dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 πολυ αναλυτικος ο οδηγος αλλα δεν ειχα ποτε στο παρελθον σονυ και ετσι φοβαμαι να κανω ροοτ ! ειχα μαθει με htc Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 λεει 10.3.1.A.0.244 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 λεει 10.3.1.A.0.244 Κοίτα εδώ για root . Είναι λιγο κάπως γιατι θέλει να φλασαρεις κερνελ της 253, να ρουταρεις και μετα ξανα φλασαρεις τον κερνελ της 244. Αν δεν έχεις και εμπειρία απο flashtool διαβασε καλα για να μην κανεις κάτι λαθος. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Παιδες, ποιο gps κανει για την αναλυση της οθονης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Α έτσι λοιπόν. Οκ. Νερό σημαίνει λοιπόν αφαλατωμένο, βρόχινο, πόσιμο. Δεν είχα καταλάβει οτι στην φώτο που δείχνει βρεγμένο το κινητό δεν είναι θαλασσινό το νερό. Βλέπεις δεν μυρίζουν οι φώτος. Επίσης σε όλα τα βίντεο που το τεστάρουν βουτηγμένο, έπρεπε να καταλάβω οτι τα τέστ είναι για να δουν εαν στην μπανιέρα τους μπορούν να βουτάνε με το κινητό. Εκεί φυσικά είναι απαραίτητη η χρησιμότητα υποβρύχιας λήψης (εως 1 μέτρο όπως λένε οι ψεύτες) και όχι σε κάποια θάλασσα για παράδειγμα που θα βρεθούμε με την παρέα μας η τραβώντας κάτι απο τον βυθό. Τέλος πάντων. Συνήλθε τελικά το κινητό ευτυχώς. Να είστε καλά για την απάντηση-κατσάδιασμα. :) Αναφέρεται παντού ξεκάθαρα. Όχι θάλασσα. Δεν μπορείς να τραβάς υποβρύχιες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Κοίτα εδώ για root . Είναι λιγο κάπως γιατι θέλει να φλασαρεις κερνελ της 253, να ρουταρεις και μετα ξανα φλασαρεις τον κερνελ της 244. Αν δεν έχεις και εμπειρία απο flashtool διαβασε καλα για να μην κανεις κάτι λαθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα από ροοτ. για να φλασαρω κάποιο mod τι απαιτείται ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά πράγματα από ροοτ. για να φλασαρω κάποιο mod τι απαιτείται ? Και ροοτ και recovery Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Και ροοτ και recovery να εχει ξεκλειδωτο bootloader ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 να εχει ξεκλειδωτο bootloader ? Όχι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Παιδιά τώρα ξαφνικά κάτι έγινε και δεν παίζει το ηχείο. ακούγεται λίγος ήχος αλλά δεν βγαίνει απο το ηχείο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Παιδιά τώρα ξαφνικά κάτι έγινε και δεν παίζει το ηχείο. ακούγεται λίγος ήχος αλλά δεν βγαίνει απο το ηχείο! Έφοσον το έβαλες στο νερό , περίμενε κάποια λεπτά να ξεμπουκώσει το ηχείο Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Παιδιά τά'χω πάρει στο κρανίο. Υποτίθεται αδιάβροχο και μου πήρε υγρασία και τώρα δεν ανάβει. Το μεσημέρι το έβαλα στην θάλασσα με 2 ελαφριές βουτιές 10 πόντων βάθους με 2-4 δευτερόλεπτα διάρκεια. Είχα 100% ελέγξει τις τάπες ώστε να διασφαλίσω την στεγανότητα της συσκευής. Τέλειωσα απο το μπάνιο δεν μου έβγαλε τίποτα και μετά απο 2 ώρες είδα θολή την κάμερα και τον κέρσορα επάνω αριστερά. Νομίζω είναι της φωτεινότητας δεν θυμάμαι. Άνοιξα τις τάπες της φόρτισης και των ακουστικών και είχαν κόκκινο σημαδάκι. Δηλαδή είχε περάσει νερό εκεί!!!! Που βρίσκω το δίκιο μου τώρα; Τι κουραφέξαλα λέει η εταιρία περι αδιάβροχης συσκευής; Πρίν 1 μιση μήνα το είχα ξαναβάλει στην θάλασσα περισσότερο μέσα κιόλας αλλα δεν έπαθε τίποτα. Το κινητό το έχω απο τον Μάιο περίπου. Α έτσι λοιπόν. Οκ. Νερό σημαίνει λοιπόν αφαλατωμένο, βρόχινο, πόσιμο. Δεν είχα καταλάβει οτι στην φώτο που δείχνει βρεγμένο το κινητό δεν είναι θαλασσινό το νερό. Βλέπεις δεν μυρίζουν οι φώτος. Επίσης σε όλα τα βίντεο που το τεστάρουν βουτηγμένο, έπρεπε να καταλάβω οτι τα τέστ είναι για να δουν εαν στην μπανιέρα τους μπορούν να βουτάνε με το κινητό. Εκεί φυσικά είναι απαραίτητη η χρησιμότητα υποβρύχιας λήψης (εως 1 μέτρο όπως λένε οι ψεύτες) και όχι σε κάποια θάλασσα για παράδειγμα που θα βρεθούμε με την παρέα μας η τραβώντας κάτι απο τον βυθό. Τέλος πάντων. Συνήλθε τελικά το κινητό ευτυχώς. Να είστε καλά για την απάντηση-κατσάδιασμα. :) Αααααχ αυτό το τέλειο Z που δε θέλουμε να δούμε κάποια "κακά" τόΥ. Σε θαλασσινό νερό το έβαλε ο άνθρωπος όχι σε οξύ! Ένα ξέπλυμα μετά και δε θα πάθει τίποτα! Φίλε μου μάλλον πως πάσχεις κ εσύ, όπως κ εγώ, από http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z-ZL-ZR/SONY-please-fix-all-faulty-back-glass-plates-backs-coming-loose/td-p/346370 . Είχα πάθει το ίδιο με σένα, σε γλυκό νερό βέβαια μμμμ περίεργο, και εντόπισα το πρόβλημα μετά από καιρό. Well done Sony! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Αααααχ αυτό το τέλειο Z που δε θέλουμε να δούμε κάποια "κακά" τόΥ. Σε θαλασσινό νερό το έβαλε ο άνθρωπος όχι σε οξύ! Ένα ξέπλυμα μετά και δε θα πάθει τίποτα! Φίλε μου μάλλον πως πάσχεις κ εσύ, όπως κ εγώ, από http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z-ZL-ZR/SONY-please-fix-all-faulty-back-glass-plates-backs-coming-loose/td-p/346370 . Είχα πάθει το ίδιο με σένα, σε γλυκό νερό βέβαια μμμμ περίεργο, και εντόπισα το πρόβλημα μετά από καιρό. Well done Sony! Δηλαδή εσυ δεν το έβαλες ποτε σε θάλασσα και πάντα ήσουν προσεκτικός με τις υποδοχές;; Αν ναι τότε είναι ελατωματική η συσκευή σου Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Το link το άνοιξες/διάβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Το link το άνοιξες/διάβασες? Ναι . Δεν ειναι ολες οι συσκευες ετσι. Συνεπως η δικη σου είναι ελαττωματικη και πρεπει να το αναγνωρισει η Sony.. Πάντως δικιο δεν εχεις για το θαλασσινο νερο , το οποιο μπορει να καταστρεψει το κινητο χωρις να ευθυνεται η Sony . Γι αυτο σε ρωτησα αν το εβαλες και εσυ στη θαλασσα :) :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostass Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ναι . Δεν ειναι ολες οι συσκευες ετσι. Συνεπως η δικη σου είναι ελαττωματικη και πρεπει να το αναγνωρισει η Sony.. Πάντως δικιο δεν εχεις για το θαλασσινο νερο , το οποιο μπορει να καταστρεψει το κινητο χωρις να ευθυνεται η Sony . Γι αυτο σε ρωτησα αν το εβαλες και εσυ στη θαλασσα :) :) Αυτό έλειπε να ήταν όλες οι συσκευές έτσι! Το δικό μου δεν έχει μπει στη θάλασσα,ούτε καν στο γλυκό νερό, απλά έχει ξεπλυθεί 4 φορές. Τις 2 άπο αυτές με δυσάρεστα αποτελέσματα! Έστω ότι το τηλέφωνο μου πέφτει στη θάλασσα και μετά ξεπλένετε με γλυκό νερό, τι έχει προλάβει να κάνει το αλάτι και θα το καταστρέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Αυτό έλειπε να ήταν όλες οι συσκευές έτσι! Το δικό μου δεν έχει μπει στη θάλασσα,ούτε καν στο γλυκό νερό, απλά έχει ξεπλυθεί 4 φορές. Τις 2 άπο αυτές με δυσάρεστα αποτελέσματα! Έστω ότι το τηλέφωνο μου πέφτει στη θάλασσα και μετά ξεπλένετε με γλυκό νερό, τι έχει προλάβει να κάνει το αλάτι και θα το καταστρέψει? Δεν ξερω τι θα προλαβει να κανει το αλατι , παντως αυτο που ξέρω ειναι οτι η εταιρια δεν αναφερει οτι επιτρεπεται η χρηση μεσα στη θαλασσα. Απο αυτο και μονο , αν το χαλασει λογω θαλλασινου νερου δεν ευθυνεται η sony αλλα εμεις.. Τωρα για την συσκευη σου συμφωνω οτι ειναι ελαττωματικη ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Η πιστοποίηση του Ζ αφορά μόνο γλυκό νερό για ορισμένη ώρα κτλ, το είχαμε ξανα συζητήσει και παλιότερα για το θαλασσινό νερό, Δεν κάνει, είναι ρίσκο και αν κάτσει στραβή δεν φταίει καμία Sony Προσωπικά το βάζω στην βρύση συχνά για καθάρισμα από τότε πού το πήρα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typhoonx Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ερωτήσεις Θέλω να πάρω προστατευτικό οθόνης, αυτό που είναι κανονικό γυαλί,tempered glass. Έως τώρα ήξερα μόνο της spigen που ήταν κ κάπως αλμυρό από τιμή. Τώρα ψάχνοντας στο eBay,βρίσκω παρά πολλά τέτοιου είδους προστατευτικά σχεδόν στο 1/5 της τιμής που ζητάει η spigen. Γνώμες τι να προτιμήσω. Αν τα χει δοκιμάσει κανείς τα φθηνά κι αν αξίζουν τα(λίγα) λεφτά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ερωτήσεις Θέλω να πάρω προστατευτικό οθόνης, αυτό που είναι κανονικό γυαλί,tempered glass. Έως τώρα ήξερα μόνο της spigen που ήταν κ κάπως αλμυρό από τιμή. Τώρα ψάχνοντας στο eBay,βρίσκω παρά πολλά τέτοιου είδους προστατευτικά σχεδόν στο 1/5 της τιμής που ζητάει η spigen. Γνώμες τι να προτιμήσω. Αν τα χει δοκιμάσει κανείς τα φθηνά κι αν αξίζουν τα(λίγα) λεφτά τους. Ενας φιλος που έχει της spigen, αναφέρει οτι ειναι τέλειας ποιότητας και αξίζουν τα λεφτά τους. Τώρα για τα φθηνά απο το ebay, εγώ δε θα έπαιρνα. Θα ναι πολύ κατώτερη η ποιότητά τους. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις αρκετά χρήματα, κοίτα για το απλό προστατευτικο της spigen. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Καλησπέρα Δημήτρη.Δεν ξέρω,ούτε έχω δει για τζαμάκι στο ebay μιας και έχω αυτό της spigen,για το οποίο όπως σου είχα αναφέρει το θεωρώ κορυφαίο.Η αίσθηση που σου αφήνει η αφή πάνω του,είναι φοβερή.Φυσικά,μιας και δεν έχω δει τα υπόλοιπα δεν μπορώ να και έχω μέτρο σύγκρισης. Επίσης να αναφέρω ότι πρόσφατα αγόρασα το SBH50.Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης θα ήθελα να είχε μεγαλύτερη αυτονομία.Βέβαια το ότι χωρίς να βγάλεις το τηλέφωνο από την τσέπη-θήκη μπορείς να διαβάζεις τα sms,email αλλά και να κάνεις κλήσεις από το αρχείο κλήσεων (δεν δίνει πρόσβαση στις επαφές παρά μόνο στο αρχείο ληφθέντων κλήσεων) με εξυπηρετεί αφάνταστα.Η ακουστική του είναι κορυφαία. Έχει αγοράσει κάποιος φίλος κάποια από τις θήκες-μπαταρίες που κυκλοφορούν? Υπάρχουν στο ebay 2 κινέζικες με 2800 και 4200 mAh (στα 20 ευρώ) και φυσικά της mugen 3000 mAh στα 70 ευρώ. Επίσης μία πολύ καλή εφαρμογή κάμερας που αναφέρεται στο xda είναι της lenovo. (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2415295) Η τελευταία έκδοση που υπάρχει ζητάει άδεια για να κάνει κλήσεις!!!!Βρήκα το αντίστοιχο apk αυτής της έκδοσης το οποίο δεν ζητάει τέτοιου είδους άδεια το οποίο και ανέβασα ήδη εδώ:http://www24.zippyshare.com/v/66579020/file.html Σ'αυτήν την έκδοση λειτουργεί η Συλλογή και τα εφέ για επεξεργασία και φυσικά πιθανόν να υπάρχουν bugs και force close (στο nexus με 4.3 δεν λειτουργεί).Είμαι στην 4.1.2 (ακόμα...) και μου λειτουργεί κανονικά. @@@Δημήτρη,να κανονίσουμε κάνα φραπεδάκι,οι εν Θεσσαλονίκη. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 @efrai, καλησπέρα. Εγω έχω το sbh20 και είμαι ευχαριστημένος, βέβαια δεν κάνει όσα το 50αρι αλλα για τη χρήση που το θέλω με ικανοποιεί πλήρως. Για τις μπαταρίες που αναφέρεις δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια.. Την εφαρμογή για την κάμερα θα την δοκιμάσω, ευχαριστούμε που την ανέβασες.. Όσο για το φραπεδακι, μέσα είμαι εγώ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Είχα για κάνα μήνα το sbh20 αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό και έτσι κατέληξα στο 50άρι. Το μόνο ''κακό'' με αυτές τις μπαταρίες είναι ότι το τηλέφωνο ''νοιώθει'' ότι είναι σε dock,με αποτέλεσμα όταν δέχεσαι κλήση να την στέλνει στο ηχείο.Η διαφορά των 50 ευρώ ανάμεσα σε mugen και την κινέζικη δεν είναι αμελητέα.Ίσα ίσα που αγοράζεις και μια φορητή μπαταρία καλής ποιότητας με 10.400 mAh (http://www.ebay.co.uk/itm/370742261120?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649) και κόστος 41 ευρώ.Βέβαια η ποιότητα της mugen είναι δεδομένη μιας και είχα αγοράσει στο παρελθόν. Λοιπόν κάνω ανοικτή πρόταση,σε όλους τους εν Θεσσαλονίκη,κατόχους του Ζ για φραπεδοσυνάντηση. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά από τις παραλίες...:lol: Edited September 1, 2013 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Λοιπόν κάνω ανοικτή πρόταση,σε όλους τους εν Θεσσαλονίκη,κατόχους του Ζ για φραπεδοσυνάντηση. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά από τις παραλίες...:lol: Unofficial meeting ; Εάν το ρυθμίσουμε από βδομάδα τότε μετρήστε και μένα, είμαι μέσα. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Για τους εν αθηναις τιποτα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts