konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Χαχαχ...θα σου παρω εγω δυο Bill!! Δωρακι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Τι καλός που είσαι βρε Κωσταντίνε :lol: Δεν σε βλέπω στο skype όμως, άρχισες να με φοβάσαι από τώρα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Θα μπω οταν το παρεις στα χερια σου για να με ευχαριστησεις!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλά για το docking δεν πολυκαίγομαι. Αλλά για τα nfc tags είναι αλλιώς, πιστεύω σε λύνει τα χέρια σε μερικά θέματα. Θέλω να ρίξω κράξιμο τον Κωσταντίνο την ώρα που οδηγάω? Περνάω το κινητό πάνω από το nfc και όλα καλά. :lol: ειναι τι βολευει τον καθενα. εγω εχω 10 tags και δεν με εχουν βολεψει ποτε. καθε φορα ενα χαμηλωμα εντασης κτλ που θελω να κανω το κανω επι τοπου. δεν εχω τοσο φιξαρισμενο προγραμμα ωστε να πω οτι μου χρησιμευουν. Απο την αλλη η βαση βολεψε γιατι το εβαζα πανω εκει για φορτιση καθε βραδυ, ουτε ταπες ουτε τιποτα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αυτό κινητό έπρεπε να έχει ασύρματη φόρτιση ωστε να μην εχεουμε άνοιξε κλείσε της ταπας και χαλάσει το αδιάβροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αυτό κινητό έπρεπε να έχει ασύρματη φόρτιση ωστε να μην εχεουμε άνοιξε κλείσε της ταπας και χαλάσει το αδιάβροχο Εχει επαγωγικη με το dock. Βεβαια αν φορας θηκες δεν κουμπωνει.. αλλα την δουλεια σου την κανεις..;) Παντως μετα απο 5 μηνες που το εχω, και το φορτιζω κανονικα απο ταπα αλλα και χρησιμοποιω τα ακουστικα σχεδον καθε μερα για μουσικη δεν εχει κανενα προβλημα η αδιαβροχοποιηση. Το δοκιμασα χθες που επεσε αχνη απο τη βασιλοπιτα..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Aυτο που λετε με την εργοστασιακη μεμβρανη το κανει η σονυ απο παλια.Εγω εχω ενα sonyericsson xperia arc και δεν γνωριζα οτι ειχε απο τη μανα του μεμβρανη,αλλα τελικα φετος ,μετα απο 2 χρονια, καταλαβα οτι ειχε.Σε κανενα κινητο μου δεν βαζω μεμβρανη.Φετος το καλοκαιρι παρατηρησα οτι η οθονη του κινητου μου ειχε αρχισει να χαραζει,το αφηνα ομως σε παραλια χυμα στην αμμο και στα βοτσαλα,πολυ κακομεταχειρηση μιλαμε.Και εκει που νομιζα οτι ειχε χαραχτει η οθονη και θα πηγαινα για νεο κινητο....ξαφνου ειδα οτι τοσο καιρο ειχε εργοστασιακη μεμβρανη προστασιας που αυτη ειχε χαρακτει.Οποτε την αφαιρεσα και να σου παλι μια οθοναρα γυαλι !χωρις ιχνος γρατσουνιας! Αρα κατι τετοιο θα γινεται και με το Z.Αλλα σιγουρα φαουλ να μην ειναι γραμμενο το sony στη συσκευη, ωστε να μενει μετα την αφαιρεση της μεμβρανης. Γενικα σκεφτομαι να το παρω το κινητο,τωρα που εχει παει 400 ευρω.Πιστευω ειναι ευκαιρια.Και εχει μερικες λεπτομερεις ,οπως το numpad keyboard που δεν τα βλεπω σε αλλα κινητα.Επισης το swipe στον dialer μ αρεσει πολυ και χαθηκε στην 4,4 του nexus 4 ,που επισης αμφιταλαντευομαι αν θα αγορασω. αυτο που με χαλαει λιγο ειναι το μεγεθος της συσκευης για 5 ιντσο ,εννοω οτι λογω τετραγωνου δεν ειναι τοσο βολικο οσο αλλα 5 ιντσα.Επισης το να αναγκαζομαι να βγαζω καθε βραδυ το προστατευτικο για να το φορτιζω και μετα να το ξανακουμπωνω...το θεωρω ολιγον κουραστικο.Ασυρματη φορτιση εχει?Απ οτι εχω καταλαβει αυτα τα δυο μικρα μεταλλικα στο πλαι ειναι για dockin, ωστε να γλιτωσεις το μπελα του βαλε-βγαλε το προστατευτικο,ε? Αλλα θα δω τι θα αποφασισω στο τελος. Ειναι κανεις που να χε nexus 4 και xperia z ,ωστε να μου πει τα καλα και τα κακα,να με βοηθησει τι να επιλεξω? Επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει με την μετακινηση στην sd card.Οταν κατεβαζω ας πουμε μια εφαρμογη των 40 mb και θελω να την μετακινησω ωστε να μην τρωει κατι απο τα 2 gb ram,τι θα παταω?Το κινητο αυτοματως την κουμπωνει στην εσωτερικη μνημη 16gb ,αλλα οχι στη ραμ 2 gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Φιλε μου για το dock απανταω παραπανω. Ναι, απο εποχης sony ericsson χρησιμοποιει εργοστασιακες μεμβρανες η εταιρια. Αλλα και αλλες εταιριες. Δεν υπαρχει μεταφορα στην sd. Δεν δινεται αυτη η δυνατοτητα απο την sony, αλλες εταιριες την δινουν.. τα 2gb δεν παιζουν ρολο στην εσωτερικη μνημη. Μην μπερδευεις την RAM με την ROM. Η rom ειναι 16gb απο τα οποια τα 11-12 ειναι διαθεσιμα για εφαρμογες και ο,τι αλλο θες. Αλλα μπορείς με την sd να αποθηκευεις ο,τι θες απο φωτο και λοιπα και τα 11 γιγα να ταχεις για εφαρμοες. Εγω με 174 εφαρμογες χρηστη και συστηματος εκ των οποιων ενα navigator και 12 παιχνιδια και ολα μαζι πιανουν 2.20gb. Το θεωρω απιθανο να καλυψεις 12gb σε εφαρμογες παιχνιδια και λοιπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Eγώ για docking station σκέφτομαι να αγοράσω αυτό http://gr.mobilefun.com/38731-cover-mate-desktop-cradle-for-xperia-z.htm σε σχέση με τον γνήσιο της Sony έχουν μια διαφορά στα 8 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Eγώ για docking station σκέφτομαι να αγοράσω αυτό http://gr.mobilefun.com/38731-cover-mate-desktop-cradle-for-xperia-z.htm σε σχέση με τον γνήσιο της Sony έχουν μια διαφορά στα 8 ευρώ 25E κάνει το γνήσιο, πιο πολύ θα σου στοιχίσει η μπανάνα αυτή με τα μεταφορικά, άσε που ρισκάρεις κατά κάποιο τρόπο Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 σε ποιο site έχει 25 ευρώ το γνήσιο? να το παραγγείλω από εκεί αν είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 σε ποιο site έχει 25 ευρώ το γνήσιο? να το παραγγείλω από εκεί αν είναι :) Σκρουτζ DK26 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σκρουτζ DK26 Δεν σε πιστεύω. Κολλητός του Κωσταντίνου είσαι, και θέλετε το κακό του κινητού μου :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ψάχνομαι και εγώ για docking station. Είδα αρκετά και σε καλή τιμή στο eBay, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα τους. Σχετικά με τη μεταφορά εφαρμογών στην SD card δεν είναι θέμα μόνο της Sony, αλλά της Google. Μετά την 4.2, όπως έχω διαβάσει, δεν γίνεται μεταφορά εφαρμογών στην SD card. Η προστατευτική ζελατίνα, απ’ ότι έχω διαβάσει, χρησιμεύει στην περίπτωση που πέσει το κινητό και σπάσει το γυαλί , είτε μπροστά είτε πίσω, να μην προκαλέσει ατύχημα από τα κομματάκια γυαλιού που μπορεί να πεταχτούν. Πάντως και εγώ θα προτιμούσα να είχε στην συσκευασία το docking station από τα nfc tags. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 αν γίνεις root, και με κάποιο apk π.χ. app2sd, πάλι δεν μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ψάχνομαι και εγώ για docking station. Είδα αρκετά και σε καλή τιμή στο eBay, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα τους. Σχετικά με τη μεταφορά εφαρμογών στην SD card δεν είναι θέμα μόνο της Sony, αλλά της Google. Μετά την 4.2, όπως έχω διαβάσει, δεν γίνεται μεταφορά εφαρμογών στην SD card. Η προστατευτική ζελατίνα, απ’ ότι έχω διαβάσει, χρησιμεύει στην περίπτωση που πέσει το κινητό και σπάσει το γυαλί , είτε μπροστά είτε πίσω, να μην προκαλέσει ατύχημα από τα κομματάκια γυαλιού που μπορεί να πεταχτούν. Πάντως και εγώ θα προτιμούσα να είχε στην συσκευασία το docking station από τα nfc tags. Κα γω αυτο ειχα πει σε προηγουμενη συζητηση/ διαφωνια μας μερικες σελιδες πιο πισω. Η google το χει απενργοποιησει αλλα πολλοί κατασκευαστες το δινουν. Δυο παραδειγματα που εχω ειναι η samsung και η asus τουλαχιστον στο tablet που εχω. Ο,τι λες για το προστατευτικο ισχυει. Το χει πει η ιδια η sony. Γιαυτο ακριβως δεν ειναι απο τα καλα και ακριβα που μπορεις να βρεις εκει εξω και γιαυτο του εχω περασει και αλλη απο πανω... το θελω το logo!! αν γίνεις root, και με κάποιο apk π.χ. app2sd, πάλι δεν μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα στην sd? Bill λογικα θα γινεται με το link2sd αλλα γιατι να μπεις σε διαδικασια? Εξηγησα πιο πανω οτι δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Ακομα και 3 navigation να βαλεις, οι χαρτες πανε στην sd!! 50 παιχνιδια να βαλεις, τα δεδομενα πανε στην sd... 170 εφαρμογες και δεσμευουν μονο 2,2gb.. μην τρελαινεστε.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Κα γω αυτο ειχα πει σε προηγουμενη συζητηση/ διαφωνια μας μερικες σελιδες πιο πισω. Η google το χει απενργοποιησει αλλα πολλοί κατασκευαστες το δινουν. Δυο παραδειγματα που εχω ειναι η samsung και η asus τουλαχιστον στο tablet που εχω. Ο,τι λες για το προστατευτικο ισχυει. Το χει πει η ιδια η sony. Γιαυτο ακριβως δεν ειναι απο τα καλα και ακριβα που μπορεις να βρεις εκει εξω και γιαυτο του εχω περασει και αλλη απο πανω... το θελω το logo!! Bill λογικα θα γινεται με το link2sd αλλα γιατι να μπεις σε διαδικασια? Εξηγησα πιο πανω οτι δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Ακομα και 3 navigation να βαλεις, οι χαρτες πανε στην sd!! 50 παιχνιδια να βαλεις, τα δεδομενα πανε στην sd... 170 εφαρμογες και δεσμευουν μονο 2,2gb.. μην τρελαινεστε.;) Κωσταντίνε, δεν έχω θέμα. Ούτως άλλως οι εφαρμογές που περνάω είναι μετρημένες στα δάχτυλα. fb, foursquare, weather, tapatalk, sygic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Γιατι δεν παιρνεις το xperia x10 mini τοτε?? :p Να γλιτωσω και το κραξιμο..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Γιατι δεν παιρνεις το xperia x10 mini τοτε?? :p Να γλιτωσω και το κραξιμο..! Το έκανα παραγγελία ήδη. Μην νομίζεις ότι και με το χ10 θα γλύτωνες τα κράξιμο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Αυτό δουλεύει στην 4.2 ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 Αυτό δουλεύει στην 4.3? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 Edited January 6, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinos33 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καλησπέρα και καλή χρονιά!!!! μόλις κοίταξα και εγώ το κινητό μου είναι c6603 si 1270-5662.4 EL.EN αλλά έχει το 4.2.2 ακόμα και μου λέει ότι διαθέτω την τελευταία ενημέρωση... είναι αγορασμένο από cosmote !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καλησπέρα παιδιά, το ζετακι που πηρα στη γυναικα, οι φωτο εσωτερικου χωρου βγαίνουν πολύ μέτριες, πολύ θολουρα...και εχουμε δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις. παίζει κάποιο tweak χωρίς root? ή κάποιο app να τραβάει καλύτερες? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Το κινητό φορτίζει ασύρματα? Δηλαδή με τον φορτιστη που είχαν τα νεξους 4 θα κάνω δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Το κινητό φορτίζει ασύρματα? Δηλαδή με τον φορτιστη που είχαν τα νεξους 4 θα κάνω δουλειά? Όχι δεν φορτίζει ασύρματα. Φορτίζει κλασικά από τη θύρα usb και από τις δύο χρυσές επαφές στο πλάι με τη χρήση βάσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 /έχει κανεις καμια βαση για πούλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts