Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω καν τι πείραξες. Μπορείς απλά να δοκιμάσεις wipe data, cache κλπ αλλά πάλι χάνεις τα πάντα(ίσως να δουλέψει). Όταν με το καλό τελειώσει αυτή η περιπέτεια και στήσεις την συσκευή, πάρε ένα backup την rom σου από την recovery. Aν ξανατύχει κάτι φλασάρεις και δεν χάνεις πολλά.

Καλό θα ήταν αν δεν ξέρεις κάτι, να κάνεις πρώτα ένα backup από recovery και μετά πέιραξε ότι θες.

edit: Αν βάλεις την άλλη ρομ, πες μας πως σου φάνηκε.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω καν τι πείραξες. Μπορείς απλά να δοκιμάσεις wipe data, cache κλπ αλλά πάλι χάνεις τα πάντα(ίσως να δουλέψει). Όταν με το καλό τελειώσει αυτή η περιπέτεια και στήσεις την συσκευή, πάρε ένα backup την rom σου από την recovery. Aν ξανατύχει κάτι φλασάρεις και δεν χάνεις πολλά.

Καλό θα ήταν αν δεν ξέρεις κάτι, να κάνεις πρώτα ένα backup από recovery και μετά πέιραξε ότι θες.

edit: Αν βάλεις την άλλη ρομ, πες μας πως σου φάνηκε.

και παλι ευχαριστω πολυ φιλτατε!

σχετικο-ασχετο ποιο ειναι το ευκολο ρουτ που βγηκε?

Towelroot , διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/to-root-t2783863.

Καλή τύχη και καλή υπομονή. Τα πειράγματα έχουν τα ρίσκα τους. Ρώτα πριν πειράξεις και ανεξάρτητα από απάντηση, έχε ένα πρόσφατο backup στην sd σου πάντα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τελείωσα!!! Έβαλα την ρομ που έλεγα πιο πάνω. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Θα δω όταν βάλω από κρύο ένα παιχνίδι να δω αν καίγεται

Έχει πολλά έξτρα από τα μεγάλα Xperia , τηλεφωνητήςστην συσκευή θεματα. Lag δεν βλέπω μπουταρει ελαφρώς πιο γρήγορα. Κυλάει πιο γρήγορα.

Έχει και τριπλό recovery με philz cwm κλπ. Φαίνεται τέλεια. Θα δείξει

Ερώτηση: αφού το έφτιαξα μπήκα στο recovery με philz και πήρα backup στην κάρτα μνήμης. Τι κέρδισα με αυτo?

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ όσους απάντησαν για την βοήθεια τους

Έφτιαξε η συντόμευση στην αρχική οθόνη μιας ταχείας κλήσης και πλέον δείχνει φωτογραφία

Τα εικονίδια είναι ωραία μικρότερα και έχει κάποια mods περασμένα όπως να κλείνουν τα recent

Edited by skatzivas

Καλό είναι να πάρεις backup αφού στήσεις εφαρμογές, κάνεις ρυθμίσεις κλπ. Αν κάποια στιγμη σου κολλήσει για κάποιο λόγο η συσκευή, κάνεις restore το backup από recovery και έχεις πάλι την συσκευή όπως ήταν την μέρα του backup(θα έχει όλες τις εφαρμογές,ρυθμίσεις κλπ). Δεν θα χρειαστεί να τα περάσεις πάλι όλα.

Καλό είναι πάλι να το ανανεώνεις κάθε τόσο ή πριν κάνεις δοκιμές.

Μακάρι να βγει το update γιατί τώρα που το φώτισα γράφει 14 ώρες με το σταμινα ανοικτό ενώ αν το αφήσω όλο το βράδυ γράφει 1 ημέρα και 15 η ότι γουστάρει από ώρες πάλι καλά που δεν γράφει για λεπτά

Μακάρι να βγει το update γιατί τώρα που το φώτισα γράφει 14 ώρες με το σταμινα ανοικτό ενώ αν το αφήσω όλο το βράδυ γράφει 1 ημέρα και 15 η ότι γουστάρει από ώρες πάλι καλά που δεν γράφει για λεπτά

οπως εχω διαπιστωσει η προβλεψη εχει σχεση με την χρηση που εχει προηγηθει..αν ολο το βραδυ δεν το εχεις χρησιμοποιησει, αυξανεται ο χρονος.

Επισης, η μπαταρια κραταει οσο θα επρεπε, γιατι κολατε σε αυτη τη βλακεια? εγω πραγματικα ποτε δεν εχω κατσει να το παρω στα σοβαρα ή να περιμενω να μου πει αυτο ποσο θα μου κρατησει το κινητο, εχω μαθει πλεον ακριβως ποσο μου βγαζει καθε κινητο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ εζβησα και το drive της Google και τον print για εκτηπωση καλά το λέω τρελό stamina εγώ κόλπο μάρκετινγκ Edited by BILLY5

καλημερα στην παρεα,εχει ο αδερφος μου το z με αριθμο μοντελου c6603..

ηταν σε εκδοση 4.3.1 και του ηταν ολα μια χαρα...εβαλε λοιπον πριν καμια βδομαδα την 4.4.2 και το κινητο σερνεται,

αυτην την στιγμη εχει αριθμο εκδοσης : 10.5.A.0.230

θελω λοιπον αν ειναι ευκολο οδηγο για να κανω το κινητο downgrade και να του περασω την 4.3.1

Το κινητο δεν ειναι root και ουτε θα γινει ροοτ..οποτε ψαχνω για την stock rom της συσκευης..

(το κινητο ειναι γερμανικο γραφει απεξω στο κουτι ''DE'' )

οποιαδηποτε αλλη πληροφορια χρειαζεται για να περαστει η 4.3.1 της ''DE'' πειτε μου να σας δωσω..

ευχαριστω εκ των προταιρων

Καλησπερα.Μπορεις πολυ απλα να κατεβασεις το flashtool( http://www.flashtool.net/download.php ),μια οποιαδηποτε stock rom 4.3(αυτη την εχει ανεβασει ο φιλος silencer και ειναι η ελληνικη 4.3) http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-10-4-b-0-569-t2587205 ) και να την φλασαρεις.Αν δεν το εχεις ξανακανει δες κανα βιντεο απο youtube.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να και ενας οδηγος απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928343 .

Edited by theke

Samsung Note 9

Καλησπερα.Μπορεις πολυ απλα να κατεβασεις το flashtool( http://www.flashtool.net/download.php ),μια οποιαδηποτε stock rom 4.3(αυτη την εχει ανεβασει ο φιλος silencer και ειναι η ελληνικη 4.3) http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-10-4-b-0-569-t2587205 ) και να την φλασαρεις.Αν δεν το εχεις ξανακανει δες κανα βιντεο απο youtube.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να και ενας οδηγος απο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928343 .

καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση :)

1.ελεγα για την γερμανικη επειδη αυτην ειχε και ηταν ευχαρηστημενος..λεω μηπως η ελληνικη εχει καποιο bug..

2.στον οδηγο στοκ ρομ αναφερει βηματα οτι πρεπει να κανω πρωτα root πραγμα το οποιο εγω δεν θελω...

3. θα χρειαστει να κανω το περιβοητο unlock του bootloader? γιατι δεν εχω ιδεα για την sony..

4.καποια σελιδα που ναχει ολες τις στοκ ρομ ωστε να κατεβασω την γερμανικη 4.3.1 αν κατι δεν κατσει καλα;

Ευχαριστω για ακομα μια φορα :)

1) οριστε η γερμανικη http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-10-4-1-b-0-101-t2644690

2) στον οδηγο απλα κοιτα πως ''χρησιμοποιηται'' το προγραμμα,τιποτα αλλο.ουτε root ουτε bootloader

3) γοογλαρε την εκδοση που ψαχνεις στους χδα και θα βρεις αυτο που θες.

Samsung Note 9

1) οριστε η γερμανικη http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-10-4-1-b-0-101-t2644690

2) στον οδηγο απλα κοιτα πως ''χρησιμοποιηται'' το προγραμμα,τιποτα αλλο.ουτε root ουτε bootloader

3) γοογλαρε την εκδοση που ψαχνεις στους χδα και θα βρεις αυτο που θες.

σε ευχαριστω για το πμ και για εδω :)

βραδυ θα του ριξω μια ματια πουθαμαι σπιτι,και παλι ευχαριστω :D

Διάβασε τον οδηγό που πόσταρε ο theke και δες και αυτό το video

και θα είσαι οκ.

Εκεί που λέει για wipes καλό θα είναι να τα κάνεις και να στήσει την συσκευή από την αρχή. Θα χαθούν τα πάντα στην internal.(όχι της εξωτερικής sd) Για sms , call logs κλπ μπορείς να πάρεις ένα backup με το super backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=el.

Μια ερώτηση. Έκανε καθαρή εγκατάσταση ή απλά την πέρασε από πάνω την .230; Σε αρκετούς η συσκευή έστρωσε μετά από μερικές μέρες χρήση(και μερικά reboot) με κιτκατ. Αν πέφτει γρήγορα η μπαταρία, ας κρατάει κλειστό το location όταν δεν του χρειάζεται. Lag έχω μόνο στο μενού των ρυθμίσεων. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να περάσεις με flashtool την .230 πάλι|(clean install) να την δοκιμάσει μόνο με τα βασικά 3-4 μέρες.

Πολύ πιθανό να πάρουμε bugfix, οπότε ξαναρίξε μια ματιά στο νήμα σε ένα μήνα πάλι(...ίσως και νωρίτερα). Αν όλα είναι οκ του περνάς την κιτκατ μετά(...αν κάνεις downgrade).

Καλησπερα κύριοι μια ερώτηση θέλω να κάνω.έχω την εντύπωση ότι το κινητό λυγίζει αν το πιάσω από την πάνω και από την κάτω μεριά όπως είναι τα ακουστικά συμβαίνει και σε άλλους αυτό η έχω πρόβλημα στην συσκευή..άσ μου απαντήσει κάποιος ευχαριστώ...

@R_Bachman την αναβαθμιση την εκανε κανονικα οπως ξερει ο καθε χρηστης..ανοιξε wifi/πηγε στα updates του ειπε οτι υπαρχει ενημερωση,τον εβαλε safe mode και για καμποση ωρα εκανε install...με την μπαταρια του το εφτιαξα καπως γιατι του ετρωγε πολυ οι σκατουπηρεσιες της google..λαγκ εχει οπως και εσυ μεσα στο μενου πραγμα που του την σπαει γενικα..

τον επαιρναν τηλεφωνο και δεν ανοιγε η οθονη και κατι αλλα τρελα..

εγω ελεγα να του περασω την 4.3.1 εκδοση δηλαδη που δεν ειχε το παραμικρο προβλημα...

Σε αλλαγή έκδοσης νομίζω πως το καλύτερο είναι το clean install. Στα μενού δεν μπαίνω και πολύ συχνά οπότε δεν με νοιάζει και πολύ. Δεν θέλω να χάσω το immersive mode της κιτκατ και δεν δίνω μεγάλη σημασία σε μικρά bugs.

Ας του βάλεις ότι θέλει στην τελική :) . Αν χρειαστείς κάτι ξαναρωτάς. Είναι εύκολη πάντως η διαδικασία.

@Βασίλη δεν το βγάζω από την θήκη γιατι με το βγάλε βάλε χάλασε η προηγούμενη. Δεν θυμάμαι να λύγιζε πάντως . Λυγίζει εύκολα ή θέλει δύναμη;

Καλησπερα κύριοι μια ερώτηση θέλω να κάνω.έχω την εντύπωση ότι το κινητό λυγίζει αν το πιάσω από την πάνω και από την κάτω μεριά όπως είναι τα ακουστικά συμβαίνει και σε άλλους αυτό η έχω πρόβλημα στην συσκευή..άσ μου απαντήσει κάποιος ευχαριστώ...

Μου κάνει εντύπωση πως και το κατάλαβες τώρα, φυσικά και λυγίζει...... Από την πρώτη στιγμή το είχα καταλάβει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Θελω και εγω να κανω downgrade με φλαστουλ χωρις ομως να χασω τιποτα,δηλαδη οχι καθαρη,,ποια κουτακια πρεπει να τσεκΑρω και ποια να ξετσεκαρω στο φλαστουλ για να παραμεινει ανεπαφο με ολα τα περιεχομενα?

Θελω και εγω να κανω downgrade με φλαστουλ χωρις ομως να χασω τιποτα,δηλαδη οχι καθαρη,,ποια κουτακια πρεπει να τσεκΑρω και ποια να ξετσεκαρω στο φλαστουλ για να παραμεινει ανεπαφο με ολα τα περιεχομενα?

Δεν τσεκάρεις τίποτα, απλά ξε τσεκάρεις μόνο το κουτάκι που λέει wipe.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

καλησπερα.παιδια θελω την βοηθεια σας(αφορα τους παλιους).που μπορω να βρω την 4.2.2 Central Europe 1 (1270-7109) σε ftf?

Samsung Note 9

καλησπερα.παιδια θελω την βοηθεια σας(αφορα τους παλιους).που μπορω να βρω την 4.2.2 Central Europe 1 (1270-7109) σε ftf?

https://mega.co.nz/#!hUxmhI4S!AgS1dGFrGjiXLRxiCDvYrTHQWRdsRiELnLdkpxqfKms

Έλα φιλέ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

• The title was changed to Sony Xperia Ζ