Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το έφτιαξα με 100 ευρώ , αλλά δεν το προτείνω σε κανέναν , και όχι μόνο για το Ζ !

Με την δεύτερη βέβαια γιατί την πρώτη ήταν μπ@υρδ@λ@.

Η οθόνη δεν είναι κολημμένη κανονικά αλλά με διπλής όψεως αυτοκόλλητα(!) και στρεβλώνει ολόκληρο στο χέρι σου.

Με διαβεβαίωσαν ότι έτσι είναι , δεν γίνεται αλλιώς.

Βέβαια δουλεύει κανονικά , ίσως με λίγο κατώτερη απόδοση οθόνης , αλλά θα δούμε πόσο θα αντέξει .....

galaxy s4 φιλης μου για οθονη 150-180 ευρω.. χεσε μεσα. Μια χαρα ειναι τα 100.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για αυτό δεν προχώρησα στην επισκευή του δικού μου. Είχα δει σε βίντεο πως αλλάζει και είπα πως δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε και τα χρήματα. Σε συνάρτηση πάντα με την συνολική κατάσταση και παλαιότητα της συσκευής.

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει, στον προτιμώμενο τύπο δικτύου τι επιλογή να βάλω και γιατί; Ευχαριστώ ! ! ! Edited by stoilas2312

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει, στον προτιμώμενο τύπο δικτύου τι επιλογή να βάλω και γιατί; Ευχαριστώ ! ! !

Οτι θες βαζεις αναλογα τις αναγκες σου.οδο ανεβαινουν τα g ανεβαινει η ταχυτητα του ιντερνετ κ η καταναλωση μπαταριας.

To lte είναι 4G, το wd...είναι 3G και το GSM είναι 2G.

Εγώ είμαι συνέχεια 2G και όταν θέλω να μπω ίντερνετ πατάω το κουμπί 4g

• 2 weeks later...

Καλησπερα. Μου εσπασε η οθονη στο z (θρυμματιστηκε μια μικρη επιφανεια αριστερα απο το ακουστικο και εγιναν ρωγμες προς τα κατω). Ειχα πανω γυαλινο screen protector αλλα μολις το εβγαλα διαπιστωσα οτι ειχε σπασει και η οθονη οπου μετα απο περιπου 5 λεπτα σταματησε να δουλευει η αφη ενω η οθονη αναβει κανονικα... Ειχα διαβασει παλια εδω στο φορουμ οτι ειναι πανακριβα να το φτιαξεις σε εξουσιοδωτημενο Service. Εψαξα στο Ebay και βρηκα με καπου 40$ οθονη. Γνωριζει κανεις αν θα εχει διαφορα σε αναλυση/χρωματα απο την εργοστασιακη δικια του? Επισης με ενδιαφερει και η αδιαβροχοποιηση της συσκευης (2 χρονια σχεδον τωρα το φορτιζα παντα σε βαση να μην χαλασουν οι ταπες και η υποδοχη του καλωδιου usb που ειχα διαβασει πως εχει προβλημα). Το βλεπω δυσκολο να ξαναφτιαχνεται σε συμφερουσα τιμη οπως πριν.

Οποιος θελει ας μου προτεινει καποιο μαγαζι / ανταλακτικο να παρω ή καποια αλλη οικονομικη λυση και επισης αν υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα ρυθμισεων πριν το παω για σερβις καθως δεν λειτουργει η αφη της οθονης.

Ελπιζω να μην κουρασα με το μεγαλο κειμενο :)

Καλησπερα. Μου εσπασε η οθονη στο z (θρυμματιστηκε μια μικρη επιφανεια αριστερα απο το ακουστικο και εγιναν ρωγμες προς τα κατω). Ειχα πανω γυαλινο screen protector αλλα μολις το εβγαλα διαπιστωσα οτι ειχε σπασει και η οθονη οπου μετα απο περιπου 5 λεπτα σταματησε να δουλευει η αφη ενω η οθονη αναβει κανονικα... Ειχα διαβασει παλια εδω στο φορουμ οτι ειναι πανακριβα να το φτιαξεις σε εξουσιοδωτημενο Service. Εψαξα στο Ebay και βρηκα με καπου 40$ οθονη. Γνωριζει κανεις αν θα εχει διαφορα σε αναλυση/χρωματα απο την εργοστασιακη δικια του? Επισης με ενδιαφερει και η αδιαβροχοποιηση της συσκευης (2 χρονια σχεδον τωρα το φορτιζα παντα σε βαση να μην χαλασουν οι ταπες και η υποδοχη του καλωδιου usb που ειχα διαβασει πως εχει προβλημα). Το βλεπω δυσκολο να ξαναφτιαχνεται σε συμφερουσα τιμη οπως πριν.

Οποιος θελει ας μου προτεινει καποιο μαγαζι / ανταλακτικο να παρω ή καποια αλλη οικονομικη λυση και επισης αν υπαρχει τροπος να κανω επαναφορα ρυθμισεων πριν το παω για σερβις καθως δεν λειτουργει η αφη της οθονης.

Ελπιζω να μην κουρασα με το μεγαλο κειμενο :)

δεν αξιζει να το φτιαξεις παρε η ενα μεταχηρισμενο σε αριστη κατασταση η παρε ενα νεο κινητο αναλογα με την τσεπη σου παντως εγω εχω διαθεσημο για οποιον/α θελει το Ζ μου με αρκετα εξτρα

Έχει σπάσει η οθόνη ή το digitizer μόνο;

Η οθονη αναβει κανονικα αλλα δεν λειτουργει η αφη καθολου. Υπαρχει τροπος να αλλαξω μονο το digitizer?

• 3 weeks later...
Νομίζω πως από το z1 και μετά παίρνει μαγνητικό φορτιστή.

Sent from my XT1562

Παίρνει και το Ζ απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου πλέον να το αγοράσει στην Ελλάδα.

Note 4 & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει τις υποδοχές για βάση φόρτισης το Z, αλλά νομίζω πως δεν έχει κάτι άλλο(κάποιο μέταλλο) για να κουμπώσει μαγνητικό "βύσμα" όπως τα μεταγενέστερα.

Sent from my XT1562

Εγώ το πούλησα μαζί με τον φορτιστή όταν το είχα σε αγγελία κάνεις δεν ενδιαφέροταν εδώ το dk26 http://www.skroutz.gr/s/7382790/Sony-DK26-for-Xperia-Z.html

Αυτό είναι βάση φόρτισης. Έχω ένα τέτοιο στην άκρη αν το θέλει κανείς. Απλά δεν είναι μαγνητικό όπως αυτό που ρώταγε ο φίλος.

Sent from my XT1562

Για δώσε link. Είχα δει κάτι, αλλά προϋποθέτει να κολλήσεις κάτι στις επαφές, και μου φάνηκε κάπως άσχημο...

Sent from my XT1562

Εγώ έτσι όπως το βλέπω, μου κάνει ίδιο με αυτό που έχουν μόνο τα Z1-Z3. Εικάζω πως έχουν γράψει από λάθος τους στην περιγραφή ότι κάνει για το Z. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αν σε διαβεβαιώσουν ότι κάνει για το δικό σου, μόνο τότε προχώρα.

Sent from my XT1562

αυτο δεν ειναι μαγνητικος φορτιστης γιατι δεν χρειαζετε να ειναι μαγνητικος ειναι dock stATION.απλα ακουμπας το κινητο επανω και φορτιζει

μαγνητικος ειναι αυτος http://www.ebay.com/itm/Magnetic-USB-Charger-Charging-Cable-Cord-For-Sony-Xperia-Z1-L39H-Z-Ultra-DK31-/222078237589?hash=item33b4e4fb95:g:lLQAAOSwP~tW4V1Y και μπαίνει στο Ζ1 και μετα..

• 2 weeks later...

καλησπερα στην παρεα ενας φιλος εχει ενα θεμα (εγω ειμαι g4)και επειδη ειναι ασχετος ανελαβα εγω και θα ηθελα την βοηθεια σας!!

το τηλ του δεν ανοιγει καθολου και γενικα δεν φορτιζει καν μολις το συνδεσω στο φορτιστη βγαζει 2% και κανει επανεκκινησεις συνεχεια και αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην μπορει να φορτισει!προσπαθησα να μπω σε recovery αλλα ουτε εκει μπανει!το τηλ δεν ηταν ρουτ γενικα δεν ειχε περασει τιποτα ο τυπος γιατι ειναι ασχετος με αυτα.....αν μπορει να δωσει καποιος τα φωτα του!εχω καποια επαφη με ορους pc companion flash tool και τετοια γιατι ειχα παλια το xperia sp και επειαζα λιγο μαζι του....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Πόσο καιρό το έχει; Εμένα για μπαταρία μου κάνει από την περιγραφή...

Sent from my XT1562

Πόσο καιρό το έχει; Εμένα για μπαταρία μου κάνει από την περιγραφή...

Sent from my XT1562

το εχει καιρο αλλα λιγο που εψαξα φαινεται να ειναι ενα γνωστο προβλημα που αντιμετωπισαν καποιοι sadden death καπως ετσι το λενε...το παιδι δεν ειχε κανενα θεμα με την μπαταρια φόρτιζε κανονικα και ειχε καλη αποδοση η μπαταρια....τωρα με τις προσπαθειες που κανει τα reboot να με το λιγο λιγο εχει παει η μπαταρια απο 2% σε 5% αρα ανταποκρινεται

edit:το εφτιαξα τελικα εκανα επιδιορθωση με pc companion τελικα ηταν αυτο που ελεγα ειχε παθει αυτο το εργο που επαθαν αρκετα στην σειρα Ζ λογικα εσεις ξερετε καλυτερα!!ανοιξε το τηλ εκανα ολα τα update αλλα απο τι ειδα το τελευταιο λογισμικο στο site της σονυ λεει εκδοση 10.7.A.0.228 ενω αυτο λεει 10.7.A.0.222 και δεν μου λεει οτι υπαρχει προσφατη....το δοκιμασα και με το companion και μεσα απο τηλ αλλα τιποτα.....προτεινεται να ψαχτω με flashtool???εχει lolipop 5.1.1

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• The title was changed to Sony Xperia Ζ