Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζοντας στο Φόρουμ για την 253 είπα να κάνω ένα τσεκ για αναβάθμιση λογισμικού και βλέπω ότι ήρθε.

Να την κάνω; Χάνω ροοτ, δοκιμασμένα όχι υποθετικά?

Αν την κάνεις μέσω Pcc Ναι χάνεται το root.Μόνον ΟΤΑ δεν χάνεται.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια το συγκεκριμενο thread ειναι πλεον τεραστιο εχω φτασει μεχρι την 50 σελιδα περιπου αλλα δεν παει αλλο διαβασμα.

Ειμαι κατοχος iphone 4 μου την εχει δωσει αφανταστα η apple με της καινουργιες αναβαθμισεις που σκοπο εχουν να κανουν τα παλιοτερα μοντελα να σερνονται για να αγορασεις το 5, και λεω να το πεταξω σε μια γωνια και να παρω κανενα android.

Ελεγα για το s4 αλλα στην τελικη πολυ εφε και αχρηστες λειτουργιες ,για μενα και της δικες μου αναγκες μην με παρεξηγησετε,ουτε να ξεκλειδωνει με τα ματια μου χρειαζετε ουτε να αλλαζω εικονες χωρης να το ακουμπαω ουτε τα εξυπνα pause κτλ κτλ.

Οποτε στραφηκα στο xperia z σαν εμφανιση με αρεσει τρομερα και σαν κατασκευη ειναι αλλου.

Τα προβληματα με wifi ,υπερθερμανση και αυτονομια λυθηκαν πλεον?Ηταν hardware , software?

Σαν κανονικο λειτουργικο και οπως το εχει η sony υπαρχει περιπτωση να κολαει και να χρειαζετε restart? ,δεν θα το αντεξω, μπορω να παταω send email , να το βαζω στην τσεπη και να ειμαι σιγουρος οτι οκ θα παει μολης βρει σημα και γενικα τετοιες λειτουργιες που πρεπει να κανουν τα smart τηλεφωνα.

Τελος ειναι εξυπνη αγορα απο πλαισιο καθωτι δεινουν και χαρτες δωρο?

Ειδατε καποια διαφορα στα τελευταια μοντελα απο αποψη οτι δεν εχουν καποια προβληματα που ενδεχομενος να ειχαν τα πρωτα?

Ελπιζω θα δεχετε και αναβαθμιση αλλης version android και δεν θα το πεταξουμε σε 2 χρονακια.

Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα

Παιδια το συγκεκριμενο thread ειναι πλεον τεραστιο εχω φτασει μεχρι την 50 σελιδα περιπου αλλα δεν παει αλλο διαβασμα.

Ειμαι κατοχος iphone 4 μου την εχει δωσει αφανταστα η apple με της καινουργιες αναβαθμισεις που σκοπο εχουν να κανουν τα παλιοτερα μοντελα να σερνονται για να αγορασεις το 5, και λεω να το πεταξω σε μια γωνια και να παρω κανενα android.

Ελεγα για το s4 αλλα στην τελικη πολυ εφε και αχρηστες λειτουργιες ,για μενα και της δικες μου αναγκες μην με παρεξηγησετε,ουτε να ξεκλειδωνει με τα ματια μου χρειαζετε ουτε να αλλαζω εικονες χωρης να το ακουμπαω ουτε τα εξυπνα pause κτλ κτλ.

Οποτε στραφηκα στο xperia z σαν εμφανιση με αρεσει τρομερα και σαν κατασκευη ειναι αλλου.

Τα προβληματα με wifi ,υπερθερμανση και αυτονομια λυθηκαν πλεον?Ηταν hardware , software?

Σαν κανονικο λειτουργικο και οπως το εχει η sony υπαρχει περιπτωση να κολαει και να χρειαζετε restart? ,δεν θα το αντεξω, μπορω να παταω send email , να το βαζω στην τσεπη και να ειμαι σιγουρος οτι οκ θα παει μολης βρει σημα και γενικα τετοιες λειτουργιες που πρεπει να κανουν τα smart τηλεφωνα.

Ειδατε καποια διαφορα στα τελευταια μοντελα απο αποψη οτι δεν εχουν καποια προβληματα που ενδεχομενος να ειχαν τα πρωτα?

Ελπιζω θα δεχετε και αναβαθμιση αλλης version android και δεν θα το πεταξουμε σε 2 χρονακια.

Φίλε μου κανένα πρόβλημα με το κινητό, είναι κινητάρα κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα, πέρα από κάτι προβλήματα με το Wi-Fi δεν έχει παρατηρηθεί κάτι που να προκαλεί φόβο, δεν κολλάει ποτέ.Είναι must have αγορά λόγω τιμής και δυνατοτήτων.

Θα σου απαντήσουν κι άλλοι.....

Λοιπόν , ξεκινάμε. Το κινητό είναι άψογο και δεν κολλάει πουθενά , ακόμα και out of the box . Θα το ευχαριστηθείς πλήρως , καμία σχέση με Iphone και ειδικά με το 4αρι . Προβλήματα , δεν υπάρχουν ούτε με wifi , ούτε με την μπαταρία , ούτε με τίποτα..

Εαν δεν θέλεις να ασχοληθείς με root κτλ , θα κάνεις μια αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση .253 και θα έχεις ενα άψογο smartphone.

Τέλος , δεν θεωρώ καθόλου έξυπνη αγορά απο το πλαίσιο και ας δίνουν οοοτι θέλουν :p

Πλεον κυμαίνεται στα 473 απο το skroutz σε αξιόλογα μαγαζιά , τα οποία είναι μονόδρομος... :)

EDIT: Κώστα , με πρόλαβες για λίγο :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ειμαι κατοχος iphone 4 ... Οποτε στραφηκα στο xperia z σαν εμφανιση με αρεσει τρομερα και σαν κατασκευη ειναι αλλου.

Wifi - αυτονομια ειναι Kαθαρα θεμα software με αλλαγες στο build.prob.. εχουν λυθει... και εισαι ΟΚ... Υπερθερμανση ? πρωτη φορά το ακουω... προσωπικα κανενα προβλημα... θερμαινεται οπως ολα τα αντιστοιχα τερατακια...

Φιλε μου ρεσταρτ δεν εχω δει ουτε σε custom rom μην ακους τι λενε τα iPhone fanboys.. τα αλλα περι mail απλά εννοούνται...

Οχι να μην το παρεις απο πλαισιο για τους χαρτες δωρο .. με περιπου 250 γιουρια λιγοτερο το παιρνεις απο σκρουτζομαγαζο εντος αθηνων... μην κανεις το λαθος που καναμε εμεις οι κ@@μενοι και σκασαμε 7 κατοσταρικα οταν βγηκε...

για αναβαθμιση μην σε ανησυχεί ειναι AOSP εχει ξεκλειδωτο bootloader και ειχαν ανακοινωσει οτι θα δωσουν την 4.2 εντος του Απριλιου και ακομα την περιμενουμε... παρολα αυτα εχει πολλες custom ρom σε 4.2 με πρωτη και καλυτερη αυτη της cyanogenmod

Δεν κουρασες καθολου.... επειδη και εγω προερχομαι απο το iPhone 4s σε πληροφορω οτι δεν θα το μετανιωσεις... τουλαχιστον απο πλευρας hardware-εμφανισης δεν θα απογοητευτεις.. το android.... IOS δεν ειναι με οτι προτερηματα ή ελαττωματα σημαίνει αυτο..

Προχωρα στην αγορά του λοιπον και εδω ειμαστε...

Edited by Minotavrs

Λοιπόν , ξεκινάμε. Το κινητό είναι άψογο και δεν κολλάει πουθενά , ακόμα και out of the box . Θα το ευχαριστηθείς πλήρως , καμία σχέση με Iphone και ειδικά με το 4αρι . Προβλήματα , δεν υπάρχουν ούτε με wifi , ούτε με την μπαταρία , ούτε με τίποτα..

Εαν δεν θέλεις να ασχοληθείς με root κτλ , θα κάνεις μια αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση .253 και θα έχεις ενα άψογο smartphone.

Τέλος , δεν θεωρώ καθόλου έξυπνη αγορά απο το πλαίσιο και ας δίνουν οοοτι θέλουν :p

Πλεον κυμαίνεται στα 473 απο το skroutz σε αξιόλογα μαγαζιά , τα οποία είναι μονόδρομος... :)

EDIT: Κώστα , με πρόλαβες για λίγο :P

Επειδη η αγορα θα γινει μεσω καρτας ειναι εφικτο αυτο στα μαγαζια που με προτεινεις?Θα εχω προβλημα αμα το παω σε εξουσιοδωτιμενο service ? Ειναι unbranded?

Σε παρακαλω στειλε ενα pm με ποιο μαγαζι μου προτεινεις παντα με ελληνικη υποστηριξη service.

Σε ευχαριστω

Wifi - αυτονομια ειναι Kαθαρα θεμα software με αλλαγες στο build.prob.. εχουν λυθει... και εισαι ΟΚ... Υπερθερμανση ? πρωτη φορά το ακουω... προσωπικα κανενα προβλημα... θερμαινεται οπως ολα τα αντιστοιχα τερατακια...

Χμμμμμ με λιγα λογια πρεπει να ασχοληθω με root και τα σχετικα οχι πολυ ευχαριστο αλλα ισως θα επρεπε να το κανω για gps λογους γιατι δεν πιστευω η navigon να μου δωσει δικαιωμα και σε android ασχετος που το εχω πληρωμενο οποτε δευτερο 60αρι δεν το βλεπω.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Επειδη η αγορα θα γινει μεσω καρτας ειναι εφικτο αυτο στα μαγαζια που με προτεινεις?Θα εχω προβλημα αμα το παω σε εξουσιοδωτιμενο service ? Ειναι unbranded?

Σε παρακαλω στειλε ενα pm με ποιο μαγαζι μου προτεινεις παντα με ελληνικη υποστηριξη service.

Σε ευχαριστω

Ειναι εφικτό μεσω καρτας , δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση , ειναι unbranded απο το kaizershop Που το πηρα εγω .

Εχεις και pm παρ ολα αυτα :P

Παιδιά καλησπέρα! Παίζει καμιά καλή εφαρμογή για battery save από playstore? είχα κατεβάσει το "easy battery saver και το task killer" αλλά λίγα πράγματα. Τώρα κατέβασα το "battery doctor" μπας και δω κάτι καλύτερο. Γνωρίζετε κάτι καλύτερο που έχετε εγκαταστήσει;

Παιδιά καλησπέρα! Παίζει καμιά καλή εφαρμογή για battery save από playstore? είχα κατεβάσει το "easy battery saver και το task killer" αλλά λίγα πράγματα. Τώρα κατέβασα το "battery doctor" μπας και δω κάτι καλύτερο. Γνωρίζετε κάτι καλύτερο που έχετε εγκαταστήσει;

Γνώμη μου , ολα αυτά είναι άχρηστα .. Εχεις πρόβλημα με την μπαταρία ωστε να περάσεις κατι τέτοιο;;

Ειδικά στο Ζ που υπάρχουν και οι επιλογές stamina Κτλ ;)

Γνώμη μου , ολα αυτά είναι άχρηστα .. Εχεις πρόβλημα με την μπαταρία ωστε να περάσεις κατι τέτοιο;;

Ειδικά στο Ζ που υπάρχουν και οι επιλογές stamina Κτλ ;)

Επαυξάνω, καμία σχέση φίλε μου.Ούτε καν να ασχοληθείς ξανά, μια χαρά πάει χωρίς τέτοια προγράμματα.Έβαλα κι εγώ μια εφαρμογή της snapdragon που υποτίθεται ότι κάνει καλή διαχείριση των επεξεργαστών αλλά είναι χάλια.Αντί να το κάνει καλύτερο από θέμα κατανάλωσης, τελικά το έκανε χειρότερο.

greenify,στο galaxy nexus έκανε καλή δουλειά

greenify,στο galaxy nexus έκανε καλή δουλειά

Και στο Neo V που έχει τώρα ο υιός μου είναι πρόγραμμα που απαραίτητα πρέπει να έχεις, όχι όμως στο Ζ.Μπορεί να τρέχουν δεκάδες προγράμματα να έχεις να το κάνεις επανεκκίνηση μέρες, εβδομάδες αλλά δεν κολλάει δεν καταναλώνει μπαταρία και έχει πάντα ελεύθερη μνήμη περίπου 1 γίγα.

Ωραιος.... !! περιμενω να μου πεις τι παιζει με battery drain....

η πρωτη πληρης φορτιση δεν με αφησε ικανοποιημενο,αλλα θα του δωσω χρονο 2-3 φορτισεις ακομα.

με ενεργοποιημενα 3g,wifi, notifications και φωτεινοτητα στο 63 %,δες απο κατω ποσο μου εβγαλε....

Δεν κουρασες καθολου.... επειδη και εγω προερχομαι απο το iPhone 4s σε πληροφορω οτι δεν θα το μετανιωσεις... τουλαχιστον απο πλευρας hardware-εμφανισης δεν θα απογοητευτεις.. το android.... IOS δεν ειναι με οτι προτερηματα ή ελαττωματα σημαίνει αυτο..

Προχωρα στην αγορά του λοιπον και εδω ειμαστε...

Στο χερι πως σου φανηκε μετα απο το 4S?

Μπορεις να κανεις τα παντα με ενα χερι ?

Υπαρχει καποιος που τον δυσκολεξε το μεγεθος?

η πρωτη πληρης φορτιση δεν με αφησε ικανοποιημενο,αλλα θα του δωσω χρονο 2-3 φορτισεις ακομα.

με ενεργοποιημενα 3g,wifi, notifications και φωτεινοτητα στο 63 %,δες απο κατω ποσο μου εβγαλε....

Το είπες και μόνος σου.. Η 1η.

Άστο 2-3 και μετά θα δεις θα στρώσει. Και μένα σχεδόν στη βδομάδα έστρωσε (4-5 )

Δημήτρη μη σκοτώνεσαι στο διάβασμα ρε... Και μετά λες ότι δεν έχεις χρόνο για καφέ.

Πέτρο θα σου στείλω pm για το gps που είπες κτλ επειδή έχω το ίδιο.

Κώστα το πρόγραμμα για την μπάρα κολλάει καθόλου; γιατι έφαγε κάτι φρίκες και δεν έπιανε. (έβαλα το πρόγραμμα το έξτρα που ήθελε busybox free από το μάρκετ και μετά το πρόγραμμα που έστειλες. )

.

Χμμμμμ με λιγα λογια πρεπει να ασχοληθω με root και τα σχετικα οχι πολυ ευχαριστο αλλα ισως θα επρεπε να το κανω για gps λογους γιατι δεν πιστευω η navigon να μου δωσει δικαιωμα και σε android ασχετος που το εχω πληρωμενο οποτε δευτερο 60αρι δεν το βλεπω.

Αγορασε το με το καλο και το συζηταμε ξανα για το free of charge navigation ;)

Επισης αντι να διαβαζεις 250 τοσες σελιδες ξεκνα να διαβαζεις τον οδηγο επιβιωσης της υπογραφησς μου ειναι ολα τα καλα μαζεμενα εκει... απο ολες αυτες τις σελιδες...

Στο χερι πως σου φανηκε μετα απο το 4S?

Μπορεις να κανεις τα παντα με ενα χερι ?

Υπαρχει καποιος που τον δυσκολεξε το μεγεθος?

Eνταξει ειναι πιο μεγαλο... αλλα δεν ειχα προβλημα σε 2 ωρες το ειχα συνηθισει σε μια ημερα συνεχους χρησης εβλεπα το 4s και νομιζα οτι ηταν dummy κινητο.

Ναι εκτος και αν εισαι κατω απο 1.50 και εχεις μικρη παλάμη

Thanks m8 ... ειναι αληθεια λιγο τσιμπιμενες οι τιμες αλλα δωστου οπως ειπες λιγο χρονο μηπως και στρωσει

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Σε ευχαριστω

Τσέκαρε και τα μαγαζιά

http://www.skroutz.gr/s/2901687/Sony-Xperia-Z.html

Επιλέγεις ότι θέλεις γτ στα 472 ευρώ αξίζει το κινητό

Στο xda κάποιος έγραψε ότι το .253 δεν εγκαθίσταται OTA αν έχουν γίνει αλλαγές στο system partition οπότε πρέπει να γίνει flash μόνο το system partition με το flashtool.

Ωραία, και πως γίνεται αυτό;

το κάνει το flashtool μόνο του ή πρέπει να κατεβάσω κάποια ρομ και να βρω από εκεί το system partition και μετά flash;

να του φταίει επειδή λείπει το folder που σβήνουμε για το NFC;

Στο xda κάποιος έγραψε ότι το .253 δεν εγκαθίσταται OTA αν έχουν γίνει αλλαγές στο system partition οπότε πρέπει να γίνει flash μόνο το system partition με το flashtool.

το κάνει το flashtool μόνο του ή πρέπει να κατεβάσω κάποια ρομ και να βρω από εκεί το system partition και μετά flash;

Πείραγμα μπει να εννοεί και ένα mod που έχουμε περάσει, οπότε χλωμό το κόβω να βρεις τι το προκαλεί.

Διαβασε λιγο στο xda... εχει να κανει νομιζω και με την customization version που φερει η καθε συσκευη... πχ εγω φοραω την UK UNBRANDED CV : 1270-7689_R12A OR 1270-7689_R14A και οχι την Greece CV : 1270-4986_R7A

εξου και ο λογος που δεν μπορω να λαβω updates ΟΤΑ

Διαβασε λιγο στο xda... εχει να κανει νομιζω και με την customization version που φερει η καθε συσκευη... πχ εγω φοραω την UK UNBRANDED CV : 1270-7689_R12A OR 1270-7689_R14A και οχι την Greece CV : 1270-4986_R7A

εξου και ο λογος που δεν μπορω να λαβω updates ΟΤΑ

εκεί διάβαζα και είδα αυτό που γράφω παραπάνω.

Σε εμένα βγάνει Australia CV : 1270-4975_R8A αν και η rom που χρησιμοποιώ είναι NL, έτσι έλεγε το post στο xda.

εγώ λαμβάνω το update αλλά αποτυγχάνει η εγκατάσταση.

εκεί διάβαζα και είδα αυτό που γράφω παραπάνω.

Σε εμένα βγάνει Australia CV : 1270-4975_R8A αν και η rom που χρησιμοποιώ είναι NL, έτσι έλεγε το post στο xda.

εγώ λαμβάνω το update αλλά αποτυγχάνει η εγκατάσταση.

Δοκιμασες να κανεις rename το fastdormancy.apk καθως και το αντιστοιχο odex ?

Επισης κρατα ενα backup απο τα 2 παραπανω και δωστους δικαιωματα μαμας rom rw-r-r

Δοκιμασες να κανεις rename το fastdormancy.apk καθως και το αντιστοιχο odex ?

Επισης κρατα ενα backup απο τα 2 παραπανω και δωστους δικαιωματα μαμας rom rw-r-r

όχι δεν το δοκίμασα, που βρίσκονται;

όχι δεν το δοκίμασα, που βρίσκονται;

/system/data

btw μην κανεις τιποτα στηνω με flashtool αλλη version της 434 που εχει OTA την κανω root βλεπω πως παει και ενημερωνω να κανεις το ιδιο

• The title was changed to Sony Xperia Ζ