Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου έχει βγάλει ένα εικονίδιο επάνω δίπλα στο WiFi σαν στρογγυλό χρονόμετρο, ποια εφαρμογή είναι γιατί δεν ξέρω από που κλείνει......

κάτω από το σταμινα είναι η λειτουργία για χαμηλή μπαταρία. Μπας και ενεργοποιηθηκε αυτό;

Η καλύτερη θήκη όλων των εποχών! Πολύ λεπτή 0.35 μπαίνει και στο DOCK.

http://dtstorehk.com/en/products/%252bsimplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Xperia%E2%84%A2-Z.html

Ωραία η θήκη (σκάλωσα άσχημα στην αρχή δεν είδα το Hk μπροστά από το δολάριο ). Έχεις και κανένα μαγαζάκι για το dock μήπως;

.

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για θήκες δείτε και το obostore μήπως σας αρέσει καμία http://www.obostore.com/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=case+for+xperia+z

Εχω αγοράσει κάποιες θήκες για το s μου και κάτι αλλά μπιχλιμπίδια και αξεσουάρ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Greeklish

Άρα είναι αυτό που είπα. Λειτουργία χαμηλής μπαταρίας. Από μόνη της η ρύθμιση είναι όταν πέσει στο 30%. Πάνε ρύθμισε το όπως θες είναι κάτω από το σταμινα mode η ρύθμιση

Edited by zxr
.

λοιπόν, το wifi μου σπάει τα νεύρα.

Σε 2.4 GHz πάει χάλια, πολλά disconnects.

Στα 5GHz δουλεύει καλύτερα, τα disconnects είναι λιγότερα.

Το παράδοξο είναι ότι μου συνέβη με το play και με το facebook.

Στο skype κράτησε σταθερή τη σύνδεση.

Τώρα άλλαξα το wifi σε WPA-TKIP να δω πως πάει

Greeklish

το wifi router που έχω υποστηρίζει wifi N στα 2.4GHz και στα 5GHz.

από το web interface έχει επιλογή να δουλεύουν ταυτόχρονα ή το ένα από τα δύο.

Λοιπόν, έχοντας το wifi σε WPA-TKIP, δεν έχω disconnections.

Edited by zxr

λοιπόν, το wifi μου σπάει τα νεύρα.

Σε 2.4 GHz πάει χάλια, πολλά disconnects.

Στα 5GHz δουλεύει καλύτερα, τα disconnects είναι λιγότερα.

Το παράδοξο είναι ότι μου συνέβη με το play και με το facebook.

Στο skype κράτησε σταθερή τη σύνδεση.

Τώρα άλλαξα το wifi σε WPA-TKIP να δω πως πάει

είχα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα με το xperia s: στο wifi δούλευαν όλα τέλεια εκτός από το playstore που δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές. το πρόβλημα τελικά λύθηκε όταν έβαλα dns server στον router τον dns server της google (8.8.4.4 & 8.8.8.8)

Παιδες καλημερα..!

Ευτυχης κατοχος κι εγω απο χθες ενος μαυρου θηριου..!προς το παρον δεν εχω καποια ιδιαιτερη απορια μιας και εχουν λυθει σχεδον ολες εδω μεσα...μονο για μια δε βρηκα καποια απαντηση κι αυτο ισως γιατι ειναι λιγο αφελης...σχετικα με τις εφαρμογες απο το google play που ειχα εγκατεστημενες στο προηγουμενο κινητο(samsung galaxy s2),δε θα επρεπε με το συγχρονισμο του e-mail να περαστουν μονες τους ή πρεπει να τις περασω εγω παλι μια μια..?ισως και να ρωταω πατατα,αλλα μου φανηκε περιεργο...

ευχαριστω εκ των προτερων και καλο σαββατοκυριακο να εχουμε...

τελικά, αν μειώσω το wifi στα 54mpbs τότε δεν έχω disconnections, μπορεί και κανένα, ίσως σποραδικά.

αλλά δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το wifi hotspot.

Έχω ενεργό το wifi, ανοίγω το wifi hotspot και το wifi κλείνει.

Παιδες καλημερα..!

Ευτυχης κατοχος κι εγω απο χθες ενος μαυρου θηριου..!προς το παρον δεν εχω καποια ιδιαιτερη απορια μιας και εχουν λυθει σχεδον ολες εδω μεσα...μονο για μια δε βρηκα καποια απαντηση κι αυτο ισως γιατι ειναι λιγο αφελης...σχετικα με τις εφαρμογες απο το google play που ειχα εγκατεστημενες στο προηγουμενο κινητο(samsung galaxy s2),δε θα επρεπε με το συγχρονισμο του e-mail να περαστουν μονες τους ή πρεπει να τις περασω εγω παλι μια μια..?ισως και να ρωταω πατατα,αλλα μου φανηκε περιεργο...

ευχαριστω εκ των προτερων και καλο σαββατοκυριακο να εχουμε...

Συνήθως γινόταν αυτόματα μεταξύ των διαφορετικών rom που χρησιμοποιούσα στο παλιό κινητό μου.

Τώρα που άλλαξα κινητό και χρησιμοποιώ το Ζ δε μου κατεβαίνουν αυτόματα και το κάνω εγώ.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Συνήθως γινόταν αυτόματα μεταξύ των διαφορετικών rom που χρησιμοποιούσα στο παλιό κινητό μου.

Τώρα που άλλαξα κινητό και χρησιμοποιώ το Ζ δε μου κατεβαίνουν αυτόματα και το κάνω εγώ.

Και μενα στο σαμμυ οταν αλλαζα ρομ ετσι ακριβως γινοταν,γι'αυτο και απορησα...manual λοιπον...σ'ευχαριστω για την απαντηση..

Και μενα στο σαμμυ οταν αλλαζα ρομ ετσι ακριβως γινοταν,γι'αυτο και απορησα...manual λοιπον...σ'ευχαριστω για την απαντηση..

εμενα παντως μου κανει αυτοματη εγκατασταση καθε φορά και πιστεψτε με το εχω σεταρει απο εργοστασιακες τουλαχιστον 5 φορες...

Φίλε μου δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τους κανόνες του myphone, αλλά βασική προϋπόθεση για να μιλάμε εδώ μέσα είναι να γράφουμε Ελληνικά. Δύσκολο το βλέπω να σου απαντήσει κάποιος γράφοντας με greeklis.

Κανω παραθεση το δικο σου φιλε Κωστα γιατι θα σβηστουν τα greeklish αρα και το ποστ μου λογω παραθεσης..

Οποιος θελει φουλ την εικονα και χωρις να γυρναει στις home screens, κατεβαστε το wallpaper wizardrri.. Κανει αυτη ακτιβως τη δουλεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανω παραθεση το δικο σου φιλε Κωστα γιατι θα σβηστουν τα greeklish αρα και το ποστ μου λογω παραθεσης..

Οποιος θελει φουλ την εικονα και χωρις να γυρναει στις home screens, κατεβαστε το wallpaper wizardrri.. Κανει αυτη ακτιβως τη δουλεια

Ευχαριστώ φίλε και συγνωμη για τα greeklish

Στο δικό μου αρνείται να βαλω στην οθόνη κλειδώματος αλλη εικόνα πλεον τις προεγκατεστιμενης

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ήχο κλήσης και μηνυμάτων μπορώ να βάλω κάποιο δικό μου τραγούδι η ότι έχει μέσα?

Φυσικά και μπορείς, ρυθμίσεις/ήχος/ήχος κλήσης τηλεφώνου/και διαλέγεις τον file explorer που χρησιμοποιείς για να πας στον φάκελο που έχεις τα τραγούδια και να επιλέξεις πιο θέλεις σαν ήχο κλήσης.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ήχο κλήσης και μηνυμάτων μπορώ να βάλω κάποιο δικό μου τραγούδι η ότι έχει μέσα?

Και για τα μηνυνατα πας μεσω των ρυθμισεων των μηνυνατων

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την οθονη κλειδωματος δοκιμασε κανεις κατι???

Νίκο νομίζω Ότι είναι αναλόγως το Θέμα που θα επιλέξεις, μόνο έτσι αλλάζει η φώτο στην οθόνη κλειδώματος. Νίκο εδώ έχει μερικά θέματα μπορείς να διαλέξεις και να περάσεις όποιο θέλεις, εγώ τα αλλάζω ανά καιρούς http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200229

Edited by duc

Νίκο νομίζω Ότι είναι αναλόγως το Θέμα που θα επιλέξεις, μόνο έτσι αλλάζει η φώτο στην οθόνη κλειδώματος.

Αυτο βλέπω και εγω κωστα...γιατι να μην γινεται οπως η κενρτική οθονη που αλλαζει και βαζεις οτι θελεις εσυ ,δεν μπορω να το καταλάβω...

Και ενω σαν επιλογη σε αφηνει να επιλέξεις οτι θέλεις παρόλα αυτα δεν σου την αλλάζει...

Τι να κάνουμε θα ζήσουμε με αυτό!!!

Αυτο βλέπω και εγω κωστα...γιατι να μην γινεται οπως η κενρτική οθονη που αλλαζει και βαζεις οτι θελεις εσυ ,δεν μπορω να το καταλάβω...

Και ενω σαν επιλογη σε αφηνει να επιλέξεις οτι θέλεις παρόλα αυτα δεν σου την αλλάζει...

Τι να κάνουμε θα ζήσουμε με αυτό!!!

Δες στο προηγούμενο ποστ μου, σου έστειλα θέματα για να τα αλλάξεις.

Μια χαρα αλλαζει ,την εχω αλλαξει απο την 1η μερα ,δεν ξερω με τις μοντες που εχετε κανει αν κατι δεν παει καλα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Την έχω αλλάξει αρκετές φορές με δικές μου εικόνες. Αλλάζει κανονικά. (ρυθμίσεις, οθόνη, οθόνη κλειδώματος, ταπετσαρία.)

Μια χαρα αλλαζει ,την εχω αλλαξει απο την 1η μερα ,δεν ξερω με τις μοντες που εχετε κανει αν κατι δεν παει καλα

Λέγε τον τρόπο Νίκο, πως αλλάζεις από που πας; Έτσι είναι άμα δε ψάξεις λίγο αυτά παθαίνεις, είδες Νίκο αλλάζει εύκολα....

Edited by duc

Την έχω αλλάξει αρκετές φορές με δικές μου εικόνες. Αλλάζει κανονικά. (ρυθμίσεις, οθόνη, οθόνη κλειδώματος, ταπετσαρία.)

Εδώ δεν αλλάζει... Κάποιο mod πρέπει να κάνει την ζημια...

Εδώ δεν αλλάζει... Κάποιο mod πρέπει να κάνει την ζημια...

Νίκο κοίτα καλύτερα, αλλάζει. Σε εμένα πάντως αλλάζει μια χαρά, μόλις την άλλαξα κι όλα. Επιλέγεις ή από τις ήδη του Xperia ή από τον file explorer ποιά εικόνα θα χρησιμοποιήσεις.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ