Minotavrs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Eυτυχες κατοχος του xperia z ζητα αμεσα πληροφοριες... για το τι εσωτερικη μνημη προτεινετε και εχετε βαλει στο στολιδι σας.. μονο λιγο γρηγορα μηπως και προλαβω ανοικτο κανενα plaisio - public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Eυτυχες κατοχος του xperia z ζητα αμεσα πληροφοριες... για το τι εσωτερικη μνημη προτεινετε και εχετε βαλει στο στολιδι σας.. μονο λιγο γρηγορα μηπως και προλαβω ανοικτο κανενα plaisio - public Παρε οτι χωρητικότητα θελεις C10 ,εχουν αναφερθει θεματα με sαndisc προτιμησε samsung η αλλη Edited April 6, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Eυτυχες κατοχος του xperia z ζητα αμεσα πληροφοριες... για το τι εσωτερικη μνημη προτεινετε και εχετε βαλει στο στολιδι σας.. μονο λιγο γρηγορα μηπως και προλαβω ανοικτο κανενα plaisio - public Εγώ έβαλα αυτήν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552397 γιατί τα 16GB μου φτάνουν, και η κάρτα αυτή είναι πολύ γρήγορη (class 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Η google τα εβγαλε απο το μαρκετ γιατι της χαλουσε το παρτυ .. ψαξε AdAway http://www.eapktop.com/tag/adaway-app-on-android-market Ερώτηση πως δουλεύει; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ερώτηση πως δουλεύει; Tι εννοεις πως δουλευει ? κατ'αρχην χρειαζεται ρουτ ,το τρεχεις ,αν θες η δεις οτι καποιες διαφημισεις περνάνε ,επιλεγεις > download files and apply ad blocking >restart ετοιμος Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 1000 thanks brothers δυστυχως samsung δεν βρηκα ... τελικα "αναγκαστικα" αγορασα sandisk ... οταν λεμε εχουν αναφερθει θεματα εχουμε κατι σχετικό... βασικα ενα iGO και τα Video μου θα τρεχω απο εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 1000 thanks brothers δυστυχως samsung δεν βρηκα ... τελικα "αναγκαστικα" αγορασα sandisk ... οταν λεμε εχουν αναφερθει θεματα εχουμε κατι σχετικό... βασικα ενα iGO και τα Video μου θα τρεχω απο εκει... αποσυνδεσεις και τετοια .. http://talk.sonymobile.com/thread/124886 ειχα δει κι αλλο ενα τοπικ που ο mod ελεγε να αποφυγουν τις sandisk γιατι εχουν αναφερθει σχετικα προβληματακια αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Thanks nick2crete bro.... Εχετε κανει root και τα τιαυτα... συναντησατε δυσκολιες... εχουμε κανεναν οδηγο ευκαιρο για να μην ψαχνομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Thanks nick2crete bro.... Εχετε κανει root και τα τιαυτα... συναντησατε δυσκολιες... εχουμε κανεναν οδηγο ευκαιρο για να μην ψαχνομαι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 Κατεβασε το αποσυμπιεση ,επιλογη 3 ,θα σου ζητησει 2-3 κλικ ,σε 3' ετοιμος Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Από 32gb μέχρι 64gb έχουν βάλει οι περισσότεροι,Η επιλογή για την εταιρία είναι δική σου καθώς σίγουρα θα υπάρχει μια διαφορά στην τιμή, φρόντισε απλά να είναι class 10.Εγώ έχω βάλει μια Toshiba exceria 32gb,και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Thanks nick2crete bro.... Εχετε κανει root και τα τιαυτα... συναντησατε δυσκολιες... εχουμε κανεναν οδηγο ευκαιρο για να μην ψαχνομαι... Καλως ειρθες στην μεγαλη παρεα του Ζ Μινοταυρε σε θυμαμαι απο το θεμα της ΑΕΚαρας που ειχα βαλει τοτε στο 3gs Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλως ειρθες στην μεγαλη παρεα του Ζ Μινοταυρε σε θυμαμαι απο το θεμα της ΑΕΚαρας που ειχα βαλει τοτε στο 3gs :oops: εχουμε κι αλλο κοινό ,κι εγω απο το αδλσ.γρ:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Μεγαλώνουμε σιγά σιγά... Άντε να βρούμε και κανένα Greek theme dev Έλληνα να μας φτιάχνει κανένα ωραίο θέμα... Πάντως παιδιά από τις λίγες φορές που αν και κωλυμενος με την σαμμυ απολαμβάνω τέτοια συσκευή... Πραγματικά με έχει συναρπάσει το πόσο σμουθ γρήγορο είναι το τηλέφωνο και επίσης το touch είναι μοναδικό,στα επίπεδα του s3 end noteli. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλως ειρθες στην μεγαλη παρεα του Ζ Μινοταυρε σε θυμαμαι απο το θεμα της ΑΕΚαρας που ειχα βαλει τοτε στο 3gs :oops: εχουμε κι αλλο κοινό ,κι εγω απο το αδλσ.γρ:) ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !! Ειμαστε ολοι μια μεγαλη παρεα... τουλαχιστον οι λιγο μεγαλυτεροι γνωριζομαστε λιγο πολύ απο τα οποια φορα επισκεπτόμαστε ανα καιρούς... Χαρηκα πολύ και εγω που προστεθηκα σε αυτη την παρεα... μετα απο HTC και iPhone σειρα εχει να αλωσουμε τo xperia Z :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Μεγαλώνουμε σιγά σιγά... Άντε να βρούμε και κανένα Greek theme dev Έλληνα να μας φτιάχνει κανένα ωραίο θέμα... Πάντως παιδιά από τις λίγες φορές που αν και κωλυμενος με την σαμμυ απολαμβάνω τέτοια συσκευή... Πραγματικά με έχει συναρπάσει το πόσο σμουθ γρήγορο είναι το τηλέφωνο και επίσης το touch είναι μοναδικό,στα επίπεδα του s3 end noteli. Τοτε μην το αλλαξεις..:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Τοτε μην το αλλαξεις..:rolleyes: Όπως δείχνουν τα πράγματα θα βγει το καλοκαίρι... Βέβαια περιμένουμε και τα άλλα δύο s4 end one αλλά μάλλον θα φύγει το Νοτελι, το z παραμένει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Tι εννοεις πως δουλευει ? κατ'αρχην χρειαζεται ρουτ ,το τρεχεις ,αν θες η δεις οτι καποιες διαφημισεις περνάνε ,επιλεγεις > download files and apply ad blocking >restart ετοιμος Δεν ήξερα αν κόβουν το ίντερνετ ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Εχει κανεις δοκιμασει το igo primo που να παιζει σωστα με skin αυτης της αναλυσης ... ? αν ναι ποιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Εχει κανεις δοκιμασει το igo primo που να παιζει σωστα με skin αυτης της αναλυσης ... ? αν ναι ποιο ? Δες από το ποστ #1074 και κάτω http://www.navimania.gr/showthread.php?p=338057#post338057 Το σκιν του doupa και η ελληνική έκδοση παίζουν αν ακολουθήσεις τις οδηγίες αλλά δεν είναι ευθυγραμμισμένα σωστά τα εικονίδια στο σκιν του Ανδρέα για τον λόγο ότι δεν έχει ανάλυση οθόνης σαν του z για να την μονταρει Edit Για το igo στο myphone εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 Edited April 6, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Γεια σας παιδια!ειμαι καινουργιο μελος... Ειμαι κατοχος τα τελευταια κινητων της samsung το τελευταιο που εχω ειναι το s3 ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα φετος ηθελα να αλλαξω στρατοπεδο μετα απο αρκετα χρονια να ξαναπαρω sony και κατα 99% θα παω για αγορα του xperia z.Μετα απο αρκετα βιντεακια στο Internet Και απο διαφορα που ειδα θελω να μου δωσετε καποιες απαντησεις οσοι το εχετε γιατι εχω μπερδευτει! τα χρωματα του ειναι καλα γιατι σε μερικα βιντεο φαινονται πολυ ξεθοριασμενα!ενταξει δεν περιμενω να ειναι πολυ ζωντανα σαν του s3(που για πολλους ειναι υπερ-κορεσμενα,και οχι αδικα)επισης το μαυρο του ειναι καλο η γριζιζει? Ενα αλλο θεμα που ειδα πολλοι ειχανε προβλημα με τον ηχο(να πω εδω πως δεν θελω να παιζει υπερβολικα δυνατα αλλα ουτε και να μην ακουγετε τιποτα,κατι ενδιαμεσο,επισης κατι αλλο με τον ηχο οταν κανουμε εγγραφη π.χ απο γηπεδο ακουγεται κανονικα η παραμορφωνει?) εχεται ακουσει αν θα γινει αναβαθμιση στο τελευταιο Android 4.2.2 και στο 5? και κατι τελευταιο οταν τραβας φωτο μπορεις να κανεις αποστολη στο facebook(αυτη την επιλογη την ειχε το s3 και ητανε πολυ βολικη) να φανταστω εχει gps ετσι? Υ.Γ χιλια συγνωμη αν σας κουρασα με της ερωτησεις μου.. απλα εχω πολλα χρονια να παρω sony κινητο και το τελευταιο μου που ειχα δεν ειχα και της καλυτερες εντυπωσεις γι'αυτο το ψαχνω τοσο πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Βαιρας Κινεζος75 twinpower και παει λεγοντας ..αυριο που θα κανεις νεο λογαριασμο με αλλο ψευδώνυμο, ελα να μας πεις οτι ερχεσαι απο iphone5 ..ετσι για αλλαγη ,μπας και μας παραμυθιασεις και δεν σε καταλαβουμε αμεσως .. Edited April 6, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Βαιρας Κινεζος75 twinpower και παει λεγοντας ..αυριο που θα κανεις νεο λογαριασμο με αλλο ψευδώνυμο, ελα να μας πεις οτι ερχεσαι απο iphone5 ..ετσι για αλλαγη ,μπας και μας παραμυθιασεις και δεν σε καταλαβουμε αμεσως .. Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμενα!Να προσεχεις τι γραφεις αν φυσικα αυτο το μηνυμα παει σε εμενα,αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να απολογηθω ειμαι οντως καινουργιος δεν εχω καμια σχεση με αυτα τα ψευδωνυμα πιο πανω και εχω καποιες αποριες απο τοσα πολλα βιντεο στο youtube που εχω παρακολουθησει,και θελω την βοηθεια σας πριν προχωρησω στην αγορα του κινητου! Τωρα nick2crete αν το πιστεψες το πιστεψες αλλιως προβλημα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Thanks m8 δοκιμαζω και τα λεμε... Λοιπον... μετα απο λιγο ψαξιμο... και πολλη εξωτερικη βοηθεια απο τον φιλο μου τον Γιαννη... Oλα καλως με το iGO... H αναλυση παιζει... το CjA Utility (αλλαγη χαρτων) παιζει ταΤΤS και ΤΜC παιζουν... το εκανα και root... και τελος ... Oλα βαίνουν καλώς λοιπον.. Edited April 6, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas166 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Thanks m8 δοκιμαζω και τα λεμε... Λοιπον... μετα απο λιγο ψαξιμο... και πολλη εξωτερικη βοηθεια απο τον φιλο μου τον Γιαννη... Oλα καλως με το iGO... H αναλυση παιζει... το CjA Utility (αλλαγη χαρτων) παιζει ταΤΤS και ΤΜC παιζουν... το εκανα και root... και τελος ... Oλα βαίνουν καλώς λοιπον.. Προσπαθώ από τι πρώτη μέρα που το πήρα να βάλω το igo primo (για μένα το καλύτερο πρόγραμμα gps με διαφορά) και δεν έχει δουλέψει ακόμα σωστά με καμιά έκδοση. Ποια έκδοση σου δούλεψε εγώ έχω την 9.6.7.281004 και την v9.6.7.242597 και σέρνονται και οι δυο. Στο sys.txt τι έβαλες? Τι ανάλυση data.zip έβαλες 800*600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε εμενα!Να προσεχεις τι γραφεις αν φυσικα αυτο το μηνυμα παει σε εμενα,αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να απολογηθω ειμαι οντως καινουργιος δεν εχω καμια σχεση με αυτα τα ψευδωνυμα πιο πανω και εχω καποιες αποριες απο τοσα πολλα βιντεο στο youtube που εχω παρακολουθησει,και θελω την βοηθεια σας πριν προχωρησω στην αγορα του κινητου! Τωρα nick2crete αν το πιστεψες το πιστεψες αλλιως προβλημα σου! Μια είναι η λύση. Πανε και δες το από κοντά. 1) οθόνη : επειδή ήμουν από s3 (και έχω δουλέψει για καιρό note2) τα χρώματα της amoled είναι πιο πολύ εφετζιδικα (αν και έχει ρυθμίσεις μέσα για να τα αλλάξεις) Έβαλα την ίδια ταινία σ3 και Ζ για να συγκρίνω. Όσο για το γκρι νταξ κλασικό φαινόμενο. 2) τον ηχείο προσωπικά με κάλυψε δεν είχα θέμα. 3) εδώ τα μικρά παίρνουν αναβαθμίσεις, λες να μην πάρει το κτήνος; 4) σε όλα τα android γίνεται αυτό με το φβ. Σήμερα πάντως το Ζ ήπιε και το τσιπουρακι του αλλά σκυλί δεν έπαθε τίποτα. @duc με χίλια ζόρια το βόλεψα κάπως τελικά και τον έφτιαξα τον launcher. Μακράν ο καλύτερος. Λίγο το dock να κάνουν - να μας δώσουν καμιά παραπάνω επιλογή και θα είναι ότι καλύτερο Edited April 7, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts