skatzivas Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Χαχαχαχαχα.φιλαράκι κανε υπομονή.έσκασε φήμη για ζ5 με 4500 μπάταρια και snapdragon 820.Όσο για το Μ το θεωρώ απίθανο. Στην ουσία είμαστε τυχεροί που η σονυ δεν παει καλά στις πωλήσεις και το καλύπτει με υποστήριξη.άμα βγει τον Σεπτέμβριο το ζ5 μες τέτοια χαρακτηριστικά θα πάω κι εγώ εκεί http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z5-september-sd-820-4gb-ram-battery-4500mah-5772/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Το Ζ5 επίσημο από χθες το βράδυ το ξέρω σε πρόλαβα όσο ευτυχώς που κλεισανε τράπεζες και ανέβηκε το Ζ3 compact η τιμή του και έτσι πάω για Ζ5 ο τσιπρας μας φοτησε μας κλείδωσε τα λεφτά και έτσι θα πάρουμε καλό κινητό φέτος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Κλαίω με την απάντηση σου!!! :-):-):-) καλά όλο το φόρουμ για πάρτη μας μόνοι μείναμε.όταν λες επίσημο;;; Edited July 7, 2015 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Το Ζ5 επίσημο από χθες το βράδυ το ξέρω σε πρόλαβα όσο ευτυχώς που κλεισανε τράπεζες και ανέβηκε το Ζ3 compact η τιμή του και έτσι πάω για Ζ5 ο τσιπρας μας φοτησε μας κλείδωσε τα λεφτά και έτσι θα πάρουμε καλό κινητό φέτος δεν ειναι επισημο, λεει ξεκαθαρα οτι ειναι φημες.. Απο εκει και περα, μακαρι ναναι τετοιο τερας και να μην ειναι 10χιλ παχος και 6" γιατι για να χωσει 4500mha Μπαταρια, θεωρω πως θα περασει τις 5,5". Κατα τα αλλα, οντως στο φορουμ εχουμε μεινει μονοι γενικα, με την κριση την τελευταια την εχουν κανει πολλοι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εμένα πάντως κάποιες φορές μου φορτίζει το κινητό πολύ γρήγορα (δηλαδή λέει ότι φόρτισε) και μετά αφού το βγάλω από την πρίζα από το 100 πέφτει στο 85 σε μισή ώρα και με κλειστή οθόνη, στρώνει με restart. Στην 4.4.4 δεν το είχα το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Το μόνο που έχω σιχαθεί είναι το πόσο γρήγορα υπερθερμαινεται.έχω ψαχτει με ρομ κλπ δεν έχω βρει τπτ.τι κερνελ άλλαξα τι ρομς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 εμενα μου κανει συχνα επανεκκινήσεις...και πριν την loli και μετα..πριν ηταν σπανιες αλλα τωρα πια ειναι καθημερινες.διαβασα ολο το ιντερνετ ..και τι δεν του εκανα...επιδιωρθωση ,βαλε βγαλε εφαρμογες...ειδικά με την επιδιόρθωση ειχε στρωσει για κανα 2-3 μερες.. ωπα λεω αυτο έφταιγε..αλα μετα παλι τα ιδια..και δεν εχετε μείνει μονοι στο φορουμ..καθε μερα μπαινω και διαβαζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 εμενα μου κανει συχνα επανεκκινήσεις...και πριν την loli και μετα..πριν ηταν σπανιες αλλα τωρα πια ειναι καθημερινες.διαβασα ολο το ιντερνετ ..και τι δεν του εκανα...επιδιωρθωση ,βαλε βγαλε εφαρμογες...ειδικά με την επιδιόρθωση ειχε στρωσει για κανα 2-3 μερες.. ωπα λεω αυτο έφταιγε..αλα μετα παλι τα ιδια..και δεν εχετε μείνει μονοι στο φορουμ..καθε μερα μπαινω και διαβαζω.. Στο κάνει σε άσχετες φάσεις; Γιατί είναι λόγος service αλλά πώς θα το αποδείξεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 εμενα μου κανει συχνα επανεκκινήσεις...και πριν την loli και μετα..πριν ηταν σπανιες αλλα τωρα πια ειναι καθημερινες.διαβασα ολο το ιντερνετ ..και τι δεν του εκανα...επιδιωρθωση ,βαλε βγαλε εφαρμογες...ειδικά με την επιδιόρθωση ειχε στρωσει για κανα 2-3 μερες.. ωπα λεω αυτο έφταιγε..αλα μετα παλι τα ιδια..και δεν εχετε μείνει μονοι στο φορουμ..καθε μερα μπαινω και διαβαζω.. εχεις δοκιμασει αλλη ρομ? να φλασαρεις δηλαδη? επισης, γινονται κανονικα ή σβηνει αποτομα? ή κανει δηλαδη shutdown? εγω το κοβω για προβλημα λογισμικου ή θερμοκρασιας ή ραμ. κατι το οδηγει σε restart, εκτος αν κλεινει αποτομα οποτε σημαινει προβλημα επαφης μπαταριας αλλα δε θα επανεκινουσε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) το κανει σε ασχετες στιγμες...δεν ειναι θεμα υπερθερμανσης γιατι το εχω στην τσεπη χωρις να το δουλευω κανα 2ωρο ας πουμε και το βλεπω οτι εχει κανει επανεκκίνηση. απο roms εχω βαλει μονο τις εργοστασιακές..σβηνει αποτομα εκει ας πουμε που στελνω μηνυμα..κανει επανεκκίνηση καμμια φορα δεν την ολοκληρωνει και ξανα παλι..την lolipop εχω της sony και του εχω κανει root. Edited July 7, 2015 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 το κανει σε ασχετες στιγμες...δεν ειναι θεμα υπερθερμανσης γιατι το εχω στην τσεπη χωρις να το δουλευω κανα 2ωρο ας πουμε και το βλεπω οτι εχει κανει επανεκκίνηση. απο roms εχω βαλει μονο τις εργοστασιακές..σβηνει αποτομα εκει ας πουμε που στελνω μηνυμα..κανει επανεκκίνηση καμμια φορα δεν την ολοκληρωνει και ξανα παλι..την lolipop εχω της sony και του εχω κανει root. πηγαινε το σερβις και ο,τι γινει, αν και τωρα ειναι λιγο αργα αν τοχεις 2ετια..αυτα τα τρεχουμε στην αρχη που και στα σερβις δινουν μεγαλη σημασια (εκτος αν το πηρες προσφατα ή τωρα αρχισε να το κανει). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 εμενα καμια φορα στο dock μου γραφει οτι εχει φωρτησει στο 98 η 99 και οταν το βγαζω απο την μπριζα και το ξανα βαζω συνεχειζει απο εκει + που οταν το ανοιγω μου λεει οτει ειναι ειτε στο 99 η 98 δεν ειναι σαν την παλια 4.4.4 που το αναβεις με τον φορτηστη και συνεχειζει να φωρτηζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 service????? αστο καλυτερα...δεν θα το καλυπτει θα μου πουν και θα μπλεξω.ελεγα μηπως εχει τυχει και σε κανεναν αλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Μου έτυχε μια φορά επανεκκίνηση αλλα είχε κολλήσει μια εφαρμογή. Δεν διάβασα και άλλους να έχουν ίδιο θέμα(xda) . Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που να μην έχει γίνει optimized για Lollipop ; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλημέρα, έχω στείλει ήδη μια φορά στο επίσημο service το τηλέφωνο διότι το ακουστικό ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Για την ακρίβεια πρέπει να πιέσεις με το χέρι στο πάνω μέρος της οθόνης (κοντά στο logo Sony) ώστε να επανέλθει ο ήχος, πράγμα που δείχνει ότι κάτι παίζει με την επαφή του ακουστικού. Ωστόσο και ενώ εστάλη για επισκευή , μετά απο λίγες μέρες το πρόβλημα εμφανίστηκε εκ νέου. Η επίσημη αναφορά από την αντιπροσωπία ηταν "αντικατάσταση front panel". Προφανώς θα το ξαναστείλω και ψάχνοντας στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι είναι δυστυχώς ένα από τα κλασικά προβλήματα που έχει εμφανιστεί σε μεγάλο αριθμό χρηστών. Κάποια άποψη επί του θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_nikolaos Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Και εγώ το ίδιο θέμα έχω και σκέφτομαι να το στείλω για service! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Και εγώ το ίδιο θέμα έχω και σκέφτομαι να το στείλω για service! Το θέμα είναι ότι εγώ όπως προανέφερα το έστειλα ήδη μια φόρα, οπου τελικά δεν φάνηκε να έχει διορθωθεί γεγονός αρκετά απογοητευτικό όσον αφορά το service της Sony. Θα το ξαναστείλω ασφαλώς και θα επανέλθω στο φόρουμε με λεπτομέρειες. Καλό είναι όποιος άλλος το έχει αντιμετωπίσει ως πρόβλημα (ίσως και να το έχει επίσης στείλει για service ήδη) να μας έλεγε την άποψη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Δεν έχω παρακολούθησει καθόλου τις συζητήσεις σας καθώς είναι και πολλές οι σελίδες αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας.Έχω ένα Lumia 640 και μου έχουν προτείνει να το ανταλλάξω με ενα xperia z.Αξίζει η ανταλλαγ? Θέλω να πάω σε android αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το συγκεκριμένο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης είσαι ανόμοια μεταξύ τους.θα σου έλεγα να μείνεις εκεί.αν όντως επιμένεις να πας στο αντροιντ υπάρχουν πολλές πιο φρέσκες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Ook.Σε ευχαριστώ πολύ.Απλά με δελέασε το γεγονός του ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ότι ο τύπος μου είπε ότι κρατάει και σίγουρα 1,5 μέρα με μέτρια χρήση συν ότι διάβασα και αλλού οτι έχει πολύ καλη κάμερα και πολύ καλή υποστήριξη απο τη Sony.Για να το λες εσύ που το έχεις δουλέψει το κινητό κάτι θα ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Πολύ καλό κινητό το Ζ αλά θα πάρουμε και την τελευταία αναβάθμιση στο 5.1 μπορεί και το νέο με το Μ android πάντως σε μεταχειρισμενα Ζ3 compact στα 250 δύο με το πολύ τρεις μήνες βελτιωμένα από το Ζ μας κάνε υπομονή έρχεται Ζ5 από ultra έως compact που θα είναι 8πυρινα και πυραυλοι σκετοι από σεμπτεβριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Αυτό λέω κι εγώ.υποστήριξη έχει καργα αλλά υπάρχουν πιο φρέσκιες επιλογές.κακό δεν είναι να το πάρεις.το μονο που διαφωνώ είναι η κάμερα νομίζω είναι τραγική αν και δεν ασχολούμαι με φωτογραφίες. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλό κινητό το Ζ αλά θα πάρουμε και την τελευταία αναβάθμιση στο 5.1 μπορεί και το νέο με το Μ android πάντως σε μεταχειρισμενα Ζ3 compact στα 250 δύο με το πολύ τρεις μήνες βελτιωμένα από το Ζ μας κάνε υπομονή έρχεται Ζ5 από ultra έως compact που θα είναι 8πυρινα και πυραυλοι σκετοι από σεμπτεβριο Ρε φίλε άμα αληθεύει το Z5 & ειδικά η μπαταρία θα είναι άντε γειά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Έχεις δίκιο σε αυτό .Τώρα για τη κάμερα δε ξέρω.οπότε λέτε να προτιμήσω το Lenovo K3 Note που μου το πρότειναν επίσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Γιατί όλοι θέλουν να σου πάρουν το lumia???? Οεοοοο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Ook.Σε ευχαριστώ πολύ.Απλά με δελέασε το γεγονός του ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ότι ο τύπος μου είπε ότι κρατάει και σίγουρα 1,5 μέρα με μέτρια χρήση συν ότι διάβασα και αλλού οτι έχει πολύ καλη κάμερα και πολύ καλή υποστήριξη απο τη Sony.Για να το λες εσύ που το έχεις δουλέψει το κινητό κάτι θα ξέρεις φιλε μου, το Ζ ειναι ενα καλο κινητο, αλλα αρκετα παλιο για τα σημερινα δεδομενα. Ειναι κριμα για 50-100 ευρω να παρεις ενα κινητο που εχει τελειωσει πλεον, εκτος αν το θες μονο για κλησεις και λιγο ιντερνετ. Για μενα μπορεις να πας σε Ζ1 που ειναι τρομερα πιο γρηγορο, και πιο αδιαβροχο, ή σε Ζ2 που εχει και καλυτερη οθονη,καμερα και μπαταρια...(οπως και το Ζ1) Γενικα ομως, σημερα αξιζει το Ζ3 τρομερα καθως η τιμη εχει πεσει (αν και τωρα τσιμπησε λογω αδυναμιας εισαγωγων) και θα εχεις κινητο για 2-3 χρονια τουλαχιστον αν εισαι απο αυτους που δεν αλλαζουν συχνα. Ειναι τουμπανα, μπαταρια 2-3 ημερες ανετα, με αρκετη χρηση, και καμερα-οθονη πολυ καλυτερες. για μενα μην περιμενεις Ζ5 με το σκεπτικο οτι οταν ερθει θα κανει 600 ευρω, εκτος αν θες να παρεις κινητο τα χριστουγεννα στην καλυτερη, πιο πριν δε θα συμφερει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts