Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για ποιον θελει να πεταξει τα σκουπιδια της sony http://www.android.gs/remove-bloatware-xperia-z/ εγω τα Απενεργοποίησα

Υπάρχει λίστα του τι μπορούμε να απενεργοποιησουμε ?

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ξερω φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει εγω εχω μονο απενεργοποιηση της εφαρμογες της sony απο το κινητο δλδ αν πας εκει που λεει λιστα στης εφαρμογες στο εχει μια επιλογη ολα και απενεργοποιημενα και θα δεις

Τεστ ταχύτητας 4G στην Δράμα, με πάροχο την Cosmote......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

πολύ καλά νούμερα (μόνο το ping δεν θυμάμαι εγώ στο H+ δίκτυο μου) ...καμία σχέση με το 3g plus στην περιοχή μου (Φωκίδα) έχω Vodafone download 6+ kai upload γύρω στα 3,5 .

Θα τρελάθηκε το Ζητάκι :)

Konakis.

Μου τίναξε όμως την μπαταρία, χαχαχαχαχα. Από τις επτά που το έβγαλα από τον φορτιστή μέχρι τώρα η μπαταρία έχει πέσει στο 25% και συνεχίζει την καθοδική της πορεία ακάθεκτη.

το 4g την πίνει νεράκι ... ;)

εγώ το έβγαλα από τον φορτιστή χτες βράδυ κατά τις οχτώ και είμαι τώρα στο 86% ( το έκλεισα κατά τις 11 το βράδυ και το άνοιξα σήμερα 8 το πρωί) ,βέβαια δεν έχω σερφάρει καθόλου,όμως έχω μιλήσει συνολικά πάνω από μιάμιση ώρα και έχω στείλει και καμιά δεκαριά μηνύματα...μια χαρά πάει με την 4.4.4 ;)

Edited by konakis
Konakis.

Aν το δώσει νομίζω θέλει πολλά ρισπέκτ η εταιρία...

http://www.androidcentral.com/sony-bring-lollipop-entire-xperia-z-series

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα δώσουν στο s4 και στο m7 που βγήκαν ίδια περίοδο. Πολύ σωστά κάνει που θα το δώσει. Ελπίζω να μην αλλάξουν γνώμη.

Thanks για τα νέα Κωνσταντίνε!

Και από sony http://blogs.sonymobile.com/2014/10/16/were-bringing-android-5-0-lollipop-to-the-entire-xperia-z-series/

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Κρατάτε μικρό καλάθι! Σε ένα δυο μήνες θα αρχίζει να κόβει κινητά από τη λίστα!!! Το έχουμε ξανά δει το έργο...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν έχεις άδκο. Την διαφήμισή τους την κάνανε. Στην πράξη θα φανεί τι παίζει.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Σίγουρα! Αυτή τη στιγμή κάποιος που ήταν μεταξύ Sony και Samsung για παράδειγμα και άκουσε τα παραπάνω τι πιστεύετε θα προτιμήσει;;; Οεο;;;

Γρίφος για δυνατούς λύτες!!!! :devil:

Σίγουρα! Αυτή τη στιγμή κάποιος που ήταν μεταξύ Sony και Samsung για παράδειγμα και άκουσε τα παραπάνω τι πιστεύετε θα προτιμήσει;;; Οεο;;;

Γρίφος για δυνατούς λύτες!!!! :devil:

Samsung που τα βλεπει παντου..

Λες και δεν ξερεις πως αγοραζει ο μεσος χρηστης.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε, αυτό έλειπε. ... μετά τα i phone στατιστικά και όχι μόνον επιλέγουν Samsung :happy:
Konakis.

Samsung που τα βλεπει παντου..

Λες και δεν ξερεις πως αγοραζει ο μεσος χρηστης.. ;)

Δεν με κατάλαβες. Ειρνωνικός ήμουν.

Το νόημα του προηγούμενου post μου ήταν ότι αν κάποιος αυτή τη στιγμή είναι μετάξυ κάποιου κινητού της Samsung και της Sony ακούγοντας αυτή την είδηση θα σκεφτεί πολύ σωστά να πάει προς τη Sony για το λόγο ότι το κινητό του θα αναβαθμιστεί και θα έχει υποστήριξη.

Πολύ λογικό αν το σκεφτείς αλλά δεν κάνει κανείς τη δεύτερη σκέψη ότι η Sony μπορεί και να τον κοροϊδεύει όπως έκανε και με τους χρήστες του SP. Καμμένη η γούνα μου και το ξέρω καλά το συναίσθημα.. :whistle: :mad:

Ελπίζω να μην είναι τόσο κοντόφθαλμοι και να μην πετάνε ανακοινώσεις και στο τέλος κάνουν αναδιπλώσεις γιατί τους βλέπω να πουλάνε την εταιρεία ξανά στην Ericsson!!! (μακάρι δηλαδή για να δούμε και καμία τεχνολογική καινοτομία πια στα κινητά!!!)

Σταματάω γιατί θα αρχίσω να αυτο-δηλητηριάζομαι με τόση χολή που στάζει το στόμα μου!!!

Βασικα θα αρχιζεις να αυτοσβηνεις ποστ σου! Χαχαχ!

Δεν νομιζω να κανει τετοιο λαθος η εταιρια. Μαλιστα να ειναι απο τις πρωτες που ανακοινωνουν τη λιστα με τις συσκευες και ξαφνικα να κανουν κωλοτουμπα θα φανε σιχτηρι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως μπορει κανενα παιδι να μου δηξει κανενα καλο screen protector απο ebay γιατι αυτα που παρελαβα χαραζουν με το παραμικρο?και πως μπαινει βρε παιδια..3 χαλασα απο αυτα...με τοοοσο σκουπισμα και καπου θα εμενε ενας κοκος σκονης και θα μου εκανε φουσκαλα...

Γιώργο Κωνσταντίνε, με απογοητέυσατε και εγώ πίστεψα ότι σίγουρα θα αναβαθμιστούμε..... Τώρα άρχισα να αμφισβητώ τα γραφόμενα που είδα πιο πάνω. Τέλος πάντων ελπίζω η Sony να κρατήσει την ανακοίνωση της και να μην απογοητεύσει τα εκατομμύρια των πελατών της.

Κρατάω μια επιφύλαξη για το Ζ (όπως και το s4) να μην γίνει καμιά στραβή και δεν αναβαθμιστουν. Θα είναι μεγάλο φάουλ όμως..με το Ζ η Sony ξεκίνησε μια καλή πορεία,θα έπρεπε σίγουρα να δώσει την L στο Ζ. Υπομονή μέχρι να δούμε αν τηρήσει αυτά που είπε

Πότε δεν ειπώθηκε από την Sony οτι το SP θα αναβαθμιστεί ,αντιθέτως επισήμως εξ'αρχης ήταν εκτός πλάνου 4,4 κτλ ..όπως και τότε με το Sole ,

η Sony τήρησε τα υποσχόμενα θετικά είτε αρνητικά για μερικές συσκευές

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Οπότε εσύ Νίκο τι πιστεύεις; θα την πάρουμε την Lollipop;

Φίλε Κώστα ,η εταιρεία το δήλωσε δημοσίως για όλη την Ζ σειρά όπερ και θα γίνει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Το εύχομαι, και βλέποντας την ανατροπή με την 4. 4 σε όλα τα επίπεδα, φυσικά προς το καλύτερο τότε οι προσδοκίες για την lollipop είναι πολύ μεγάλες.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ