Mark_K Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Δεν είναι το θέμα της φόρτισης μόνο. Ή δεν προκαλεί τόσο πρόβλημα. Αν το χρησιμοποιείς συνεχώς και το έχεις όλη την ημέρα στην πρίζα, ζεσταίνεται πάρα πολύ και η ζέστη επίσης δεν κάνει καλό. Είχα διαβάσει και ένα άρθρο που έλεγε για τη φόρτιση στις σύγχρονες μπαταρίες. Στο περίπου τα νούμερα γιατί δεν μπορώ να θυμάμαι ακριβώς, κατέληγε σε πόσες φορτίσεις θα χρειαστεί μέχρι να αρχίσει να χαλάει η μπαταρία. Λέγοντας χαλάει δεν εννοεί να "ψοφήσει" με τη μία αλλά εκεί που γράφει 100% να κρατάει σαν να ήταν 80%. Αν το φορτίζεις όταν πηγαίνει στο 10% θα κρατήσει για 1500 επαναφορτίσεις. Αν το βάζεις όταν πηγαίνει στο 50% 3000 επαναφορτίσεις, και αν ήθελε κάποιος να το φορτίζει στο 90%(λέμε τώρα ), 4500 επαναφορτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Δεν είναι το θέμα της φόρτισης μόνο. Ή δεν προκαλεί τόσο πρόβλημα. Αν το χρησιμοποιείς συνεχώς και το έχεις όλη την ημέρα στην πρίζα, ζεσταίνεται πάρα πολύ και η ζέστη επίσης δεν κάνει καλό. Είχα διαβάσει και ένα άρθρο που έλεγε για τη φόρτιση στις σύγχρονες μπαταρίες. Στο περίπου τα νούμερα γιατί δεν μπορώ να θυμάμαι ακριβώς, κατέληγε σε πόσες φορτίσεις θα χρειαστεί μέχρι να αρχίσει να χαλάει η μπαταρία. Λέγοντας χαλάει δεν εννοεί να "ψοφήσει" με τη μία αλλά εκεί που γράφει 100% να κρατάει σαν να ήταν 80%. Αν το φορτίζεις όταν πηγαίνει στο 10% θα κρατήσει για 1500 επαναφορτίσεις. Αν το βάζεις όταν πηγαίνει στο 50% 3000 επαναφορτίσεις, και αν ήθελε κάποιος να το φορτίζει στο 90%(λέμε τώρα ), 4500 επαναφορτήσεις. προφανως, γιατι οταν το πας στο 10% θα το φορτιζεις καθε 2η μερα πχ, ενω οταν το φορτιζεις απο το 90% θα το φορτιζεις καθε 4 ωρες, δεν αλλαζει η διαρκεια της αντοχης της μπαταριας.. 1 χρονο θα σου βγαλει. Απλα εγω ειπα κατι διαφορετικο, οτι αν το φορτιζεις για 10 λεπτα και το βγαζεις,μετα παλι ξανα λιγο καπου αλλου να ξαναβγαλεις μερικες ακομα ωρες χρησης και μετα να το εχεις ολη μερα στην πρηζα για να παιζεις παιχνιδια, που οπως λες ζεσταινεται κιολας, ολα αυτα ειναι λαθος..δεν βοηθουν τελος παντων αλλα αντιθετως φθειρουν πιο γρηγορα.. Αντιθετα αν το λιωσεις στο παιχνιδια αλλα μολις φτασει στο 10% πχ το αφησεις να φορτισει μεχρι 100% και το βγαλεις και το ξανα λιωσεις, η μπαταρια θα ζησει περισσοτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το εχει 2 χρονια , θα το δοκιμασω να του τελειωσω την μπαταρια και να το φορτισω. Δηλαδη αν αλλαχτει η μπαταρια θα ειναι οκ ? Εγω ανησυχω μηπως ειναι θεμα κινητου η μπαταρια τα εχει φτυσει..αλλα αν θες νασαι σιγουρος κανε και μια επαναφορα το κινητο, μην τυχον ειναι λογισμικο, κατι αλλο σε hw δε νομιζω ναναι. Επισης, δοκιμασε αυτο που σου ειπα, να την αδειασεις μεχρι να σβησει και να φορτισει πληρως μετα, να το αφησεις 4-5 ωρες φορτιση. και πες μας τι εγινε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ρε παιδιά παρατήρησα το εξής, κάποιες φορές ενώ μου κάνεις κλήση και δεν το έχω σηκώσει το κινητό δεν αφήνει notification για να το δω πάρα μόνο αν μπω μέσα στην εφαρμογή τηλέφωνο. Όταν συμβεί αυτό θέλει restart για να φτιάξει και το κάνει σχετικά πυκνά πχ εχτές έκανα restart σήμερα στο ξαφνικό σταμάτησε να δείχνει τις αναπάντητες. Τελικά έβαλα άλλη εφαρμογή για να κάνω κλήσης και είδα ότι έφτιαξε, περιμένω να δω αν φταίει αυτό. Εντωμεταξυ πολλές φορές μου βγάζει πρόβλημα ή εφαρμογή επαφές όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή τηλέφωνο...εσείς έχετε Θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ρε παιδιά παρατήρησα το εξής, κάποιες φορές ενώ μου κάνεις κλήση και δεν το έχω σηκώσει το κινητό δεν αφήνει notification για να το δω πάρα μόνο αν μπω μέσα στην εφαρμογή τηλέφωνο. Όταν συμβεί αυτό θέλει restart για να φτιάξει και το κάνει σχετικά πυκνά πχ εχτές έκανα restart σήμερα στο ξαφνικό σταμάτησε να δείχνει τις αναπάντητες. Τελικά έβαλα άλλη εφαρμογή για να κάνω κλήσης και είδα ότι έφτιαξε, περιμένω να δω αν φταίει αυτό. Εντωμεταξυ πολλές φορές μου βγάζει πρόβλημα ή εφαρμογή επαφές όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή τηλέφωνο...εσείς έχετε Θέμα? ναι κι εγω..μηπως φταιει η lolipop?πριν δεν το εκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Δεν διαφωνώ για το θέμα της φόρτισης.ισως κάνω λάθος τελικά. μιας και το συζητάμε μπορείς να προτείνεις έναν ιδανικό τρόπο φόρτισης;η αλήθεια είναι ότι με αυτά που διαβάζω κι εγώ του έχω αλλάξει τα φώτα δυστυχώς και πάω για διετία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Δεν διαφωνώ για το θέμα της φόρτισης.ισως κάνω λάθος τελικά. μιας και το συζητάμε μπορείς να προτείνεις έναν ιδανικό τρόπο φόρτισης;η αλήθεια είναι ότι με αυτά που διαβάζω κι εγώ του έχω αλλάξει τα φώτα δυστυχώς και πάω για διετία εγω παντα λαμβανω υποψιν την γνωμη των ειδικων, αλλα και οι ειδικοι, οσο ειδικοι και να ειναι, απλα αναπαραγουν αυτα που διαβαζουν ή τους λενε στις σχολες, στα βιβλια κτλ. Ομως ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα, σε σχεση με την πραξη, με το πειραμα? εγω βλεπω οτι η πραξη δειχνει αλλα, και επειδη ειμαι απο τους ανθρωπους που παρατηρουν, ειαμι σιγουρος για αυτα που γραφω. ακομα και οι λιθιου λοιπον θελουν τη φροντιδα τους. Αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι το να εχεις τελειως αδεια ή τελειως γεματη τη μπαταρια ειναι προβλημα..Γιαυτο, την φορτιζω το βραδυ, με εναν αργο φορτιστη που εχω και κανει 5-6 ωρες, ωστε να μην μενει πολλες ωρες στο 100%, και ξεκιναω τη χρηση..Εαν μεχρι το βραδυ ειμαι πανω απο 50% και ξερω οτι η επομενη μερα θα ειναι χαλαρη σε χρηση, δεν το φορτιζω, εαν εχω στο προγραμμα να το λιωσω, πχ να παω ποδηλατο 3-4 ωρες με strava/sportstracker ή ταξιδι ή κατι αλλο, το φορτιζω στο 100%. Εαν δεν φορτισω οπως ειπα, ξεκιναω τη μερα κανονικα και απλα το απογευματακι, αναλογως που βρισκεται ή θα ριξω λιγο νωριτερα τη φωτεινοτητα ή θα το αφησω ετσι, αναλογως της χρησης που εχω κανει και που μου απομενει. Πχ χθες, ειχα 33% στις 7 το απογευμα, στο Ζ3c, ανετα βγαζει το βραδυ. Μου ηρθε ομως η 5.1.1 και την εκανα, μου εφαγε ενα 10% και μετα με το σκαλσιμα ειχε πεσει στις 10 το βραδυ στο 9%..Επειδη ημουν εξω, προφανως εκλεισα 3G κτλ να βγαλω το βραδυ μιας και ημουν για μπυρα και πραγματι μου εφτασε στο 0% στις 2 οπου πηγα για υπνο.. Θελω να πω οτι προτιμω να ασχοληθω λιγο με το χειρισμο ωστε να με βγαλει, παρα να το λιωσω και να το ριξω για μιση ωρα φορτιση στην καφετερια.. τελος, οπως ειπα πριν, στην πραξη εχω δει οτι οσοι δεν προσεχαν και εκαναν τετοια, πχ μιση ωρα στην καφετερια, ή στην πρηζα ολη μερα για να παιξουν και για να τους βγαλει μολις το αποσυνδεσουν, ειδα οτι στον χρονο ειχαν τρομερη πτωση της αποδοσης..γιαυτο κανω οσο πιο πληρεις κυκλους φορτισης. Επισης, ποτε δεν αφηνω αδεια τη μπαταρια, πχ στο 0% χθες το εφτασα πριν το βαλω στη φορτιση.καλο ειναι κατω απο 10% να μην μενει ωρες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Να σας πω τι κάνω εγώ. Έχω βγάλει twin sim οπότε έχω 2 κάρτες με τον ίδιο αριθμό. Έχω 2 συσκευές, μια η "καλή" και μια φθηνότερη που ωστόσο κάνει δουλειά για τα βασικά. Αν είναι να πάω κάπου και δεν έχω μπαταρία αρκετή, έχω φορτισμένη τη 2η συσκευή και αν χρειαστεί την ενεργοποιώ. Γενικά ποτέ δεν αφήνω κάποια συσκευή να πέσει κάτω από το 20%, και όταν μπαίνει στη φόρτιση δεν χρησιμοποιείται. Πολλές φορές είναι και σε flight mode. Έτσι δεν χρειάζεται να την αφήσω και όλο το βράδυ να φορτιστεί. Σε 2-3 ώρες με καλό φορτιστή του 1Α είναι οκ. Τώρα το xperia z που μου χάλασε η μπαταρία το είχε ο αδερφός μου επί 1,5 χρόνο και έκανε πολύ άτακτη φόρτιση, ενώ το φορτιζε και 2 φορές την ημέρα πολλές φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 ναι κι εγω..μηπως φταιει η lolipop?πριν δεν το εκανε... Λίγο στο ίντερνετ που έψαξα η lollipop φταίει αλλά και σε lollipop z1 και σε lollipop z3 δεν το κάνει... Εν αναμονή του 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Να σας πω τι κάνω εγώ. Έχω βγάλει twin sim οπότε έχω 2 κάρτες με τον ίδιο αριθμό. Έχω 2 συσκευές, μια η "καλή" και μια φθηνότερη που ωστόσο κάνει δουλειά για τα βασικά. Αν είναι να πάω κάπου και δεν έχω μπαταρία αρκετή, έχω φορτισμένη τη 2η συσκευή και αν χρειαστεί την ενεργοποιώ. Γενικά ποτέ δεν αφήνω κάποια συσκευή να πέσει κάτω από το 20%, και όταν μπαίνει στη φόρτιση δεν χρησιμοποιείται. Πολλές φορές είναι και σε flight mode. Έτσι δεν χρειάζεται να την αφήσω και όλο το βράδυ να φορτιστεί. Σε 2-3 ώρες με καλό φορτιστή του 1Α είναι οκ. Τώρα το xperia z που μου χάλασε η μπαταρία το είχε ο αδερφός μου επί 1,5 χρόνο και έκανε πολύ άτακτη φόρτιση, ενώ το φορτιζε και 2 φορές την ημέρα πολλές φορές... αρα συμφωνουμε.. Το ιδιο κανω και εγω με ενα xperia M που εχω χωρις σιμ μεσα, που απλα αν θελω να παω καπου και ξεμενει το Ζ3c μου, μπορει να μπω ενα FB απο το Μ, αλλα αν και το φορτιζω στο 20% συνηθως, καμια φορα το αφηνω να πεσει και στο 0%, καλο ειναι να κανεις ενα αδειασμα μια στο τοσο και στο καπακι φορτιση. Επισης ο φορτιστης οσο πιο αργος (μεχρι ενα σημειο φυσικα) τοσο καλυτερα. Εμενα ειναι κατω απο 1Α, απο το ΒΤ sbh50 για την ακριβεια..και κανει πανω απο 4 ωρες να φορτισει, συν οτι σταματαει η φορτιση στο 100% λενε, οποτε το να μεινει το βραδυ και λιγο παραπανω, μικρο το κακο. Πρεπει να κραταμε μια ισοροπια μεταξυ του πρακτικου και της καλης χρησης..Εγω πχ δε θα κατσω να ψαξω ενα 2ωρο/3ωρο μες τη μερα για φορτιση, θελω να ειναι λειτουργικο τη μερα, και στον υπνο να εκμεταλλευτω τις ωρες αυτες για τη φορτιση. Γιαυτο και μετα απο χρονια βλεπω ελαχιστη πτωση στις μπαταριες μου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Τελικά δεν λέει να ανοίξει, κανει παλι επανεκκινήσεις οταν το βάζω στον φορτιστή.. Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει και άνοιξε προχθές.. Το αφησα να φορτισει ολο το βραδυ και εκανε επανεκκινησεις (20+ φορες) και μετα σταματαει, μενει κλειστο και αναβει το κοκκινο led..το πρωι παλι τα ιδια ομως.. Mε Fastboot η Flashmode μεσω υπολογιστη μπορει να φορτισει ? Edited July 30, 2015 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εγώ ποντάρω στη μπαταρία, ότι θέλει αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Του φλάσαρα την rom της cosmote και μου εκανε τα ιδια. Κρατησα πατημενο το κουμπι που ανοιγει και το συνδεσα στον φορτιστη. Αναψε κοκκινο το ledακι χωρις επανεκκινησεις... Επιστερω σε λιγη ωρα και εγραφε στην οθονη ''Power Off'' "Use Phone" (μου ειχε ξανατυχει) επελεξα 'use Phone' και ειναι στο 9% και φορτιζει. 5ωρες απομενουν για να φορτισει απο οτι μου λεει Αποτελεσματα το πρωι :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Αλλαγή μπαταρίας 40 ευρώ έχει στην αντιπροσωπία με στεγανοποηση μαζί αν είσαι εκτός εγγύησης και Καθάρισες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Billy ξέρεις και για τα καπάκια τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ήρθε σήμερα στο εξοχικό ο αδερφός μου για διακοπές και μου έφερε μια νέα μπαταρία για το Z που του είχα πει να αγοράσει. Την έβαλα και όλα καλά. Το μόνο θέμα είναι πως είχε βγει ένα πλαστικό σαν στήριγμα από το πλάι εκεί που ήταν η μπαταρία και δεν ήξερα που ακριβώς κουμπώνει. Την έβαλα χωρίς αυτό τελικά γιατί εμπόδιζε το καπάκι και δείχνει να μην έχει πρόβλημα. Το καπάκι, μιας και δεν έχω την ταινία διπλής όψης που θέλει, το έχω βάλει πρόχειρα με σελοτέιπ, και έχω κουμπώσει και μια σκληρή θήκη με αποτέλεσμα ούτε να κουνιέται, ούτε να υπάρχει περίπτωση να μπει σκόνη. Σκέφτομαι, μιας και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αδιαβροχοποίηση, να κόψω και τα καπάκια της φόρτισης και των ακουστικών, για να αερίζεται καλύτερα μιας και ζεσταίνεται υπερβολικά. Στης φόρτισης έχει χαλάσει η φλάτζα έτσι κι αλλιώς. Πάντως πολύ χάρηκα που άναψε ξανά το Ζετάκι. Τώρα του περνάω τις εφαρμογές μου και θα δω πόσο κρατάει μια καινούρια μπαταρία, αν και τα πρώτα δείγματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Χαχαχα... κλασικά, πάντα περισεύει κάτι περιττό στην συναρμολόγηση :lol: !! Νομίζω πως θα σου πάρουν πολύ λίγα σε κάποιο κατάστημα service( ...απ'ότι βλέπω μένεις Αθήνα) για μια απλή κόλληση, μόλις γυρίσεις από τις διακοπές σου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλέ δεν χρειάζεται. Θα πάρω την αυτοκόλλητη ταινία όταν επιστρέψω Αθήνα και θα το κολλήσω. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Είχα πάρει την ταινία 3€ από το eBay. Τώρα που δεν μπορούμε ακόμη να αγοράσουμε από εκεί, ε θα δώσω 8€ που ζητάνε εδώ. Η μεγάλη βλακεία ήταν πως δεν είχα αλλάξει μπαταρία τότε πριν λίγους μήνες που το είχα ανοίξει ξανά. Νόμιζα πως αντέχει ακόμη σύμφωνα και με κάποιο διαγνωστικό που είχα τρέξει, αλλά τελικά δεν.... Σε πρώτη φάση αφού το φόρτισα, μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά οθόνης έχει πάει στο 67%, χωρίς να ανοίξω stamina και με αυτόματο συγχρονισμό ανοιχτό. Κλειστά δεδομένα και μόνο wi-fi και δίκτυο σε 3G. Εντάξει, δεν πέφτω και κάτω, αλλά είναι πάρα πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Και είναι και η πρώτη φόρτιση. Ίσως η μπαταρία αποδώσει λίγο καλύτερα μετά από άλλες 2-3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 skatzivas Billy ξέρεις και για τα καπάκια Δυστυχώς όχι μόνο για μπαταρία είχα πάρει τηλ στο επίσημο service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ευχαριστώ Billy. Χαχαχα όντως πάντα κάτι περισσεύει Μαρκ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 E, μα... Βασικά ήταν τόσο δύσκολο να βγάλω τη μπαταρία που ήταν κολλημένη(χωρίς να κάνω κάποια ζημιά) που όταν βγήκε θυμάμαι πως ήταν στο πλάι αυτό το πραγματάκι. Πιο πολύ στήριγμα για τη μπαταρία μου κάνει, αλλά δε βαριέσαι. Αφού δουλεύει μια χαρά. Tελικά προχώρησα στην αφαίρεση των flaps της micro usb και των ακουστικών. Αισθητικά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν και ότι καλύτερο γιατί το κενό ήταν μεγάλο. Οπότε χρησιμοποίησα τη μέθοδο του Προκρούστη στα βγαλμένα πλέον καπάκια, και τα μίκρυνα κάπως έτσι ώστε να μπορώ να τα κολλήσω στις άκρες και να μην φαίνεται άσχημα, και να αφήνουν από την άλλη τις υποδοχές εκτεθιμένες έτσι ώστε να υπάρχει μια στοιχειώδης αποβολή θερμότητας. Δεν είναι ίσως ότι καλύτερο εμφανισιακά, και ξέρω πως πολλοί τις έχετε τις συσκευές σας πολύ προσεγμένες. Απλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου μεταβιβάστηκε σε όχι και τόσο καλή κατάσταση, και αποφάσισα να το έχω όπως μπορώ απλά να μου κάνει τη δουλειά μου. Μιας και με καλύπτει ακόμη σε ισχύ, και έχει και μια κάμερα που για τα γούστα μου είναι αρκετά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα xperia z και έχει επάνω την έκδοση 4.4.4. Έχει έρθει το update για την 5.0.1. Να του κάνω το update, η έκδοση είναι καλύτερη από την προηγούμενη; το κινητό γίνεται πιο αργό; έχει τίποτα θέματα που πρέπει να ξέρω πριν το κάνω; Ευχαριστώ. edit: Διαβασα τις τελευταιες 20 σελιδες, νομιζω πως δημιουργουνται αρκετα προβληματα. Αν καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει την γνωμη του για το αν αξιζει να κανω το update ή οχι, θα με βοηθουσε. Edited August 13, 2015 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Εγω με το Ζ με 5.02 έκδοση Κανένα πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Φίλε αν θες να περιμένεις λίγο περίμενε γιατί έχει 2 θέματα, δεν υπάρχει το xloud και χάνει σε δυνατό ήχο ringtone και δεν φαίνονται πάντα οι αναπάντητες γιατί κολλάει η εφαρμογή "επαφές". Κατά τα άλλα πιο γρήγορο και εμένα μου φάνηκε βελτιωμένη η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά.Για όσους άσχολουνται με ρομ και modding Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι βρήκα μια τέλεια απίστευτη ρομ. Λέγεται tesla rom ειναι στην 5.1 έκδοση βασισμένη στοκ όχι σονυ.Γιατί τρελάθηκα με αυτή: Τρέχει τέλεια.νερό. Απαράμιλλη μπαταρία που δεν είδα πουθενά. Κερνελ που πειρασεται και κλειδωνεις ρυθμίσεις με ασφάλεια.Εγώ έχω βάλει ελάχιστη συχνότητα τα 192 και μέγιστη 1350. Στην κάρτα γραφικών έχει ελάχιστη 27 και μέγιστη το κλειδωσα στα 200.αποτέλεσμα;Πρώτη φορά το ζετακι ΣΤΑΜΆΤΗΣΕ να ζεσταίνεται.Ακόμα και με καμπόσο heavy ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχασε το μήνυμα γμτ.συνεχίζω... Kernel auditor yen fast charging appops call blocks Όλα built in. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts