BILLY5 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 http://osarena.net/android/xperia-z-must-have.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Το flex το σκεφτομαι σοβαρα.. αν δεν ηταν τοσο ασχημο και πλαστικο θα το τσιμπαγα.. Με βλεπω να ξαναγυρναω στο best vfm και σε μια απο τις πιο απροβληματιστες συσκευες που ειχα ποτε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια!Ελπιζω να ειστε ολοι τελεια!Η κατασταση με το κινητο με την κιτ κατ στο θεμα μπαταριας εχει γινει πλεον κουραστικο - ξεφτιλα και κριμα για την κινηταρα αυτη...Πηγα Μυκονο ενα διήμερο και τις 2 μερες μου εκλεισε απο 2 φορες το κινητο!Δλδ ελεος ρε παιδια!Ημουν παραλια και μας εφεραν μια παγοθηκη και το πεταξα εκει μεσα γιατι θα εκανε κανα μπαμ ετσι οπως έκαιγε!Βαρεθηκα κουραστικα ξενερωσα τελος η κιτ κατ για εμενα....Πως μπορω να γυρισω πισω στην παλια ROM ? Αν γυρισω πισω οταν βγει καποιο FIX για την κιτ κατ θα μπορω να το βαλω κανονικα ? EDIT: Αυτο εδω τι ειναι ? http://www.androidpolice.com/2014/06/25/google-play-services-5-0-is-rolling-out-with-new-security-tools-android-wear-support-and-more/ Το κατεβασα και το εβαλα..Βγηκε πριν 2 μερες και λεει οτι φτιαχνει και το θεμα με την μπαταρια! Edited June 29, 2014 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Φλασάρεις με το flashtool την 101. Οταν με το καλό βγεί update το κάνεις κανονκά ή με flashtool.. Καλό θα είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση thn 101. Προσοχή με την συσκευή όταν είναι ζεστή. Δεν την βάζουμε σε κρύο νερό. Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας μπορεί να κάνει ζημιά. Πες μας εντυπώσεις με τα services. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Φλασάρεις με το flashtool την 101. Οταν με το καλό βγεί update το κάνεις κανονκά ή με flashtool.. Καλό θα είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση thn 101. Προσοχή με την συσκευή όταν είναι ζεστή. Δεν την βάζουμε σε κρύο νερό. Η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας μπορεί να κάνει ζημιά. Πες μας εντυπώσεις με τα services. Που μπορω να βρω την Official 101. ? Υπαρχει καποιο λινκ ? Επισης το update με τα servises μπορει οντως να διορθωσει το θεμα με την μπαταρια ? Αν ναι τοτε δεν χρειαζετε να κανω downgrade! Και κατι αλλο..Σε ποια θεματα θα πρεπει να καταλαβω διαφορα με τα servises? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δες αν έχεις θέμα με την μπαταρία. Φορτισε την συσκευή, κάνε ένα reboot και δοκίμασε την 1-2 μέρες. Εσένα τι σου τρώει την μπαταρία; Πόση ώρα οθόνη σου βγάζει και με τι φωτεινότητα; Την 101 google it. Δεν ξ'ερω αν υπάρχει Ελληνικό ftf. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Τα έβαλα κι εγώ τα νέα services. Τι πρέπει να περιμένω? Το μόνο θέμα που είχα είναι με την θερμοκρασία όπως ο φίλος. Έχω την ρομ pureview και έχει στρώσει η κατανάλωση. Με κλειστό GPS εννοείται Ρε παιδιά πείτε με τρελό αλλά έχω την εντύπωση ότι όλα ανοίγουν πολύ πιο γρήγορα! Ακούγεται απίστευτο αλλά όλα τα apps φορτώνουν τρελά γρήγορα! Για την υπερθέρμανση θα σας πω μέσα στην μέρα όσο θα παίζω. Edited June 30, 2014 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παραλαβή σήμερα tempered glass, πολύ ωραία αίσθηση, τέλειο στο κουτί του. Τρία χνουδια είναι πολλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παραλαβή σήμερα tempered glass, πολύ ωραία αίσθηση, τέλειο στο κουτί του. Τρία χνουδια είναι πολλά? Δεν ξαναξεκολλαει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παραλαβή σήμερα tempered glass, πολύ ωραία αίσθηση, τέλειο στο κουτί του. Τρία χνουδια είναι πολλά? Από πιο site το πήρες και ποσό;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Από πιο site το πήρες και ποσό;; http://www.ebay.com/itm/Nacodex-9H-Premium-Real-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Sony-Xperia-Z-L36h-/251548469655?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 :) ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξαναξεκολλαει? Λέω να μην το ξαναβγάλω, μήπως το κάνω χειρότερο Κωνσταντίνε! Δεν το έχω με ζελατίνες! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλησπερα!Χτες βραδυ περασα το νεο update για τα servises του google! Απο θερμοκρασια ειμαι μια χαρα (δεν ξερω αν φταιει που εχω aircodition) Παμε τωρα να σας πω τι λεει στην Διαχειρηση Ενεργειας! Το φορτιζα απο το πρωι στις 7 εως τις 12 και κατι και ειχε παει στο 100% Τωρα ειμαι στο 82% με: Εκτιμωμενη διαρκεια μπαταριας 9 ωρες! (18 σε αναμονη) Χρηση μπαταριας: 82% - Αποφορτηση 3ωρες 13 λ 36δ με μπαταρια Φωνητικές κλησεις 34% εχω μηλησει 55 λεπτα συνολικα απο τις 12 και κατι μεχρι τωρα! Τηλεφωνο 22% Οθονη (στο τερμα) 18% Υπηρεσιες Google 18% Με λιγα λογια το μονο που εχω κανει ειναι να εχω μιλησει στο τηλ για καμια ωρα και να εχω στειλει 5-6 sms! Ειναι καλα η μπαταρια με την 1 ωρα τηλ και με τα 6 sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Παραλαβή σήμερα tempered glass, πολύ ωραία αίσθηση, τέλειο στο κουτί του. Τρία χνουδια είναι πολλά? Μεγειά σου ! Θα μπορούσες να βάλεις μια φωτο να δούμε πως είναι περασμένο στην συσκευή; Με τον proximity sensor όλα οκ; Καλησπερα!Χτες βραδυ περασα το νεο update για τα servises του google! Απο θερμοκρασια ειμαι μια χαρα (δεν ξερω αν φταιει που εχω aircodition) .............................................................................................. Με λιγα λογια το μονο που εχω κανει ειναι να εχω μιλησει στο τηλ για καμια ωρα και να εχω στειλει 5-6 sms! Ειναι καλα η μπαταρια με την 1 ωρα τηλ και με τα 6 sms? Πόση ώρα ανοιχτή η οθόνη; Τέρμα φωτεινότητα έχεις πάντα ή μόνο στον ήλιο; Τα gservices πριν το update τα είχες ανεβασμένα στην κατανάλωση; Edited June 30, 2014 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μεγειά σου ! Θα μπορούσες να βάλεις μια φωτο να δούμε πως είναι περασμένο στην συσκευή; Πόση ώρα ανοιχτή η οθόνη; Τέρμα φωτεινότητα έχεις πάντα ή μόνο στον ήλιο; Τα gservices πριν το update τα είχες ανεβασμένα στην κατανάλωση; 28 λεπτα την εχω..Παντα την εχω ετσι!Καλα νταξει πριν την Kit kat δεν ειχα κανενα θεμα! Gservises εννοεις υπηρισες google?Αν ναι τοτε ναι μου ελεγε και κατι 78% πολυ συχνα! Απο την ωρα που εκανα το ποστ αυτο η μπαταρια εχει πεσει στο 77%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτό με την μπαταρία το παρουσίασε μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2. Σε μένα έχει στρώσει αρκετά. Ενώ υπήρχαν μέρες που η μπαταρία τελείωνε σε λιγότερο από 7 ώρες και το κινητό χωρίς να κάνει κάτι, έκαιγε πολύ, του έκανα, όπως διάβασα εδώ, κάποιες επανεκκινήσεις και τώρα τελευταία μπορώ να πω πως το πρόβλημα τείνει να εκλείψει. Όσον αφορά την μπάρα ειδοποιήσεων και σε αυτό ευθύνεται ας πούμε η kitkat. Όπως και στις nexus συσκευές, έτσι και εδώ εάν κάνεις swype προς τα κάτω με τα δύο δάχτυλα, μπαίνεις αμέσως στο μενού των ρυθμίσεων. αυτό με τα δυο δάχτυλα δεν το γνώριζα!...ευχαριστώ giachtas :) να αναφέρω κι εγώ με την σειρά μου πως η 4.4.2. λειτουργεί άψογα πια στο Ζ μου,ευχαριστημένος πολύ! πετάει :dance: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 @Thanos Με τέρμα φωτεινότητα είναι λογικό να σου πέφτει γρήγορα. Καλή η μεγάλη οθόνη αλλά ενεργοβόρα.Εγώ το έχω κάπου στην μέση, αν είμαι έξω στον ήλιο το ανεβάζω τέρμα αλλά κάνω μόνο τα βασικά. Αν οι υπηρεσίες google δεν είναι πρόβλημα τώρα, λογικά θα είσαι στα ίδια επίπεδα μπαταρίας με 4.3 ή πολύ κοντά . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 εδω τσεκαρουμε την συσκευη μας τι ειναι εμενα το Ζ το γραφει ευρωπαικο http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα και με βάση και την δικιά μου εμπειρία,όταν χρησιμοποίησα το google maps για έναν προορισμό,πραγματικά η κατανάλωση της μπαταρίας είναι απίστευτη με την επιλογή της τοποθεσίας ενεργοποιημένη. Με την ευκαιρία να αναφέρω πως στην δική μου χρήση μπαταρίας μου βγάζει οθόνη 29% ,φωνητικές κλήσεις 15% μιας και μιλάω πολύ και σύστημα android στο 12 %. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @Thanos Με τέρμα φωτεινότητα είναι λογικό να σου πέφτει γρήγορα. Καλή η μεγάλη οθόνη αλλά ενεργοβόρα.Εγώ το έχω κάπου στην μέση, αν είμαι έξω στον ήλιο το ανεβάζω τέρμα αλλά κάνω μόνο τα βασικά. Αν οι υπηρεσίες google δεν είναι πρόβλημα τώρα, λογικά θα είσαι στα ίδια επίπεδα μπαταρίας με 4.3 ή πολύ κοντά . έτσι σωστός ...εγώ νύχτα ,σκοτάδι την έχω στο ελάχιστο,σε κλειστούς χώρους με ελαφρύ φωτισμό στο 25% και εκτός στο 50% και σε ήλιο 75 με 100% αναλόγως τις απαιτήσεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Παραλαβή σήμερα tempered glass, πολύ ωραία αίσθηση, τέλειο στο κουτί του. Τρία χνουδια είναι πολλά? Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, όταν την τοποθετήσεις γράψε εντυπώσεις και link από πού την πήρες. Η πρώτη απόπειρα που έκανα και εγώ για αγορά tempered glass από eBay ‘’ναυάγησε’’. Είχα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Το κενό έπεφτε επάνω στο led, ενώ σε ένα βίντεο που είδα στο YouTube, η τρύπα για τον αισθητήρα ήταν δίπλα από το led. Με πρόλαβαν, όλα εντάξει με τον proximity sensor; Edited June 30, 2014 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Μεγειά σου ! Θα μπορούσες να βάλεις μια φωτο να δούμε πως είναι περασμένο στην συσκευή; Με τον proximity sensor όλα οκ; Ναι ολα οκ με το σενσορα! Φωτο δεν μπορω να ανεβασω για καποιο λογο, παντως ειναι μια χαρα πανω στην ζετα ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, όταν την τοποθετήσεις γράψε εντυπώσεις και link από πού την πήρες. Η πρώτη απόπειρα που έκανα και εγώ για αγορά tempered glass από eBay ‘’ναυάγησε’’. Είχα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. Το κενό έπεφτε επάνω στο led, ενώ σε ένα βίντεο που είδα στο YouTube, η τρύπα για τον αισθητήρα ήταν δίπλα από το led. Με πρόλαβαν, όλα εντάξει με τον proximity sensor; Ναι ολα οκ, δες λινκ πιο πάνω :) Edited June 30, 2014 by faf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή μάλον θα το τσιμπίσω το τηλεφωνάκι θα ήθελα να ρωτήσω τι κερδίζω αν το αναβαθμίσω σε κιτ κατ και αν μου προτείνετε να το κάνω. Ευχαριστώ ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδες εμενα καλα παει με την κιτκατ μονο στις ρυθμισεις κολλαει λιγο οσο για την μπαταρια και εμενα ετρωγε αρκετη αλλα πηγα στην τοποθεσια και το εβαλα στην τριτη επιλογη μονο με GPS να με βρισκει και οχι με το wifi κατα τα αλλα ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή μάλον θα το τσιμπίσω το τηλεφωνάκι θα ήθελα να ρωτήσω τι κερδίζω αν το αναβαθμίσω σε κιτ κατ και αν μου προτείνετε να το κάνω. Ευχαριστώ ! ! ! Ίσως το καλύτερο τηλέφωνο στα λεφτά του!Με σκάρτα 270 ευρώ έχεις πολύ καλά specs ακόμη και σήμερα, ποιοτική κατασκευή και εξαιρετικό σερφάρισμα γρήγορο δίχως κολλήματα.Με την Kit kat κάνε υπομονή καλύτερα και πέρασε του την κατευθείαν όταν βγει η διορθωτική....καλορίζικο! :p :rolleyes: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Στα €265 έχει φτάσει πλέον. Είναι καταπληκτική επιλογή. Και η Κιτ Κατ πολύ καλή. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Γιατί όχι το N5 που νομίζω είναι στα ίδια ακριβώς λεφτά και είναι τούμπανο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts