Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίξε με την τύχη σου και σε βλέπω να αλλάζεις σύντομα avatar.:p

Χαχαχα λες Κωστή; :p

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κατ'αρχην το νερο γλυστραει πανω στην συσκευη και σκουπιζεται πολυ ευκολα σαν να πλενεις γυαλι ,απο την αλλη αν φοβασαι αστο

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Χαχαχα λες Κωστή; :p

Μία τάπα να μην έχει κλείσει καλά και άντε να αποδείξεις στη Sony ότι η βλακεία δεν ήταν δικιά σου!:p

Δεν σου φτάνει ο καθαρισμός με υγρό πανάκι;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο γιός ; ;) Μάλλον στον πληθυντικό θα έπρεπε να μιλάω . :p

Πολύ Off-topic βγήκαμε , να ρωτήσω κάτι , εχει τολμησει κανεις να το βρέξει; Εγω το λυπάμαι ακόμα :P

Γιατί Δημήτρη, σου φαινόμαστε τόσο μεγάλοι; Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά εμείς είμαστε ακόμα μικροί.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Γιατί Δημήτρη, σου φαινόμαστε τόσο μεγάλοι; Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά εμείς είμαστε ακόμα μικροί.

χαχαχα , δεν φαίνεστε καθόλου μεγάλοι , ίσα ίσα ;)

Για πες εντυπώσεις

Χτες την περασα. Απο αύριο μεθαύριο καλύτερη γνώμη ,εκ πρώτης όψης όλα καλά,απλα το σ/κ δουλευω 15ωρα οποτε δεν εχω χρονο

Edited by bujinkan

Ο γιός ; ;) Μάλλον στον πληθυντικό θα έπρεπε να μιλάω . :p

Πολύ Off-topic βγήκαμε , να ρωτήσω κάτι , εχει τολμησει κανεις να το βρέξει; Εγω το λυπάμαι ακόμα :P

Σιγα ρε Μήτσε :p:p ...ασε τους πλυθυντικους και βαλε το τηλέφωνο κατω απο την βρυση να το καθαρισεις που πας και μου αγοραζεις μεμβρανες :p

Περαν της πλακας οποτε θελω να το καθαρισω το βαζω κατω απο την βρυση φροντιζοντας παντα με το χερι μου να κλεινω την οπη του ηχειου για να μην το στεγνωνω καθε φορα (μπουκωνει ο ηχος αν το βρεξεις για καποιες ωρες) ..

Ε τοσο καιρο δεν εχει παθει τιποτα... φροντισε μονο οι ταπες να ειναι κλειστες καλα...

Σιγα ρε Μήτσε :p:p ...ασε τους πλυθυντικους και βαλε το τηλέφωνο κατω απο την βρυση να το καθαρισεις που πας και μου αγοραζεις μεμβρανες :p

Περαν της πλακας οποτε θελω να το καθαρισω το βαζω κατω απο την βρυση φροντιζοντας παντα με το χερι μου να κλεινω την οπη του ηχειου για να μην το στεγνωνω καθε φορα (μπουκωνει ο ηχος αν το βρεξεις για καποιες ωρες) ..

Ε τοσο καιρο δεν εχει παθει τιποτα... φροντισε μονο οι ταπες να ειναι κλειστες καλα...

Χαχαχα, εντάξει θα το δοκιμάσω και εγώ :p

Ρε παιδια ειμαι στη 434 και εχω προβλημα στο playstore γραφει δεν υπαρχει συνδεση παταω επαναληψη αλλα τιποτα εκανα αναγκαστικη διακοπη απο εφαρμογες μεχρι και καταρργηση της ενημερωσης δεν βλεπω φως

Ρε παιδια ειμαι στη 434 και εχω προβλημα στο playstore γραφει δεν υπαρχει συνδεση παταω επαναληψη αλλα τιποτα εκανα αναγκαστικη διακοπη απο εφαρμογες αλλα τιποτα

Βαλε αυτο...

κανενα αποτελεσμα

μπες απo το pc σου στον λογαριασμο σου στο play και δομιασε να στειλεις μια εφαρμογη...

επισης τσεκαρε οτι εισαι συνδεδεμενος στα accounts τοy gmail στο κινητο και στο pc και κανε συγχρονισμο

Ρε παιδια ειμαι στη 434 και εχω προβλημα στο playstore γραφει δεν υπαρχει συνδεση παταω επαναληψη αλλα τιποτα εκανα αναγκαστικη διακοπη απο εφαρμογες μεχρι και καταρργηση της ενημερωσης δεν βλεπω φως

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά όταν είχα πάθει ακριβώς το ίδιο και αφού είχα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να το φτιάξω, τελικά η μόνη λύση ήταν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

τιποτα το εκανα εγκατασταση και μεσω root explorer

κατι παιζει και με το youtube οταν παω να κανω συνδεση στο λογαριασμο μου λεει υπαρχει προβλημα στο δικτυο

τιποτα το εκανα εγκατασταση και μεσω root explorer

Αρα οτι εχει σχεση με Google server την εχει "φαει"

προτου κανεις reset λοιπον δοκιμασε και αυτο πηγαινε με τον root exlporer στο /etc/hosts/ και ανοιξε με εναν text editor το hosts και βαλε # μπροστα απο την ΙP address του Google και θα εισαι ΟΚ...

εκαν και reset παω να κανω ως υπαρχων συνδεση και μου λεει δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης με τον διακομιστη

εκαν και reset παω να κανω ως υπαρχων συνδεση και μου λεει δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης με τον διακομιστη

Εκανες factory reset ? Αν ναι μονο sus

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλά σε μερικούς όταν κολλήσει το Android δε λέει να ξεκολλήσει με τπτ, ανοίγεις το Pc Companion πας Support Zone και κάνεις ένα repair για αρχή, αν δεν στρώσει κανε ξανά καθαρή εγκατάσταση με τον ίδιο τρόπο, από Pc Companion.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ