duc Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Απλά εγώ ανησυχώ μήπως δεν μου την βγάλει επειδή την φλάσαρα την ρομ μονος μου για debranded. Root δεν έχω κάνει και δεν σκοπεύω. Καμία σχέση, όταν θα έρθει η ώρα της θα σου την εμφανίσει το pc companion. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ξερει κανεις αν το expansys εχει ευρωπαικα μοντελα unbranded ?Eνας φιλος που το αγορασε το xperia z απο κει μου φαινεται οτι ηταν γερμανικο branded vodafone.Eλεγα να αγοραζα απο expansys ,αλλα αν ειναι να ειναι branded τοτε δεν πολυγουσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρουμε ποιος είναι ο επίσημος επισκευαστής για sony κινητά; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μετά απο βλακεία μου , brickαρα το κινητό και χρειαστηκε seus . Μου περασε την .253 . Διορθωθηκαν αρκετα πραγματα . Πλεον δεν γυριζω σε 434. Ο μονος λογος που θα γυρνουσα ειναι για να διαγραψω ορισμενες εφαρμογες της σονυ. Κατα τ αλλα τρεχει παρα πολυ καλα . Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μετά απο βλακεία μου , brickαρα το κινητό και χρειαστηκε seus . Μου περασε την .253 . Διορθωθηκαν αρκετα πραγματα . Πλεον δεν γυριζω σε 434. Ο μονος λογος που θα γυρνουσα ειναι για να διαγραψω ορισμενες εφαρμογες της σονυ. Κατα τ αλλα τρεχει παρα πολυ καλα . Με τέτοια χαρακτηριστικά που έχει το τηλ, ότι λειτουργικό και να του έβαζαν πάλι απροβλημάτιστα θα έτρεχε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Με τέτοια χαρακτηριστικά που έχει το τηλ, ότι λειτουργικό και να του έβαζαν πάλι απροβλημάτιστα θα έτρεχε. Πετάει όχι αστεία. Με ολο τη σαβούρα που κουβαλάει, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αλήθεια, ροοτ για 253 θα δούμε;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πετάει όχι αστεία. Με ολο τη σαβούρα που κουβαλάει, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αλήθεια, ροοτ για 253 θα δούμε;; Χλωμό το κόβω Δημήτρη,περιμένουν την 4.2.2 για να ασχοληθούν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Χλωμό το κόβω Δημήτρη,περιμένουν την 4.2.2 για να ασχοληθούν. Ποτέ θα έρθει η καταραμένη που περιμένουμε τόσο καιρό? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρουμε ποιος είναι ο επίσημος επισκευαστής για sony κινητά; Κανείς γι' αυτό;; :rolleyes: Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πάνω από το ΚΤΕΛ Κηφισού. Δεν θυμάμαι το όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πάνω από το ΚΤΕΛ Κηφισού. Δεν θυμάμαι το όνομα. Η arvato δεν είναι εκεί? σε ένα γυάλινο κτήριο λες? Παλιά ήταν το σέρβις της siemens mobile εκεί. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλησπερα κ απο μενα! Μετα το αρκ ς πηρα το z. Απλα πεταει μια βδομαδα που τοχω. Ερωτηση..οταν συνδεω χαντς φρι κ με καλουν δε χτυπαει. Μονο δονηση. Εψαχνα στος ρυθμισεις δεν βρηκα ακουστικα. Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αν πιεσω με δύναμη κάπου αριστερά στην οθόνη, εμφανίζεται ενα μαύρο σα σύννεφο στην οθόνη. Ααυτο αποτελεί πρόβλημα ή όχι;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Με τέτοια χαρακτηριστικά που έχει το τηλ, ότι λειτουργικό και να του έβαζαν πάλι απροβλημάτιστα θα έτρεχε. Αφού ανηκει στην κατηγορία των μεγαθήριων λογικό είναι και έχει και ανάλυση ανάλυση οθόνης 1920 x 1080 pixels και η τιμή του έχει πέσει στα 479 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αν πιεσω με δύναμη κάπου αριστερά στην οθόνη, εμφανίζεται ενα μαύρο σα σύννεφο στην οθόνη. Ααυτο αποτελεί πρόβλημα ή όχι;; Κανένα πρόβλημα Δημήτρη, το κάνει σε όλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Κανένα πρόβλημα Δημήτρη, το κάνει σε όλα. Τελεια. Καμια καλη θηκη παιδια;; Για προτείνετε :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Η arvato δεν είναι εκεί? σε ένα γυάλινο κτήριο λες? Παλιά ήταν το σέρβις της siemens mobile εκεί. Α, μπράβο. Αυτη είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά , παρηγγειλα αυτο το bumper σε μαύρο χρώμα . Πιστευω θα ταιριάζει τέλεια με το μαυρο Ζ μου ;) Εντυπωσεις σε κανα 15ημερο που θα ερθει :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πάνω από το ΚΤΕΛ Κηφισού. Δεν θυμάμαι το όνομα. Ευχαριστώ! Arvato ε;; Κρίμα και σκεφτόμουν το z αρκετά.. :p Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Εχει αγορασει ή εχει δει κανεις πουθενα θηκη ή bumper που να μπαινει και στο dock ? ρωταω γιατι η krussel μας αφησε χρονους απο το ... βαλε βγαλε στο dock Edited May 25, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Σου έχει αφήσει κάποιο σημάδι ή υπόνοια ότι μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι το βάλε βγάλε στο dock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Το προβλημα ειναι στην θηκη που εσπασε καθως δεν ειναι αρκετα ευκαμπτη και καθε φορα που παω να την βγαλω για να φορτισω το Ζ στο Dock station τρωει ζορια... Aυτο που βλεπεις σε κοκκικο κύκλο δεν ειναι της μαμας θηκης (αλλο αν στην photo1 το εχω παρει με την λιμα και το εχω βαψει μαυρο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ) Edited May 25, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έχω την ίδια θήκη την οποία και έβγαλα για να χαίρομαι το τηλέφωνο με ότι ρίσκα υπάρχουν. Το έχω σε ένα ωραίο και διακριτικό pouch για μεταφορά πλέον, το οποίο το είχα για το gps μου αλλά μετακόμισε στο Ζ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Το προβλημα ειναι στην θηκη που εσπασε καθως δεν ειναι αρκετα ευκαμπτη και καθε φορα που παω να την βγαλω για να φορτισω το Ζ στο Dock station τρωει ζορια... Aυτο που βλεπεις σε κοκκικο κύκλο δεν ειναι της μαμας θηκης (αλλο αν στην photo1 το εχω παρει με την λιμα και το εχω βαψει μαυρο με ανεξίτηλο μαρκαδόρο ) Η θήκη είναι αυτή ; http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013777 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Η θήκη είναι αυτή ; http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013777 Αυτη ειναι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts