Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θυμάμαι καλά είσαι στην 434, αν έχεις πρόβλημα υπάρχει λύση.

καλησπερα μου ηρθε με ota στο κινητο η 253 και εχω την 434 να την περασω η να μεινω με αυτην με ενδιαφερη πολυ το wifi και δεν ειμε root

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα μου ηρθε με ota στο κινητο η 253 και εχω την 434 να την περασω η να μεινω με αυτην με ενδιαφερη πολυ το wifi και δεν ειμε root

Βαλε την 253 αν δεν εισαι root... γιατι εχει πολλες αλλαγες προς το καλυτερο... που τωρα χωρις root δεν εχεις.. οσο για το wifi οι γνωμες διίστανται... προσωπικά θα εκανα αναβάθμιση αν ειμουν στην θεση σου...οπως και να εχει ομως εσυ αποφασίζεις

Αφού σου ήρθε με ΟΤΑ πέρασε την, δεν θα χάσεις και το root έτσι.Ότι πρόβλημα έχεις που δεν θα έχεις θα το φτιάξουμε.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Βαλε την 253 αν δεν εισαι root... γιατι εχει πολλες αλλαγες προς το καλυτερο... που τωρα χωρις root δεν εχεις.. οσο για το wifi οι γνωμες διίστανται... προσωπικά θα εκανα αναβάθμιση αν ειμουν στην θεση σου...οπως και να εχει ομως εσυ αποφασίζεις

θα χασω τηλ και εφαρμογες

Καλησπέρα ομάδα Ζ :) αυτή την τριτη μπαίνω κ εγώ στο club.

Κοίταξα κάποια pages πίσω για θήκες αλλά αν μπορειτε να μου προτεινετε τις καλύτερες

Θήκες κατα την άποψη σας...

Ευχαριστώ!

Εγω που τις είχα και τις δύο , η .253 δεν χάνει σε κανένα σημείο απο την .434 . Το μονο που έχασα , είναι η δυνατότητα να ξύλωσω ορισμένες εφάρμογες .

Πλέον , με την .253 το κινητό δουλεύει άψογα out of the box :D

Κοίταξα κάποια pages πίσω για θήκες αλλά αν μπορειτε να μου προτεινετε τις καλύτερες

Ευχαριστώ!

Για μένα μακράν η καλύτερη http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013777

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ευχαριστώ!

H θηκη στο Ζ ειναι μια πονεμενη ιστορια χωρις τελος... o καθενας θα σου πει οτι η δικη του ειναι η καλύτερη για αυτο λοιπον μπες εδω δες με εικονες και σχολια το τι παιζει , συγκρινε και οταν αποφασισεις τα ξαναλεμε..

H Κrusell πιο πανω ειναι καλη αρκει να μην εχεις dock

H θηκη στο Ζ ειναι μια πονεμενη ιστορια χωρις τελος... o καθενας θα σου πει οτι η δικη του ειναι η καλύτερη για αυτο λοιπον μπες εδω δες με εικονες και σχολια το τι παιζει , συγκρινε και οταν αποφασισεις τα ξαναλεμε..

H Κrusell πιο πανω ειναι καλη αρκει να μην εχεις dock

Διάβασα ποιο πίσω για την συγκεκριμένη αλλά έχω παραγγείλει και το dock :(

Απο eshop κατόπιν παραγγελίας οποτε καλά κρασα .

Διάβασα ποιο πίσω για την συγκεκριμένη αλλά έχω παραγγείλει και το dock :(

Απο eshop κατόπιν παραγγελίας οποτε καλά κρασα .

Μια βδομάδα θα κάνει να έρθει :p Αφού θα πάρεις το dock, εχεις λιγες επιλογές..

Αν θυμάμαι καλά είσαι στην 434, αν έχεις πρόβλημα υπάρχει λύση.

Δεν ξέρω μπορεί να είναι ιδέα μου θα το κρατήσω λιγο έτσι ακόμα και θα δω για λύση

Ναι 434 αλλά μάλλον ιδέα μου είναι

Εχεις κάποια να προτείνεις φιλέ μου :D

Τα παιδιά εδώ , έχουν αναφέρει δύο θήκες που ταιριάζουν στο dock. Εδώ αλλα και εδώ ;)

Τα παιδιά εδώ , έχουν αναφέρει δύο θήκες που ταιριάζουν στο dock. Εδώ αλλα και εδώ ;)

Δεν έπρεπε να πάρω το dock μου φαίνεται.η πρωτη δεν νομιζω να προσφέρει κάποια ιδιαιτερη προστασία και η δεύτερη δεν μ άρεσε.λέτε να ακυρωσω παραγγελία για dock?

Δεν έπρεπε να πάρω το dock μου φαίνεται.η πρωτη δεν νομιζω να προσφέρει κάποια ιδιαιτερη προστασία και η δεύτερη δεν μ άρεσε.λέτε να ακυρωσω παραγγελία για dock?

Eγώ ποτέ δε σκεφτηκα να πάρω το dock , γιατί δεν κερδίζω τίποτα. Συμφωνώ οτι είναι ευχρηστο να το αφηνεις απλα και να φορτιζει χωρις να ανοιγεις το καπακι αλλα εφοσον η θηκη ειναι Must , προτιμω να ανοιγω το καπακι παρα να βγαζω τη θηκη .

Ασε που εγω προσωπικα , το χρησιμοποιω αρκετα και οταν φορτιζει για καμια κλήση πχ και έτσι δεν βολευει το ντοκ .

Το dock είναι απαραίτητο φίλε μου πίστεψε με.

Eγώ ποτέ δε σκεφτηκα να πάρω το dock , γιατί δεν κερδίζω τίποτα. Συμφωνώ οτι είναι ευχρηστο να το αφηνεις απλα και να φορτιζει χωρις να ανοιγεις το καπακι αλλα εφοσον η θηκη ειναι Must , προτιμω να ανοιγω το καπακι παρα να βγαζω τη θηκη .

Ασε που εγω προσωπικα , το χρησιμοποιω αρκετα και οταν φορτιζει για καμια κλήση πχ και έτσι δεν βολευει το ντοκ .

Ρε παιδιά πάρτε μια πολύ καλή ποιοτικά θήκη σιλικόνης, εγώ σας είπα έδωσα κάτι τις πολύ παραπάνω αλλά πήρα την puro και ησύχασα από όλα.

Edited by duc

Το dock είναι απαραίτητο φίλε μου πίστεψε με.

Ρε παιδιά πάρτε μια πολύ καλή ποιοτικά θήκη σιλικόνης, εγώ σας είπα έδωσα κάτι τις πολύ παραπάνω αλλά πήρα την puro και ησύχασα από όλα.

Εχεις λινκ φιλέ?

Κώστα , και αυτη τη θήκη που λες να πάρω , δεν νομιζω πως κερδιζω κατι με το ντοκ. Παρα μονο χανω . Γιατι και με μια καλή θηκη που βγαίνει ευκολα , και παλι πιστευω πως καλυτερα να ανοιγω το καπακι παρα να βαζω και να βγαζω την θηκη .

Βεβαια ο σημαντικοτερος λογος που δεν θα αγορασω το ντοκ ειναι οτι και sms στελνω αλλα και κλήσεις πραγματοποιω την ωρα της φορτισης οποτε αυτο το βαλε βγαλε δεν νομιζω οτι ειναι και το καλυτερο ;)

Προτιμησεις ειναι αυτα , οτι βολευει τον καθενα :)

Εχεις λινκ φιλέ?

Εδώ Έρχεται μαζί με ζελατίνα μπρος πίσω κορυφαίας ποιότητας.

Κώστα , και αυτη τη θήκη που λες να πάρω , δεν νομιζω πως κερδιζω κατι με το ντοκ. Παρα μονο χανω . Γιατι και με μια καλή θηκη που βγαίνει ευκολα , και παλι πιστευω πως καλυτερα να ανοιγω το καπακι παρα να βαζω και να βγαζω την θηκη .

Βεβαια ο σημαντικοτερος λογος που δεν θα αγορασω το ντοκ ειναι οτι και sms στελνω αλλα και κλήσεις πραγματοποιω την ωρα της φορτισης οποτε αυτο το βαλε βγαλε δεν νομιζω οτι ειναι και το καλυτερο ;)

Προτιμησεις ειναι αυτα , οτι βολευει τον καθενα :)

Σίγουρα είναι προτιμήσεις, αλλά εγώ που το φορτίζω μια φορά τη μέρα και συνήθως βράδυ με βολεύει πολύ.

Edited by duc

Εδώ Έρχεται μαζί με ζελατίνα μπρος πίσω κορυφαίας ποιότητας.

Υπάρχει και απο Ελλάδα , χωρίς τις ζελατίνες http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Celly-Silicon-Case-Xperia-Z-Black-SNYXZSBLK.htm ;)

Κωστή , την εχω παρει αυτη την θηκη απο πλαίσιο στο διαφανο και οντως μπαίνει αλλα και βγαίνει ευκολα.

Ειναι αρκετα καλης ποιοτητας!

Υπάρχει και απο Ελλάδα , χωρίς τις ζελατίνες http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Celly-Silicon-Case-Xperia-Z-Black-SNYXZSBLK.htm ;)

Κωστή , την εχω παρει αυτη την θηκη απο πλαίσιο στο διαφανο και οντως μπαίνει αλλα και βγαίνει ευκολα.

Εγώ έχω άλλες δύο Δημήτρη, αλλά αυτή πραγματικά μετράει πολύ.Προσωπικά είναι η καλύτερη ποιοτικά θήκη που έχω αγοράσει όσα χρόνια ασχολούμαι με smart phone.

Εγώ έχω άλλες δύο Δημήτρη, αλλά αυτή πραγματικά μετράει πολύ.Προσωπικά είναι η καλύτερη ποιοτικά θήκη που έχω αγοράσει όσα χρόνια ασχολούμαι με smart phone.

Η μαυρη καλή ειναι ή το χρωμα της μοιάζει με λαδί ;;

Καλη φαίνεται θα ρίξω μια παραγγελία. Αφού είναι συμβατή κ με το dock.

Το transparent δεν είναι διάφανο,Άσπρο είναι έτσι?

Το transparent ειναι έτσι ;)

Και εγώ αυτή έχω πάρει, ακολούθησα την συμβουλή που είχε δώσει duc, αλλά σκέφτομαι αν θα πάρω το dock μήπως "ξεχειλώσει" με το βάλε - βγάλε.

Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι το ότι δεν έχει άνοιγμα στο πλήκτρο με αποτέλεσμα είναι λίγο πιο δύσκολο να το πατήσεις.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ