agid Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιζει να ειναι το πρωτο Αντροιντ κινητο που μου αρεσει πολυ. Πολυ καλη σχεδιαση και εχω μερικα προιοντα Σονυ, ενταξει δεν ειναι σουπερ σουπερ αλλα ειναι ειναι αρκετα καλα. Ομως πιστευω οτι το 5 ειναι συνολικα καλυτερο αλλα αν η τιμη του Ζ πεσει τοτε μπορει να το παρω σαν δευτερο. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Παιζει να ειναι το πρωτο Αντροιντ κινητο που μου αρεσει πολυ. Πολυ καλη σχεδιαση και εχω μερικα προιοντα Σονυ, ενταξει δεν ειναι σουπερ σουπερ αλλα ειναι ειναι αρκετα καλα. Ομως πιστευω οτι το 5 ειναι συνολικα καλυτερο αλλα αν η τιμη του Ζ πεσει τοτε μπορει να το παρω σαν δευτερο. Μπορεις να μας πεις που και σε ποια σημεια ειναι καλυτερο το 5 Αφου το παρεις εαν κι εφοσον το 5 θα το κανεις τηλεκοντρολ .λολ λολ Edited March 4, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 "Συγχαρητήρια στους Δημήτρη Μπέκο, Κωνσταντίνο Χαρές, Βασίλη Κυπρίδη, Χριστίνα Βασιλειάδου, Δομινίκη Παρλάρη, Αντώνη Σουλιώτη, Ηρακλή Κατσούλα και Αγγελική Κωνσταντοπούλου που είναι οι 8 τυχεροί που κέρδισαν από ένα Xperia™ Z στην εκδήλωση στο The Mall το Σάββατο!" Να τους καει ! .... :Ρ Χαχαχα! Μήπως να τους πέσει και ο ουρανός στο κεφάλι? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μπορεις να μας πεις που και σε ποια σημεια ειναι καλυτερο το 5 Καλυτερη οθονη απο χρωματα και γωνιες θεασης. Μεταλλικο περιβλημα για οποιον θελει μεταλλο. Λογισμικο, εφαρμογες. Καλυτερη καμερα ισως. Διαστασεις για τηλεφωνο. Για ποιοτητα σηματος, μπαταρια δεν ξερω παντως στο 5 ειμαι ικανοποιημενος. Το Ζ ειναι γυαλι και πλαστικο, το 5 ειναι γυαλι και αλουμηνιο. Πιθανον το Ζ να ειναι πιο ανθεκτικο σε μικροζημιες αλλα σε μεγαλη πτωση να σπασει το γυαλι...Αναλογα με τα γουστα του καθενος. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Καλυτερη οθονη απο χρωματα και γωνιες θεασης. Μεταλλικο περιβλημα για οποιον θελει μεταλλο. Λογισμικο, εφαρμογες. Καλυτερη καμερα ισως. Διαστασεις για τηλεφωνο. Για ποιοτητα σηματος, μπαταρια δεν ξερω παντως στο 5 ειμαι ικανοποιημενος. Το Ζ ειναι γυαλι και πλαστικο, το 5 ειναι γυαλι και αλουμηνιο. Πιθανον το Ζ να ειναι πιο ανθεκτικο σε μικροζημιες αλλα σε μεγαλη πτωση να σπασει το γυαλι...Αναλογα με τα γουστα του καθενος. Πως συγκρινες την οθονη και τα χρωματα κ α ι την γωνια θεασης ??λογισμικο εφαρμογες ?? καλυτερη καμερα?? :lol: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Πως συγκρινες την οθονη και τα χρωματα κ α ι την γωνια θεασης ??λογισμικο εφαρμογες ?? καλυτερη καμερα?? :lol: Τι εννοεις; Επεξα για αρκετη ωρα με το ντεμο στην Βοντα κοντα στην δουλεια. Τα εβαλα και διπλα διπλα για να συγκρινω τις οθονες. Πηρα και αρκετες φωτογραφιες. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Τι εννοεις; Επεξα για αρκετη ωρα με το ντεμο στην Βοντα κοντα στην δουλεια. Τα εβαλα και διπλα διπλα για να συγκρινω τις οθονες. Πηρα και αρκετες φωτογραφιες. Δεν τις ανεβάζεις πουθενά να τις δούμε και εμείς? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 https://www.box.com/s/t4jzxdwv3t5oz9jcinmh https://www.box.com/s/23gc9rgyebsza6yf10f4 οθονη Ζ vs οθονη S Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 "Συγχαρητήρια στους Δημήτρη Μπέκο, Κωνσταντίνο Χαρές, Βασίλη Κυπρίδη, Χριστίνα Βασιλειάδου, Δομινίκη Παρλάρη, Αντώνη Σουλιώτη, Ηρακλή Κατσούλα και Αγγελική Κωνσταντοπούλου που είναι οι 8 τυχεροί που κέρδισαν από ένα Xperia™ Z στην εκδήλωση στο The Mall το Σάββατο!" Για ρώτα τα κορίτσια αν είναι ανύπαντρα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Για ρώτα τα κορίτσια αν είναι ανύπαντρα! :D μην μου πεις....ανοιξε το επισημο αν ειναι... αν και θα σου καει... :P Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 https://www.box.com/s/t4jzxdwv3t5oz9jcinmh https://www.box.com/s/23gc9rgyebsza6yf10f4 οθονη Ζ vs οθονη S Η πρώτη του Ζ η δεύτερη του S; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα. Μια ερώτηση. Επειδή είμαι έτοιμος να πάρω το Ζ (μάλλον απο expansys για να πάρω και το ηχιάκι μαζί, ίδια τιμή με τα άλλα μαγαζιά πάνω κάτω έχει ) Εκτός εάν υπάρχει καλύτερη προσφορά που δεν την πήρε το μάτι μου. Με την οθόνη τελικά, Τι παίζει ? Υπάρχει πιθανότητα να μας κάτσει κανένα ελαττωματικό (ή με κάποιο θέμα) και μετά να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε ? Μήπως να το αφήσουμε λίγο καιρό να φύγει η πρώτη παρτίδα και μετά ? Λέω να ξεφύγω για αλλαγή λίγο από την Σαμμυ, αν και φήμες το θέλουν τούμπανο. Αλλά σε τέτοια κινητά οι διαφορές στις επιδόσεις είναι ελάχιστες. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 δεν νομίζω να παίζει κανένα πρόβλημα με την οθόνη. μόνο στο xperia s έγινε αυτό και για λίγα κινητά. και εγώ λογικά σε xperia z θα πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα. Μια ερώτηση. Επειδή είμαι έτοιμος να πάρω το Ζ (μάλλον απο expansys για να πάρω και το ηχιάκι μαζί, ίδια τιμή με τα άλλα μαγαζιά πάνω κάτω έχει ) Εκτός εάν υπάρχει καλύτερη προσφορά που δεν την πήρε το μάτι μου. Με την οθόνη τελικά, Τι παίζει ? Υπάρχει πιθανότητα να μας κάτσει κανένα ελαττωματικό (ή με κάποιο θέμα) και μετά να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε ? Μήπως να το αφήσουμε λίγο καιρό να φύγει η πρώτη παρτίδα και μετά ? Λέω να ξεφύγω για αλλαγή λίγο από την Σαμμυ, αν και φήμες το θέλουν τούμπανο. Αλλά σε τέτοια κινητά οι διαφορές στις επιδόσεις είναι ελάχιστες. Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις και την ανακοίνωση της Samsung - μπορεί να προκύψει σαν επιλογή, ειδάλλως θα βοηθήσει να πέσει η τιμή του Ζ, και θα το πάρεις φθηνότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ θα πρότεινα να περιμένεις και την ανακοίνωση της Samsung - μπορεί να προκύψει σαν επιλογή, ειδάλλως θα βοηθήσει να πέσει η τιμή του Ζ, και θα το πάρεις φθηνότερα! Πολύ σωστή παρατήρηση. Μόνο και μόνο ότι η τιμή θα πέσει πάνω από 50€ αγγίζει να περιμένεις. Εκτός αυτού καλό είναι να δούμε τις πρώτες εντυπώσεις από την αυτονομία. Συσκευή με 5 ίντσες οθόνη σε προκαλεί να την χρησιμοποιήσεις σαν tablet. Αν σου βγάζει μέχρι 4,5 ώρες οθόνη σε Wi-Fi χρήση, υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει να σου δίνει 5,5-6 ώρες για να βγάλεις την μέρα. Πάντως εγώ προτιμώ το Ζ σε σχέση με το ONE λόγο ανθεκτικότητας και δυνατότητας να χρησιμοποιηθεί χωρίς θήκη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα κάτοχος και εγώ από εχθές του Ζ δεν θα πω κάτι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά που το έχουν κατασκευή και design απλά καταπληκτικά στην οθόνη έχω ένα θέμα προερχόμενος από amoled τα χρώματα μου φαίνονται λίγο ξεθωριασμενα και η γωνίες θέασης είναι έτσι όπως περιγράφονται κακές κάμερα πολύ καλή και ηχείο αξιοπρεπεστατο.για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω για τις ρύθμισεις internet απλά πηγαίνεις ρυθμίσεις, Xperia και τις κατεβάζει μόνο του Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το εχω μερικες ωρες στα χερια μου λοιπον ειναι πανεμορφο δειχνει πολυτελεστατο μεγαλο ειναι συνηθεια βεβαια αν ειχε καποιες καμπυλες θα ηταν πιο ευκολο στο κρατημα το πληρες, τεταγωνο δεν σε βοηθαει πιστευω να το συνιθισω ,πολυ ωραια ανταποκριση της οθονης γρηγορη φορτιση σελιδας στο ιντερνετ και καλο ζουμαρισμα, ηχος καλος θα μπορουσε καλυτερος εκει που ειναι βεβαια το μεγαφωνο δηλ εκει που το κρατας το κλεινεις με το χερι και δεν ακουγεται,καμερα πολυ καθαρη οσο εκανα δοκιμη σε εσωτωρικο χωρο θα το δω καλυτερα τις επομενες μερες.Και τωρα το θεμα οθονης δεν εχει καλη αντιθεση φαινεται ξεθωριασμενη στην αρχικη σε αποδοση βιντεο και φωτογραφιων ειναι πιο καλη αλλα για ενα τετοιο κινητο ειναι μεγαλο λαθος αυτη η αστοχια αυτα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά όλοι σε μαύρο το πήρατε??? Αφήνει πολλές δακτυλιες??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά όλοι σε μαύρο το πήρατε??? Αφήνει πολλές δακτυλιες??? Εγώ σε μαύρο το πήρα και όντως οι δαχτυλιες φαίνονται έντονα και στο εμπρός και στο πίσω γυαλί Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ σε μαύρο το πήρα και όντως οι δαχτυλιες φαίνονται έντονα και στο εμπρός και στο πίσω γυαλί Το είχα ακούσει από φίλους ότι στο μαύρο υπάρχει θέμα με αυτό... Και η αλήθεια είναι ότι αν του βάλεις θήκη χάνει την ομορφιά του... Όπως και να έχει όμως καλοδουλευτο να είναι... Εξάλλου λίγο το κακό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά όλοι σε μαύρο το πήρατε??? Αφήνει πολλές δακτυλιες??? Ναι σε μαυρο αφηνει δακτυλιες εχει μεσα προστατευτικο και για μπρος και πισω θα παρω αργοτερα την σειρα τις spigen που εχει καλα προστευτικα και θα λυθει το δεμα δακτυλικα αποτυμωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα κάτοχος και εγώ από εχθές του Ζ δεν θα πω κάτι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά που το έχουν κατασκευή και design απλά καταπληκτικά στην οθόνη έχω ένα θέμα προερχόμενος από amoled τα χρώματα μου φαίνονται λίγο ξεθωριασμενα και η γωνίες θέασης είναι έτσι όπως περιγράφονται κακές κάμερα πολύ καλή και ηχείο αξιοπρεπεστατο.για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω για τις ρύθμισεις internet απλά πηγαίνεις ρυθμίσεις, Xperia και τις κατεβάζει μόνο του Σε κάποιο άλλο νήμα γράφτηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση στο άνοιγμα της κάμερας. Μπορείς να μας πεις αν αληθεύει; Παιδιά σχετικά με την οθόνη μάλλον δεν υπερβάλλουν τα reviews, όταν τα επιβεβαιώνουν συμφορουμιτες. Χρειάζεται προσοχή στις απόψεις μας. Αν κάποιος που είχε πριν συσκευή με οθόνη παλαιότερης τεχνολογίας δει το Ζ, λογικό είναι να του φανεί τέλεια. Ας περιμένουμε μερικούς ακόμα να μας πουν την γνώμη τους. Όμως καλό θα είναι να γράφουν το συσκευή είχαν πριν. Μακάρι να είναι software το θέμα με το contrast και να λυθεί. Εφόσον βελτιώνεται με την χρήση του bravia, σημαίνει ότι υπάρχει λύση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το ψάχνω λευκό και δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Έχει κανείς κάτι υπόψη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το ψάχνω λευκό και δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Έχει κανείς κάτι υπόψη του; Κοίτα στο handtek.co.uk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Την γκαντεμιά μου μέσα! Το παρήγγειλα σε λευκό από Public ήταν να παραλάβουν Δευτέρα και έχουν παραλάβει μόνο το μαύρο και δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει το λευκό! >:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts