Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest Nerven
και ναι ευτυχισμενος κατοχος και γω απο χ8ες αυτης της πανεμορφης συσκευης..SONY XPERIA Z λοιπον..!εχω να πω οτι ειχα iphone 5 ενα μηνα πριν παρω το ζετακι..και οπως ξερετε το μηλο εχει τις καλυτερες γωνιες θεασης..σε συγκριση με το ζετακι δεν υστερει πουθενα και εχει μια χαρα θεασαρα..δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια..ειναι πανεμορφο κινητο δεν κολλαει πουθενα και μαλιστα το λειτουργω με 4g ενεργοποιημενο 24ωρες το 24ωρο και απο μπαταρια δεν με προδωσε διοτι με εβγαλε ιδια χρηση με το μηλαρακι νουμερο 5 που ειχα..δηλαδη 8 το πρωι στη δουλεια μεχρι 8 το βραδυ σπιτι γυρναω με 60% μπαταρια..με χρηση ιντερνετ εμαιλ βαιμπερ τηλεφωνα και μπλα μπλα...!τωρα για την φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο?φαινεται καλυτερα απο το μηλο σιγουρα οπου με το μηλο ζοριζομουν να δω σε καποια σημεια..!καλα για s3 δε αναφερω καν για φωτεινοτητα..!αυτα τα λιγα με τις δυο μερες χρηση που εχω μαζι του παρεα με το ηχειακι σονυ που ερχεται δωρο απο εξπανσυς οπου ακουγεται απλα φανταστικα η μουσικη με ενα απλο περασμα μεσω εν εφ σι να ουμε με κορυφαια ποιοτητα και καθαρο ηχο!!

τωρα μια ερωτησουλα για οποιον γνωριζει...

το κινητο φαινεται οτι εχει προεγκατεστημενη ζελατινα στο ματι μου..και επειδη δεν τα παω καθολου και επισης επειδη προσπαθησα να το βγαλω και με παιδευει και με εχει αφησει με την απορια..!!ειναι η δεν ειναι ζελατινα βρε παιδια??βγαινει η θα κανω καμια πατατα?

μην με ρωτησετε γιατι?απλα δεν μπορω τις ζελατινες..κρυβουν τα αληθινα χρωματα της οθονης για αυτο! :)

Don't do it!

δεν μπορει απλα να βαλει μια εφαρμογη για τα μηνυματα;

Στο πρωτο μηνυμα λεει οτι δεν θελει να χρησιμοποιησει 3rd party εφαρμογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Don't do it!

Πάντως φαίνεται ότι χρειάζεται οπωσδήποτε screen protector....

Μέσα στο κουτί δεν έχει έξτρα μεμβράνη ?

Πάντως φαίνεται ότι χρειάζεται οπωσδήποτε screen protector....

Μέσα στο κουτί δεν έχει έξτρα μεμβράνη ?

Έχει... ...

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Στο πρωτο μηνυμα λεει οτι δεν θελει να χρησιμοποιησει 3rd party εφαρμογη.

σορρυ δεν ειχα διαβασει! :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το αγορασα απο εξπανσυς και το κρατησα 2 ημερες.

Συνοπτικα οι εντυπωσεις μου:

- Η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που εχω δει σε sony(ericsson) κινητο. Το γυαλι ειναι απολαυστικο στην υφη, σε συνδυασμο με το σωστο στησιμο του κινητου (παραδοξως παρα το τετραγωνισμενο, διχως καμπυλες design, καθεται πολυ καλα στο χερι) και δινουν εξαιρετικη αισθηση. Το βαρος του κινητου, επισης, ειναι ιδανικο. Δεν ειναι βαρυ, ουτε ελαφρυ να φανταζει ψευτικο στο χερι. Ισορροπημενη υλοποιηση...

- Επισης, το καλυτερο touch που εχω δει σε κινητο τηλεφωνο της σονυ. Δεν ξερω αν ειναι θεμα digitizer στο συγκεκριμενο μοντελο της σονυ, αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι το κινητο ακουγε εξαιρετικα σε ολα οσα του ζητησα να κανει. Προσοχη, δε μιλω για ταχυτητα. Το ιδιο ταχυ και μαλιστα ακομα πιο smooth ειναι το Ν4 που ειχα διπλα διπλα (με 4.2.2). Αναφερομαι στην αποκριση της οθονης στο αγγιγμα, που πλεον για μενα καθισταται σαν ενας απο τους πιο σημαντικους τομεις για να επιλεξω κινητο τηλεφωνο.

- Ο launcher της sony τουλαχιστον αδιαφορος. Το μεγαλο μειον του κινητου οι κακες γωνιες θεασης της οθονης. Dealbreaker για μενα, καθως μιλαμε για μια οθονη με απιστευτο dpi, που χαντακωνεται απο τις κακες γωνιες θεασης. Το HTC one του κανει πλακα, αναφορικα με το θεμα της οθονης. Και χρωματικα (απιστευτο λευκο και αποδοση χρωματων - εκει μιλαμε για την καλυτερη οθονη που εχω δει σε κινητο μεχρι σημερα) και φυσικα σε ολους τους επιμερους τομεις. Μιλαμε, φυσικα, για το πιο σημαντικο component ενος smartphone, κατα τη γνωμη μου.

Συμπερασματικα, το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι το γνωστο θεμα με την οθονη, που αναλογα με το πως θα το αναγνωσει ο καθενας, θα το καταταξει σε major η minor προβλημα αντιστοιχα.

Λοιπον σημερα το ειδα καλα πολυ ωρα και μαλιστα το εφερα και σε αντιπαραθεση οσο μπορουσα βεβαια με τα 3 κινητα που εχω τωρα(Note2,Nexus4 k Sony T)

Ειναι οπως τα λεει ο Βαγγελης!

Εχω να προσθεσω μονο οτι δε μου αρεσε καθολου στο μαυρο οι δαχτυλιες πισω,ηταν σκετη μπιχλα οπως και το ψοφιο ακουστικο του!

Το μεγεθος ειναι κατι μεταξυ Τ και Νοτε2 και το βαρος για τα κυβικα του αμελητεο.

Οπως περιμενα επισης ΔΕΝ ηταν πιο γρηγορο απ το Nexus4 που ειχα διπλα του και μαλλον οφειλετε στο παραπανω φορτιο των pixels της οθονης του,η οποια οθονη ειναι καλη αλλα εχει οντως 1 θεματακι αναλογα πως το βλεπει κανεις με τις γωνιες(οχι τοσο στα βιντεο,φωτο λογο bravia)αλλα και στα ματια μου οταν την ειχα διπλα στο Νοτελι ηταν ξεπλυμενη με ψοφιο μαυρο.

Εξω πιστευω να ειναι σα του Τ η του Ν4 που πατανε κατω χαλαρα σε ευκρινια το νοτελι.

Εμενα οταν το ζορισα επισεις δε μου εδειξε το smooth χαρακτηρα που εχει το Ν4.

Καμερα καλη,οχι κατι special σε ταχυτητα σε συγκριση με τα 2 τετραπυρινα που εχω.

Απ του Τ σαφως καλυτερη.

Εν συντομια οποιος δε θελει note2 με τα καλα του και την αυτονομια του και δε θελει επισης Ν4 με την αμεσοτητα και τα update του παει καρφι για Ζ αν αντεχει το μεγεθος,που εμενα μετα το νοτε μου φαινεται μικρο βεβαια κ δεν εχω κανενα θεμα!

Ειναι ολοκληρωμενο και μαλλον το καλυτερο smartphone overal για τωρα γενικα(εγω βεβαιως προτιμω το noteli) μεχρι να βγουν στη πιατσα και τα αλλα νεα.

Το μεγαλο του μειον για μενα ειναι η ενταση του ηχειου του.

Μπραβο παντως στη Sony για τη συσκευη και θα υπαρχει ανταγωνισμος δυνατος φετος.

Μονο μη τη καψει και βγαλει αλλο μοντελο σε 3-4 μηνες!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Στα 565 με όλα τα καλούδια αλλά και τα μεταφορικά χωρίς ΦΠΑ...

Πιστεύω ότι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αυτά βλέπω και λέω πως αν πέσει προς τα Χριστούγεννα κάτω από 400 στο skroutz θα το πάρω.

Και εγω για εκει με βλεπω.. Σιγουρα μετα το καλοκαιρι. Πρωτα ο Θεος. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

( δηλ εσεις που λετε για την γωνια θεσεις πως βλεπετε μια ταινια για παραδειγμα πλαγια ? τεσπα)

Ειδικά μια ταινία που αναφέρεις μπορεί να την βλέπουν περισσότεροι. Αν δεν είναι "δικό σου" το τηλέφωνο κι εσύ πλάγια θα ήσουν!

Οι γωνιες ειναι οπως σε ολα τα sony απο το 2012. Γυρισα και το Τ, γυρισα και το ΙΟΝ, γυρισα και το S... πραγματικα δεν ξερω απο που προκυπτουν αυτα τα σχολια.

Να διάφορα Σόνι από γιαπωνέζικο μάλιστα σάιτ. Το μεσαίο μάλλον είναι μηλόφωνο.

Αν σας φαίνεται καλό το Ζ (είναι το 1ο) πάω πάσο.

http://userdisk.webry.biglobe.ne.jp/009/459/95/N000/000/039/136063912111213108585_DSC09531.jpg

Τώρα δεν είμαι σίγουρος πιο Σονι είναι το δεξιό αλλά το αριστερό με το χαρακτηριστικό στρογγυλό κουμπί είναι το Ζ.

http://userdisk.webry.biglobe.ne.jp/009/459/95/N000/000/039/136064911708013204155_DSC09540.jpg

Πολλά τα σάιτς με τέτοιες συγκρίσεις αλλά προτίμησα εικόνες απ' αυτό γιατί είναι γιαπωνέζικο.

Εδώ όλη σύγκριση: http://digital-baka.at.webry.info/201302/article_14.html

Ειδικά μια ταινία που αναφέρεις μπορεί να την βλέπουν περισσότεροι. Αν δεν είναι "δικό σου" το τηλέφωνο κι εσύ πλάγια θα ήσουν!

http://userdisk.webry.biglobe.ne.jp/009/459/95/N000/000/039/136063912111213108585_DSC09531.jpg

Τώρα δεν είμαι σίγουρος πιο Σονι είναι το δεξιό αλλά το αριστερό με το χαρακτηριστικό στρογγυλό κουμπί είναι το Ζ.

xperia ax είναι το δεξιό και το άλλο όπως λέει το σιτε είναι το iphone 5

http://www.youtube.com/watch?v=p1UcLZYGEQs

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://userdisk.webry.biglobe.ne.jp/009/459/95/N000/000/039/136064911708013204155_DSC09540.jpg

Πολλά τα σάιτς με τέτοιες συγκρίσεις αλλά προτίμησα εικόνες απ' αυτό γιατί είναι γιαπωνέζικο.

Εδώ όλη σύγκριση: http://digital-baka.at.webry.info/201302/article_14.html

Συγγνωμη μας εχεις παραθεσει ενα αρθρο απο ενα Γιαπωνεζικο blog το οποιο δεν εχεις διαβασει καν ;

Εγω αυτο που ειδα στα Public δεν ειναι αυτο που δειχνουν οι φωτογραφιες, δηλαδη το κινητο δεν εχει τοσο χαμηλη φωτεινοτητα ουτε χανει τοσο πολυ σε κλιση. Οποτε καταρχήν επιφυλάσσομαι για τις ρυθμισεις που εχει χρησιμοποιησει ο Γιαπωνεζος για να κανει αυτη τη σύγκριση. Το οποιο το γραφει και ο ιδιος στο βλογ του:

"The picture is slightly different compared with the terminal actually see the shooting angle and brightness adjustment due. In addition, there may be slight differences due to individual differences in the quality homogeneous terminal display"

Επισης, το 2ο κινητο ειναι το Xperia V (http://www.gsmarena.com/sony_xperia_v-4958.php)

για το οποιο γραφει οτι ναι μεν εχει καλυτες γωνιες θεασης αλλα

Xperia z provides high contrast in a natural color

Xperia AX very low color temperature

Xperia Z coloring is preferred.

Το 3ο κινητο ειναι το iphone5:

Both terminals express wonderful colors.

iPhone 5 has a strong blue, color temperature setting

Xperia-z has a strong red color temperature setting

Xperia Z has a deep color. Frankly the are both high-quality display, so its a matter of taste.

Τωρα, για τις γωνιες θεασης οι συγκρισεις αυτες κατα τη γνωμη μου ειναι χρησιμες μονο σε θεωρητικο επιπεδο γιατι στην πραξη κανενας δεν κοιταει το κινητο του σε τετοιες κλισεις. Επισης, δεν ξερω κανεναν που να λεει παιδια ελατε να μαζευτουμε να δουμε ταινια στο κινητο. Εδω στο λαπτοπ με τις 15 ιντσες υπαρχει προβλημα με τις γωνιες και εχουμε την απαιτηση το κινητο με τις 5 να ειναι τέλειο;

Πηγαινε να το δεις και εσυ απο κοντα και θα καταλαβεις :)

Λοιπόν όσο κουραστική καταντά η συνεχής αναφορά στις γωνιές θέασης, άλλο τόσο είναι κουραστική η άρνηση του προβλήματος.

Ναι είναι άσχημο να πέφτει η ποιότητα της εικόνας όσο μετακινούμε την συσκευή. Στο χέρι την κρατάμε όχι σε σταθερή βάση..

Τουλάχιστον πείτε ότι δεν σας ενοχλεί αλλά μην αμφισβητείτε κάτι που είναι ορατό από οποιονδήποτε έχουν περάσει από τα χέρια του 10 καλές συσκευές.

Αν το δώσω στην κόρη μου που έχει το Sony J δεν θα το καταλάβει ποτέ.

Εγώ όμως το είδα αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε η οθόνη. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Να κλείσουμε τα μάτια;

Επίσης με χαλάει πολύ ότι προσπαθούν να εξασφαλίσουν αντοχή τύπου gorilla στο κρύσταλλο της οθόνης με εργοστασιακα screen protectors. Ακόμα και αν βάλουμε κάποιο άλλο από πάνω, υπάρχει περίπτωση μια γρατζουνιά να κάνει σημάδι από κάτω στο εργοστασιακό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επίσης με χαλάει πολύ ότι προσπαθούν να εξασφαλίσουν αντοχή τύπου gorilla στο κρύσταλλο της οθόνης με εργοστασιακα screen protectors. Ακόμα και αν βάλουμε κάποιο άλλο από πάνω, υπάρχει περίπτωση μια γρατζουνιά να κάνει σημάδι από κάτω στο εργοστασιακό.

εγω <<μπούχτισα>> με τις θηκες, και το επομενο κινητο το θελω γυμνο.

ενω σε καποια drop test, δειχνει μεγαλη αντοχη το γυαλι, αυτο το screen protector πολυ με χαλασε...

σε ενα βιντεο μερικα ποστ πριν, ο τυπος με το μαχαιρι, ειχε καταστρεψει την εργοστασιακη μεμβρανη...

αραγε, η αποκριση με 2 μεμβρανες τοποθετημενες, δεν χανει?? (καποιος απο τους κατόχους, ας απαντησει αν μπορει...)

Λοιπόν όσο κουραστική καταντά η συνεχής αναφορά στις γωνιές θέασης, άλλο τόσο είναι κουραστική η άρνηση του προβλήματος.

Ναι είναι άσχημο να πέφτει η ποιότητα της εικόνας όσο μετακινούμε την συσκευή. Στο χέρι την κρατάμε όχι σε σταθερή βάση..

Τουλάχιστον πείτε ότι δεν σας ενοχλεί αλλά μην αμφισβητείτε κάτι που είναι ορατό από οποιονδήποτε έχουν περάσει από τα χέρια του 10 καλές συσκευές.

Αν το δώσω στην κόρη μου που έχει το Sony J δεν θα το καταλάβει ποτέ.

Εγώ όμως το είδα αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε η οθόνη. Πως να το κάνουμε δηλαδή. Να κλείσουμε τα μάτια;

Οι γωνιες θεασης ΔΕΝ ειναι τοσο καλες οσο σε αλλα κινητα αλλα ΔΕΝ μας ενοχλει για αυτον ακριβως το λογο που αναφερεις. Οτι δηλαδη δεν εχει σταθερη βαση, το κραταμε στο χερι και διαμορφωνουμε την επιθυμητη κλιση πολυ γρηγορα και χωρις κοπο. ΔΕΝ ειναι λαπτοπ, ουτε τηλεοραση!

Η εργοστασιακη ζελατινα δεν υπαρχει για να εξασφαλισει μεγαλυτερη αντοχη στην οθονη, υπαρχει για λογους ασφαλειας, σε περιπτωση που σπασει η οθονη να μην διασκορπιστούν τα θρύψαλα και τραυματιστείς.

εγω παντως χαιρομαι που η sony προμηθευει απο το εργοστασιο τα κινητα της με screen protector και μαλιστα πολλα εχουν και δευτερο στην συσκευασια.δεν χανει σε touch κι ουτε τα χρωματα αλλοιωνονται,εκτος κι αν μιλαμε για προστατευτικο οθονης της δεκαρας.

το xperia z προσωπικα στο μονο που με χαλαει ειναι το μεγεθος,αν ηταν στις διαστασεις του s3 θα το ειχα ηδη στα χερια μουη,η τιμη του ειναι καλη αλλωστε,οχι φυσικα στα χρηματα που το εχουν οι αλυσιδες.

οι γωνιες που εχει πιστευω θα με δυσκολευουν,εδω με δυσκολευε το 4x που ειναι και μικροτερο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η εργοστασιακη ζελατινα δεν υπαρχει για να εξασφαλισει μεγαλυτερη αντοχη στην οθονη, υπαρχει για λογους ασφαλειας, σε περιπτωση που σπασει η οθονη να μην διασκορπιστούν τα θρύψαλα και τραυματιστείς.

Δηλαδή σε ΟΛΑ τα άλλα κινητά που δεν έχουν τέτοια μεμβράνη στην οθόνη, κινδυνεύεις να τραυματιστείς από το γυαλί εάν πέσει και σπάσει...?

Ξέρετε πολλούς που τραυματίστηκαν έτσι??

Για κινητό μιλάμε, όχι για παρμπρίζ αυτοκινήτου... Και εμένα μου αρέσει το κινητό και σκέφτομαι να το πάρω, αλλά όχι και έτσι...

Οι γωνιες θεασης ΔΕΝ ειναι τοσο καλες οσο σε αλλα κινητα αλλα ΔΕΝ μας ενοχλει για αυτον ακριβως το λογο που αναφερεις. Οτι δηλαδη δεν εχει σταθερη βαση, το κραταμε στο χερι και διαμορφωνουμε την επιθυμητη κλιση πολυ γρηγορα και χωρις κοπο. ΔΕΝ ειναι λαπτοπ, ουτε τηλεοραση!

Για τις γωνιές θέασης είναι θέμα αισθητικής. Αυτό εξηγώ όταν λέω δεν είναι σε βάση. Λίγο να το μετακινήσεις σου δίνει άσχημη εντύπωση η αλλοίωση των χρωμάτων.

Αυτό για την προστασία από το να μην κοπεις είναι για τους αδαείς.

Θέμα κόστους είναι. Άλλη τιμή έχει το gorilla glass 3 και άλλη το γυαλί που χρησιμοποιεί η Sony.

Για μένα οι Γιαπωνέζοι επέλεξαν να περιορίσουν το κόστος από την οθόνη και το γυαλί της.

Θα προτιμούσα να μην είναι αδιάβροχο και να έχει αντάξια οθόνη με αυτή του HTC one καθώς και gorilla 3.

Όπως έχουν τα πράγματα μου κάνει μόνο για δεύτερη συσκευή όταν θα πέσει αρκετά η τιμή του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

προσωπικα στο μονο που με χαλαει ειναι το μεγεθος,αν ηταν στις διαστασεις του s3 θα το ειχα ηδη στα χερια μου

Μάλλον δεν το έχεις πιάσει για να το λες αυτό, λέω σε έναν φίλο μου "βγαλ'το να τα μετρήσουμε ρε" και το μόνο που προεξειχε ήταν οι γωνίες επειδή είναι τετράγωνο :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον δεν το έχεις πιάσει για να το λες αυτό, λέω σε έναν φίλο μου "βγαλ'το να τα μετρήσουμε ρε" και το μόνο που προεξειχε ήταν οι γωνίες επειδή είναι τετράγωνο :p

μα εκει ειναι το ολο θεμα,στις γωνιες

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θέμα κόστους είναι. Άλλη τιμή έχει το gorilla glass 3 και άλλη το γυαλί που χρησιμοποιεί η Sony.

Για μένα οι Γιαπωνέζοι επέλεξαν να περιορίσουν το κόστος από την οθόνη και το γυαλί της.

Θα προτιμούσα να μην είναι αδιάβροχο και να έχει αντάξια οθόνη με αυτή του HTC one καθώς και gorilla 3.

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Το θέμα της οθόνης είναι αποδεκτό και όπως έχει ήδη αναφερθεί εξαρτάται από το πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε χρήστη. Προσωπικά πιστεύω ότι το πρόβλημα το εντοπίζουν κυρίως οι χρήστες που έχουν συνηθίσει σε amoled οθόνες.

Αν όμως δε σε ενδιαφέρει το ότι είναι αδιάβροχο και προτιμάς καλύτερη οθόνη με gorilla glass τότε σημαίνει ότι τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου κινητού δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που θες. Επομένως δεν είναι λογικό να κοιτάξεις κάποια άλλη συσκευή?

Προφανώς η κάθε εταιρία κάνει τις επιλογές της με βάση το τι θέλει να προτείνει στον αγοραστή και το κόστος. Από κει και πέρα ο κάθε αγοραστής διαλέγει με βάση το τι του ταιριάζει καλύτερα.

Φτανει πια με τις γωνιες θεασης η οθονη ειναι μια χαρα μπορουσε να ειχε πιο ψηλο contrast αλλα στις φωτογραφιες βιντεο ειναι απολαυση .Εχθες το ειχα και εβγαζα φωτογραφιες και βιντεο μεσα στον ηλιο σε αποκριατικη εκδηλωση το καταχαρηκα αλλα και οσοι βλεπαν τις φωτογραφιες λεγανε τι καθαρες τι ωραια χρωματα τι ομορφο τηλ.Για μενα αυτο που την σπαει ειναι το wifi ειναι πολυ αδυνατο οταν εχω το 3g router ποτε δεν βγαζει 5γραμμες αλλα οταν παιρνω απο κατω χανεται συνεχεια και να φανταστειται ενα κινεζικο ταμπλετ που εχω οταν το z χανει το σημα εκεινο εχει δυο γραμμες δεν ξερω συμβαινει και σε αλλους??

Δηλαδή σε ΟΛΑ τα άλλα κινητά που δεν έχουν τέτοια μεμβράνη στην οθόνη, κινδυνεύεις να τραυματιστείς από το γυαλί εάν πέσει και σπάσει...?

Ξέρετε πολλούς που τραυματίστηκαν έτσι??

Για κινητό μιλάμε, όχι για παρμπρίζ αυτοκινήτου... Και εμένα μου αρέσει το κινητό και σκέφτομαι να το πάρω, αλλά όχι και έτσι...

Δηλαδη σε ενοχλει που υπαρχει αυτη η επιπλεον προστασια απο το εργοστασιο; Καταλαβαινεις οτι με τα κινητα παιζουν και μικρα παιδια.

http://youtu.be/RKY2fn6IIuY

Με την ιδια λογικη να μην το εφτιαχναν και dust/water resistant ξερεις πολλους που το βαζουν στο νερο ;

Εγω δεν το εχω το κινητο και μπορει και να μην το παρω ποτε, το σκεφτομαι ακομα.

Για τις γωνιές θέασης είναι θέμα αισθητικής. Αυτό εξηγώ όταν λέω δεν είναι σε βάση. Λίγο να το μετακινήσεις σου δίνει άσχημη εντύπωση η αλλοίωση των χρωμάτων.

Όπως έχουν τα πράγματα μου κάνει μόνο για δεύτερη συσκευή όταν θα πέσει αρκετά η τιμή του.

Την κατηγορεις επειδη ισως να μην εχει προμηθευτεί το επωνυμο γυαλι και εχει δικη της παραγωγη;

http://www.xperiablog.net/2013/02/20/does-the-xperia-z-use-both-dragontrail-and-gorilla-glass/

Εχεις κανει συγκριση για να γνωριζεις αν και κατα ποσο ειναι καλυτερο το gorilla ή το dragontrail απο το γυαλι που χρησιμοποιει η Sony;

Και εγω θα προτιμουσα το ιδανικο κινητο με τα καλυτερα "συστατικα" απο ολους τους καταστευαστες δεν διαφωνουμε.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φτανει πια με τις γωνιες θεασης η οθονη ειναι μια χαρα μπορουσε να ειχε πιο ψηλο contrast αλλα στις φωτογραφιες βιντεο ειναι απολαυση .Εχθες το ειχα και εβγαζα φωτογραφιες και βιντεο μεσα στον ηλιο σε αποκριατικη εκδηλωση το καταχαρηκα αλλα και οσοι βλεπαν τις φωτογραφιες λεγανε τι καθαρες τι ωραια χρωματα τι ομορφο τηλ.Για μενα αυτο που την σπαει ειναι το wifi ειναι πολυ αδυνατο οταν εχω το 3g router ποτε δεν βγαζει 5γραμμες αλλα οταν παιρνω απο κατω χανεται συνεχεια και να φανταστειται ενα κινεζικο ταμπλετ που εχω οταν το z χανει το σημα εκεινο εχει δυο γραμμες δεν ξερω συμβαινει και σε αλλους??

Ναι το πρόβλημα με το wifi το έχω αναφέρει και εγώ δύο τρεις σελίδες πίσω να φανταστείτε ότι στο μπαλκόνι σε μια αποσταση 4 μέτρων από το ρουτερ είχα μέχρι και αποσύνδεση με το Ζ ενώ στο note και στο I phone 3gs της γυναίκας το σήμα παίζει στις τρεις τέσσερις γραμμές

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• The title was changed to Sony Xperia Ζ