Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι πώς τα λες για την 244, με ψήνει πολύ να την περάσω..

Όσο για την μπαταρία, εμένα γιατί φθάνει το 3ωρο για να φορτίσει πλήρως με την 434 καο μαμα φορτιστή;; :confused:

Δεν ειναι νορμαλ 3ωρο να θελει.

Και εγω τον μαμα φορτιστη χρησιμοποιω που εχει 1500 output mA.

Τον εχω παντα σε αναμονη οταν το φορτιζω και μονο κληση αν δεχτω απανταω και απολυτος τιποτα αλλο δεν κανω οσο φορτιζω το κινητο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mπορει καποιος να τσεκαρει αν στην .244 του βγαζει την επιλογη στιγμιοτυπου οθονης (take snapshot) κατα το παρατεταμένο πατημα του power button

να ρωτησω κατι,,βαρεθηκα τις εικονες του lockscreen,εχει καποιος να μου προτεινει κατι να βαλω και αλλες αλλα ψιλο στυλ σονυ ,,,οχι αυτοκινητα και τετοια,πιο abstract.

να ρωτησω κατι,,βαρεθηκα τις εικονες του lockscreen,εχει καποιος να μου προτεινει κατι να βαλω και αλλες αλλα ψιλο στυλ σονυ ,,,οχι αυτοκινητα και τετοια,πιο abstract.

Σ αρέσει κάτι τέτοιο καλοκαιρινό;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ φοβερο τετοιο στυλ μπραβο τετοια

Εδώ είσαι;)

ε οχι wallpaper oμως αλλα στην λοκ σκριν,ασε τα εχω μπερδεψει.σευχαριστω παντως.

Δε σε κατάλαβα. Αυτη την εικόνα που σου έστειλα, την έβαλα στν lockscreen. Και εσυ αυτό θέλεις έτσι;

PΩς ομως,εμενα με ρωταει αν την θελω για wallpaper δηλαδη την αμεσως μετα απο την lock screen.καθε θεμα εχει δυο φωτος,την λοκσκρην και οταν το ξεκλειδωσεις το γουολπειπερ,εγω ψαχνω λοκ σκρην εικονα Edited by lagouko

PΩς ομως,εμενα με ρωταει αν την θελω για wallpaper δηλαδη την αμεσως μετα απο την lock screen.

Παμε ρυθμίσεις -> οθόνη -> οθόνη κλειδώματος (κάτω κάτω) . Έπειτα πάτησε ταπετσαρία και άλμπουμ. Απο εκει βαλε την εικόνα μου ως lockscreen wallpaper

Καλησπέρα, πως μπορώ να βλέπω κατά την πληκτρολόγιση των SMS το πλήθων των χαρακτήρων ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο go sms που χρησιμοποιώ εμφανίζεται δίπλα στο κουμπί αποστολή.

Με την εργοστασιακή εφαρμογή εννοώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

e να το φλασαρει μαλλον με το flashtool

το δοκιμασα εγω σημερα γιατι εκεινος δεν νιωθει και πολυ απο τετοια ,αλλα ουτε εγω εβγαλα ακρη .βασικα διαβασα λιγο τι γραφουν στο xda αλλα στo rooting status λεει bootloader unlock allowed : No

Αρα δεν ξεκλειδωνει με το flash tool ? υπάρχει άλλος τρόπος ;

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Παιδιά χρειάζομαι τις γνώσεις σας. Έχω το κινητό αγορασμένο κάνα δίμηνο τώρα. Δεν έχω αναβαθμιστεί κ είμαι ακόμη στην 10.1.Α.1.434 . Το κινητό λειτουργούσε μια χαρά με τον dolphin κ με τη χρήση που του έκανα έπιανε οριακά τις 18 ώρες ημερησίως.

Κάποια στιγμή κατέβασα ένα από τα add on του dolphin, αυτό που φωτογραφίζει την σελίδα που βλέπεις. Δεν ξέρω εάν αυτό έπαιξε ρόλο αλλά η συσκευή μου έκτοτε καίει τρομερά(πάντα είχε υψηλές θερμοκρασίες όταν την λειτουργούσε ς συνεχώς αλλά όχι έτσι)κ η μπαταρία εξανεμίζεται σε λιγότερο από το μισό χρόνο με την ίδια πάντα χρήση, φτάνει δε φτάνει το 10 ωρο κ θέλει πάλι φόρτιση.

Απεγκατεστησα το add on, σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον dolphin(κρίμα γιατί ήταν πολύ βολικός) δεν τον απεγκατέστησα ακόμη όμως(θα χάσω όλους τους σελιδοδείκτες μου γ@μωτο....) τρέχω τον chrome προς το παρόν αλλά τίποτα δε βελτιώθηκε, πάλι θέλω φόρτιση μέσα στη μέρα..

Δεν είμαι root

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου?

το δοκιμασα εγω σημερα γιατι εκεινος δεν νιωθει και πολυ απο τετοια ,αλλα ουτε εγω εβγαλα ακρη .βασικα διαβασα λιγο τι γραφουν στο xda αλλα στo rooting status λεει bootloader unlock allowed : No

ΝομίΖω, δεν έχει σχέση ο κλειδωμένος bootloader με το flash tool.

Εγκαθιστας το flash tool, κατεβάζεις το firmware που θες και ξεκινάς τη διαδικασία μέσα από το flash tool.

Για πιο αναλυτικές οδηγίες δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2240614

αν είναι κλειδωμένο σε παροχο τότε και νεα ρομ να περάσεις δεν θα ξεκλειδώσει γιατί είναι κλειδωμένο με το imei του τηλεφώνου το οποιο δεν αλλάζει αλλάζοντας ρομ

Μετα απο αρκετές μέρες, τι λέτε; Αξίζει η 244; Είναι smooth οπως ήταν η 4.1.2;

Επίσης root, recovery υπάρχει;

Μετα απο αρκετές μέρες, τι λέτε; Αξίζει η 244; Είναι smooth οπως ήταν η 4.1.2;

Επίσης root, recovery υπάρχει;

ναι σε όλα

Παρατηρώ ότι μετά από πλήρη φόρτιση στα 100%, πέφτει στο 99% σχεδόν άμεσα. Μετά νορμάλ

Καλησπέρα.Έχει καταφέρει κανείς να κάνει εγκατάσταση το Loquendo tts και να του δουλεύει σωστά?

Προσπάθησα αλλά δεν βλέπει ούτε τις γλώσσες παρόλο που τις έχω περάσει κανονικά σε φάκελο LoquendoTTS.

Sharing is caring/Spread the knowledge

Παιδιά χρειάζομαι τις γνώσεις σας. Έχω το κινητό αγορασμένο κάνα δίμηνο τώρα. Δεν έχω αναβαθμιστεί κ είμαι ακόμη στην 10.1.Α.1.434 . Το κινητό λειτουργούσε μια χαρά με τον dolphin κ με τη χρήση που του έκανα έπιανε οριακά τις 18 ώρες ημερησίως.

Κάποια στιγμή κατέβασα ένα από τα add on του dolphin, αυτό που φωτογραφίζει την σελίδα που βλέπεις. Δεν ξέρω εάν αυτό έπαιξε ρόλο αλλά η συσκευή μου έκτοτε καίει τρομερά(πάντα είχε υψηλές θερμοκρασίες όταν την λειτουργούσε ς συνεχώς αλλά όχι έτσι)κ η μπαταρία εξανεμίζεται σε λιγότερο από το μισό χρόνο με την ίδια πάντα χρήση, φτάνει δε φτάνει το 10 ωρο κ θέλει πάλι φόρτιση.

Απεγκατεστησα το add on, σταμάτησα να χρησιμοποιώ τον dolphin(κρίμα γιατί ήταν πολύ βολικός) δεν τον απεγκατέστησα ακόμη όμως(θα χάσω όλους τους σελιδοδείκτες μου γ@μωτο....) τρέχω τον chrome προς το παρόν αλλά τίποτα δε βελτιώθηκε, πάλι θέλω φόρτιση μέσα στη μέρα..

Δεν είμαι root

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου?

Μια λυση ειναι μεσα απο καποια εφαρμογη πχ Fast Reboot να κανεις μια εκκαθαριση/clear cache ολων των εφαρμογων που εχεις εγκατεστημενα στη συσκευη χωρις βεβαια να χασεις αποθηκευμενες ρυθμισεις των εφαρμογων σου.

Αλλα θα σου συνιστουσα να κανεις εγκατασταση την τελευταια εκδοση του android 4.2.2 την 244 που βγηκε μολις πριν λιγες ημερες και χαρακτηριζεται για την σταθεροτητα στην αποδοση της μπαταριας και την πολυ καλη και ομαλη λειτουργια του λειτουργικου οσο και η 4.1.2(434) που εχεις τωρα.

Αλλιως μια αλλη λυση ειναι να καταφυγεις σε ενα hard reset και επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων εφοσον θελεις να παραμεινεις στην παρον εκδοση που εχεις και πιθανοτητα θα στρωσει το κινητο οπως ηταν πριν.

Παρατηρώ ότι μετά από πλήρη φόρτιση στα 100%, πέφτει στο 99% σχεδόν άμεσα. Μετά νορμάλ

Και σε εμενα ετσι αλλα απο εκει και περα η αποδοση της μπαταριας εχει μια αξιοθαυμαστη σταθεροτητα και πολυ καλη διαχειρηση της αυτονομιας της συσκευης.

Ειδικα σε χρονους αναμονη αγγιζει το τελειο και καταναλωνει ελαχιστα(μεσα στη νυχτα 1-2% μονο χανει με τα παντα κλειστα-το δοκιμασα και με το bt ανοιχτο συνδεδεμενο με το bt handsfree και επεσε μολις 4%)

Εκανε καλη δουλεια η Sony με την τελευταια εκδοση πρεπει να παραδεχτω.

Ολα κυλουν νερακι πλεον με μονη παραφωνια που δεν πιστευω οτι θα το διορθωσει/επαναφερει ποτε οτι αυξηθηκε ο χρονος φορτισεις της συσκευη τουλαχιστον στη δικια μου περιπτωση σε σχεση με οταν την πρωτοπηρα πριν 2,5 μηνες περιπου.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Sony Xperia Ζ