Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σίγουρα είναι η Lollipop; Δεν βλέπω άλλους να την έχουν πάρει.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να ξερουμε αλαγη σε μπαταρια μαζι με εργασια 40 ευρω απο ARVATO αν ειναι εκτος εγγυσης οσο για το lolipop τα ζ3 εχουν θεματα καθησουμε στην 4.4.4 που ειναι πολυ καλα και μαλιστα η 4.3 εμενα μου ζεστενοτανε και ετρογε την μπαταρια πολυ γρηγορα στο google street view

Ούτε εμένα μου λέει κάτι είπαμε από από τον πέμπτο και μετά υπομονή

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποδεχτείτε το Android 5.0 - Lollipop

Android 5.0 - διαθέσιμες για το Xperia σας μέσω του Κέντρου ενημερώσεις, αναβαθμίσεις και να απολαύσετε νέα χαρακτηριστικά Lollipop, βελτιωμένη απόδοση και ενδιαφέρουσες εφαρμογές.

Νέες δυνατότητες στη διάθεσή σας, όταν κάνετε αναβάθμιση:

• έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη - Απολαύστε ένα τολμηρό νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη, γραφικά και εύκολο να καταλάβει, με το Android 5.0 γλειφιτζούρι. Εμπνευσμένη από τη σχεδίαση του Google και την τεχνογνωσία της Sony, κάθε λεπτομέρεια είναι πολύ όμορφο και διαδραστικό.

• Βελτιωμένη οθόνη κλειδώματος - Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις κοινοποιήσεις σας στα χέρια σας. Με ένα απλό συντομεύσεις ισχυρό κτύπημα και έξυπνη κάρτα κοινοποίηση, δεν χρειάζεται να σύρετε μακριά.

• Υποστήριξη πολλαπλών χρηστών - Δημιουργήστε προσαρμοσμένα προφίλ χρηστών και λειτουργία επισκέπτη στην ίδια συσκευή. Θέλετε να προφίλ σας χωρίς διακοπή για εργασία ή προσωπικό προφίλ για να παίξετε, μπορείτε να παραμείνει εστιασμένη σε αυτό που είναι πιο σημαντικό.

• βέλτιστη αποθήκευση - Με το Android 5.0 - Lollipop δεν έχετε να θυσιάσει μπορείτε να αποθηκεύσετε την αποθήκευση applications.Easy να εγκαταστήσετε και να μεταφέρετε την εφαρμογή στην εξωτερική κάρτα SD και να απολαύσετε την ευελιξία και υψηλότερη απόδοση

Σημείωση:

• Θα χρειαστείτε περίπου 1,2 GB ελεύθερου εσωτερική μνήμη για την αναβάθμιση

• Η ενημέρωση μπορεί να διαρκέσει περίπου 20 λεπτά για να ολοκληρωθεί

Οδηγίες Εγκατάστασης

Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το σύστημα ενημέρωσης, το πρώτο σημείο στη συσκευή σας με το Κέντρο για την ανανέωση. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιθυμητή ενημέρωση συστήματος και πατήστε Download.Once ολοκληρωθεί η λήψη, πατήστε Εγκατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

* Το πιο πρόσφατο λογισμικό είναι διαθέσιμο από την Εβδομάδα 12, αλλά η διαθεσιμότητα θα εξαρτάται από τον τύπο του Xperia προϊόντος. Sony Ινδονησία

Site

http://www.xperiablog.net/2015/03/10/android-lollipop-to-roll-from-next-week-says-sony-mobile-indonesia-brief-changelog-detailed/

Νέκρα στο φόρουμ

Πρόκειται μάλλον για συσκευή με ελάχιστα προβλήματα! :P

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Δεν μείναμε και πολλοί με Ζ. Η αλήθεια είναι πως προβλήματα προσωπικά δεν έχω.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Το Ζ είναι πραγματικά αστέρι! Αν και πολλά χρόνια αγόραζα μονο Samsung με το συγκεκριμένο μοντέλο της Sony εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Ούτε κι εγώ και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να το δώσω. Αν και θέλω πολύ το έχω ήδη ένα μισή χρόνο αλλά οκ.

Το μόνο στραβωμα που με χάλασε από την αρχή είναι η υπερθέρμανση

σε εμενα το στο μονο που υπερθεμενοτανε ηταν στην 4.3 και μονο στο google street view πουθενα αλου και το εχω ηδη εδω και σχεδον 2 χρονια ασχετα που θα παρω και το μικρο Ζ3 γιατι δεν φτανουν τα λεφτα για κανονικο Ζ3

Ζ2 καλυτερα που λεει και ο φιλος, το z3 compact ειναι ακριβο για μενα. Γενικα το z3 με το z2 δεν εχουμε μεγαλη διαφορα απο οτι βλεπω

Έχεις ήδη custom recovery ; Γιατί δεν βάζεις την existenz; Ουσιαστικά στοκ είναι με extras που μπορείς να επιλέξεις κατα την εγκατάσταση.

Edit: http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/rom-existenz-ultimate-1-0-0-light-dark-t2779949 .

Edited by R_Bachman

το ξερω παιδια αλα δεν εχει οπως ειχε παει μια στιγμη στα 325 ωστε να το παρω πηγε παλι στα 370 ενω το compact το δεινουν ποιο φθηνα

Λες να βάλω αυτήν δηλαδή...οκ.Ευχαριστώ

Αν μια pre-rooted είχε ευκολότερο unroot/ back to stock τρόπο θα είχες λόγο να την προτιμήσεις. Όπως έχουν τα πράγματα όμως καλύτερα την existenz πιστεύω. Θα έχεις root και xposed περασμένα, superuser mod για να περάσεις ότι custom theme θέλεις, πολλές εφαρμογές ported από το Ζ3 και πολλές επιλογές από aroma κατά την εγκατάσταση.

Δες στο περίπου πως είναι η εγκατάσταση και ο aroma installer εδώ https://www.youtube.com/watch?v=kfq-cePgc_4 .

Στην επιλογή για dark ή light theme καλά είναι να ξέρεις πως τα περισσότερα themes είναι για light που είναι και το default της sony. Μπορεί σε μερικά να έχεις θεματάκια αργότερα. Όσο αφορά τις άλλες επιλογές αν δεν σου αρέσει κάτι ξαναπέρνα την rom και διαλέγεις κάτι άλλο. Μόλις κατασταλάξεις ξεκινάς το στήσιμο της συσκευής κανονικά.

Εγώ να σου πω την αλήθεια στα περισσότερα έμεινα με το default stock.

Edited by R_Bachman

Αν μια pre-rooted είχε ευκολότερο unroot/ back to stock τρόπο θα είχες λόγο να την προτιμήσεις. Όπως έχουν τα πράγματα όμως καλύτερα την existenz πιστεύω. Θα έχεις root και xposed περασμένα, superuser mod για να περάσεις ότι custom theme θέλεις, πολλές εφαρμογές ported από το Ζ3 και πολλές επιλογές από aroma κατά την εγκατάσταση.

Δες στο περίπου πως είναι η εγκατάσταση και ο aroma installer εδώ https://www.youtube.com/watch?v=kfq-cePgc_4 .

Στην επιλογή για dark ή light theme καλά είναι να ξέρεις πως τα περισσότερα themes είναι για light που είναι και το default της sony. Μπορεί σε μερικά να έχεις θεματάκια αργότερα. Όσο αφορά τις άλλες επιλογές αν δεν σου αρέσει κάτι ξαναπέρνα την rom και διαλέγεις κάτι άλλο. Μόλις κατασταλάξεις ξεκινάς το στήσιμο της συσκευής κανονικά.

Εγώ να σου πω την αλήθεια στα περισσότερα έμεινα με το default stock.

Θες να πεις δηλαδή ότι δεν έχω επιλογές?δεν μπορώ να βάλω μια unbranded Rom δηλαδή και αναγκαστικά πρέπει να πάω στην existenz?

Όχι. Αυτό που λέω είναι ότι δεν κερδίζεις κάτι βάζοντας μια pre rooted σε σχέση με την existenz. Αν χρειαστείς service πάλι θα πρέπει να περάσεις μια στοκ. Μεταξύ τους η existenz είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου. Δεν βλέπω πλεονεκτήματα μιας pre rooted σε σχέση με την existenz.

Δεν ξέρω αν υπάρχει pre rooted για το τελευταίο firmware αλλά υπάρχει για το προτελευταίο(.283). Δεν έχουν διαφορές που θα καταλάβεις.

Υπάρχει και κάτι που δεν ξέρω αν σκεύτηκες. Σε 1-2 εβδομάδες περιμένουμε την lollipop. Μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένεις και αν αξίζει να περάσεις αυτή(όλο και κάποιος θα βγάλει μια pre rooted Lollipop);

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα τη lollipop ,αλλά είδα ότι καθυστερεί συνέχεια ...Οκ αν δεν προκύψει κάτι θα περιμένω λίγο ακόμη .Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

ολοι αυτη περιμενουμε μιας και θα ειναι και η τελευταια αναβαθμιση μετα θα μας θαψουν στην αμο το z μας

• The title was changed to Sony Xperia Ζ