Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιζει να πεσει στους επομενους μηνες καθολου η τιμη του Xperia Z?Ενδιαφερομαι πιο πολυ για την μωβ εκδοση του κινητου, βασικα ειμαι κατοικος της Κυπρου και δεν βρηκα αυτο που ψαχνω ετσι κοιταξα και στο ιντερνετ αλλα οι τιμες + τη μεταφορα ειναι λιγακι τσουχτερες. Ετσι θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη του συγκεκριμενου μοντελου οσο το συντομοτερο γινεται!

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιζει να πεσει στους επομενους μηνες καθολου η τιμη του Xperia Z?Ενδιαφερομαι πιο πολυ για την μωβ εκδοση του κινητου, βασικα ειμαι κατοικος της Κυπρου και δεν βρηκα αυτο που ψαχνω ετσι κοιταξα και στο ιντερνετ αλλα οι τιμες + τη μεταφορα ειναι λιγακι τσουχτερες. Ετσι θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να πεσει η τιμη του συγκεκριμενου μοντελου οσο το συντομοτερο γινεται!

Μέχρι πόσα θα μπορούσες να δώσεις για να το πάρεις;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

280 Εγώ! Τι λες????

Νομίζω θα πρεπει να περιμένεις αρκετα.. Ειδικά για καινούργια , παρα πολυ.

Edit : Πάνε για το Optimus G Καλύτερα .. :)

Edited by dimitrissa

280 Εγώ! Τι λες????

δεν νομίζω να φτάσει ποτέ καινούριο 280!!!

Το S μετά απο 1,5 χρόνο ακόμα είναι στα 250

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Παιδια καλημερα ! ΕπΕπειδή κατά πάσα πιθανότητα θα γίνω κάτοχος ενός Xperia z θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικα με κάποια πράγματα που θα έπρεπενα γνωρίζω πριν να το πάρω . Έρχομαι από ένα μεγάλο κινητό και συγκεκριμένα το one x και ελπίζω η αναβάθμιση στο z να αξίζει τον κόπο . Επίσης έχω ένα πρόβλημα με τι ui της sony . Είχα συνηθίσει τόσο καιρό με το υπέροχο HTC sense και τώρα μου φαίνεται κάπως της sony . Ποσό ευκολο είναι να κάνεις ροοτ το συγκεκριμένο κινητό ? Παρατήρησα επίσης ότι δεν έχει βγει miui Rom για το κινητο . Μερικές από τις απορίες μ ήταν αυτές και όποιος μπορεί ας απαντήσει . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλημερα ! ΕπΕπειδή κατά πάσα πιθανότητα θα γίνω κάτοχος ενός Xperia z θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικα με κάποια πράγματα που θα έπρεπενα γνωρίζω πριν να το πάρω . Έρχομαι από ένα μεγάλο κινητό και συγκεκριμένα το one x και ελπίζω η αναβάθμιση στο z να αξίζει τον κόπο . Επίσης έχω ένα πρόβλημα με τι ui της sony . Είχα συνηθίσει τόσο καιρό με το υπέροχο HTC sense και τώρα μου φαίνεται κάπως της sony . Ποσό ευκολο είναι να κάνεις ροοτ το συγκεκριμένο κινητό ? Παρατήρησα επίσης ότι δεν έχει βγει miui Rom για το κινητο . Μερικές από τις απορίες μ ήταν αυτές και όποιος μπορεί ας απαντήσει . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Καλημέρα φίλε. Ναο αξίζει να έρθεις απο το HTC ONE X. Το ui συνηθίζεται εύκολα. Περνάς και nova launcher και θα είσαι μια χαρά :) Ροοτ αρκετά εύκολο, ακομα και στην τελευταία έκδοση. Θα το δεις και μόνος σου.

Για miui rom, δεν ξέρω αν έχει βγει μάλλον όχι. Δεν χρειάζεται ρομ αυτό το κινητό θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Αν σ αρέσει σε εμφάνιση η miui βαλε nova και ενα πακέτο θεμάτων :D

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σ . Εχω απορία αν ο όντως τα 2 γιγα ραμ έχουν αποτέλεσμα η όχι στην ταχύτητα του κινητού ? Κάτι που θα πρέπει να προσέξω ? Επίσης ποτε πιστεύεις ότι θα πάρει 4.3
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σ . Εχω απορία αν ο όντως τα 2 γιγα ραμ έχουν αποτέλεσμα η όχι στην ταχύτητα του κινητού ? Κάτι που θα πρέπει να προσέξω ? Επίσης ποτε πιστεύεις ότι θα πάρει 4.3

Εννοείται πως εχουν αποτέλεσμα. Ειναι άνετο το κινητό, δεν ζορίζεται. Να προσέξει κατι, δεν νομίζω. Να το πάρεις απο αξιόπιστο μαγαζί και θα είσαι μια χαρά.

Για την 4.3 τι να πω δεν ξέρω. :p

Παντως δεν περίμενα να μην έχουν miui Rom . Και μου αρέσει πολύ ρε . Ελπίζω κ η κάμερα να αξίζει τα 13.1 mp που έχει .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως δεν περίμενα να μην έχουν miui Rom . Και μου αρέσει πολύ ρε . Ελπίζω κ η κάμερα να αξίζει τα 13.1 mp που έχει .

Τα αξίζει φίλε είναι πολύ καλή..

Θεωρω οτι παιζουν σημαντικο ρολο τα 2GB... Θα πρεπει να προσεξεις την τελικη τιμη που θα το παρεις καθως ξεκιναει απο 699€ (media markt) και κατεβαινει μεχρι τα 419€ (scroutzoμαγαζο) μην σε προβληματιζει η παραεισαγωγη καθως και το service καθως ολοι arvato παμε... Αν η 4,3 εχει τα ιδια αποτελεσματα της 4,2 προτιμω να μην μπει ποτε... ΒΤW η sony καθε μηνα μας δινει και ενα update για αυτο μην μασας οταν ειναι θα την δωσει...

Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο z από το expansys σε καλή τιμή αλλά έχω το εξής πρόβλημα.

Εδώ διαβάζει την sim (τις υπηρεσίες της κανονικά από το εικονίδιο) το κινητό δεν πιάνει δίκτυο. Δεν είναι σε flight mode και δίπλα από τις σβηστές μπάρες του σήματος δείχνει ένα κοκκινο χ. Έκανα επαναφορά στο τηλέφωνο δοκίμασα άλλες δύο κάρτες sim και δεν πιάνει δίκτυο. Μπορώ να κάνω κάτι που ίσως φτάξει το πρόβλημα ή λέτε να είναι hardware problem?

Για δοκίμασε να κάνεις μια κλήση και ας μην έχει δίκτυο...σε εμένα που το εκανΕ μια δύο φορες με το που πήγα να πάρω τηλ. βρήκε σήμα...μάλλον software issue...

Το κινητακι θα το πάρω μεταχειρισμένο και λέει ότι έχει ακόμα εγγύηση αλλά δεν βρίσκει την απόδειξη . Γίνεται χωρίς απόδειξη και το κουτάκι του κινητού να ζητήσεις αντίγραφο της απόδειξης από το κατάστημα που το πήρες ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σ . Εχω απορία αν ο όντως τα 2 γιγα ραμ έχουν αποτέλεσμα η όχι στην ταχύτητα του κινητού ? Κάτι ποδενυ θα πρέπει να προσέξω ? Επίσης ποτε πιστεύεις ότι θα πάρει 4.3

Δεν νομίζω να αξίζει η αναβάθμιση από το one x...εντάξει έχει καλύτερα specs αλλά πχ τα 2 γιγα δεν μου έχουν χρησιμεύσει ακόμα... Ίσως η οθόνη θεωρείται καλύτερη λόγω ανάλυσης αλλά από τεχνολογία νομίζω υστερεί...δηλ γωνία θέασης και αντίθεση...ούτε η μπαταρία έχει συγκλονιστικές επιδόσεις,μάλλον το αντίθετο...γενικά είναι οκ κινητό αλλά μέχρι εκεί...Επίσης ψήνεται και σε απλές χρήσεις...πολύ υψηλές θερμοκρασίες...

Δεν νομίζω να αξίζει η αναβάθμιση από το one x...εντάξει έχει καλύτερα specs αλλά πχ τα 2 γιγα δεν μου έχουν χρησιμεύσει ακόμα... Ίσως η οθόνη θεωρείται καλύτερη λόγω ανάλυσης αλλά από τεχνολογία νομίζω υστερεί...δηλ γωνία θέασης και αντίθεση...ούτε η μπαταρία έχει συγκλονιστικές επιδόσεις,μάλλον το αντίθετο...γενικά είναι οκ κινητό αλλά μέχρι εκεί...Επίσης ψήνεται και σε απλές χρήσεις...πολύ υψηλές θερμοκρασίες...

Τα 2 gb ειναι MUST για High end κινητο και είναι πολυυυ χρήσιμα. Η οθόνη εννοείται καλύτερη απο του hox . Η μπαταρια για μένα είναι μια χαρα.

Ψήνεται;;; Αν ψήνεται το Ζ , κάποια άλλα κάνουν...κρέπες.....

Κινητάρα είναι σε όλα φίλε μου!

Παιδια το ηχείο είναι δυνατό ? και από αυτονομία τι λέει ?

Το ηχείο ειναι το μειονέκτημα του. Υπάρχει mod όμως που το κάνει... Τούμπανο :)

Η αυτονομία με ικανοποιεί εμένα με τη χρήση που κανω. Ανώτερη απο s3 που είχα. Με αλλα δε μπορώ να συγκρίνω πχ με s4

Καινούριος και πανευτυχής κάτοχος ενός μαύρου Xperia Z. Μετά από πολλές συσκευές νομίζω βρήκα αυτή που θα κρατήσω για τουλάχιστον ένα χρόνο. Είναι ό,τι πιο ομορφο και premium έχω πιάσει. Χαίρομαι που θα τα λέμε και επίσημα, πλέον, από δω. Ξεκινάω με αναβάθμιση σε .244, ρουτ και ρικόβερυ.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καινούριος και πανευτυχής κάτοχος ενός μαύρου Xperia Z. Μετά από πολλές συσκευές νομίζω βρήκα αυτή που θα κρατήσω για τουλάχιστον ένα χρόνο. Είναι ό,τι πιο ομορφο και premium έχω πιάσει. Χαίρομαι που θα τα λέμε και επίσημα, πλέον, από δω. Ξεκινάω με αναβάθμιση σε .244, ρουτ και ρικόβερυ.:)

Καλώς ήρθες λοιπόν ;) Μεγειααα

Welcome aboard brother !

Καλώς ήρθες λοιπόν ;) Μεγειααα

Welcome aboard brother !

Ευχαριστώ παίδες! BTW Minotavrs φοβερός ο οδηγός σου. Τώρα με τη βοήθεια του Δημήτρη θα το ρουτάρω γιατί είναι λίγο μπελαλίδικη η .244.

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πολύ το ηχείο από αυτά που άκουγα αλλά τελικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ παίδες! BTW Minotavrs φοβερός ο οδηγός σου. Τώρα με τη βοήθεια του Δημήτρη θα το ρουτάρω γιατί είναι λίγο μπελαλίδικη η .244.

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πολύ το ηχείο από αυτά που άκουγα αλλά τελικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος!

Μην μασάς όπου κολλησεις μίλα

Μην μασάς όπου κολλησεις μίλα

Έχουμε συζητήσει στο fb ώρες ολόκληρες :P Σήμερα θα ναι έτοιμος ο Κωστής :)

• The title was changed to Sony Xperia Ζ