Minotavrs Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Λοιπον για να τα παρουμε απο την αρχη.. Οσοι εισασταν root και κανετε αναβαθμιση ,θα χασετε το root αλλα θα παραμεινουν ολες οι εφαρμογες που ειχατε πριν.Υποψην δεν θα λειτουργουν οι εφαρμογες που θελουν δικαιωματα root. Επισης πιθανως να μην σας δουλευει το NFC. Οσοι δεν εισασταν root λογικα θα παιζουν ολα οπως πριν. Τα υπερ της αναβαθμισης . ανοιγει πλεον η κάμερα ποιο γρηγορα και αναφερουν οτι οι λήψεις είναι πολύ πιο καθαρές και ρεαλιστικές. Άλλες αλλαγές είναι η βελτίωση των χρωμάτων και της ισορροπίας λευκού ( που εαν διαβασετε τις οδηγιες του minotaurou θα δειτε τρομερες αλλαγες στα χρωματα στην οθόνη, η προσθήκη του Mini Apps εικονιδίου, ένα νέο skin για το πληκτρολόγιο και διάφορες ακόμη τροποποιήσεις αισθητικού χαρακτήρα. Πιθανως οσοι ειχατε προβλημα με το Wifi να εχει λυθει το προβλημα. Το ηχειο εξακολουθει να ειναι αδυναμο. Ισως η μπαταρια να κραταει περισσοτερο,( σημερα θα το δοκιμασω) Ηλία οταν με το καλό την βάλεις (ή οποιος την εχει βαλει) κανε μας ενα δικό σου review στο τι αλλαγες ειδες και ποιες βελτιωσεις ειδες... και δωσε μας feedback μεσω snapshots... πριν και μετα... θα βοηθηθεί πολυς κοσμος που ειναι αναποφασιστος να την βάλει επάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δεν είναι δυνατόν με αυτή την αναβάθμιση. Συνέχισε από εκεί που έμεινε εχθές το βράδυ, είναι στο 52% και θέλει ακόμα 9+ ώρες. Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή;:lost::lost::lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliasgr Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 εμενα εκανε 10 λεπτα στο συνολο για να ολοκληρωθει. Μολις μπορεσω θα αναφερθω αναλυτικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κάποιος ισχυριζεται οτι η .253 ξεκλειδωνει τον bootloader για αυτο θελω μια χαρη... Οποιος έβαλε την .253 θέλω να δώσει μέσω Dial αυτο: *#*#7378423#*#* και μετα να παει μεσα στο service info---> configuration και να μου πει αν το status of bl unlock allowed αλλαξε σε YES ή τελος πάντων τι γραφει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κάποιος ισχυριζεται οτι η .253 ξεκλειδωνει τον bootloader για αυτο θελω μια χαρη... Οποιος έβαλε την .253 θέλω να δώσει μέσω Dial αυτο: *#*#7378423#*#* και μετα να παει μεσα στο service info---> configuration και να μου πει αν το status of bl unlock allowed αλλαξε σε YES ή τελος πάντων τι γραφει ? ειναι yES φιλε μου!!! τωρα το τσεκαρα τωρα θελω και εγω μια βοηθεια,απο το μεσημερι που το αναβαθμισα μου κανει το εξης κουλο οπως ξερεις σε μια κληση οταν το φερνουμε στο αυτι το κινητο σβηνει η οθονη Ε,μετα το περας της κλησης απομακρυνοντας το κινητο απο το αυτι η οθονη παραμενει σβηστει και δεν αναβει ουτε με το power button,παρα μονο μετα απο 2-3 λεπτα και συνεχες πατηματα στο power button Παω για hard reset η υπαρχει λυση/.?? Ευχαριστω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Οφείλω να πω σε όλους μια δημόσια συγγνώμη, σε όλους και στον elias26 στον Ηλία. Αν παρασύρθηκα-παραφέρθηκα κάποιες φορές με το θέμα που είχε, το σπάσιμο της οθόνης δλδ. Και στους υπόλοιπους που καθόταν και άκουγαν την διαμάχη μας. Απλά respect... Γιατί δουλειά μας εδώ μέσα δεν είναι μόνο να κάνουμε παρατηρήσεις και να σβήνουμε posts αλλά να επικροτούμε τέτοιες συμπεριφορές. Και με την ευκαιρία να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που έχουμε. :) Συγγνώμη για το offtopic, συνεχίζουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 εμενα εκανε 10 λεπτα στο συνολο για να ολοκληρωθει. Μολις μπορεσω θα αναφερθω αναλυτικα.... Με το PC Companion; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 ειναι yES φιλε μου!!! τωρα το τσεκαρα τωρα θελω και εγω μια βοηθεια,απο το μεσημερι που το αναβαθμισα μου κανει το εξης κουλο οπως ξερεις σε μια κληση οταν το φερνουμε στο αυτι το κινητο σβηνει η οθονη Ε,μετα το περας της κλησης απομακρυνοντας το κινητο απο το αυτι η οθονη παραμενει σβηστει και δεν αναβει ουτε με το power button,παρα μονο μετα απο 2-3 λεπτα και συνεχες πατηματα στο power button Παω για hard reset η υπαρχει λυση/.?? Ευχαριστω Το παραπανω δεν ακουγεται καλό... προτού πας για HR δοκίμασε αυτό και παίξε λίγο μαζί του μηπως και μεσα απο τις ρυθμισεις στρωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Με το PC Companion; Ναι και σε μένα τόσο έκανε από το pc.Επίσης πρόσθεσαν στις ρυθμίσεις τις οθόνης, την επιλογή να μπορείς να διαλέξεις εσύ την απόχρωση που θες στα χρώματα όπως στο zl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Το παραπανω δεν ακουγεται καλό... προτού πας για HR δοκίμασε αυτό και παίξε λίγο μαζί του μηπως και μεσα απο τις ρυθμισεις στρωσει... χμμμ οντως το proximity φαινεται να μην λειτουργει και πολυ καλα μολις πλησιαζω το χερι λειτουργει αλλα οταν το απομακρυνω δεν λειτουργει.... αλλες φορες βαλε βγαλε το δαχτυλο λειτουργει συνεχεια (δλδ απο 0.4 in σε 0,0 και μετα το αντιστροφο λες να εχει σχεση με την αναβαθμιση η εχει πειραχτει ο sensor? Δεν μου εχει πεσει ποτε κατω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 χμμμ οντως το proximity φαινεται να μην λειτουργει και πολυ καλα μολις πλησιαζω το χερι λειτουργει αλλα οταν το απομακρυνω δεν λειτουργει.... αλλες φορες βαλε βγαλε το δαχτυλο λειτουργει συνεχεια (δλδ απο 0.4 in σε 0,0 και μετα το αντιστροφο λες να εχει σχεση με την αναβαθμιση η εχει πειραχτει ο sensor? Δεν μου εχει πεσει ποτε κατω Δεν μπορω να ξερω λογικα αν δεν εχει φαει σαφουρδισμα φταιει το update... αλλα δεν ειδα κατι να αναφερεται εως τωρα.. θα ρωτησω και θα σου πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Δεν μπορω να ξερω λογικα αν δεν εχει φαει σαφουρδισμα φταιει το update... αλλα δεν ειδα κατι να αναφερεται εως τωρα.. θα ρωτησω και θα σου πω.... Thanks mate!! MΑΛΛΟΝ εφτιαξε, καθαρισα πολυ καλα την οθονη με πανι και ενα καθαριστικο Δεν ξερω ισως κατι ειχα κατσει επανω,και δεν ξερω και που ακριβως βρισκεται αυτος ο σενσορας Edited May 17, 2013 by bujinkan Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Thanks mate!! MΑΛΛΟΝ εφτιαξε, καθαρισα πολυ καλα την οθονη με πανι και ενα καθαριστικο Δεν ξερω ισως κατι ειχα κατσει επανω,και δεν ξερω και που ακριβως βρισκεται αυτος ο σενσορας πανω δεξια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliasgr Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Με το PC Companion; οχι εγω εχω αλλη εφαρμογη για mac. Ειναι οντως Yes minotaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Προσοχή με τα aftermarket screen protectors, υπάρχει λόγος που το εργοστασιακό που δίνει στην συσκευσία η Sony έχει παραθυράκι για τον proximity sensor πάνω δεξιά... Όσον αφορά την αναβάθμιση ακόμα τίποτα εδω μέσω PCC, σκέφτομαι μήπως περάσω την pre-rooted Global .235 που κυκλοφορεί στο xda... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Λοιπον καθ'οτι ανυπομονος εκανα αυτο .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279661 κι εχω την .253 ,ρουτ και την Ζετα την εκανα Σουηδεζα ..πιο σεξυ απο Εγγλεζα που ητανε :p ασε που παιρνουν και τις αναβαθμισεις παντα απο τους πρωτους οι Σκανδιναβοί ..ολα καλα nfc και ρεστα αλλα με xzr recovery Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Άλλο θέμα μετά την αναβάθμιση. Δεν μου εμφανίζει το. Swift πληκτρολόγιο. Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Άλλο θέμα μετά την αναβάθμιση. Δεν μου εμφανίζει το. Swift πληκτρολόγιο. Καλησπερα υπαρχει στη συσκευη ηχογραφηση η να κατεβασω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Λοιπον καθ'οτι ανυπομονος εκανα αυτο .. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279661 κι εχω την .253 ,ρουτ και την Ζετα την εκανα Σουηδεζα ..πιο σεξυ απο Εγγλεζα που ητανε :p ασε που παιρνουν και τις αναβαθμισεις παντα απο τους πρωτους οι Σκανδιναβοί ..ολα καλα nfc και ρεστα αλλα με xzr recovery Μια γρήγορη ερώτηση: το bug με reboot του κινητού όταν γράφεις κάποιο αρχείο στο /system παίζει; Γιατί η άλλη pre-rooted .235 έχει αυτό το θέμα... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Οσοι είστε με root και μοντες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι βιαζεστε να περασετε την τελευταια εκδοση ... επίσης γιατι να βαλετε μια prerooted stockμε οτι αυτο συνεπάγεται για την ασφαλεια σας ... απο την στιγμη που ειναι θεμα χρονου να βγει root κανονικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μια γρήγορη ερώτηση: το bug με reboot του κινητού όταν γράφεις κάποιο αρχείο στο /system παίζει; Γιατί η άλλη pre-rooted .235 έχει αυτό το θέμα... Κανένα θέμα ως τωρα Οσοι είστε με root και μοντες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι βιαζεστε να περασετε την τελευταια εκδοση ... επίσης γιατι να βαλετε μια prerooted stockμε οτι αυτο συνεπάγεται για την ασφαλεια σας ... απο την στιγμη που ειναι θεμα χρονου να βγει root κανονικο... Προσωπικά δεν έχω κάνει καμια μοντα, μόνο ρουτ , εσείς που το έχετε κάνει Ζ ομπι φουλ της μοντας, το παίζετε άνετοι λολ:p Η .253 είναι ως τώρα η σημαντικότερη αναβάθμιση στην Ζέτα μας Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daimon Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2275794 Μερικές ερώτησης σχετικά με το format μέσο αυτού του ROM. Θα χαθούν τα DRM keys? Το κινητό μου αυτή τι στιγμή είναι Bootloader Unlock allowed: Yes, θα αλλάξει? Θα επηρεαστεί η εγγύηση? και κάτι λίγο άσχετο, υπάρχει κάποια ROM η οποια να μην περιλαμβάνει εφαρμογές τύπου FACEBOOK κτλ.. παρα μονο τις stock εφαρμογές από την Google? δηλαδή να είναι πεντακάθαρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_m89 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 προσπάθησα να διαβάσω το θέμα αλλά έχει πάρα πολλές σελίδες και, για να είμαι ειλικρινής, πολλά απο αυτα που λέτε μου φαίνονται κινέζικα...οπότε δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα αλλά έχω πρόβλημα με τα mms! Δεν λένε να δουλέψουν με τίποτα...ενώ είναι ενεργοποιημένα στον λογαριασμό μου και ενώ έχω πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών (για cosmote μιλάω) και μου είπαν τις ρυθμίσεις αναλυτικά, δεν μπορώ ουτε να δεχτώ ουτε να στείλω.... τα μηνύματα ρυθμίσεων που στέλνει η εταιρεία δεν τα δέχεται το τηλέφωνο γιατί δεν δέχεται κανένα pin... δεν μου δούλευε ούτε το ιντερνετ αρχικά αλλά με τις ρυθμίσεις που μου είπαν (πάλι αναλυτικά γιατί δεν δεχόταν το μήνυμα) αυτό είναι μια χαρά....ξέρετε τι χρειάζεται να κάνω για να δουλέψουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ειδα κατο αρνητικο σημερα μετα την αναβαθμιση αλλα χρηζει περαιτερω ψαξιματος. κατα τις 11 το βραδυ μετα απο μια κληση το εβαλα στην τσαντα μου με περιπου 18%μπαταρια και ολα κλειστα (wifi,3g κλπ) γυρισα σπιτι 2μιση η ωρα και το κινητο ειχε κλεισει απο μπαταρια Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μπορεί και να έτυχε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts