Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε v18 στο μοντ ήχου. Το v19 λέει θα αργήσει.

Έχει να μου κάνει κανείς πάσα το v15?

Από εδώ ποιοι θα έρθουν Κυριακή στο meeting στη Θεσσαλονίκη;

.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγήκε v18 στο μοντ ήχου. Το v19 λέει θα αργήσει.

Έχει να μου κάνει κανείς πάσα το v15?

Από εδώ ποιοι θα έρθουν Κυριακή στο meeting στη Θεσσαλονίκη;

Moλις σου ανεβασα την v15 στο dev-host

http://d-h.st/jXg

Το αναλογο apk. Για flash player απο το μαρκετ? Καλημερα!

Δυστυχώς δεν υποστηρίζει adobe flash το android Απο την έκδοση 4.1 και μετά οπότε δεν μπορείς να το κατεβάσεις απ το μάρκετ.

Πρέπει να βρεις το. apk Απο κάποια άλλη πηγή.

υπάρχει μήπως καμία εφαρμογή που να κάνει ότι κάνει και το systemUI settings που βάζει widget στην μπάρα του κινητού, αλλά χωρίς να χρειάζεται να είσαι ρουτ?

Βάλε τον dolphin που υποστηρίζει και flash, αλλά είναι φανταστικός και δοκιμασμένος από εμένα και έχει πάρει άριστα και ο Mozilla, πολύ γρήγορος και σχεδόν κάνει τα πάντα όπως ένας browser των Windows, υποστηρίζει και αυτός flash.

Ρε φιλε εγω που εχω εγκατεστημενο τον flash,ενω μου παιζει στον μαμα browser ,στον dolphin δεν τρεχει..πως γινεται να τρεχει σε σενα;

Ακυρο παιδια,τελικα παιζει κανονικα flash ο dolphin,χιλια συγνωμη...

Edited by RENESISS

Γεια σας παίδες!! Είμαι νέος στο Φόρουμ. Καλώς σας βρήκα!:)

Διάβασα αρκετά για το συγκεκριμένο κινητό εδώ στο Φόρουμ αλλά θα ήθελα έτσι μια γενική εκτίμηση γιατί το έχω βάλει στο μάτι εδώ κ κανα μήνα αλλά η τιμή είναι που με αποτρέπει να το πάρω ακόμα.. Παρατηρώ στο skroutz ότι πέφτει και έτσι το φρενάρω..

Όσοι του έχετε πιστεύετε αξίζει τα λεφτά του? ή έχει βγάλει κανένα σοβαρό κόλλημα σαν μοντέλο..? Και πάντα μιλάω για τιμή skroutz γιατί τα 699Ε είναι απαγορευτικά. Αν και δεν έχω πάρει κάτι άλλο από το συγκεκριμένο site και δεν ξέρω αν υπάρχει φόβος γενικότερα..

Πείτε καμία γνώμη

:thanks:

τα λεφτά του τα αξίζει σίγουρα και κολλήματα δεν παρουσιάζει από ότι βλέπω εγώ και από ότι έχουν γράψει και άλλοι παραπάνω...τώρα όσο για το σκρουτζ, επειδή δεν είναι το ίδιο κατάστημα αλλά σε παραπέμπει σε άλλα, είναι ανάλογα ποιο θα επιλέξεις...προσωπικά δεν το πήρα από το ίντερνετ (και δεν περίμενα καν να πέσει η τιμή) οπότε θα σου πουν και οι υπόλοιποι!

και άλλη απορία! ξέρει κανένας πως ρυθμίζουμε να μην μας κάνουν συντόμευση οι εφαρμογές που κατεβαίνουν?? κάπως το είχα βρει όταν είχα την ρομ της vodafone όταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο αλλα μετά το έχασα και δεν το βρίσκω με τίποτα!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Διάβασα αρκετά για το συγκεκριμένο κινητό εδώ στο Φόρουμ αλλά θα ήθελα έτσι μια γενική εκτίμηση γιατί το έχω βάλει στο μάτι εδώ κ κανα μήνα αλλά η τιμή είναι που με αποτρέπει να το πάρω ακόμα.. Παρατηρώ στο skroutz ότι πέφτει και έτσι το φρενάρω..

Όσοι του έχετε πιστεύετε αξίζει τα λεφτά του? ή έχει βγάλει κανένα σοβαρό κόλλημα σαν μοντέλο..? Και πάντα μιλάω για τιμή skroutz γιατί τα 699Ε είναι απαγορευτικά. Αν και δεν έχω πάρει κάτι άλλο από το συγκεκριμένο site και δεν ξέρω αν υπάρχει φόβος γενικότερα..

Πείτε καμία γνώμη

Κάποιοι εδώ μέσα το σκασαμε το 700αρι όταν πρώτο βγήκε και δεν νομίζω να το έχουμε μετανιώσει ( καλά ίσως μας ετσουξε λιγουλάκι ότι έπεσε η τιμή κατακόρυφα σε 1 μηνα αλλά οκ )

Μην ανησυχείς για το σκρουτζ είναι οκ τα πιο πολλά μαγαζιά. Δες και αξιολογήσεις. Bird Phone & kaiser shop έχω ακούσει πως είναι από τα καλύτερα.

Ευχαριστω Μινώταυρε

.

και άλλη απορία! ξέρει κανένας πως ρυθμίζουμε να μην μας κάνουν συντόμευση οι εφαρμογές που κατεβαίνουν?? κάπως το είχα βρει όταν είχα την ρομ της vodafone όταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο αλλα μετά το έχασα και δεν το βρίσκω με τίποτα!

ανοίγεις το playstore. μενού -> ρυθμισεις -> απο επιλογή του "αυτόματη προσθήκη widget''

ανοίγεις το playstore. μενού -> ρυθμισεις -> απο επιλογή του "αυτόματη προσθήκη widget''

α μπράβο! στο store ήταν όχι στο τηλέφωνο!! ευχαριστώωω

Πείτε καμία γνώμη

Το πήρα την πρώτη μέρα που βγήκε. Αν το μετάνιωσα; ΚΑΘΟΛΟΥ. Αυτό που σκέφτομαι όταν θα κοντεύει να πέσει η αυλαία για το συγκεκριμένο τηλέφωνο να πάρω ένα ακόμα, μιας και θα είναι φτηνό και σίγουρο είναι το μοναδικό κινητό που έχω ερωτευτεί από το 1996 που αγοράζω συσκευές.

Βγήκε 4.2.2 Ισπανική αν κατάλαβα καλά στο xda! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2336874

Επιτέλους ξεκίνησε η διανομή, τώρα αξίζει να φλασάρουμε.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Aν νομιζεις οτι θα εχεις την stamina της 434 εισαι γελασμένος... πέφτει σαν download bar process η τιμημενη η μπαταρια...

ειμαι ενα κλικ πριν τα παρω με την 4.2.2 το μονο που ελπιζω ειναι οτι αυτη που θα δοθει επισημα δεν θα εχει θεμα με το power drαining αλλα δεν το πολυ πιστεύω

Aν νομιζεις οτι θα εχεις την stamina της 434 εισαι γελασμένος... πέφτει σαν download bar process η τιμημενη η μπαταρια...

ειμαι ενα κλικ πριν τα παρω με την 4.2.2 το μονο που ελπιζω ειναι οτι αυτη που θα δοθει επισημα δεν θα εχει θεμα με το power drαining αλλα δεν το πολυ πιστεύω

Τόσο καλά ε? Αν κάνεις calibration τη μπαταρία δεν θα έχει διάφορα λες?

θα με κάνεις να συνεχίσω να μένω στην 434 ρε συ Μπάμπη. Ήδη το ξέχασα για το φλασάρισμα που είπα πιο πριν, συνεχίζω εδώ για όσο πάει.

Κατεβαίνει, για να δούμε...

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Τόσο καλά ε? Αν κάνεις calibration τη μπαταρία δεν θα έχει διάφορα λες?

θα με κάνεις να συνεχίσω να μένω στην 434 ρε συ Μπάμπη. Ήδη το ξέχασα για το φλασάρισμα που είπα πιο πριν, συνεχίζω εδώ για όσο πάει.

Ξεκαθαρα υπαρχει θεμα... οσοι ειχαν την 235 δεν θα το καταλαβουν και τοσο οσοι ομως ερχονται απο 434 με πειραγμενο to build.prop οπως ο Κώστας και εγω ;) τοτε θα ψηλοφρικαρουν... οπως και να εχει ομως ειναι ενα θεμα το οποιο δεν μπορεις να αποφυγεις... θα την κανεις την τιμημενη την αναβαθμιση γιατι δεν μπορεις να μεινεις πισω εκ των πραγματων... η 4.2.2 εχει καλουδια που δεν μπορεις να τα αγνοησεις.... φυσικα εχει και ξενερωματα οπως πχ η εξαφανιση toy take screenshot απο το παρατεταμενο πατημα του power button κατι που λύνεται με το πατημα του power και του volume down button για 2 δευτερολεπτα το οποιο και θυμιζει iPhone επικίνδυνα :p

αα.... βγηκε και το root απο τον doomlord

Να περιμένουμε λίγο πριν τη βάλουμε δηλαδή. Και γω την 434 να έχω αλλά δεν έχω πειράξει τίποτα.

Τοτε βαλ' την... Kαποιοι ειχαμε μοιραστεί .prop tweaks για sms wifi και stamina oσοι ειχαν το τελευταιο ηταν σταθεροτατοι με την μπαταρια τους αν δεν τα εχεις βαλει τοτε δεν θα δεις διαφορα ετσι και αλλιως

Γμτ θα κου κακοφανεί να την περάσω και να χάσω όσα έχω τώρα.

Τοτε βαλ' την... Kαποιοι ειχαμε μοιραστεί .prop tweaks για sms wifi και stamina oσοι ειχαν το τελευταιο ηταν σταθεροτατοι με την μπαταρια τους αν δεν τα εχεις βαλει τοτε δεν θα δεις διαφορα ετσι και αλλιως

Οκ. Έλεγα μήπως περιμένω OTA να μου έρθει ή μέσω seus. Είμαι καινούριος στα Sony και δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα ftf που βάζουν στο xda.

:D

Οκ. Έλεγα μήπως περιμένω OTA να μου έρθει ή μέσω seus. Είμαι καινούριος στα Sony και δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα ftf που βάζουν στο xda.

Άραξε,εγώ θα περιμένω πρώτα να βγει ρούτ και μετά θα ασχοληθώ είτε με φλασάρισμα είτε θα περιμένω να μου κάνει update από το Pc Companion.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ