konstantinoslp Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παίδες, εγώ που έχω την .244 ποιο soundmod περνάω;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Η arvato τι λέει σε χρόνους παράδοσης; Έχει κανείς εμπειρία; Θέλω να το πάω να το φτιάξουν για το ανασηκωμένο τζάμι. Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα. Μου είπαν 2-3 μέρες θα το κρατήσουν. Μόλις βρω χρόνο θα το πάω με σφιγμένα τα δόντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Παίδες, εγώ που έχω την .244 ποιο soundmod περνάω;; το τελευταίο (v21) με αυτό δουλεύει επιτελούς και το bluetooth, το έχω από τη μέρα που βγήκε χωρις κανένα θέμα Edited September 9, 2013 by mutunas λαθος αριθμος έκδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 το Τ που το πηγα για αλλαγη του καπακιου της μπαταριας λογω του οτι ειχε φυγει η ΜΑΤ επιφανεια, εκανε 10 μερες επειδη δεν ειχαν ανταλλακτικο. το Ν8 που πηγε ελβετια γιατι εβαλα στη σιμ ανταπτορα και χαλασα την υποδοχη εκανε 7 μερες!! οποτε ειναι σχετικα ολα, αν το πας αρβατο παντως σιγουρα θα γλιτωσεις εβδομαδες σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο σημειο που αργουν να τα στειλουν και να παραλαβουν γιατι περιμενουν να μαζευτει ογκος. νασαι καλα φιλε μου αλλα ακομα δεν το εχω παρει, θα επιδιωξω να μεγαλωσω κιαλλο την επιδοτηση μπας και το παρω δωρεαν.. οποτε ακομα το σκεφτομαι. η αληθεια ειναι οτι 2-3 χαζοι λογοι με κωλωνουν, οπως οτι το S4 ειναι ελαφρως πιο μαζεμενο (γενικα το Τ για μενα ειναι το μεγιστο καλο μεγεθος, οποτε τις 5" τις παιρνω με βαρια καρδια ως προς αυτο), επισης το οτι το Τ πολυ συχνα δεν εχει την εμβελεια της samsung σε wifi και επειδη μενω μονιμα επαρχια, τυχαινει σε 2-3 μαγαζια που συχναζω να πιανω οριακα..και με χαλαει εκεινη τη στιγμη. χαζος λογος αλλα ειναι μειονεκτημα. και τελος, περα απο το σχεδιο και την αδιαβροχοποιηση το Ζ δεν υπερισχυει αλλου νομιζω. και μαλιστα για την καμερα ακουω καλυτερα λογια για S4.. οποτε μεχρι τελευταια στιγμη θα το σκεφτω, αν και σχεδον εχει πεισθει οτι το Ζ προτιμω. α! και επισης μου εχει κανε εντυπωση οτι η samsung δινει γενικα ανβαθμισεις για πολλα χρονια κατι που η σονυ δεν κανει..οχι οτι με νοιαζει, αλλα ετσι για να μη βαριομαστε (ειδικα αν το κρατησω πανω απο χρονο) Όσον αφορά στην εμβέλεια του wifi, μη σε αγχώνει καθόλου... Το Ζ πιάνει πάρα πολύ καλά, καλύτερα ακόμα και από το blackberry που είχα δίπλα και με το οποίο δεν είχα ΠΟΤΕ θέμα όσον αφορά την εμβέλεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 το τελευταίο (v21) με αυτό δουλεύει επιτελούς και το bluetooth, το έχω από τη μέρα που βγήκε χωρις κανένα θέμα Κατσε. Πως επηρεαζεται το bluetooth απο το mod για τον ηχο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Όσον αφορά στην εμβέλεια του wifi, μη σε αγχώνει καθόλου... Το Ζ πιάνει πάρα πολύ καλά, καλύτερα ακόμα και από το blackberry που είχα δίπλα και με το οποίο δεν είχα ΠΟΤΕ θέμα όσον αφορά την εμβέλεια ;) σοβαρα μιλας? και νομιζα πως το ειχε κανει γενικως σε ολες τις συσκευες η σονυ αυτο! η αληθεια ειναι οτι το Τ ειναι πολυ ωραια συσκευη συνολικα και πιστευω οτι οι οποιες ασταθεις οφειλονται στο ανδροιδ και οχι στο οτι ειναι σονυ.. και για το S4 διαβαζω ολο λαγκαρισματα.. επομενως θελω να πιστευω οτι δε θα το βαρεθω μεχρι του χρονου ουτε οτι θα μου τη σπανε μικρες ατελειες (το wifi στην αθηνα δε με ενοιαζε, αλλα επαρχια αν εχεις 150 τετραγωνικα σπιτι, μια καφετερεια που πιανει μεχρι την πρωτη καρεκλα εξω και γενικα αραια και πω κανα δικτυο, σε νοιαζει ναναι δυνατη η ληψη.. να πηγαινω τουαλετα και να κοβεται το σημα???:rolleyes: ) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Κατσε. Πως επηρεαζεται το bluetooth απο το mod για τον ηχο; δεν ξέρω ακριβώς τις τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά λόγω του ότι οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν διαφορετικό sample rate, αυτό καθιστούσε αδύτατη τη χρήση bluetooth για τηλεφωνική χρήση (μπορούσες να ακούσεις μουσική από το bluetooth, αλλά όχι και να ακούσεις το συνομιλητή σου σε τηλεφωνική χρήση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 δεν ξέρω ακριβώς τις τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά λόγω του ότι οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν διαφορετικό sample rate, αυτό καθιστούσε αδύτατη τη χρήση bluetooth για τηλεφωνική χρήση (μπορούσες να ακούσεις μουσική από το bluetooth, αλλά όχι και να ακούσεις το συνομιλητή σου σε τηλεφωνική χρήση) Aυτο εχει διορθωθει απο την 14 εκδοση και μετα... προσωπικα απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα με κλησεις στο ΒΤ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εγω δεν χρησιμοποιω bt οποτε θα ειμαι κομπλε. Θα δοκιμασω τη μοντα! Απλα πριν το περασω ηθελα να ρωτησω, εκτος απο το να δυναμωνει τον ηχο, τον κανει και πιο "πλουσιο"; Γιατι δεν εχω θεμα με την ενταση απλα μου φαινεται λιγο flat. Το περναω μεσω recovery και τελος; Ή χρειαζεται και κατι αλλο; Κατι να επιλεξω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Aυτο εχει διορθωθει απο την 14 εκδοση και μετα... προσωπικα απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα με κλησεις στο ΒΤ... εγώ είχα πρόβλημα με τις εκδόσεις από 17 και μετά. το sbh52 δεν δούλευε καθόλου. Εγω δεν χρησιμοποιω bt οποτε θα ειμαι κομπλε. Θα δοκιμασω τη μοντα! Απλα πριν το περασω ηθελα να ρωτησω, εκτος απο το να δυναμωνει τον ηχο, τον κανει και πιο "πλουσιο"; Γιατι δεν εχω θεμα με την ενταση απλα μου φαινεται λιγο flat. Το περναω μεσω recovery και τελος; Ή χρειαζεται και κατι αλλο; Κατι να επιλεξω; χρησιμοποίησα μαζί και το SRS CircleSurround Headphone V2.0 και πραγματικά, έμεινα έκπληκτος από την αλλαγή. τα μπάσα με αυτό το mod είναι εκπληκτικά. απλά το εγκαθιστάς μέσα από το recovery. δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο Edited September 10, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μπορει να μου πει καποιος αν στην τελευταια εκδοση υπαρχει μεσα στις ρυθμισεις του messaging (SMS) app το preview messages (δειτε photo) Προσπαθω να δω τα sms μου στην lockscreen αλλα το συγκεκριμενο option δεν υπαρχει... Λογικα καποιο tweak του build.prop ειναι... Oποια βοηθεια ιδεα κλπ ευπροσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μπορει να μου πει καποιος αν στην τελευταια εκδοση υπαρχει μεσα στις ρυθμισεις του messaging (SMS) app το preview messages (δειτε photo) Προσπαθω να δω τα sms μου στην lockscreen αλλα το συγκεκριμενο option δεν υπαρχει... Λογικα καποιο tweak του build.prop ειναι... Oποια βοηθεια ιδεα κλπ ευπροσδεκτη Αυτά υπάρχουν;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αποψη μου, περαστε το handcent sms που ειναι πληρως παραμετροποιησιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Αυτά υπάρχουν;) Τα ιδια εχω και εγω αλλα ψαχνομαι για το πως στο διατανο μπορω να δω ειδοποιηση νεου sms στην lockscreen δυστυχως μονο η samsung το εχει ενεργοποιημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Τα ιδια εχω και εγω αλλα ψαχνομαι για το πως στο διατανο μπορω να δω ειδοποιηση νεου sms στην lockscreen δυστυχως μονο η samsung το εχει ενεργοποιημενο... Μάλλον δε θα γίνεται με τη μαμα εφαρμογή. Με άλλη όμως μπορείς να ενεργοποιησεις την popup λειτουργία και να φαίνεται έτσι. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μάλλον δε θα γίνεται με τη μαμα εφαρμογή. Με άλλη όμως μπορείς να ενεργοποιησεις την popup λειτουργία και να φαίνεται έτσι με οποια και αν δοκιμασα δεν επαιξε σωστα... μονο το ubuntu lockscreen επαιζε αλλα μετα το τελευταιο update τιμηθηκε το συμπαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 καλημέρα σε όλους επεστρεψα απο ιταλια αυστρια μαλτα απο ταξιδάκι μου έκανε κάτι φοβερα εντύπωση, αμερικάνοι, κορεάτες, κινέζοι και ιαπωνέζοι (και οι περισσότεροι γερμανοί που ειδα), δεν κυκλοφορορούσαν με κινητό στο χέρι, αλλά με tablet ή phablet προφανώς λοιπόν οι εταιρίες δεν επενδύουν τζάμπα στην αύξηση των ιντσων το xperia το ειδα σπανια, πλην του tablet σε οσα κινητα είδα κυριαρχεί η samsung υγ το Ζ μου τράβηξε εκληκτικές φωτο, τις συγκρίναμε μετά με άλλους στο ξενοδοχείο ήταν μακράν οι καλύτερες ΙΔΙΩΣ σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού θα σας ποστάρω απο κατακόμβες να δείτε Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 καλημέρα σε όλους επεστρεψα απο ιταλια αυστρια μαλτα απο ταξιδάκι μου έκανε κάτι φοβερα εντύπωση, αμερικάνοι, κορεάτες, κινέζοι και ιαπωνέζοι (και οι περισσότεροι γερμανοί που ειδα), δεν κυκλοφορορούσαν με κινητό στο χέρι, αλλά με tablet ή phablet προφανώς λοιπόν οι εταιρίες δεν επενδύουν τζάμπα στην αύξηση των ιντσων το xperia το ειδα σπανια, πλην του tablet σε οσα κινητα είδα κυριαρχεί η samsung υγ το Ζ μου τράβηξε εκληκτικές φωτο, τις συγκρίναμε μετά με άλλους στο ξενοδοχείο ήταν μακράν οι καλύτερες ΙΔΙΩΣ σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού θα σας ποστάρω απο κατακόμβες να δείτε Εγω στη Σαντορίνη δεν ειδα ουτε 1 Ζ :P Μονο iphone , S4-3 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2437314 το έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ώπα..Περίμενα πώς και πώς τα καλούδια του software.. Ειδικά το info eye! Θέλει wipe λέει. Τα χάνουμε όλα;; Από την αρχή στήσιμο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ώπα..Περίμενα πώς και πώς τα καλούδια του software.. Ειδικά το info eye! Θέλει wipe λέει. Τα χάνουμε όλα;; Από την αρχή στήσιμο; wipe στις εφαρμογές τς κάμερας θέλει, όχι σε όλο το τηλέφωνο. απλά προς το παρόν είναι μόνο για deodexed γι αυτό και δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 wipe στις εφαρμογές τς κάμερας θέλει, όχι σε όλο το τηλέφωνο. απλά προς το παρόν είναι μόνο για deodexed γι αυτό και δεν το έχω δοκιμάσει... You need to have deodexed rom. I'll upload new version tonight and I'll also upload an odexed version. Δεν θα αργήσει να ρθει ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) You need to have deodexed rom. I'll upload new version tonight and I'll also upload an odexed version. Δεν θα αργήσει να ρθει ;) το περιμένω με αγωνία. ειδικά το timeshift πρέπει να είναι πολύ καλό... Edited September 10, 2013 by mutunas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 το περιμένω με αγωνία. ειδικά το timeshift πρέπει να είναι πολύ καλό... Και γω μαζί σου.. Αντε μακάρι να χει καλά αποτελέσματα Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Και γω μαζί σου.. Αντε μακάρι να χει καλά αποτελέσματα μεχρι τοτε δοκιμαστε και την πολλα υποσχομενη Camera app της lenovo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts