s3, ίσως και λόγω software, και θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Αρκεί να σε βγάζει η μπαταρία.. Όσο για το μέγεθος, όταν πήρα το T είπα τέλος, εδώ είναι το όριο. Μετά το Ζ λέω ας δοκιμάσω αλλά τέλος όχι πιο μεγάλο.... Δεν ξέρω αν είναι συνήθεια αλλά μόλις το συνηθίσεις θα σου φαίνεται μικρό.. Δεν ειπα οτι ειναι μεγαλο το Ζ 1 Απλα εγω ειμαι το προβλημα...δεν εχω μεγαλα δαχτυλα και επειδη θελω σιγουρα να το κουμανταρο με το 1 χερι γιαυτο λεω εως το Ζ ( που ειναι τεραστιο και παλι). ΤΟ S 3 εχει τις καμπυλες που το κανουν να δειχνει και να πιανεται μικρο.. ομως τελος. καιρος για αλλαγη !!! Για την μπαταρια κολλαω μου φαινεται μικρη ! Αυτο με την stamina πως ακριβως λειτουργει ; Επισης τα email,Hotmail κανουν push ; Στο S 4 και στο LG G που ειχα προσφατως δεν εκαναν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δεν ειπα οτι ειναι μεγαλο το Ζ 1 Απλα εγω ειμαι το προβλημα...δεν εχω μεγαλα δαχτυλα και επειδη θελω σιγουρα να το κουμανταρο με το 1 χερι γιαυτο λεω εως το Ζ ( που ειναι τεραστιο και παλι). ΤΟ S 3 εχει τις καμπυλες που το κανουν να δειχνει και να πιανεται μικρο.. ομως τελος. καιρος για αλλαγη !!! Για την μπαταρια κολλαω μου φαινεται μικρη ! Αυτο με την stamina πως ακριβως λειτουργει ; Επισης τα email,Hotmail κανουν push ; Στο S 4 και στο LG G που ειχα προσφατως δεν εκαναν τιποτα. η εφαρμογη Outlook.com που χρησιμοποιω (πρωην Hotmail ) κανει Push.. ομοιως και τα gmail. η email του κινητου νομιζω δεν κανει τελευταια (για να μην κανει και το S4 ισως ειναι θεμα ανδροιδ) Απο εκει και περα το Ζ οντως δεν εχει αυτη την αισθηση, αλλα το Ζ1 την ψιλοεχει γιατι οι πλευρες του ειναι καμπυλωτες. αλλα σιγουρα με το 1 χερι θα σε παιδεψει αν δεν φτανεις. τωρα με την 4.3 βεβαια πηρε πληκτρολογιο που μαζευεται αριστερα ή δεξια, πιο μικρο, για χειρισμο με το ενα χερι. δεν με βολεψε τρελλα αλλα για εναν που εχει λεπτα δαχτυλα ειναι οκ. Τωρα η μπαταρια τι να σου πω, πιστευω οτι θα σε βγαζει, απλα δε θασαι ανετος. το σταμινα κλεινει εφαρμογες να μην τρωνε μπαταρια (διαλεγεις εξαιρεσεις) και σου γλιτωνει αρκετες ωρες χρησης... πιστευω οτι δε θα μετανοιωσεις αν τοπαρεις. ισως η λυση ειναι μεταχειρισμενο για να το πουλησεις αν δεν βολευτεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 η εφαρμογη Outlook.com που χρησιμοποιω (πρωην Hotmail ) κανει Push.. ομοιως και τα gmail. η email του κινητου νομιζω δεν κανει τελευταια (για να μην κανει και το S4 ισως ειναι θεμα ανδροιδ) Απο εκει και περα το Ζ οντως δεν εχει αυτη την αισθηση, αλλα το Ζ1 την ψιλοεχει γιατι οι πλευρες του ειναι καμπυλωτες. αλλα σιγουρα με το 1 χερι θα σε παιδεψει αν δεν φτανεις. τωρα με την 4.3 βεβαια πηρε πληκτρολογιο που μαζευεται αριστερα ή δεξια, πιο μικρο, για χειρισμο με το ενα χερι. δεν με βολεψε τρελλα αλλα για εναν που εχει λεπτα δαχτυλα ειναι οκ. Τωρα η μπαταρια τι να σου πω, πιστευω οτι θα σε βγαζει, απλα δε θασαι ανετος. το σταμινα κλεινει εφαρμογες να μην τρωνε μπαταρια (διαλεγεις εξαιρεσεις) και σου γλιτωνει αρκετες ωρες χρησης... πιστευω οτι δε θα μετανοιωσεις αν τοπαρεις. ισως η λυση ειναι μεταχειρισμενο για να το πουλησεις αν δεν βολευτεις.. Ευχαριστω. Ναι το βρηκα σε καλη τιμη 1 ημερας ειναι . Η μπαταρια με ενδιαφερει το 10ωρο στη δουλεια. ΜΕτα δεν με νοιαζει θα μπω στο αυτοκινητο μου και θα βαλω φορτιστη κατευθειαν... Η οθονη εχει καλο φωτισμο στο 50 % ; ( ετσι γλυτωνεις μπαταρια αρκετη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts