Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ειδα σημερα. Πιστευω οτι ειναι κοσμημα. Εβαλα.και διπλα διπλα το s3 και εμοιαζε σαν....ace :-P
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει βρει καποιος το dock σε Ελληνικο καταστημα ? το ειχα παραγγειλει μαζι με το Ζ αλλα δεν το ειχαν και για μην περιμενω το ακυρωσα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Εχει βρει καποιος το dock σε Ελληνικο καταστημα ? το ειχα παραγγειλει μαζι με το Ζ αλλα δεν το ειχαν και για μην περιμενω το ακυρωσα

Το handtec δεν το είχε???

Αν θυμάμαι από εκεί παραγγειλες!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το handtec δεν το είχε???

Αν θυμάμαι από εκεί παραγγειλες!!!

Το εδειχνε διαθεσιμο αλλα με προλαβανε μαλλον,και για να μην περιμενω το ακυρωσα ,αλλα βλεπω σχεδον κανεις δεν το εχει διαθεσιμο ακομη,ουτε εδω..

http://shop.sonymobile.com/gb/buy/charging-dock-dk26-black/1271-8273/

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Το εδειχνε διαθεσιμο αλλα με προλαβανε μαλλον,και για να μην περιμενω το ακυρωσα ,αλλα βλεπω σχεδον κανεις δεν το εχει διαθεσιμο ακομη,ουτε εδω..

http://shop.sonymobile.com/gb/buy/charging-dock-dk26-black/1271-8273/

Κατάλαβα...

Δες το συνέχεια είναι πολύ γρήγορη και εξυπηρετικοί αυτοί...

Μόλις το παραλάβουν θα στο στείλουν αμέσως, το θέμα όμως είναι ότι αν το πάρεις μεμονωμένα θα σου χρεώσουν κανονικά αποστολή νομίζω 20 ευρώ...

Για αυτό αν θες πάρε και κάτι άλλο για να γλυτώσεις τα έξτρα μεταφορικά...

Κατάλαβα...

Δες το συνέχεια είναι πολύ γρήγορη και εξυπηρετικοί αυτοί...

Μόλις το παραλάβουν θα στο στείλουν αμέσως, το θέμα όμως είναι ότι αν το πάρεις μεμονωμένα θα σου χρεώσουν κανονικά αποστολή νομίζω 20 ευρώ...

Για αυτό αν θες πάρε και κάτι άλλο για να γλυτώσεις τα έξτρα μεταφορικά...

Μπα θα το παρω απο εδω μαλλον ,μου ειπε οτι θα το εχει συντομα ..

http://www.e-sakelaris.gr/index.php?route=common/home

Ας ερθει πρωτα το Ζ με το καλο..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Εγώ πάντως το είδα σε μαγαζί στην πανεπιστημίου διαθέσιμο μάλιστα είχε 4-5 κομμάτια γερμανική εισαγωγή νομίζω
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εγώ πάντως το είδα σε μαγαζί στην πανεπιστημίου διαθέσιμο μάλιστα είχε 4-5 κομμάτια γερμανική εισαγωγή νομίζω

Το dock εννοείς???

Το dock εννοείς???

Όχι παιδιά χίλια συγγνώμη δεν διαβάσα καλά νόμιζα ότι μιλούσατε για τη συσκευή

1. Υπάρχει θέμα με τις γωνίες θέασης αλλά όχι τόσο σοβαρό όσο το παρουσιάζουν κάποιοι. Φαίνεται όταν το δείτε δίπλα σε κάποιες άλλες συσκευές.

Τα χρώματα ξεθωριάζουν όσο αλλάζει η γωνία..

Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος μας Te_salat.

Πολλά απ' αυτά προκύπτουν ΜΟΝΟ σε σύγκριση με κάποια άλλη σύσκευή.

Π.χ.

Έχουμε το κινητό μας και έχει επαρκέστατη ένταση ήχου για κουδούνισμα. Κανένα πρόβλημα ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Πάει ο reviewer (ή εμείς) να το συγκρίνουμε με το Β κινητό που έχει μεγαλύτερη ένταση και ξαφνικά το κινητό μας εμφανίζεται να έχει αδύναμο ηχείο κλπ.κλπ. χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα.

Καλησπερα σε ολη την παρεα.. Απο εχθες ειμαι ευτυχης κατοχος του κινητου ....Παιδια ερχομαι απο το gs3 το sony z ειναι για εμενα οτι καλυτερο απο την sony!!ΓΥΡΙΣΑ στην εταιρια μετα απο αρκετα χρονια (ειχα απο sony ericsson καμμια ντουζινα κινητα)Μεχρι το xperia χ.μετα ομως ηρθαν τα i phone δεν( παιζονταν τον λειτουργικο) εφτασα μεχρι το 4s και μετα ANDROID .2-3 KINHTA. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η SONY ΕΦΤΙΑΞΕ AYTO ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ SMARTPHONE...και το λεω εγω προερχομενος απο samsung kai LG.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ οτι ακουγα στα μειον ειναι το 20% βασιμα το τηλ σκιζει.. τωρα αν ερθει το S4 καθε ενα εχει τα καλα και τα μειον του..Αυτη ειναι παντα η πρωσοπικη μου αποψη μεχρι τη στιγμη που μιλαμε ανταγωνισμος παντα θα υπαρχει και για αυτο καθε 6μηνο αλλαζουμε κινητα ..

.παντα φιλικα ενας παλιος φιλος του φορουμ που ειχε να ποσταρει αρκετο καιρο.;)

ΥΓ ΤΟ SONY μου το βρισκω καθε πρωι κλειστο ενω ειναι το βραδυ η μπαταρια στο 90%.αναγκαζομαι να του πατησω ταυτοχρονα power button+volume up για να ανοιξει..εχει καποιος εμπειρια απο αλλα sony?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ελπιζω να μην σας επρηξα με την πολυλογια μου.:lol:.χααχαχαχα οποιος φιλος θελει να ρωτησει κατι για το κινητο ολοι ευπροσδεκτοι στα μυνηματα σας.

pit mykonos

Καλησπερα σε ολη την παρεα.. Απο εχθες ειμαι ευτυχης κατοχος του κινητου ....Παιδια ερχομαι απο το gs3 το sony z ειναι για εμενα οτι καλυτερο απο την sony!!ΓΥΡΙΣΑ στην εταιρια μετα απο αρκετα χρονια (ειχα απο sony ericsson καμμια ντουζινα κινητα)Μεχρι το xperia χ.μετα ομως ηρθαν τα i phone δεν( παιζονταν τον λειτουργικο) εφτασα μεχρι το 4s και μετα ANDROID .2-3 KINHTA. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η SONY ΕΦΤΙΑΞΕ AYTO ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ SMARTPHONE...και το λεω εγω προερχομενος απο samsung kai LG.ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ οτι ακουγα στα μειον ειναι το 20% βασιμα το τηλ σκιζει.. τωρα αν ερθει το S4 καθε ενα εχει τα καλα και τα μειον του..Αυτη ειναι παντα η πρωσοπικη μου αποψη μεχρι τη στιγμη που μιλαμε ανταγωνισμος παντα θα υπαρχει και για αυτο καθε 6μηνο αλλαζουμε κινητα ..

.παντα φιλικα ενας παλιος φιλος του φορουμ που ειχε να ποσταρει αρκετο καιρο.;)

ΥΓ ΤΟ SONY μου το βρισκω καθε πρωι κλειστο ενω ειναι το βραδυ η μπαταρια στο 90%.αναγκαζομαι να του πατησω ταυτοχρονα power button+volume up για να ανοιξει..εχει καποιος εμπειρια απο αλλα sony?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ελπιζω να μην σας επρηξα με την πολυλογια μου.:lol:.χααχαχαχα οποιος φιλος θελει να ρωτησει κατι για το κινητο ολοι ευπροσδεκτοι στα μυνηματα σας.

Πες εντυπώσεις από το ηχείο του...

Απόδοση και μπάσο...

Εγώ που το είδα από κοντά στο mall μου φάνηκε ότι δεν είναι δυνατό...

Επίσης αφού είχες και το S3 δωσε εντυπώσεις για την κάμερα σε σχέση με το xperia z...

Πες εντυπώσεις από το ηχείο του...

Απόδοση και μπάσο...

Εγώ που το είδα από κοντά στο mall μου φάνηκε ότι δεν είναι δυνατό...

Επίσης αφού είχες και το S3 δωσε εντυπώσεις για την κάμερα σε σχέση με το xperia z...

Καλησπερα φιλε μου το ηχειο ειναι πολυ καλο ΑΛΛΑ σε λαθος θεση ειναι ακριβως εκει που πιανει το χερι θελει να το εχεις λιγο παραπανω.

Ειναι αρκετα δυνατο πιστευω καλυτερο του s3 για πες μου στο mall το ειχαν σε νερο ?? γιατι μολις του ριξεις η το βουτηξεις μειωνεται η ενταση κατα το 50%.

καμερα καλυτερη(μην φανταστεις την απολυτη 13mp αποδοση(μιλω αντικειμενικα )αλλα ειναι πολη καλη και πολλες ρυθμισεις να δουλεψης , μονο το burst τρελενει.....

pit mykonos

Πάντως για όσους ρωτάνε για τοπ ηχείο δεν θα τους προβληματίσει η απόδοση του είναι πολύ Καλή ακόμα και σε θορύβοδες περιβάλλον ακούγεται μια χαρά

Καλησπερα φιλε μου το ηχειο ειναι πολυ καλο ΑΛΛΑ σε λαθος θεση ειναι ακριβως εκει που πιανει το χερι θελει να το εχεις λιγο παραπανω.

Ειναι αρκετα δυνατο πιστευω καλυτερο του s3 για πες μου στο mall το ειχαν σε νερο ?? γιατι μολις του ριξεις η το βουτηξεις μειωνεται η ενταση κατα το 50%.

καμερα καλυτερη(μην φανταστεις την απολυτη 13mp αποδοση(μιλω αντικειμενικα )αλλα ειναι πολη καλη και πολλες ρυθμισεις να δουλεψης , μονο το burst τρελενει.....

Προφανώς θα το είχαν πριν στο νερό γιατί η απόδοση του που το άκουσα ήταν τραγική...

Κατά τα άλλα με εντυπωσίασε...

Καλησπερα φιλε μου και καλομιλητο!!

Αυτο που γραφεις φυσικα και δεν θα πρεπε να συμβαινει. Μηπως εβαλες καποια εφαρμογη που δημιουργει δυσλειτουργια? Κατεβασε το seus στο πισι, κανε μια διορθωση λογισμικου. (Θα χασεις ο,τι εχεις στο τηλ-οχι στην sd) και μην του περασεις καποια εφαρμογη ωστε να δουμε τι φταιει αν συνεχισει, εφυγες για DOA.

Πειτε μου παιδια πως συμπεριφερεται σε εξωτερικο χωρο η οθονη. Κατω απο ηλιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΝΑΙ για να επανελθει κανονικα η ενταση εαν προηγηθει (βουτια η πλυσιμο) αργει αρκετα να επανερθει ..ισως καποιος σενσορας κοβει την ενταση ισως,....

καλησπερα φιλε μου ενοεις το pc companion??

Για τον ηλιο που ρωτας με αυτοματη ρυθμιση δειχνει καλυτερα απο amoled

ΤΡΟΜΑΞΑ με το θαψιμο της οθονης!! απο τα reviews μια χαρα ειναι απαιχτη..!! λιγο η γωνια θεασης τπτ αλλο...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
pit mykonos

αν στο κανει για ακομα 2 μερες ενω αλλαξεις rom και εχεις κανει και restore τοτε εισαι για αλλαγη αμεσως πριν περασει το DOA.

να το ψαξεις για να χαρεις το κινητο σου οπως πρεπει.

γι αυτους που λενε για την οθονη...εδω με το franco display controll αλλαξαν την οθονη του Ν4 και εχει γινει κορυφαια σε χρωματα...δεν θα το εκαναν στο Ζ;

οριστε λοιπον

rom που λυνει το προβλημα των ξεθωριασμενων χρωματων.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2175903

και φωτογραφια απο φιλο που την εβαλε ποσο μαυρη ειναι η μπαρα και τα χρωματα καθολου ξεθωριασμενα...η φωτο ειναι απο το Νοτε μου

https://www.dropbox.com/s/ylx0y2fpintkjef/20130307_161031.jpg

το να μπορεις να εχεις ξεκλειδωτο BL ειναι μεγαλη υποθεση.

σε ολες μου τις συσκευες κανω calibration στα μετρα μου και το αποτελεσμα ειναι κορυφαιο.

ετσι ειναι το σωστο.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα φιλε μου ενοεις το pc companion??

Για τον ηλιο που ρωτας με αυτοματη ρυθμιση δειχνει καλυτερα απο amoled

Οχι εννοω αυτο

https://www.box.com/shared/4n7al2mt91vy7r1f9qr5

Δοκιμασε ενα restore και αστο χωρις εφαρμογες μια μερα να δουμε αν στο κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, η κατασκευή είναι εκπληκτική όντως, καιρό είχα να νιώσω τέτοια ποιότητα,

η οθόνη όπως του S, πολύ φωτεινή με ωραία χρώματα-αντίθεση αλλά στις γωνίες θέασης το χάνει λίγο (αυτό το ξεπερνάς με την τέλεια ευκρίνεια) και κάτω από τον ήλιο φαίνεται πολύ καλά,

το ηχείο δεν είναι τόσο δυνατό γιατί το κινητό είναι αδιάβροχο οπότε και δεν έχει τρύπες, ξεχάστε το μπάσο δηλαδή (!)

ο ήχος στο ακουστικό είναι πολύ καλός, ο συνομιλητής ακούγεται πολύ "ζωντανά",

η κάμερα επίσης πολύ καλή, καλύτερη από του S σίγουρα άλλα και πάλι όχι τόσο καλή στο σκοτάδι,

το μαύρο γεμίζει δαχτυλιές οπότε το πανάκι είναι must,

ο δονητής κάνει αρκετή φασαρία αλλά είναι πολύ δυνατός,

τέλος το κινητό είναι πολύ γρήγορο, όμορφο, σταθερό, τεράστιο!

Το λάτρεψα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμείς το έχουμε λατρέψει μέσα από τις περιγραφές σας...:lol: :lol: :lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμείς το έχουμε λατρέψει μέσα από τις περιγραφές σας...:lol: :lol: :lol:

Μην κωλώσετε να το πάρετε! Έχουν φάει τα λυσσακά τους όλοι που η Sony έβγαλε πραγματικό τούμπανο! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι εννοω αυτο

https://www.box.com/shared/4n7al2mt91vy7r1f9qr5

Δοκιμασε ενα restore και αστο χωρις εφαρμογες μια μερα να δουμε αν στο κανει.

ευχαριστω !!

pit mykonos

• The title was changed to Sony Xperia Ζ