maria_m89 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Δεν κάνεις καθόλου λάθος,έτσι ακριβώς είναι. Μαρία να τα κλείσεις σου ειπα όχι να τα απεγκαταστήσεις. Το μόνο που έχει μείνει είναι το εξής,να μην έχουν περαστεί σωστά οι drivers οπότε θα ξανά κάνεις τον κόπο να περάσεις ξανά το pc companion και να κάνεις όλη την διαδικασία από την αρχή, να συνδέσεις δλδ το τηλ σου και να περάσει ξανά τους driver's,και αφού σου επιβεβαιώσει ότι η συσκευή σου έχει αναγνωριστεί κανονικά τότε να προσπαθήσεις ξανά να κάνεις την διαδικασία του root. το έσβησα γιατί κάπου το είδα σαν ιδεα και τους drivers τους έβαλα απο ένα flashtool drivers! Εκανα ξανα εγκατασταση το pc companion μεσω του κινητου και τίποτα, το εβγαλα και το ξαναεβαλα μεσω ίντερνετ παλι τίποτα...αλλο, αλλο! :P Edited May 21, 2013 by maria_m89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δεν κάνεις καθόλου λάθος,έτσι ακριβώς είναι. Μαρία να τα κλείσεις σου ειπα όχι να τα απεγκαταστήσεις. Το μόνο που έχει μείνει είναι το εξής,να μην έχουν περαστεί σωστά οι drivers οπότε θα ξανά κάνεις τον κόπο να περάσεις ξανά το pc companion και να κάνεις όλη την διαδικασία από την αρχή, να συνδέσεις δλδ το τηλ σου και να περάσει ξανά τους driver's,και αφού σου επιβεβαιώσει ότι η συσκευή σου έχει αναγνωριστεί κανονικά τότε να προσπαθήσεις ξανά να κάνεις την διαδικασία του root. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΗ και σημερα τετοια ημερα ασταματητος ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ σαν τα ψηλα βουνα !!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΗ και σημερα τετοια ημερα ασταματητος ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ σαν τα ψηλα βουνα !!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ Μπάμπη για τα χρόνια πολλά, είναι παιδιά που θέλουν Βοήθεια εδώ μέσα, με ότι και όσα ξέρω προσπαθώ να βοηθήσω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΗ και σημερα τετοια ημερα ασταματητος ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ σαν τα ψηλα βουνα !!!!!!!!!!!!!!!! Oυπς, Χρονια Πολλα Κωστα οτι επιθυμεις με υγεια και χαρα :) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Oυπς, Χρονια Πολλα Κωστα οτι επιθυμεις με υγεια και χαρα :) Ευχαριστώ Νικόλα, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 :(παιδια μια βοηθεια ξερεται που θα βρω οθονη για το Ζ ...ηγυναικα μου καταφερε με ενα ποτηρι και την εσπαασε και εδω μου ζητανε 350 ευρω!!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 :(παιδια μια βοηθεια ξερεται που θα βρω οθονη για το Ζ ...ηγυναικα μου καταφερε με ενα ποτηρι και την εσπαασε και εδω μου ζητανε 350 ευρω!!!!!:cry: Δες στο eBay φίλε μου. Και στον φίλο elias26 έσπασε η οθόνη μέσα στο παντελόνι του και του ζητούσαν τόσα να την φτιάξει. Τελικά την αγόρασε από eBay. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 350e??? Εδώ το τηλέφωνο όλο έχει κάτω από 480 τώρα πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Να ρωτήσω βγήκε ρουτ για την εκδοσή. 253? Υπάρχει mod για να είναι σε landscape mode η κεντρική οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Να ρωτήσω βγήκε ρουτ για την εκδοσή. 253? Υπάρχει mod για να είναι σε landscape mode η κεντρική οθόνη ? Εύκολο root ακόμα δεν έχει βγει. Δες στην υπογραφή μου,υπάρχει ο οδηγός εκει μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εύκολο root ακόμα δεν έχει βγει. Δες στην υπογραφή μου,υπάρχει ο οδηγός εκει μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι. Duc είσαι θεός! Μόνο η βοήθεια που έχεις προσφέρει και συνεχίζεις είναι ανεκτίμητη! Μπράβο! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εν τω μεταξύ η καλή μας Σονι, που έχει μπερδέψει τα μπούτια της όσον αφορά τα μοντέλα της και τις χώρες που θα τα κυκλοφορήσει, σκέφτηκε... "Βρε δεν φτιάχνω κι ένα Xperia Z σε μωβ!" http://xperiaznews.com/wp-content/uploads/2013/03/Sony_Xperia_Z_Purple1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πάντως το μωβ είχε παρουσιαστεί μαζί με τα άλλα δύο χρώματα εξίσου στις καμπάνιες.. Αλλά εδώ δεν θα το δούμε ποτέ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πάντως το μωβ είχε παρουσιαστεί μαζί με τα άλλα δύο χρώματα εξίσου στις καμπάνιες.. Αλλά εδώ δεν θα το δούμε ποτέ Υπάρχει στο e-shop το μωβ στα 588 για κάποιον - κάποια που ενδιαφέρεται :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Υπάρχει στο e-shop το μωβ στα 588 για κάποιον - κάποια που ενδιαφέρεται :p Εννοούσα "επίσημα" βρε Μήτσο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Υπάρχει στο e-shop το μωβ στα 588 για κάποιον - κάποια που ενδιαφέρεται :p Aν θελετε με 60 ευρω αλλαζετε καπακι σε μωβ ...το κακο ειναι οτι η arvato που εχω παρει τηλεφωνο δεν το αναλαμβανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Aν θελετε με 60 ευρω αλλαζετε καπακι σε μωβ ...το κακο ειναι οτι η arvato που εχω παρει τηλεφωνο δεν το αναλαμβανει.... αλλαζει ευκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 αλλαζει ευκολα; Στο γιουτιουμπι που εχω δει φαινεται ευκολο (το θερμαίνει με πιστολακι) αλλα για το πόσο μετα θα ειναι αδιαβροχο δεν ξερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim56 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Υπάρχει στο e-shop το μωβ στα 588 για κάποιον - κάποια που ενδιαφέρεται :p Πολύ ωραίο το μωβ αλλά με 479 ευρώ στα σκρουτζάδικα ας το πάρουμε και σε άλλο χρώμα ......δεν θα τα χαλάσουμε στο χρώμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πάντως παιδιά, χωρίς να Θέλω να πω κακά μαντάτα δεν το βλέπω να βγάζουν root (τουλάχιστον σύντομα) για την .253 έκδοση. Επειδή το παρακολουθώ το θέμα, δεν τους βλέπω μέσα στο xda να ασχολούνται αν και πολλά ποστ ζητάνε να βγάλουν σύντομα εργαλείο για root. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Στο γιουτιουμπι που εχω δει φαινεται ευκολο (το θερμαίνει με πιστολακι) αλλα για το πόσο μετα θα ειναι αδιαβροχο δεν ξερω.... Δεν είναι μόνο το πίσω γυαλί σε μωβ, αλλά και το υπόλοιπο πλαίσιο/σασί. Πρέπει να το ξηλώσεις ολόκληρο το κινητό! Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Δεν είναι μόνο το πίσω γυαλί σε μωβ, αλλά και το υπόλοιπο πλαίσιο/σασί. Πρέπει να το ξηλώσεις ολόκληρο το κινητό! Και φυσικα ξεχνας την εγγυηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εχει γινει αναβαθμιση στο τηλεφωνο απο την αρχη της κυκλοφοριας του? εχουν βελτιωθει τα χρωματα της οθονης η δεν ισχυει κατι τετοιο? ρωταω διοτι ειδα χθες ενα στο πλαισιο και μου φανηκε καλυτερη η οθονη του απο ενα που ειχα δει στο μιντιαμαρκτ μολις ειχε κυκλοφορησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πάντως παιδιά, χωρίς να Θέλω να πω κακά μαντάτα δεν το βλέπω να βγάζουν root (τουλάχιστον σύντομα) για την .253 έκδοση. Επειδή το παρακολουθώ το θέμα, δεν τους βλέπω μέσα στο xda να ασχολούνται αν και πολλά ποστ ζητάνε να βγάλουν σύντομα εργαλείο για root. Είναι λογικό Κώστα Μπορεί να θέλουν να Μην δώσουν ακόμα το exploit έτσι ώστε να το έχουν έτοιμο για την επόμενη έκδοση που είναι φυσικά και πιο σημαντικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Εχει γινει αναβαθμιση στο τηλεφωνο απο την αρχη της κυκλοφοριας του? εχουν βελτιωθει τα χρωματα της οθονης η δεν ισχυει κατι τετοιο? ρωταω διοτι ειδα χθες ενα στο πλαισιο και μου φανηκε καλυτερη η οθονη του απο ενα που ειχα δει στο μιντιαμαρκτ μολις ειχε κυκλοφορησει. με την τελευταία αναβάθμιση (πριν από 4-5 μέρες) υπάρχει πλέον η δυνατότητα (και επίσημα ;) ) για παραμετροποίηση του κορεσμού των χρωμάτων και της ισσοροπίας λευκού της οθόνης τη βοήθειά σας: έχω bluetooth headset (πήρα το sbh20) και έχω πλέον το παρακάτω πρόβλημα. οταν το είχα τις πρώτες μέρες όλα δούλευαν super. άκουγα μουσική και τις κλήσεις από το bluetooth και τους υπόλοιπους ήχους του τηλεφώνου (εισερχόμενο μήνυμα, email, ημερολόγιο, κλπ) από το ηχείο του τηλεφώνου. μια μέρα όμως, και ενώ άκουγα μουσική από το walkman μέσω bluetooth, μου κίνησε την περιέργεια ένα μπλε εικονίδιο στην πάνω δεξιά πλευρά του walkman app. πατώντας το μου έβγαλε ένα παράθυρο διαλόγου όπου είχα να επιλέξω ανά,εσα σε τηλέφωνο και sbh20. επιλέγωντας το δεύτερο, πλέον κάθε φορά που το συνδέω στο τηλέφωνο, ξεκινά αυτή η εφαρμογή (throw τη λένε) και προωθεί όλους τους ήχους του τηλεφώνου στο bluetooth (ακόμη και ο ήχος των πλήκτρων του τηλεφώνου, προωθείται στο bluetooth). γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται η συγκεκριμένη εφαρμογή ή πως μπορώ να τη ρυθμίσω; να σημειώσω πως έκανα επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών, χωρίς αποτέλεσμα Edited May 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts