Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει τροπος με καποια ρυθμιση οταν σε καλει μια επαφη σου να φαινετε μονο το ονομα και οχι το τηλεφωνο του?

Οσο και να ασχοληθηκα δεν μπορεσα να γυρισω το dialler σε ελληνικο Τ9 βγαζει μονο τα αγγλικα ονοματα υπαρχει καποιος τροπος για αυτο?

Τελος βρηκα καπως εως αρκετα δυσκολη την διαδικασια να κανεις copy εναν αριθμο τηλεφωνου που σε καλεσε.

Κατα τα αλλα εως τωρα μια χαρα αρχισα να συνιθηζω και το μεγεθος :):) μετα απο 30 ωρες περιπου χρησης.

Η μπαταρια βγαζει ανετα μια μερα με αρκετη χρηση.

Τελος για υποψηφιους αγοραστες που δουλευουν mac το sony bridge ειναι τελειο και δουλευει τελεια και η μεταφορα δεδομενων απο iphone σε sony γινετε πανευκολα σε ρωταει το προγραμμα απο ποιο backup του iphone θελεις να παρεις τα δεδομενα , ποια δεδομενα και τελος ολα μεταφερθηκαν τοσο απλα.

Μπραβο τους.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πες μας εντυπώσεις . Ποιότητα ήχου; Μπαταρία ;;

καταρχην πρεπει να συμβιβαστης με τα καλωδια ,απο ποιοτητα ηχου ποοοολυ καλη ,μπαταρια μου εβγαλε την ημερα του ανετα ,το πηρα σε ασπρο και ολοι iphonakides το θελουν:lol:

Τελικά στον Γερμανό Κλεανθους Θεσσαλονικη τα βρηκα κι εγω και εχω να πω οτι οταν μιλας με καποιον αυτος ακουει τα παντα που γινονται απο την μερια σου πεντακαθαρα. Παρα πολυ καλο ήχο στην κληση αλλα στην μουσικη νομιζω ηταν καλυτερα τα hands free του κουτιου αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ

Βαρέθηκα να περιμενω update και φλασαρα την .253 global ελληνική. Δεν εσβησα τιποτα απο αρχεια και εφαρμογες και δουλευουν ολα ρολοι προς το παρων εκτος απο το σημα NFC στην status bar. Ειδα πριν κανω αναβαθμιση οτι το seus μου ειχε περασει μια αγγλική generic .434. Οταν πρωτοπήρα το κινητό ήταν branded Vodafone de. Αυτά. Ελπίζω αυτη η εκδοση που εβαλα να παιρνει μελλοντικα αναβαθμισεις κανονικά

Βαρέθηκα να περιμενω update και φλασαρα την .253 global ελληνική. Δεν εσβησα τιποτα απο αρχεια και εφαρμογες και δουλευουν ολα ρολοι προς το παρων εκτος απο το σημα NFC στην status bar. Ειδα πριν κανω αναβαθμιση οτι το seus μου ειχε περασει μια αγγλική generic .434. Οταν πρωτοπήρα το κινητό ήταν branded Vodafone de. Αυτά. Ελπίζω αυτη η εκδοση που εβαλα να παιρνει μελλοντικα αναβαθμισεις κανονικά

Θα παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις , μην ανησυχεις ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Και αυτή που είχες, θα έπαιρνε κανονικά αναβάθμιση αλλά δεν με άκουσες.Σου είχα πει πως σε κάποιες χώρες η αναβάθμιση αργεί, ο λόγος δεν ξέρω ποιος είναι η ο σκοπός αυτής της αργοπορίας.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αν δεν δω φιλε με τα ματια μου δεν πιστευω:) Απλά απορώ γιατί το seus μου περασε uk εκδοση generic όχι εταιρείας και ακομα μου εδειχνε .434. Δυσκολευομαι να φανταστω πως με φλασαρισμα ρομ θα παρω μελλοντικα update. Anyway το sbh20 ειναι παρα πολυ καλο και η book case της Sony που εχω πολυ καλη αν και πιανει σκονη ευκολα. Τελος απεκτησα και γρατζουνια προσπαθωντας να συνδεσω τον φορτιστη εγδαρα λιγο οθονη. Αραγε αν βαλω screen protector θα κρυφτεί;

Αν δεν δω φιλε με τα ματια μου δεν πιστευω:) Απλά απορώ γιατί το seus μου περασε uk εκδοση generic όχι εταιρείας και ακομα μου εδειχνε .434. Δυσκολευομαι να φανταστω πως με φλασαρισμα ρομ θα παρω μελλοντικα update. Anyway το sbh20 ειναι παρα πολυ καλο και η book case της Sony που εχω πολυ καλη αν και πιανει σκονη ευκολα. Τελος απεκτησα και γρατζουνια προσπαθωντας να συνδεσω τον φορτιστη εγδαρα λιγο οθονη. Αραγε αν βαλω screen protector θα κρυφτεί;

Μαλλον ναι θα κρυφτεί.

Παιδιά , η θηκη πιστευω ειναι απαραίτητη. Το γύρω γύρω πλαστικό μαύρο , μπορει να κάνει πανεύκολα λακουβίτσες αλλα και το υλικό που έχει πανω απο τις υποδοχές , μπορεί να εμφανίσει για πλάκα γρατσουνία.

Κανένα θέμα με το να φλασάρεις μια Ρομ δεν υπάρχει, μια χαρά παίρνεις ενημερώσεις.Τώρα όσον αφορά το γδάρσιμο πιθανόν να καλύπτεται με μια καλή ζελατίνα.

Κάτι ακόμα μια εφαρμογή Clean Master που καθαρίζει το κινητό κάνει δουλεία ή δεν χρειαζόμαστε τέτοια; Ρωτάω γιατι android την τελυταια φορα ειχα εκδοση 2.1 απο τοτε εχω να ασχοληθώ.

Κάτι ακόμα μια εφαρμογή Clean Master που καθαρίζει το κινητό κάνει δουλεία ή δεν χρειαζόμαστε τέτοια; Ρωτάω γιατι android την τελυταια φορα ειχα εκδοση 2.1 απο τοτε εχω να ασχοληθώ.

Εγώ τη θεωρώ απαραίτητη μια τέτοια εφαρμογή, για αυτό τον λόγο χρησιμοποιώ την πολύ καλή ονόματι SystemCleanApp.

Σήμερα είδα δύο Z σε λειτουργία. Ενα σε sony center και ενα στο πλαισιο.

Στο Sony Center είχε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ oθόνη, στο Πλαίσιο όσο ξεθωριασμένη και χάλια τη θυμάμαι από όσο πρωτοβγήκε.

Οπότε σίγουρα έχουν δύο προμηθευτές οθονών ε ; Υπάρχει τρόπος να το ξεχωρίζουμε πριν ανοίξουμε το κουτί ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα είδα δύο Z σε λειτουργία. Ενα σε sony center και ενα στο πλαισιο.

Στο Sony Center είχε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ oθόνη, στο Πλαίσιο όσο ξεθωριασμένη και χάλια τη θυμάμαι από όσο πρωτοβγήκε.

Οπότε σίγουρα έχουν δύο προμηθευτές οθονών ε ; Υπάρχει τρόπος να το ξεχωρίζουμε πριν ανοίξουμε το κουτί ;

Οι οθόνες μπορεί να είναι από δύο προμηθευτές, αλλά η διαφορά γίνεται αλλάζοντας εκδόσεις λειτουργικού. Αυτή που είδες και ήταν ξεθωριασμένη λογικά είχε από τις πρώτες εκδόσεις που είχαν βγει, ενώ η άλλη είχε με αναβάθμιση.

Οι οθόνες μπορεί να είναι από δύο προμηθευτές, αλλά η διαφορά γίνεται αλλάζοντας εκδόσεις λειτουργικού. Αυτή που είδες και ήταν ξεθωριασμένη λογικά είχε από τις πρώτες εκδόσεις που είχαν βγει, ενώ η άλλη είχε με αναβάθμιση.

Oπότε με άλλο calibration αλλάζει τόσο πολύ ; Λογικά δηλαδή ότι γίνεται στο Nexus 4 με το patch του franco ε;

Σουπερ ! Ηταν λογος μη αγορας αλλά τώρα αλλάζει το θέμα !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oπότε με άλλο calibration αλλάζει τόσο πολύ ; Λογικά δηλαδή ότι γίνεται στο Nexus 4 με το patch του franco ε;

Σουπερ ! Ηταν λογος μη αγορας αλλά τώρα αλλάζει το θέμα !

Ναι ή διαφορά είναι, τεράστια προς το καλύτερο Φυσικά. Το θέμα είναι πως σε κάθε αναβάθμιση το τηλ γίνεται όλο και καλύτερο, πράγμα που δηλώνει πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτιώσεις. Ειδικά μέχρι να πάρουμε την έκδοση 5 του Android.

Ναι ή διαφορά είναι, τεράστια προς το καλύτερο Φυσικά. Το θέμα είναι πως σε κάθε αναβάθμιση το τηλ γίνεται όλο και καλύτερο, πράγμα που δηλώνει πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτιώσεις. Ειδικά μέχρι να πάρουμε την έκδοση 5 του Android.

Σε ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις :)

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις :)

Κανένα θέμα φίλε μου, εδώ είμαστε για να βοηθάμε και να λύνουμε απορίες.

παιδια το θελει ενας φιλος. Η μπαταρια βγαζει κανα 8ωρο με τα παντα ολα ανοιχτα ;

Ανάλογα πόση ώρα τι χρησιμοποιεις

Ανάλογα πόση ώρα τι χρησιμοποιεις

Γιαυτο σου εγραψα ολα Φουλ ! Εννοειται ΟΧΙ παιχνιδια. Κλησεις πολλες και πολυ ιντερνετ.

Γιαυτο σου εγραψα ολα Φουλ ! Εννοειται ΟΧΙ παιχνιδια. Κλησεις πολλες και πολυ ιντερνετ.

Οθόνη πόσο ανοιχτή;; Πες μου και τι κινητό είχε πριν ο φίλος σου;)

παιδια το θελει ενας φιλος. Η μπαταρια βγαζει κανα 8ωρο με τα παντα ολα ανοιχτα ;

Βγάζει για πλάκα μια ημέρα.

Βγάζει για πλάκα μια ημέρα.

ναι αν το κοιτας χωρις να κανεις τιποτα την βγαζει σιγουρα. Αν μιλας ( γιατι εμεις μιλαμε δεν το εχουμε για εφε το κινητο) σιγουρα στο 8ωρο σβηνει.

ναι αν το κοιτας χωρις να κανεις τιποτα την βγαζει σιγουρα. Αν μιλας ( γιατι εμεις μιλαμε δεν το εχουμε για εφε το κινητο) σιγουρα στο 8ωρο σβηνει.

Φίλε μου κι εγώ για αυτό σου μιλάω, εγώ είμαι ώρες ατελείωτες στο ίντερνετ με ανοιχτή την οθόνη, το φορτίζω μια φορά την ημέρα.Στατιστικά σου μιλάω μετά από περίπου πέντε μήνες συμβίωσης.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ