gabroulis1970 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ρε παιδια τα κινητα που εχουν amoled και δεν βλεπεις χριστο στο φως της ημερας ειναι προβλημα η οχι ; γιατι οταν ειχα το note2 για να δω εξω στο φως επρεπε να παω καπου που να εχει καλη σκια!!! καλα στο ηλιο αστο καλητερα!!!! στους δελφους για να δεις ποιος σε περνει τηλεφωνο. ενω αυτο το ριμαδι το z οπου και να ειμαι βλεπω κανονικοτατα!!!! τωρα αμα θελουμε να δουμε ταινια καμια δεκαρια ατομα την βλεπουμε στην τηλεοραση μου. μην στριμοχτουμε ολοι μαζι να δουμε απο το κινητο. αυτα τα λιγα. ΥΓ περιμενω απαντησεις απο τους ειδικους του forum για τους προβληματισμους μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ρε παιδια τα κινητα που εχουν amoled και δεν βλεπεις χριστο στο φως της ημερας ειναι προβλημα η οχι ; γιατι οταν ειχα το note2 για να δω εξω στο φως επρεπε να παω καπου που να εχει καλη σκια!!! καλα στο ηλιο αστο καλητερα!!!! στους δελφους για να δεις ποιος σε περνει τηλεφωνο. ενω αυτο το ριμαδι το z οπου και να ειμαι βλεπω κανονικοτατα!!!! τωρα αμα θελουμε να δουμε ταινια καμια δεκαρια ατομα την βλεπουμε στην τηλεοραση μου. μην στριμοχτουμε ολοι μαζι να δουμε απο το κινητο. αυτα τα λιγα. ΥΓ περιμενω απαντησεις απο τους ειδικους του forum για τους προβληματισμους μου. Δεν ειμαι ειδικος απλα σημερα που εχει απιστευτη μερα με καταγαλανο ουρανο και νταλα ηλιο (στην αθηνα τουλαχιστον) θα ηθελα να μου πειτε πως τα παει η συσκευη σε διαφορες φωτεινοτητες. Στο S μου με 25% ειμαι κομπλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ρε παιδιά έλεος, ακόμα το τηλ δεν έχει κυκλοφορήσει καλά καλά και όλοι έχουν πέσει πάνω του να το φάνε, εδώ μιλάμε για μια συσκευή τουλάχιστον με τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα. Όπως είπαν κάποιοι ναι, να συγκρίνεται αλλά εως ένα σημείο, ούτε στο YouTube να ήμουν και να έβλεπα συγκριτικό βίντεο Lamborghini vs Ferrari, εξάλλου εγώ τουλάχιστον εδώ θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ γιατί σκοπεύω να το αγοράσω. Και όχι να παρακολουθώ άσκοπες συζητήσεις που καταδείχνουν και σκοπό έχουν απλά κάποιοι να υπερηφανεύονται για το δικό τους τηλ, το οποίο δεν είναι Sony Xperia Z. Μπαίνω εδώ για να ενημερωθώ και βλέπω μόνο αντιπαραθέσεις, σας παρακαλώ πολύ αναλωθείται σε πληροφορίες που αφορούν υποψηφίους αγοραστές. Οπότε καλό είναι να γράφουν αυτοί που το έχουν ήδη και όχι "άσχετοι" που απλά το παίζουν έξυπνοι, και κατατάσω και τον εαυτό μου σε αυτούς. Φιλικά όλες οι παρατηρήσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Από εκεί και πέρα να δούμε μετά από λίγο καιρό ποιοι θα είναι αυτοί που θα το αγοράσουν τελικά; Οι απαιτητικοί που γκρινιάζουν, η κάποιοι άλλοι που ενώ δεν σκοπεύουν να το πάρουν ποτέ, το εκθειάζουν επειδή απλά έχουν κάποιο άλλο κινητό της Sony. Εγώ τα χώνω το ίδιο και περισσότερο στην Samsung για τις εμμονές της. Δεν είμαι δεμένος σε καμία εταιρεία. Πηγαίνω εκεί που βρίσκω το καλύτερο. Γιατί συμφωνώ 100 % :-) Μάλλον γιατί το έχω παρατηρήσει και εγώ το φαινόμενο και είναι όντως και ολίγον κουραστικό. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 ρε παιδια τα κινητα που εχουν amoled και δεν βλεπεις χριστο στο φως της ημερας ειναι προβλημα η οχι ; γιατι οταν ειχα το note2 για να δω εξω στο φως επρεπε να παω καπου που να εχει καλη σκια!!! καλα στο ηλιο αστο καλητερα!!!! στους δελφους για να δεις ποιος σε περνει τηλεφωνο. ενω αυτο το ριμαδι το z οπου και να ειμαι βλεπω κανονικοτατα!!!! τωρα αμα θελουμε να δουμε ταινια καμια δεκαρια ατομα την βλεπουμε στην τηλεοραση μου. μην στριμοχτουμε ολοι μαζι να δουμε απο το κινητο. αυτα τα λιγα. ΥΓ περιμενω απαντησεις απο τους ειδικους του forum για τους προβληματισμους μου. Ορίστε για να μην λέτε ότι εμείς ξεκινάμε τις συγκρίσεις. Αυτό που λες για το Note2 δεν ισχύει με τίποτα. Δες τις μετρήσεις φωτεινότητας των 2 συσκευών και θα καταλάβεις το γιατί. Δεν γίνεται να υπάρχει τόση διαφορά όταν το Note2 έχει σε foul φωτεινότητα 478cd/m2 και το Ζ 492 cd/m2. Να μου έλεγες για το Siii που είναι στο 330 να το δεχτώ. Το να πει και το iPhone 5 με τα 650.:) Καμία φορά βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε και κυρίως προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε κάθε νέα μας αγορά. Συνήθως σ αυτές τις περιπτώσεις, η συσκευή πάει πολύ γρήγορα στις Αγγελίες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 δηλαδη εσυ με το note 2 βλεπεις κανονικα στον ηλιο ; οντος το note 2 ειναι σε καλητερη κατασταση απο το s iii αλλα φιλε μου στον ηλιο ολες οι amoled εχουν το ιδιο θεμα εχου περασει απο τα χερια μου τα παρακατω κινητα. nokia 808, htc desire, htc one s, samsung ολα τα galaxy και τα δυο note. νομιζω οτι κατι εχουν δει και τα δικα μο τα ματια. ακομα και το nexus4 και το lg 4x εχουν πολυ καλητερες οθονες απο ολα τα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Check it now! Ας καταθέσω την ταπεινή μου άποψη για το κινητό μιας και το είδα το Σάββατο. Προσωπικά δεν διαπίστωσα κάποιο πρακτικό πρόβλημα με τις γωνίες θέασης της οθόνης. Μάλλον πολύ φασαρία για το τίποτα. Οπότε όπως πολύ σωστά ειπώθηκε η οθόνη είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και θα ήταν φρόνιμο για κάποιον που ενδιαφέρεται να πάει να το δει από κοντά και να κρίνει. Όλα τα άλλα είναι απλά για να γεμίζουμε σελίδες. Το ηχείο του δεν ξεκουφαίνει. Η κάμερα φαίνεται αρκετά καλή. Μάλιστα η πωλήτρια μου έδειξε μια φωτό που ισχυριζόταν ότι είχε τραβηχτεί σε σκοτεινό περιβάλλον. Αν όντως ήταν έτσι τότε το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Για τα υπόλοιπα περί ταχύτητας, lag kτλ δεν σχολιάζω μιας και τα θεωρούμε όλοι δεδομένα. Αν με ρωτούσε κανείς αν θα το αγόραζα θα απαντούσα όχι. Το μέγεθός του είναι αρκετά μεγάλο (για τα γούστα μου και τις ανάγκες μου πάντα) οπότε δεν θα πήγαινα προς τα εκεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 για πειτε μας ρε παιδια το κινητο εχει κατι καλο επανω του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Το κινητό είναι άριστο σε γενικές γραμμές. Ωστόσο επειδή έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό όλο αυτό με την οθόνη, τις συγκρίσεις με άλλα κινητά, κτλ θα παρακαλέσω να επικεντρωθούμε στο θέμα μας που είναι καθευατό του κινητό. Για συγκρίσεις μεταξύ κινητών υπάρχουν αντίστοιχα forum όπου μπορείτε να ανοίξετε θέματα και να επιχειρηματολογήσετε. Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν να μην συνεχιστεί αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το τονίζω οπότε από την επόμενη φορά θα παρθούν πιο δραστικά μέτρα. Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Όποιος σκέφτεται να το αγοράσει, να το κάνει. Δεν θα το μετανιώσει ούτε μια στιγμή. Το έχω από την Παρασκευή και δεν έχω ξεκολλήσει από πάνω του. Και ένα σχόλιο, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πειτε μου ρε παιδια ποση φωτεινοτητα χρειαζεται για να δει καποιος ευκολα και με γυαλια ηλιου αν μπορειτε με φουλ ηλιο. Σημερα ειναι μια καλη μερα για τεστ.. Επισης, επειδη τοχετε αρκετοι πολλες μερες, απο μπαταρια πως τα παει τελικα?? Αντε μπας και πουμε και τιποτε ον τοπικ εδω μεσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Επειδή σας διάβασα όλους το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι όσοι έχουν την συσκευή δεν άκουσα κανένα παράπονο. Οσοι δεν την έχουν την κραζουν. Εσείς λοιπόν που την έχετε χαρείτε την γιατί είναι τούμπανο κ όλοι εσείς που δεν την έχετε προσπαθήστε να την αγοράσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 4,5 ωρες μπαταρια συναδελφος εβγαλε στην τριτη φορτιση.... Πολυ καλη! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 4,5 ωρες μπαταρια συναδελφος εβγαλε στην τριτη φορτιση.... Πολυ καλη! Προφανώς εννοείς χρόνο οθόνης. Με τι όμως; Wi-Fi η 3g? Για 3g είναι καλή. Για Wi-Fi όχι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 4,5 ωρες μπαταρια συναδελφος εβγαλε στην τριτη φορτιση.... Πολυ καλη! Τι εννοεις?? Πες μου οτι ξεχασες να γραψεις ανοιχτη οθονη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το.... κόσμημα!!! Το έχω στην φόρτιση. Έχω και το S. Πως θα στείλω τα δεδομένα όπως τις επαφές μου στο νέο μου κινητό; Μέσω της google e-mail android διεύθυνσης; Η μπορώ και μεταξύ των κινητών να μεταβιβάσω διάφορα; Ευχαριστώ. Όταν βγάλω την micro sim απο το S θα λειτουργεί το κινητό μου με την google διεύθυνση; Επίσης, ταυτόχρονα με την ίδια διεύθυνση θα μπορούν να δουλέψουν τα κινητά; (για την μετάβαση στοιχείων και όχι για συνέχεια) Οσο για τις δικές μου εντυπώσεις (είμαι και φωτογράφος επαγγελματικά) θα σας τις γράψω το απογευματάκι η και το βράδυ εαν δεν προλάβω. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το.... κόσμημα!!! Το έχω στην φόρτιση. Έχω και το S. Πως θα στείλω τα δεδομένα όπως τις επαφές μου στο νέο μου κινητό; Μέσω της google e-mail android διεύθυνσης; Η μπορώ και μεταξύ των κινητών να μεταβιβάσω διάφορα; Ευχαριστώ. Όταν βγάλω την micro sim απο το S θα λειτουργεί το κινητό μου με την google διεύθυνση; Επίσης, ταυτόχρονα με την ίδια διεύθυνση θα μπορούν να δουλέψουν τα κινητά; (για την μετάβαση στοιχείων και όχι για συνέχεια) Οσο για τις δικές μου εντυπώσεις (είμαι και φωτογράφος επαγγελματικά) θα σας τις γράψω το απογευματάκι η και το βράδυ εαν δεν προλάβω. Περιμένουμε φίλε μου να κανεισ μια καλή κριτική γιατί με ενδιαφέρει η φωτό στο κινητό... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Τι εννοεις?? Πες μου οτι ξεχασες να γραψεις ανοιχτη οθονη Παντα οθονη εννοω !!! ;) Real racing Whatsapp Skype Internet LTE... Το ξαναλεω...σε LTE δεν χαλαει. Κατεβασε με 8mb/sec παιχνιδι 150mb Edited March 11, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παντα οθονη εννοω !!! ;) Δεν μας είπε όμως με τι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν μας είπε όμως με τι. Εκανα εντιτ! Εισαι πολυ γρηγορος ομως!!!!! Καταραμενο ΝοΤε δεν σε προλαβαινω!!! :ρ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εκανα εντιτ! Εισαι πολυ γρηγορος ομως!!!!! Καταραμενο ΝοΤε δεν σε προλαβαινω!!! :ρ Για LTE πολύ καλός χρόνος. Άνετα πιάνει τις 6 με Wi-Fi. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Για Lte θελουμε νεα σιμ ? Κωστα στον ηλιο ειναι οπως και το S ,κανενα προβλημα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Για Lte θελουμε νεα σιμ ? Κωστα στον ηλιο ειναι οπως και το S ,κανενα προβλημα Ευχαριστω αγαπητε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Λοιπόν πήρα στη Vodafone για να δω τι χρειάζεται για να ενεργοποιήσω το lte σύμφωνα με την εταιρία το Sony Xperia Z δεν υποστηρίζει 4g δίκτυα αφού συνήλθα από το σοκ του έστειλα σε email τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και μου είπαν ότι θέλει καινούργια κάρτα σιμ και ειδικό πακέτο συμβολαίου αυτά... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το.... κόσμημα!!! Το έχω στην φόρτιση. Έχω και το S. Πως θα στείλω τα δεδομένα όπως τις επαφές μου στο νέο μου κινητό; Μέσω της google e-mail android διεύθυνσης; Η μπορώ και μεταξύ των κινητών να μεταβιβάσω διάφορα; Ευχαριστώ. Όταν βγάλω την micro sim απο το S θα λειτουργεί το κινητό μου με την google διεύθυνση; Επίσης, ταυτόχρονα με την ίδια διεύθυνση θα μπορούν να δουλέψουν τα κινητά; (για την μετάβαση στοιχείων και όχι για συνέχεια) Οσο για τις δικές μου εντυπώσεις (είμαι και φωτογράφος επαγγελματικά) θα σας τις γράψω το απογευματάκι η και το βράδυ εαν δεν προλάβω. Πέρασε το PC companion στον υπολογιστή για να κάνεις εύκολα και γρήγορα την μεταφορά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts